Лидерите на ЕС се събират извънредно заради Брекзит

За първи път в историята на ЕС лидерите му се събират на официална среща на върха в Брюксел заради напускането на една от държавите членки.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕС се събират извънредно заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на англия, че напусна ес, имат наи-хитрите политици на света, предвидиха, че ес насила ще ги заселва с фиктивни бежанци, които реално са боици на ислямска държава. много хитър народ и управници.

дали пък не обсъждат и вероятния фрекзит ?!

чиф.. ут. ите отровиха живота на чов.цивилизация брекзит е следствие,очаква се фрекзит по същата причина . в момента се чудят как да елиминират антиционистката млп .

и напълно излишно !

съюза на мошениците,платен с кървавите пари на всички европейски овци !

...Лидерите на ЕС се събират извънредно заради Брекзит... --- скоро ще се съберат заради излизането на България, после ще се съберат заради създаването на Балканската федерация и след което ще се съберат за да си съберат багажа и да напуснат завинаги европата, азиатя и този свят!

То има и една хубава поговорка "след дъжд качулка" ... Ама нали трябва все пак да симулират работа та нали яко кинти взимат !

Невероятно е колко е ниска политическата култура в България, като гледам тези коментари, направо се чувствам все едно чета извънземни! Нямало значение :) Разбира се, политиката, правото, гражданските права са работи без значение, говорете същото и на децата си и после се чудете защо така се управлява страната. От такива прости хора като Вас се управлява!

MMMMM Р! Р! Р! Р! За сега --това!ЗА С Е ГА!!!!!

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ТРИТЕ МУ ПАТРИОТИЧНИ КУЧКИ ДА НЕ СА ПУКНАЛИ ТА ИЗЧЕЗНАХА ОТ МЕДИИТЕ В МУТРИСТАНА ??? .... ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ УКРОПОНАЦИСТИТЕ - ТЕ ИСКАТ ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ ПРОСТИТУЦИЯТА И НАРКОТИЦИТЕ ЗА ДА МОГАТ С ПАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ - КРЕАТИВНОСТ :))

Поредната "извънредна" среща на която една тълпа политици ще преливат от пусто в празно...

Роден си за вожд, баце! Я, как решително и със замах действаш!

Що да не завиждаша нещо,а? А и нещата вече минаха политическия етап, и сега е времето когато трябва да се събират експерти които да се уговорят как технически ще бъде изпълнен разводът между ЕС и Великобритания, всичко останало е празнодумство;)

По броя на коментарите може да се съди,колко ни касае тази"новина",Дир БГ. Поредната"среща на Върха"-поредното бла-бла-бла.Овче блеене,там,някъде в Брюксел.Високо платена армия от бюрократи,дъвчат и предъвкват поредните си глупави сентенции и насоки.Които,в крайна сметка,не водят до нищо градивно или съществено. До Хм....точно така е. Когато някой високопоставен хрантутник,реши,че тукашното Просеко не му е по вкуса,ще летят Фалкони до Италия,за да му доставят порция от любимото му.Например.

Явно тоя ЕС трябва да си ходи или да спре да се бърка в суверенитета на държавите членки а не да ги задължава да играят по тяхната свирка интересно откакто БГ е член започнаха престъпления създаде се етническа омраза не говоря за соца смяната на имената на БГ турци беше най голямата тъпотия на бившите управници според мен е в БГ трябва да се проведе референдум за тоя ЕС и от каде на каде тия брюкселски педали ще задължават да прибираме бежанци да заселват нашите села с разтурянето на селското стопанство унищожиха е БГ село мафиоти прибраха земите за мен всичко това го направи ЕС иСАЩ каквото стана в Македония ще стане и в България търпението на българите започва да се изчерпва

Всичко се развива по програма. /ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-1988 г./

Куки, всички държави членки на ЕС са станали членове, след дълги преговори и доброволно. Не като СИВ. Даже Турция се бута от 40 години да я приемат в елитния клуб. А като се запишеш в един клуб по Карате или по Бридж - клубът си има правила. Никой не те държи на сила, това не казарма съветски тип. Можеш да напуснеш, когато си поискаш.

А когато правилата се променят непрекъснато кво'прайм, Брекзит!!!

Как пък тези т.нар.лидери не разбраха,че срещите им не водят до нищо-само се харчи държавна пара за ядене,пиене и охрана.

Ти гледай до година у нас колко пара ще се изхарчи, за кефа и прищявките на лидерите на ЕС!