Нинова към Лопес: Проявявате неуважение към българите

За втори път се месите във вътрешните работи на суверенна България и показвате неуважение към българския народ, това каза Корнелия Нинова на Антонио Лопес.

Обратно в новината

Коментари - Нинова към Лопес: Проявявате неуважение към българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки с интелигентно въображение може да определи на какво прилича Курнелия - на булдог. С подобна злоба и съска като говори за "приятеля" си Борисов.

Този път инструкциите, дадени от Москва на тази дебелогъза госпожа май не помогнаха. А и на Путин сега не му е до нас с тези масове протести срещу корупцията и неговия лаком приятел Медведев. Макар и с голямо неудоволствие и страх руските медии бяха принудени да признаят с половин уста, че в редица градове на Русия има протести и има арестувани протестиращи. Тези от герантологията вече рано рано се изгласуваха под строй, обаче има изгледи резултатите от изборите у нас д не са в полза на БСП. Още не е късно българите да се активират и да затворят един път завинаги голямата лайняна уста на другарката Нинова

Госпожа лъжа е получила инструкция от русия как да фалшифицира изборите и следващата стъпка е да ни продаде на Путин.

Браво! Най сетне се намери политик,който да защити България и българският народ! Дано така и да продължи!

как е възможно да има боклуци,защитаващи тоя червен боклук

Браво!

Права е, ако си защитаваме държавата сме лоши, трябва да сме послушни и сведени глави, за да ни хвали тъпия ЕС. Я да го духат!

Кое й е правото, бе дрис.ьо нещастен, слугиня на азиат-болшевишките варвари, грабителка на двете най-големи външнотърговски предприятия "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт", мъжът й бивш митничар, сега на сладка руска служба в лукойл,..., та кое й е българското, иди.т нещастен?

Това е мнението на истинските българи бе крет..н! Ти си един туркофил!

Изродче, скоро ще храним прасенцата. Тая крадлива пача може да не е стока, но вие сте еничари и ще сте първи в списъка.

от кога курнелия е "суверен"?

Eдин руснак би се изразил за другарката простичко: ГНИДА

На тях им трябват васали, не равностойни партньори. За тях ролята на България е пешка, която трябва да се жертва за техните интереси. Южния поток например. Жертваха нас за да наранят икономически Русия. Обаче и ние сме от губещите. ЕС се управлява от педали, феминисти, либерали, соросоиди и всякаква друга сган, но не от нормални хора.

защо не се гневи на намесата на москва и турция в българия! тези две държави ни държат в зависимост и мафия и политикоикономическото статукво от диктаторските времена на бкп и дс! не искаме рециклирани комунисти да се допат до власт!

Народе е е е !Водят те за носа прост! "Ето какво пише в Интернет за видната социалистка Корнелия : При правителството на Иван Костов. Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на Техноимпекс АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на Техноимпортекспорт. Техноимпекс и Техноимпортекспорт са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова." Всичкото това идва да покаже , че и СДС е БКП ,и БСП е БКП.Всичките са от един дол дренки! И НДСВ и се са БКП!Ха сега юруш на изборите,да избираме БСП и Корнелия Нинова! Ура а а а !

Прав си - всички са номенклатурчици. Само не знам защо пропусна личния бодигард на Тодор Живков и псевдо-генерал?

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Не е БСП, а тия които сега са в ГЕРБ!

След гоце -трипера, гея Станишеф и алкохолика Мъко Мъкоф, назначиха и травестита Курка да командува червената глутница

Тази червена главатарка се държи и прилича на травестит, някой бъркал ли е под полата и?

Тази руска кучка говори, че се бори против монополите, а съпруга и служи на руския монополист ЛУКОЙЛ ни лук ял ни лук мирисал, вижте и морала само в този случай!

Браво,госпожа Нинова ,Вие сте на правилния път ,който българите с достойнство ще извървят с Вас и заедно ще браним българските ни интереси пред западните крадци и мошеници от ес ,които си въобразяват,че у нас хрупкаме и заслужаваме само тревица ! Смелите и справедливите никога не губят ,никога !

шапка свалям пред толкова смелост и да бъде така ,каквото и да се случи утре !тези ,които я критикуват не ѝ стигат до глезена ...за голямо съжаление .

Ти май си в 12 век

да беше в 12 век,той се обажда от пещерата от преди новата ера

В Курнелия има нещо аристрократично .Прилича в муцуната на англииски док

!!!

Проблемът е, че дори да е искрена, ако дойде на власт, кукловодите бързо ще й хвърлят мрежичката и няма може да мърда. Така че предстои дълга и неравна борба, за да извоюваме суверенитета си.

Виждайки телешкия възторг,който предизвиква у възрастните си съпартиици и симпатизанти с мъжкото си поведение,тази жена прекрачи границата на нормалността и дипломатичността и реши,че със западни лидери може да разговаря като на село през дувара.Смешна и жалка е в мераците си да се прави по-мъж и по-патриот от мъжете.

Като имаме предвид каква креатура е Моргерини, а и други в чиновници в ЕС, коментарът ти увисва...

Нинова е права! ЕНП забъркаха ЕС в каламбура, техния послушко ни нагласи и нас, на всичкото отгоре дойде в Пловдив да агитира за Гробарите!

Да ми налапаш грездея.

Все пак прочистете си филтъра!

Браво Нинова! Когато мъжете са третополови,жените се държат като мъже.

Тук никой не се интересува от сексуалната ти ориентация.

Никой не харесва тая наперена тъпачка, нито у нас ни в чужбина!

