Бащата на Лубиц: Няма доказателства за вината на Андреас

Разследващите нямат никакви съмнения, че Андреас Лубиц е разбил умишлено фаталния 4U9525 преди 2 г. Баща му обаче има. Това заяви самият той на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Лубиц: Няма доказателства за вината на Андреас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма родител който да повярва или по-скоро да иска да повярва че синът му е изперкал убиец.

Истината е, че самолета беше свален дистанционно.

Всеки пилот има книга с инструкции за извънредни ситуации, включително и това как се блокира вратата на пилотската кабина, но специално за френския прокурор, Лубиц е търсил тази информация в интернет. Пълни измислици за да се оневини Луфтханза.

катър, роднините на загиналите трябва да го хванат и разчекнат!В самолета, унищожен от неговия ненормалник, загинаха над двадесет деца-ученици!И две млади майки с няколко месечните си бебета в ръце!

Виж ся стрино/чичо, тия деца може да са били типични чалга идиоти и най-вероятно са, тъй щото ако си имаш същите говеда вкъщи, не се надай некой да ти пази стоката от природните закони-а природата гледа да се чисти от мършата. а чалгарите са мърша /като родителите си най-вероятно/!!! освен това по-жалко е хората които са били придобили вече некакъв човешки облик за разлика от говедцата неочовечени дали фира.

Не съм запознат, за това ще попитам. Луфтханза ще прати ли обезщетение на близките на загиналите ако втория пилот го обявят за атентатор самоубиец или няма да платят. Защото ако причината е в самия самолет, мисля че задължително се плаща обезщетение.

Въпроса е какви разговори са записани. И да са го казвали, не го помня. Но ако нямат разговори навеждащи на тази мисъл, съществуват и други варианти. Например докато първия пилот отива до тоалетната, вратата автоматично да се заключва и да е отваряема от другата страна само. А пилота вътре просто да е получил инфаркт. Само че ако се знае за разговори, подобно версия отпада.

Брей брей, много сте компетентни бре! Първо на първо - НАЙ-ЛЕСНО е да обвиниш умрелия (този който не може да се защити). Второ на второ май става ясно, че това "обвинение" е пълна измислица. Лиспват каквито и да е доказателства. Става ясно, че друг обект на разследване няма, само Лубиц и Лубиц! Много удобно! Искам съвсем сериозно да ви заява, че ИМА хора, които знаят истината! А къде е самолета на Малайзийските авио линии? КЪДЕ СЕ ДЯНА пустия му самолет?!? Не търся конспирация, но просто този човек ОЧЕВИДНО Е НАБЕДЕН, макар и посмъртно!

Бонде, не уточни цялата му рода до кое коляно включва. трети братовчеди и те ли да отиват под ножа? Ти би ли се заел лично да ги измъчваш и убиваш ако имаше тази възможност?

когато именно баща му е натресъл на сина си такива откачени гени и така го е "възпитавал", че Андреас впоследствие е станал чалнат.

Мъката си е мъка, нищо по-специално в твоята няма!! Хората не са виновни, че синът ти изби любимите им!!! налягай си парцала!!!

Само като му погледна снимката и ми става ясно, че е лузър от класа. Той е слабоволев и завистлив човек. Що не се самоуби някъде сам? Например в крайградските кенефи и да му измият кръвта в канализацията? Това злобно лайно изтрепа толкова хора. Трябва цялата му рода публично да бъде измъчвана и убива за наслаждение и успокоение на роднините.

Една малка корекция само - слабоволевите не са завистливи. Завистливите са амбициозни.

А, не уе?! Всички са завистливи. Имам такива наблюдения върху психологията на хората.

я, да видим вашата снимка?

на опашатите лъжи на рептилската хидра. Прочетете следните статии: "US Laser Test That Destroyed Germanwings, Next Plunges Holland Into Darkness" "US Laser Test Destroys Germanwings Airliner Killing 150 Innocent Civilians" "Obama Rages Over Germanwings Plane Shootdown, Refuses To Meet NATO Leader"

Всеки родител желае да защити детето си, независимо какво е стореното. Но какво може да е другото обяснение? Кой може да има полза и интерес да взриви този самолет и по какъв начин?

американските ВОЕННИ. И то не толкова интерес, колкото интерес към прилагане на "някои техни разработки" в сферата на на вълновата теория. Единственото доказателство Е пилота на военния самолет" МИРАЖ", да не забравяме, че американците имат военно-въздушна база в италия. Някой дали е разбрал кой е този пилот и да го разпита... Момчето се явява изкупителна жертва на големите компании Боинг? и на военните.

ха-ха, че те доказателствата са по склона на планината. Всъщност не е смешно.

Френският прокурор си свърши работата. Не е като нашите мушмули да шикалкавят и чакат пачки под масата. Записите недвусмислено доказаха, че убиецът се е заключил в кокпита и умишлено снишава машината. Друг е въпросът за паричното обезщетение на жертвите, там бащата на този убиец няма какво да се меси.

трябва и да го ДОКАЖЕШ ! Да не се окаже, че момчето просто е стояло безпомощно, а САМОЛЕТЪТ ДИСТАНЦИОННО СЕ Е ЗАДВИЖИЛ КЪМ КАТАСТРОФАТА !!

