Радев: Не търсим проблеми с Турция, но няма да търпим намеса

Нека заявя много ясно - България не търси в никакъв случай проблеми с Турция, декларира президентът Румен Радев пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Не търсим проблеми с Турция, но няма да търпим намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пратеника от Невидимия свят - Великия духовен Учител на Любовта, Мъдростта и Истината Петър Дънов съветва да сме заедно с Русия. Има стотици и хиляди доказателства, че който го е послушвал успявал е, който не го е послушвал много е страдал. Доказателствата ги има предадени от Негови ученици.

5 Турчина са Русофобите тука, не им обръщайте внимание. За тях Русия разбира се е враг.

подкрепете булгарскя президент за сигурноста на булгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

един човек които мисли за националната сигурност на булгаря.другите мишки да се учат от него. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

RADEV STOI MNOGO TOCHNO NA POSTE SI.DANO NE SLUSHA SLANINOVA.TOVA SHTE GO DOVURSHI.RADEV EDIN DOSTOEN PREZIDENT,NE KATO PLEVNYATA SAMO GLUPOSTI DA RUSI NA KVADRAT.

Доколкото познавам лично и твърде добре Президента знам, че няма да обърне никакво внимание на откровено глупашките и злостни коментари по повод на изразеното от него мнение. Но аз винаги съм се питал, за колко пари на "пост" мои сънародници пишат всичко това! Ако някой знае- да каже, за да имаме представа за паричната стойност на антинационалната злоба.

И аз винаги това съм се чудил. Колко ли стотинки струва да "плюеш" против родината си ??

Който,каквото и да си плямпа, но досега не сме имали президент,който да мисли за сигурността и суверинитета на държавата ни и който да не се продава и да не е марионетка!Всичките досегашни бяха ПРОДАЖНИЦИ И ЕНИЧАРИ!Радев има собствено мнение и поглед за държавата ни!РАДЕВ НЕ Е ЗАВИСИМ!Не ме интересува,какво ще напишат сега краварските и соросоидните тролове!Радев е президента,от който се нуждаеше държавата ни!

По-рано днес турският посланик Сюлейман Гьокче заяви категорично, че Турция не е заплаха за националната сигурност на България и това говорене трябва да спре, защото е манипулативно и изкривява фактите. Прав е Гьокче, каква заплаха за националната сигурност, като нямаме такава. В Парламента е бъкано с представители на САЩ,ЕС,Русия и Турция включително.

Радев цели да предизвика криза и напрежение не само с Турция но и вътре в България!Руският нагъл рекет и монопол във всяка една сфера е невидим за него!Пак изкуствени скандали с оградата и натякване на простолюдието,че оградата няма да ни защити ,,щото Бойку й откраднъл парити" и прочие комунистически простащини

Криза си ТИ, а на всичко отгоре си и НЕосведомен... Аман от платени тролове, национални предатели-политици и хейтъри...

Настъпва мотики...

Феллдфебела размахва турската заплаха ,а не вижда руските кибир атаки ,разпродажбата на емоти на руската мафия ,финансирането от русия на руските партии БСП,ДПС ОП-обединени путинисти и създаване руски бойни групи ,развяване на руски знамена . Фелдфебелчо да си видял развети турски знамена?

То, бива неграмотност, бива, ама ...!!!

Г-н Радев, поздравления за достойната позиция в защита на националния интерес! Г-н Радев в момента в Турция има 3 млн. Cирийски бежанци, те могат да отидат в Европа, могат и пеша да тръгнат..Hали... поздравления..

Фелдфебеле поздравления за про руската и антибългарска политика.

И като има 3 милиона бежанци какво предлагаш да правим ? Ако искаш направо да отстъпим Родопите ???

Може и да стане човек от фатмака, ама има още какво да се желае... Като за начало, е добре да започне преди да приказва празни интервюта с политическа насоченост, които облагодетелстват една партийка, на която лъжите, плюенето и задкулисието е ежедневие, да проверява фактите поне по още два независими начини!!! В противен случай става поредния политически клоун на бсп...

Ние намеса търпим само от "братска" държава ! Ами те казаха че скоро ще ни "изкупят "! И аз се чудя дали вече не съм изкупен ! Вечна дружба !

За Турция ли говориш? Защото те това са го казали още преди 25 години.

Браво ,достоен президент! Ейй най-после един достоен политик.Не гласувах за него, но се радвам че по голямата част от народа го избра и избора е бил правилен.Не става дума за партии или политици.Просто истински политик

Най-после се намери достоен и смел Президент! Поздравления!

НА РУСКИЯ ГАЗ! В МОМЕНТА ТЕЧЕ СРОК В КОЙТО БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ПРЕДЯВИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ТЯХ! НОООО РАДЕВ НЕ ВИЖДА ПРОБЛЕМ В ТОВА!

