Коалиционното споразумение се отлага за другата седмица

Надявам се, че в предстоящите ден-два коалиционното споразумение ще бъде окончателно финализирано и в началото на другата седмица подписано от лидерите.

Обратно в новината

Коментари - Коалиционното споразумение се отлага за другата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то си е написано бе хора. Кой освен Волен Сидеров трябва да оглави българската култура?

Да вервам ли, да се смея ли ?? Бойко до него ли опре, или ... Черно на бяло, това прочетох, а така също че не си гововрят с Цвъко а си менят "черновите" Боже божеее, това фатмаците ако знаят малко френския язик, ще викнат Дир-те, в Народното събрание защото мо та-мо това "кака", е чисто и просто, ЛАЙНА И аз го възприех, така: Валката Семьонов е Лайно в политиката защото върши, на други работа Той растури, на Волен партията и бърка спрст на Бойко в масста Той прилича на брадясяла свиня която се върти около Границата

Брюксел не одобрява не само герб, но и бсп, обединените ПАТРИОТИ, марешки т-представители на олигархията са се събрали, както казват те - това не е добро за България...клепат се една друга... жалка гледка.

коалиция с триглава змия.тази приказка в брюксел не са я чели

Коалирането с ГЕРБ не е донесло нищо добро за никоя партия или коалиция. И ОП ще бъдат "загубени" в преговорите и ще излезят от тях обезличени и загубили и малото подкрепа, която имаха. Ще бъдат "употребени" и захвърлени!!!

Много си прав,но Симеонов,Сидеров и Каракачанов виждайки по властовия кокал още мърша загубиха ума ,дума и обещания.Те със замъглени погледи се хвърлиха ,като хиени към власта.Много пошло от тяхна страна,защото не си направиха изводи от кончината на АБВ,ДСБ, РБ и т.н. разнообразни земеделци.

Хора простичко е : Днес е петък от ГРОБ и тримата продажници на партриотизма са определили цената на Българския патриотизъм. Банките са до 15.00 часа днес е късно за плащане. В понеделник Боки като нареди парите и минат плащанията до вторник ще е ясно кой кой пръст в чии ..... е наврял. Разкарайте се от парламента до де е време.

Хихихи;)) Ами любимецът на Баце от ОП се оказа Волен - к'во да напра'й човекът като си е харизматичен и даже Баце не му устоя оня ден и му лепна една цАлувка;) Сега, пак от чиста симпатия, ще му даде и повечко власт от на останалите изявени патриотари - вие да не си помислите, че ще ги разделя и владее...;)

Той е любимец на НАТФИЗ и на софийската театрална гилдия!

Тоя Бойко голям гявол. В понеделник пак ще даде на Атака повече власт и патриотите ще се изядат отвътре. И така няколко пъти и сеира ще е голям.Ако пък после се изхитри и даде повече на Карапатриот а на Валерчо малко още по-голям сеир ще бъде.

Поредната съсипана от ГЕРБ организация се казва ОБЕДИНЕНИ ПАТРЕОТИ. Ако се хванат на хорото де

Въх, Божке - "отлага се"?! Ами "стабиУността" на държавицата?! Кажете ми, че "стабилността" ни е гарантирана, че два дни сън няма да ме хване!;)

Има ли некой да верва, че СТАРИТЕ ЦЪРВУЛИ, ще направят НОВИ ХУБАВИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ? ЕДВА ЛИ

Какви чернови си менкат? Лъжат. Става въпрос за цифри, но предполагам накрая, дон Боко ще направи предложение, на което няма да могат да откажат.

Сега трябва да си обещаем стабилност ни зовеше преди дни десислава атанасова. да беше се постарал ББ да смени някоя и друга, ама акъл нерде И сега ще духаме супата НИЕ народа. За посмешище станахме на запад, имитират ви. това са хора с ценз, характер, възпитание И има и българи, които очакваха Реформи, а къде са ви реформите, то от мислене на пари явно време не ви остана за народа

Тази коалиция се оформя толкова трудно, с родилни мъки. Мислите ли , че ще просъществува дълго - Не! Ще идват тъмни дни, има спестявания в банките за крадене! Всичко останало ще бъде дудуци и свирки, пушеци и в мъглата ще опоскат каквото е останало!

