Герджиков: Добре е час по-скоро да има кабинет

Не ми се иска още дълго да стоя на поста, защото иначе рискуваме да се изложим пред света заради председателството на Съвета на ЕС, заяви премиерът пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Добре е час по-скоро да има кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е доста комична личност. Можеше да си го изберем за президент. Щеше да е много добре продължение на Плевнелиев.

От кариеристи и царисти какво може да се очаква..

ШЕСТИ МАЙ Е КЪСНО ЗА ПРАВИТЕЛСТВО, ИЗБЕРЕТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ НАЙ КАДЪРНИТЕ ДА РАБОТЯТ ДОБРЕ,КАТО ИЗКОРЕНИТЕ ЗЛОБАТА СИ И ЗАВИСТТА СИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ГОЛЕМИ ХОРА СТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ!

Да, макар и за кратко това е най успешния кабинет за тези 27г.на лъжедемокрация.Усети се интелекта в управлението.Жив и здрав да сте г-н Герджиков.

Нинова жестоко се разсърди, а Бойко я лиже, и благодари! Народа вярваше на Герджика, но ЦЦ му духна под опашката!

Тоя, Герджика, е поет, но само за ташак става! Недодялко, 2. Мето, с мадо трето

Най слабото правителство за всички времена!!!

Изпокараха се Курна- дъщерята, и блудния син Бойко Тиквата, на кой е ред да поведе, Майчината разгащена държава, към Европа Сетиха се, за Човека на Цара, да ги здобрява, но не му се получава защато БКП- Майката припознава само любимеца си- Бойко Тиквата!

Който твърди, че Борисов е уволнил Гарелов с смс, няма връзка с мозъка си. Герджикив-Премиер на България

...Бивши жители на бг-то твърдят, че са били бити и ограбвани по време на "мирния преход", страдали са от недостиг на храна и лекарства и са живели в неотоплени стаи в панелките си, децата им са били отвличани и тровени и бити, заплатите спирани ..... и всичко това под ръководството на евро-демоно-кратите.... а правителството, прокуратурата и съдът не виждат и не чуват това....

... даааааааааааа... а най-добре е да пратят всички политици да копат Рова и да Зидат Стената! за да ни пазят от демокрацията на западните демони и вампири!

Този жестт, на Герджика, сигОрно заслужава, една уникална, поема, на тема: Мъш на мъш се въсхищава Ставай, Недодялко, някой да не вземе да те пререди

Христос изгони търговците от храма, а нашето Царче ги прибра, в политиката, с разни артисти и спортисти ги омеша, а после безочливо се напъна и излъга народа! Господ търпя, търпя, па почна да ги наказва, и ще продължат да ми се молят: Недей в Казана! Св. Петър

Това са хората на Цара! С фашисдти, с кумонисти, всичките са "Прагматици" Да духа супата, народа и "Малка пица", за Три дни! Важно е да има Далавера, и да гушим, край Европа! Костов гепИ Три самолета! А тия, харизаха България! Слон ще ги чука, в Голямата уста и в Синкавите дупета, а като се посерат, и повърнат, после ... ще се пържат в Ада! Св. Петър, Дост на Началника

ВСИЧКИТЕ ПОЛИТОКУРТИЗАНКИ КОМЕНТИРАТ : - "ВАРИАНТ А" ... ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ - "ВАРИАНТ Б" ,,, ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП .... ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ МУ МИНАВА ПРЕЗ ТИКВАТА "ВАРИАНТ В" ... ВОЕВОДА .... ПРАВИТЕСТВО НА ПАТРИОТИТЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ БСП И МАРЕШКИ :))) ... С КАРАКАЧАНОВ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ :)) ВОЛЕН И СИМЕОНОВ ВЛИЗАТ + СОЦ.МИНИСТРИ :))

герджиков, тъкмо започна да ми харесваш, и искаш да си ходиш!?! недей тъй де, не ме разочаровай! бил си премиер само55 дни! а досега другите служебни премиери изкараха по: близнашки 93 дни райков 77 дни софиянски 98 дниинджова 100 дни моля те,издръж поне колкото луканов 2!тоя издържа 89 дни

На Цветанов "Машината", му казала тихичко: СТИГА! Ха ха, уплашена изглежда дъртата Царска шушумига. тя

Чакаме Винету спокойно да си спазари министерствата. А картелите вилнеят ли вилнеят... насадихме се отново на пачи яйца...