Само да не си ги създадем сами тези проблеми... с приказките...

Е то с мълчане по големи проблеми че и продажници ставаме.

Щом Бащицата не е казал, че Турция заплашва България, значи нещата са наред!

Доно простолюдието, което основно гласува за Радев погледне след някой години предизборните му обещания и какво говореше в кампанията си за изборите. Ще се хвана за главата колко лъжи, популизъм и демагогия има. Все пак от отдела за манипулации на Позитано го напътстваха!!

Путьо Марийкин ....

Тази руска мажоретка Радев прави и говори това което му поръча Решетников. Утре Турция и Русия пак ще имат общи интереси, руските агенти на Доган и турските на Местан ще се прегърнат и кауна Радев ще запее друга песен. Радев, Ал Бънди такъв, въздух под налягане вземи кажи нещо поне и за намесата на Русия в нашите избори и вътрешните работи на държавата!!

Този човек не знае за какво говори, което е много жалко. Дори не се опитва да премисля нещата и ръси ли ръси. Къде е Йончева, още ли не е проверила оградата, нали това й беше програмата за парламента? Излагация пълна, а и първата дама се скри, сега на кого да разчитаме...

Събира информация в момента, а е говорил ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Фатмака повтаря едно и също като счупена грамофонна плоча с опит да замаже гафовете си с този изборен закон, дето не му е работата. Толкова е жалък, че ако не беше тъжно щеше да е много смешно.

а помака мухльо представяте ли си го как щеше да мрънкя...

Браво, достоен президент си избрахме!

Г-н Радев, поздравления за достойната позиция в защита на националния интерес! Българското общество явно не е узряло и не обича държавници с ясна национална позиция - то за това търпеше и не критикуваше Плевнелиев, защото той беше марионетка и маша в ръцете на други външни и вътрешни фактори, партийни централи и служби! нашата страна няма нужда от държавници с робска психика!!!

БРАВО ,ТАКА СЕ ГОВОРИ !

Браво на Радев! Поздравления за твърдата позиция!

Турция е ясна. НО все пак ни е СЪЮЗНИК. Ти кажи льотчик за русия. Там е истинския проблем. Ако си такъв голям мъж на какъвто се правиш, кажи за руската намеса не само в Българските избори, но и по света.

Колко струва този пост? Къде е руската намеса в бг избори?!

Смешен си ти, щото явно само ти не знаеш. Или не искаш да знаеш. Поне 5 русофилски партии се съзтезаваха на изборите, останалите под съмнение. Само една турска- Дост. И само за турска намеса говорим,

абе кажи им го да разберат турските посланници - обирайте си крушите от бг и марш в анадола там Ви чакат бекир проблеми

Плевнелиев обвини Русия и Турция в намеса в изборите ни април 24, 2017 РАДЕВ ГО Е СТРАХ ДА КАЖЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА!

Ходи по Кърджалийско да видиш как турското знаме се вее на всякъде! Това не е ли търпене бе Радев?! Защо лъжеш народа? ДПС също е турска партия и самите и лидери са го заявявали категорично посредством реториката си!

А къде е изпълнителната власт и Народните представители. Да се спази Конституцията по отношение на етнически партии. Да се изселят джекатайците в Турция. Да видим сега "Обединените идиоти" в комбинация с тиквата по турски какво ще направят.

че турско знаме се вее навсякъде в кърджалийско. Просто си един лъжец и провокатор.

Правилно изказване. Поне на приказки Пилота изглежда на място. За обърканите нека поясна....най голямата опасност за сигурноста на БГ е тюркието и най малката е Русия. Затова правилно се започна от най голямата опасност.

Дано осъзнавате колко промит от соц-пропагандата сте. И Турция, и Русия, са чужди държави и си водят изгодна само за тях политика. Да приемате намесата на която и да е държава е необяснимо по друг начин. Няма такова нещо като "братушки".

sonibvc@gmail.com

Не си обмислила позицията си добре. Факт е - неприятен но факт - че ние, България, не сме достатъчно силни да бъдем толкова независими колкото ни се иска. Факт е че сме зависими. Можем да спорим от кого и до колко, но не можем да спорим че сме зависими и мое лично мнение е че зависиме прекалено много. Но да оставим моето мнение на страна. След зависиме, следващото най добри нещо е да видим как можем да направим максималното от една такава ситуация - Ок, зависиме, дай да видим КОЙ от тези от които зависиме има интереси които са най близки до нашите. Русия е единствената държава чийто интереси най близко съвпадат с българските. Не на 100%....но един голям процент. Кой има нужда от силна България на Балканите?САЩ? За какво...те си имат стари и доказани съюзници тука и това не е България! Кой друг? ЕС? Какво е ЕС? Англия или Германия или куп от 20 държави с различни интереси? Кой друг??? Русия. Има ли тя интерес от силна България на Балканите. ДА. Има. Защото за Русия ние можем да бъдем фактор в НЕЙНА полза. Тя има НАЙ сметка ние да сме силни на Балканите, защото така тя мисли че ние можем да помагаме в един регион където силните отдавна са на страната на Запада.