и после пак ще дойдат да ни спасяват, пак същите! И какво следва - пак същото, и после пак ще ни спасяват - пак същите, и после .........

Не вървят добре нещата. За Валерката излизат много кофти работи. От НАТО пък не искат патрЕот за военен министър. И Каракачанов се муси. В Брюксел са крайно учудени от присъствието на Сидеров в управляващата коалиция ... и т.н.....

Бе пиши си направо че от ЦК на ЕК и ЕС и отатък голямата локва редят правителството и не дават това или онова какво го усуквате пишете си !!!

Днес 21.0ч в 4ч НС главният шут на ГЕРБ Цецо откри тържествено цирка Бойко 3.Жалкото и смешното в случаят е ,че излезе със старите номера на цирка Бойко 2 т.е. саботажи отвсякъде дебнат ГЕРБ 3 ,плюс капани ,липса на справедливост и вината на опозицията .Всички са виновни сл.правителство,президент, опозиция и т.н.В цирка Бойко 3 новото е ,че загряващата група е сменена.На мястото на групата ,,Ръбовете" ще участва новата подгряваща група ,,ОП" с известните циркови артисти Валката,Сидераки и русенският македонец Карата.Те ще изиграят коронният си номер ,,Лъжепатриот съм".

Ако патриотите отстъпят от обещанията морално е да си ходят!

в бг речник няма дума морално,какво имате предвид?

зАЩО НАМИГАШ ?Ти да не си фатален гей ???

Цецо и Боко трябва да пият пожизнено вода с уран от Хасково и Велинград.

http ://dnes .dir .bg/news/bsp-georgi-gergov-sasho-donchev-sotir-tzatzarov-25642650

Славчо Атанасов е избора и въпреки,че не се понасят с Тотев който си е за затвора ще направи много за Пловдив

Тотев два пъти го бие като му фалшифицира изборите и Славчо е наясно.

Не се е оплаквал.

Малко ли работа имаш по УРАНОВАТА ТЕМА. Или ти е гАдно. Ако щеш, ще ходиш гладен събота и неделя

Защо пък? Хората не ги интересува и статията си отече в канала. Скандала на годината замина.

НЕЩО мирише на Разпърдяване и опърдяване А?

Крачола ли ми душкаш?

Ходим на Метър след Цеко ШЕСТАПАРТАМЕНТОВИЯ. Мани не се трае

Как беше: не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра на културата.

Тези двамата на снимката влизат в една аптека и казват: "Два капута"! Аптекарят им отговаря: "Виждам. А нещо ще купувате ли?"

..да звънна на Гергов да пусне записа?

Смешно е да се даде министерството на културата на Славчо Атанасов и тем подобни пишман-партийци. По традиция на този пост трябва да бъде изтъкнат интелектуалец. На патриотите 3 министрества са им напълно достатъчни, особено пък ако те са най-важните за страната - отбрана, енергетика и социалното. Стига им толкова!

... а и с Марешки-ще имаме един силно популистки фронт. А това не е добре за България.

боко тъпата тиква с парсата от рекета почнал да оножда цвъцвъковата тъща, любопитния цвъцвъ ги хванал на калъп и му дали част от парсата за да си трае - та затова казва че парите за шеста апартамента са от тъщата :)

Семейни истории ли разказваш?

Бг се задължи да проведе реформи, но не изпълни обещанията си. патос и отегчение: всичко, както си беше

"Плевнелиев не се огъна под натиска на Кремъл"...

Шрамайер: "Все едно кой управлява" "В парламента пак се събраха само представители на олигархията - и в този смисъл е абсолютно безразлично кой управлява, казва германският дипломат по повод договорката на Борисов с "Обединените патриоти"

Предложението на ГЕРБ било ВМРО и НФСБ да получат по едно ресурсно министерство, а "Атака" - тези на туризма и културата. Ама тези министерства са точно за Сидеров, хем "културен"- бие пасажерите по самолетите в нетрезво състояние, хем замеря клиентите по заведенията с тапи от шампанско, дори и ВИТИЗ посещава посреднощ. От друга страна е изявен "турист'- Варадеро ли нещеш, то не беше Париж, Белгия, абе въобще - пей сърце.

Треперете, мишки!