Вярващи в теориите на конспирациите винаги ще има, това е психологично заболяване. Има обаче факти, базирани на черните кутии от самолета. Оттам се чува как командира на полета блъска по вратата, а оня не отваря. Дали е бил депресиран или не, съвсем ясно е че е умишлено направено. Не е първия пилот -самоубиец в историята. И преди е имало такива случаи. А бащата на германеца обяснимо е огорчен, но това не променя фактите. Само се чудя, чисто теоретично, ако бащата и майката на германчето бяха между пътниците на тоя самолет, дали германчето пак щеше да блъсне самолета, знаейки че родителите му са на борда? Просто се чудя?

Клишето за "теория на конспирацията" вече се изтърка. Всичко което не може да обясни световните либерастки медии се обявява за конспирация. Черните кутии на самолета за авиокомпаниите от "демикратична" ивропа се "разчитат" само в една лаборатория е ингилизко. Колко удобно ? Нали ? А френският прокурор се произнесъл и завършил седмица преди "разчитането" на кутиите ! Той си знаел всичко ...

Прокурора е присъствал на прослушването на записите от кутията. След това направи умозаключенията, напълно навреме, без намек за корупция, и не чака 2 г за да чуе какво си говорят. А ти тук тиражираш чрез лъжа теория на заговора, което не е и теория даже, а просто измислица.

И аз съм скептичен към това заключение... Като го гледам момчето как спортува ,подържа физ.подготовка ,има си приятен дом ,високоплатена работа ,млад е ,здрав ,приятелка ...що му е да мре бе? Какво да кажа аз ,че остарях ,овдовях ,дъщерята си хвана дърмите през Т2 още преди 10 години и хич не се сеща за мене, натрупах килограми ,холестерол ,високо кръвно ,високи сметки за ток и данъци ,на това отгоре и без работа останах ,без "точки" за пенсиониране ,с една счупена кола и къща плачеща за "саниране" , вечер не мога да спя от тревоги ...казват ми от "стрес е и депресия" ...АМА въпреки това НЕ МИСЛЯ ДА МРА БЕ...ЖИВЕЕ МИ СЕ ,ЖИВЕЕ... А как ми трепва сърцето като зърна 40-годишната комшийка наведена да мете и премита двора под прозореца по 5 пъти на деня (и тя е "депресирана",ама си го изкарва с метлата в ръка) ...маалллееййй... Каква депресия ,какво мране бре ... :))) Щура работа ...Щура !

Психологическите заболявания са много сериозни. Млад, прав и корав човек може да му дойдат какви ли не налудничави мисли. Тези заболявания не могат да се контролират с воля и характер. Затова и са заболявания ! Като не разбираш нещо - по-добре не пиши !

Абе, може ли да има такива ЗАПОЗНАТИ хора, без грам чувство за хумор?!:) Такава липса май си е пак един вид "психологически проблем":)

като толкова НЕНОРМАЛНИ изпотрепаха нормалните ! Никой ли не забелязва ЕДНА тенденция ??

Начина ти на мислене е грешен! Накратко ... - всеки издържа различно ! Случка с познати - когато се ударят с чука ,единия псува и хвърля чука,другия става по-внимателен ? Извод ? Айде със здраве ! И вземи опъни комшийката,заради теб мете ...

Най вероятно бащата казва истината. Има нещо много гнило в това че за кратък период от време станаха 3 доста страни инциденти със самолети. Този, другия дето падна в Украйна и 3тия който се изгуби в Малайзия. Случките са прекалено страни и почти невъзможни така както ни ги обесняват. Напомнят за корейският самолет дето беше свален от СССР по време на студената война, а после се оказа че ЦРУ са използвали този пътнически самолет за да проверят и запишат как действа военно въздушната отбрана на СССР.

Странни са болните ти разсъждения. На експертите ли да вярваме или на "предположенията" на еди кой си.

sonibvc@gmail.com

Ти кво предпочиташ? Експерт да те излъже или случаен човек да ти подскаже че те лъжат?

Андрес Любец е невинен. 11 Септември беше организиран от САЩ Кацането на Луната е фалшифицирано Чешмяната вода е отровна (и прави ш*баните жаби обратни) Ваксините са заразни Извънземните са тук Тръмп говори 100% истини, медиите- 100% лъжи. Който не ми вярва е гущер-кръвопиец, със съзнание, контролирано от орбиталната база на извънземните, която се намира във вътрешността под повърхността на Луната.

Ти можеш да се подиграваш но няма пушек без огън.

Мълчи бе, лайно!

Щерева бързо се обади на 112 и викай Москов да се донашмъркате заедно !

Е то още тогава скоростта на "разследването" будеше недоумение. Мир на праха на загиналите. Но по същия начин се оказа, че шофьорът от вчера в Антверпен бил просто пиян, нам-кой си пък бил депресиран и все така. Терористи няма. Има леко чалнати мирни и почтени граждани.

И аз см карал пиян,обаче не с това ,което е имал той в багажника!А,и не движа с джихадисти !