Оги, хайде сдавай, да ти благодарим и да си гледаме кой с каквото се е захванал, че ми писна от избори и политикантстване.

Яснота, Прозрачност и Отчетност ! Браво, Професоре !!! НО ! - мигар е Възможно с тез 'наште' да Се представяме като Председатели на Европа ?! ...ерго - Би следвало Да попомислим просто ЗА Хора Знаещи-и-Можещи !, и то Несвързани с Никаква партийщинка !... Включая И от Диаспората-Ни .

давай двОстъпковата, или си легам!

да кажа че използваха много добре да българия за да няма дясно. а ония мънкалник ще го отнесе.

По-добре Герджиков,отколкото Тиквунов!!! Спор НЯМА!!! Радев ще си решава обаче...!!! ХО ХО ХО

Не решава Радев, а Конституцията.

Нема такава профания не знаели български за какво били гласували ами тогава и НАП да не събира данъци на тези които ме говорят български баси. За това гласуват щото плащат данъци тука тъпаци такива....

Това с данъците как ти хрумна? Да не щеш да кажеш че са подавали декларация в НАп? На турски или на български?

Да разбирам ли,че Италия е станала за смях?Там избори да искаш.Особенно,ако не се състави правителство! Гледам,че света умира от смях!!!! Защото се прилага най-демократичната процедура-ИЗБОРИ!!! Този съвсем е изкукал!Като всички "кадри" на НДСВ!!!

За близо 27 години са унищожени над 91% от всички производствени мощности в България, а населението ни е най-бързо изчезващото в света, редуцирано с почти 25%, пример даден в доклад на ООН, като прецедент в човешката история.

КУЧЕТО НА ДЕДО КОБУРГ ТРУПАТА СДАВА ВЛАСТТА НА БОДИГАРДА НА ДЕДО КОБУРГ - ЧОВЕКА НА РОТШИЛДА ... ШВЕЙЦАРСКИЯ БАРОН РАЙМОНД РОТШИЛД Е ЛИЧНИЯ БАНКЕР НА ЦАР БОРИС 3-ТИ ... А ВРЪЗКАТА С ПРАВЕШКИЯ ЧОБАНИН Е ЖЕНА МУ ВЕСЕЛИНКА РОТШИЛД - ПЛЕМЕНИЦА НА КИМОН ГЕОРГИЕВ - ПЪРВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ :) ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА КИМОН ГЕОРГИЕВ СЕ ПРОВЕЖДА НАРОДНИЯ СЪД ... А КИМОН ГЕОРГИЕВ Е УЧАСТВАЛ ВЪВ ВСИЧКИ ПРЕВРАТИ ОТ 9-ТИ ЮНИ 1923 НАСАМ :)) МИНИСТЪР ПЕДСЕДАТЕЛ 1034 ГОДИНА + 3 ПЪТИ СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ :))

ГИНЬО ГАНЕВ МУ БЕШЕ ЗЕТ :))

Туш ! :-)))))))

Детройте, ти съвсем превъртя. Вече ги редиш едни такива, 'дето само ти си знаеш какво искаш да кажеш и защо го казваш на това място :)

Няма нужда да казвам, онова което всички знаят и виждат. Но не всички знаят за "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, Москва. На тази програма се основава и "ПРиХОДА" за "отвъдното", така наречен от великодушния и толерантен български народ, който "преход" е организиран и се РЪКОВДИ от душманите му явно и недвусмислено поне от 1205 /Болдуин Фландерси-Одрин/ година насам .

