Поискахме от ЕС достъп до Шенгенските системи

България иска пълен достъп до Шенгенската система и визовата система на Европейския съюз заради мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Поискахме от ЕС достъп до Шенгенските системи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да подават молба за присъединяване към еврозоната. Очевидното е, че герб бави този процес нарочно, а комунистите всякак се опитват да го осуетят. Очевидното е, че "патриотите" буквално ще ни докарат война и трябва да се пазим от тях, така че предсрочните избори са неизбежни още на есен. Този формат не може да излъчва адекватно мнозинство с европейско поведение. След изцепката на границата е ясно, че "патриотите " са чисти аутсайдери, които ще ни разорят. Отдавна пише, че положението е много лошо. БСП трябва да се разпадне, а сините да образуват нов съюз без кадрите, които саботираха всяка промяна.

Виза бес виза фсе таиа ас сам там маината на БГ писнами само едни и саст ти

Копелетата ка деистват в прочем тиахните деца

За какво Разселване на мигранти и бежанци приказват тия ?? Вийната в Сирия СВЪРШИ. Време е всички араби да си ходят ОБРАТНО в Азия... Всички Шиббани Араби трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ... Абе да попитам Министър- председателя и Президента ??? Вие да не ни да си мислете че България, като държава и като територия сме я получили като подарък от чичо си или от няккой друг ??? България я има като държава и е 110 хил. кв. километра, защото сме водили ВОЙНИ. Стотици войни !!! Всички Български ханове са УБИВАЛИ араби и негри за да нараства БЪлгария като територия. Убивали сме всякакви турци, сирийци, афганистанци, пакистанци... Така че ако министър- председателя или Президента искат да ПОДАРЯВАТ БЪлгарска земя на чужденци , или да им правят лагери, най- добре да ги утрепят. Който ги утрепе, хем ще вземе парите им, хем и ще запази България като държава !!!

А ще продадем достъпа на кгб... внимавайте западняците да не се усетят и да решат че това е пропагандна фалшива новина

Мисли бе, Тиквун. Как в цяла Латинска Америка искат визи за САЩ, не им цепят басма. Ние ли сме им васалите на САЩ, я се скрий и прочети някоя книжка.

Кой си ти бе, хайрсъз? Както ги изброяваш, остава да си 100% РъБата тиква. Ближи си раните и не срами славното ни минало.

Какъв шЕнген, шенген умря сега блудства хАлифата. За умрелия нищо освен спомени.

Чети бе, ОфЧарофф. Иска се информация, да се знае кой-кой-е в пределите на ЕС. Иначе ще ни връщат сульо и пульо, както им е изгодно.

Вместо да угаждаш и да слугуваш на САЩ, веднага визи за американците за БГ, докато не махнат техните визи за нас! Тоя ще ходи да ми се извинява с глупостите на САЩ за някакви проценти - нещастник и предател - веднага оставка!

ами то натам вървят нещата, но не визи за българия, а визи за всички страни от европеиския съюз за американски граждани.

"България иска пълен достъп до Шенгенската система и визовата система на Европейския съюз заради мигрантите." Правилно ли разбирам??? ДОСЕГА СМЕ НЯМАЛИ ДОСТЪП ДО ВИЗОВИ И ДРЪН ДРЪН СИСТЕМИ НА ШЕНГЕН, ДА НЕ КАЖА НА ЕС??? И НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕРЯВАМЕ КОЙ ВЛИЗАЩ/ИЗЛИЗАЩ ОТ БЪЛГАРИЯ ДАЛИ Е ЧИТАВ ИЛИ НЕ??? Ми ние значи сме някакви такива смехурковци, които никой не ни бръсне за държава, КАМО ЛИ ЗА ДЪРЖАВА ОТ ЕС!!! И - ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ ПОРЕДНИЯТ НОВ СТАР ПРЕМИЕР ДА ИЗМАЖЕ ОЩЕ 1-2 БАРАКИ НА КПП-ТАТА И ДА ОСИГУРИ ШЕНГЕНСКОТО НИ ВЛИЗАНЕ!!!

А от п/резидента си КЪФ го очакваш ? ;}

Не трябваше ли първо да сме европейци пък после да искаме ?

Айде-е-е-е, спряхме да искаме вече Шенген, само достъп до бази данни!!! Интересно, защо ли са ни, след като сме като разграден двор? А визите за САЩ или трябва да са на реципрочна основа (т.е. щом има за нас, трябва да има и за тях !), или да отпаднат. Защото при американската система на липса на каквато и да е обективна обосновка, могат да ни работят както си искат! И нали е разбираемо, че ако и ние сме държава, при визов режим, и нашите откази за визи по същия начин биха могли да са в подобен порядък. Но както знаем, новите ни стари управници са, и винаги са били, дуп.давци! Така че положителни новини не очаквам! Да не говорим за повдигане на въпроса пред ЕС, като равноправен член на който би трябвало да сме!!! Дано поне румънците направят нещо, че с нашите кавали надежда няма!

Какъв Шенген бе, това не значи отпадане на визи за САЩ ако сме вътре.

Digajte vizite za amerikancite be, kvo 4akate!

проруските информационни системи ?

За да отпаднат визите, САЩ очакват този дял да спадне до три процента Те затова мексиканците там си влизат и без визи.

влизат чушки. Един на 200 минава сигурно

Чушки, дръжки, ти наясно ли си колко са мексиканците? И 1:200 да са, разбирам що Тръмп иска ограда!

Чушки, не чушки....в Щатите към момента има 11 милиона нелегални, влезли предимно през Мексико. Сега Тръмп се чуди как да ги разкара, защото половината са престъпници. А това че и ние трябва да поискаме визи за влизане у нас на Американци, е най-правилното решение. Трябва да има реципрочност!