А Руска намеса ще търпим ли ? ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ! ТОЙ БЕШЕ ТВЪРДО ПРОТИВ РУСИЯ И ТУРЦИЯ ДА СЕ МЕСЯТ В БГ ДЪРЖАВА И ПОЛИТИКА!

Плевнелиев не споменаваше нищо за Турция а си мълчеше .За русия обаче мед му капеше от устатат само плюеше ли хлюеше.Едно ще ви кажа .По добре с Русия отколкото със САЩ.По близки до народа ни са .

НЕЩАСТНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ. КЛЕПОУХА ПЕНЦИОНИРАНА ФУРАЖКА.

Какви "тепърви" ядове бе Петюша?? Ти на кой континент живееш?? Не виждаш ли, че българската политическа градинка ОТДАВНА е опоскана, още от 1944та година. После се произведе един материал, доста бавно зреещ и на сто зрънца десетина нормални, докато след половин век отново се оформи нещо като политическа класа, не на нивото на предишната, но горе долу беше за ядване. А след 1990г настъпи ОТКРИТОТО крадене и експорт на 90 процента от способните българи. Тъй че, генерал Радев е ЕДНО ЯВЛЕНИЕ в българската политика, който трябва да пазим и да ценим. А още по-добре би било ако са в един отбор с бате Бойко, като желязното условеие е и двамата на колене пред интересите на България. БОГ ДА ПАЗИ българите и България.

Поздравления и от мен. Продължавайте все така, ген.Радев, отстоявайте твърдо интересите на България.

Ти "патриоти"-продажници, да не мислят ,че Радев е сляп!!!Те забравят за патриотизъм и каузи щом докопат министерски кресла и облаги!!ПРЕДАТЕЛИ, А НЕ ПАТРИОТИ СА ТИЯ, ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ!!!

Ъхъ, патриоти са само когато подпират патриотичните ДПС и патриотичните БСП ;)) Не се сърдете на момчетата под наем за това, че правят същото като ДПС и БСП.

Поздравления ,Радев !

Защо не кажете как Бойко е уредил 100000 тона боклук от Италия. Който се товари от Бургас (от пристанището собственост на Ц. Бориславова) и се изхвърля край Пловдив (не преработва) . Докога ще търпим този ...............

ТАКА Е КАТО МАЛОУНИ 1 МИЛИОН ГЛАСУВАТ ЗА НАГЛАТА МУТРА!!

Никой не ни е виновен, че за пореден път го връщат на власт Борисов! Това е прецедент за цяла Европа и Света като цяло!

Прочетох първите три коментара и съм на противоположно мнение. Смятам че е много добре, България да започне да отстоява интересите си. Стига роболепие НА КОГОТО И ДА БИЛО. Не искам роболепие нито към Русия, нито към САЩ, нито към Турция. Нека си гледаме нашата работа и отстояваме нашите интереси.

Добре е. Засега започваме само с Турция, и то само когато Турция иска Местан. Ако иска Доган - няма проблем. САЩ и Русия въобще няма да ги коментираме - не сме чак толкова смели, я! ;) Това е дразнещото - Радев обслужва интересите на Доган, не на България.

А бе всичката мара втасала, и оградата щял да проверява, по-добре да си гледа пълномощията по конституция,......че много гафове станаха - и за урана се произнесе с гаф и много още.....

Кажете, как бихте реагирали, ако Местан, Пеевски или Доган имаха турско поданство и бяха депутати? На практика Турция щеше да има техен гражданин в българския Парламент! Скандално! ..но не е скандално Русия да има руски поданик в българския Парламент..

И кой е този депутат с руско поданство? И стига сте пяли трели за Пеевски - ясно е, че той е бушон на Доган. Говорете за него, а не за предпазителя, който май скоро ще изгори...

Водещ: Вярно ли е, че си с руско гражданство? Георги Гергов: Вярно е, аз съм отдавна руски гражданин, двоен гражданин. Това лошо ли е?

Да се приравнява тюркието и русия в българска история е глупаво и неправилно. България може да толерира руски гражданин в правителството НО не може да толерира турски гражданин. Нашите история ние е научила на тези 2 стандарта. Може и да не изглеждат справедливи но за нашия регион Русия е за предпочитане пред фесландия.

Не, и двете са неприемливи. Български Парламент - депутати българи. Другото са двойни евро-стандарти.