КУНКАТА Е РЕШИЛА ЧЕ ПРОСТАЩИНИТЕ ОТ ТУК МИНАВАТ И В ЕВРОПА,НО МНОГО БЪРЗО Я ПОСТАВИХА НА МЯСТО.

Е, МРЪСНИЦО, НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА КАК ТЕ ПРИЕМАТ ХОРАТА ОТ ЧУЖБИНА?????

Като селянка от Крушовица. За нея Мизия е голем град

На самозваните и самоизбиращи се и самоизтъкващи се мъже псевдо- Европейски лидери трябва всички да отговаряме подобаващо. Толкова невежествена и самодоволна сган предимно от единия пол се подвизава в Брюксел за наша сметка включително, че и такива леки критики са им малко. Наистина, за запознатите, в момента и от новата власт в Европейската комисия непрекъснато ни дискриминират и унижават- който трябва да работи с Европейската комисия по работа знае това. Унизително и фрустриращо е и вече не се търпи. Затова и в другите страни има недоволства.

Бае Тошо не ни присъедини към СеСеСерето, но тандема слаНинова-Гадев ще ни присъедини към Русия със сигурност.

По снимката ли ще ги избираме или по делата им?? А когато има явно разминаване М/у две взаимно изключващи се твърдения и от трето разминаване и с Делата ,тогава?!

Трета смяна на завода в Каспичан! Като как да разбираме "разминаването м/у две взаимноизключващи се твърдения". Усилията, които си употребил да съчиниш подобна мисъл, биха били по-удачно приложени да разбереш въпросния коментар. Но тъй като това явно не ти се удава (да го разбереш), си сътворил подобно чудо.

1.сутрешно изказаване.........".българската нация изчезва" 2. Вечерното изказване "Българската нация ще пребъда заради своята ценностна система"

Дир-а скри коментара! И защо? Може би в нечия високо IQ глава се е родила мисълта, че той (коментарът) е скрит опит за предизборна агитация в деня за размисъл? Просто да обалдееш...

Ние копирахме коментара , понеже ни хареса, и го пприлагаме за широката публика: " Гледайки снимката (на К. Нинова) Човек си казва, тази жена е читава. (Подобно лице и изражение не се постигат с актьорско майсторство, защото са неподправени и искрени.) Нека да я оставим да покаже какво може да направи за България. Ако ББ е също искрен в това, което говори около тези избори, то той би трябвало запази мълчание и да остави хората да решат. А той непрекъснато се прави на обиден и неразбран от другите, Като че ли е абониран от някого за властта. Във всеки случай, който и да спечели изборите, трябва да е наясно, че ако се провали след това , провалът ще бъде безвъзвратен и унищожителен. Родните ни политици, заети със собственото си благополучие, така и неразбраха какво става със света и всичко в него. Този път няма да има възможност за поправителен..."

Защо ли тази Нинова навява сексуални мисли и то аналноперверзни??

Не означават, че ще те приемат за глупак.

Хората не я искат в селото,тя пита за поповата къща!

Ти на какъв се правиш! Май на това, което не си. С подскачане не се става по-висок.

Не е удобен на себе си и онези, които представлява (управлява). В случая К. Нинова има право.

не им симпатизирам на бесепарите! Но в момента тя има право! Все пак това са си нашите бесепари! Не давам чужденци да обиждат никой българин, пък бил той и бесепар!

Бях там и чух!!!! Той каза да бъдем единни, да пътуваме по света, да се учим в Европа и те да се учат в България и да градим заедно. Убедих се, че модераторите на този сайт са манипулатори, защото изтрихте написаното срещу троловете на БСП (каквито са и модераторите)

аз съм българка, а не влашка циганорка, не се чувствам засегната.

"ти уважаваш ли ме"

От коментарите ти личи ,че не си ходила на училище.В противен случай щеше ,ако не да знаеш,поне да си чула легендата за снопа пръчки на ХАН КУБРАТ.Поуката от нея каква е?

....опитвам се да разбера ....какво се напаваш да родиш ?...можеш ли да си по- конкретен ?...а това коi каде е ходил ще видим ако ми отговориш ?

Но от Русия може препоръки нали? Той има неуважение към теб Корнелия, не към народа! Ако четеш правилно ще видиш, че той ни уважава и ни предупреждава, че крадли като тебе не трябва да избираме

Че тов.Решетников ни уважава,нали Курвели?!...

Умните и кадърни БЪЛГАРИ много отдавна са извън блатото България.

Къде прозря неуважение към българите тая тъпанарка? Жалко за хубавата ни страна,обречена е на комунизъм.Бях забравил корекомите...Жалко за децата Ни.

ха ха ха какъв комунизъм бе тъпчо в България никога не е имало такова нещо ... имало е социализъм

Как да не е имало? До преди 2 месеца премиерът и председателят на народното събрание на Република България бяха комунисти, а президентът виден комсомолец.

Корни, както я наричат Господарите да стане премиер. Ами почакай малко още ма-алко, и ако откаже Бойко да направи правителство - тогава ти пак през задния вход ще вкараш червените. И тогава пак цяла година ще ви гоним с камъни и дърве. Изгладнели нахалници.

той пръв въвлече Нинова в политика Първият не се забравя от жените!!!

още му плаща лицензна такса, нищо че са се 'развели'.. останалият и лобизъм е за мъжа и от луyкoil

Ха-хааа... Костов е най-голямото мекере на прехода, но понеже е много хлъзгав, успя да заблуди лековерната публика... Някои продължават да му ръкопляскат. Други пък го наричат "циганин", а той тайно им се смее и ги оставя да си говорят, защото всъщност е нещо друго...

Господ да пази България !