А СИК БЕШЕ СЪЗДАДЕН ОТ УБО ... ОХРАНАТА НА ТОДОР ЖИВКОВ ... ГЕН ЛЮБЕН ГОЦЕВ ИМ ДАВАШЕ ЖИВКОВИ ПАРИ :)) ГЕРБ СА УБО-ЖИВКОВИСТИ ... .. ЗА ДА ТИ СВЕТНЕ :)) ..ГУГЪЛ НА : УБО СЪЗДАДЕ СИК

Къде са думите на Герджиков че българите в Турция трябвало да научат първо български език, за да могат да гласуват на изборите, с които доказва че е саботирал изборите там нарочно! И в БГ има много цигани които не знаят български език, ами никой не ги спира да гласуват и не ги кара да попълват декларации с които до доказват че могат да говорят български език, което е добра идея, но няма такова нещо в закона. Изискването за говорене на български език е едно от изискванията за българско гражданство, а не за гласуване. Ако Герджиков не смята че българите в Турция не са достатъчно българи, да им отнеме българското гражданство тогава, а не да ги спира да гласуват, което е дискриминация и абсолютно саботиране на изборите в Турция! Герджиков не само трябва да си подаде оставката, но и трябва да бъде съден за саботиране на изборите и дискриминация към българските граждани в Турция! Цацата да не се ослушва, а да го почва!

В далечната 1966 година авторът на книгата "Коридорите на властта" професор Паркинсон е измислил един закон, според който "КОЛКОТО Е ПО-ТЪП НАЧАЛНИКА, ТОЛКОВА ПО-ТЪПИ СА ПОДЧИНЕНИТЕ". Изборите от преди три дни доказаха и тезата на Джордж Оруел, че НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА. Така че умните и способните ще бъдат мачкани и избивани всячески. "О, свещена простота!", думи на Ян Хус от холокостът му в Констанц (Боденско езеро - Германия), на 15 юли 1415 г. (44 годишен).

От къде накъде хора, които не знаят езика ни, не живеят в България ще определят кой да ме управлява? Крайно време е да се премахне двойното гражданство.

Никога не е късно да станеш за резил.Отивай си Герджиков - вреден си.

Парирахме опита за намеса на Турция в немалка степен. Попълването на декларациите на кирилица бе правилно решение. Който не може да си напише името на кирилица, той за какво гласува? Българският език е задължителен за всички граждани", каза премиерът в предаването "Още от деня" по БНТ.

Какво те притеснява бе, Герджик? Или какво те уплаши? Колко си мазен ти, мръшляяяяяк мръсен... Колко си мазееееееннн... Как се слагаш на Курнелийка, мамка ти мазна....

Това е човешко, разбирам го!

но от Дир удобно го пропускат : Какви български граждани са, ако не са изпълнили задължението си да научат български. Много моля, научете езика си и тогава гласувайте".!!!

Значи започва да му пари под краката щом не му се седи- да не излезе информация на бял свят.

За Първи април не си ли чул каква балтия е подготвена!

Това не е нищо, чакай скоро да чуете за другата балтия, та тогава от шок ще се премине в дълбока кома- само след няколко месеца .

За кво ти плащаме залудо? Що щеш там?Царот да ти плаща.

Като Предс. на Парламента щеше да се пребориш с гласуването с чужди карти. Не се пребори.Сега като премиер щеше да осигуриш честността на изборите.Не съм сигурен дали я осигури.Защо изобщо се хващаш на тези въдици ? А навремето в Университета правеше изказвания по коридорите в защита на гласността и демокрацията/декември 1989 г./Къде са сега гласността/при това задкулисие/ и къде е демокрацията/при тези олигархии/, а чичо Оги ?

Вие г-н Герджиков, първо дайте обяснение - Цитат: "Има сигнали и за купуване на гласове от Северозападна България. Всяка седмица събирам МВР, всички служби, за да се отчитат какво става проверки по места, мобилизации. Това е една от амбициите ни - да направим едни честни и прозрачни демократични избори, доколкото е възможно. Много съм амбициран да покажем, че можем да осъществим такива избори. До мен вече стигат сигнали, че на места са тръгнали емисарите с торбите. Съответните служби са информирани и инструктирани. Превантивната дейност вече е налице, отбеляза премиерът. Такива ли бяха изборите според Вас?