Кунева: Разковничето за разумно дясно управление е в РБ

Единствената дясна коалиция, която влиза в парламента, е "РБ-Глас народен". Всеки десен човек ни е важен, заяви Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Разковничето за разумно дясно управление е в РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИ ДА СЕ ОМЕТЕШ ОТТУКА,ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ,А ТЪПАТА ТИ ПАРТИЯ ДА СЕ РАЗПУСНЕ! ЕГА ТИ ДЕБИЛНОТО СЪЩЕСТВО,ТИ ГО ПЛЮЕШ,ТО ВИКА-ДЪЖД ВАЛИ!!!ВЪРНИ СЕ В СВЕТОВНАТА БАНДА,ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ!!!

Тая какви глупости внушава.... тия бяха орел рак и щука събрани да с една обща цел - кой ще открадне най-много за най-кратък срок.

Колко щедър бе Костовия арабин? На туркомундето Ердоган подари Син Поток На Славчо и Цветелина - СИБанк На Румънските и френски комунета - закриване на блокове 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй! На руските комудета - Нефтохим На американските комудета - ТЕЦове Марици 1 и 3 На еврейските комудета - БГА Балкан На индийските комудета - Кремиковци За себе си искаше Мобилтел и БТК За жена си - фондация Клинтън За НАТОвските комудета - небето към Сърбия. Косово тогава стана Костово, помня и надписа на входа на Банско А знаете ли кой град се казваше Костовград? - гр. Доспат!

Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

пръмова,ти си за затвора за национално предателство.Колкото до дружките на зетьо на бриго,всичите са от дс ма!

Когато словослагателите от Ръ Бъ нямат какво да кажат,се използва клишето : "разумно дясно управление". Ако ги питате,какво точно имат предвид,ще се заплетат в някаква амалгама от руска агресия,държавна сигурност,лустрация,енергийна независимост и т.н. Вчера минах покрай едни усмихнати младежи от тях,които поднасяха листовки на техни кандидати за депутати.Едно засмяно момиче ми поднесе една брошура и ми каза да гласувам за тях.Попитах я кратко и ясно - Защо ? Момичето блокира и започна неадекватно да се хили...

Дясното управление поощрява активното население с данъчната си политика! Лявото набляга на социалната. Вековната борба и баланс между дясното и лявото е на тази база!

Утре да излезе с подобно гръмко изявление и "д-р" Москов, и изпадането на РБ /Разбойнически блок/ от Парламента е сигурно!

Кунева , за съжаление бехте използвани и прецакани ваксините беха айсберга а мажоритарните избори лакмуса вашите избиратели беха прилапани но де факто проблема е в определени решения дали някога ще се съвземете - не знам

Хайде Варна, мощна подкрепа за РБ! В София и Пловдив РБ ще е първа сила и Варна не трябва да изостава. Младите, активните хора сме в големите градове и на нас се пада отговорността да изведем България от тинята. Малко сме, две милиона сме работещите, а пенсионерите са два и половина. Цигани, безработни, неграмотни, безотговорни, лумпени, това е матрияла, ама ако беше лесно, нямаше да се падне на нас, а на БСП!

Заради подобна логика за хората губите.Десни простаци.

Ние ли сме загубили?

Дай телефона на дилъра ти!Баси якото!

Дай му нещо успокоително на този, не го пращай на специалист ,защото направленията свършиха, а нови ще получат след изборите.

Ако разумното управление, което предлагат, е подобно на това, което сътвориха в образованието - нямам думи.

Преди 1989 г. дядовците и бащите членове на БКП, даже някои са били членове на ЦК на БКП. След 1989 г. техните деца и внуци стават десни.

Това е така, бабата и дядото са от БСП, а преди 1989 година от БКП. Ама по онова време как е можело да бъдат от Консервативната, Либералната, Демократическата и т.н. партии, като са били забранени? Така че в това няма нищо изненадващо. Ако това беше се случило в САЩ или Великобритания, тогава щеше да е чудно. Ама в България, Полша, Унгария, ГДР и т.н. е било така. Всичките ми приятели сега ще гласуват за РБ, Да България и Нова република, дядовците им за БСП, това е истината!

Гласувайте за Светльо Витков, вече две години кара Мерцедеса си и трябва да го смени с нов от субсидията, която изваждат от джобовете ни будалите и простите, дето се подиграват с нас. Е той ще ви оправи, буквално....

Гледайки коментарите РБ гафи за втори път с Кунева и е на изчезване. Чудя се защо?

тая дърта комунистическа снаха ми е смешна с напъните си за държавна кльопачка!

За държавна кльопачка? На нея са и броени 500000 евро след Европарламента, осигурила си епенсия поне от 10 хиляди евро, не и е толкова за парите, алчна е за власт, сляпа и глуха за омразата към нея. Но разчите на безхаберните глупци, които ни я натрапват и на нас.

разковничето е гнусни фамилии деца снахи пръмови живкови станишеви от тошовата номенклатура да се скрият от хоризонта и да не дават акъл .....ако бяхте кадърни и некорумпирани от 1944 година до сега щяхте да направите от България райски кът - фактите са точно обратното , аре къш , бесилка за вас , там е разковничето

Какво ни боли какво е казала тая национална предателка. Кой още я брои тая за жива, освен там мижавата им формация, да не кажа ботикова трупа. Имате по малко от четиридесет коментара. Държите това като новина, не качвате изявлението и отговора на нашия президент към диктатора Ердоган. И вие ли папкате от чичко Сорос или от гербаджиите. Защото, ако Бойко пръдне, за вас това е новина и цял ден ще я оставите за коментари, ако имаме достоен президент, за вас това не е интересно. Гола вода сте.

Да й плащаме заплата като еврокомисар до живот, само не я връщайте в МОН, моля! Мерси.

Предпочитам кунева в затвора.

Тази некадърна крадла така ли няма малко чувство за мярка... Докога тези некадърни комунистически наследници ще управляват изнемогващата ни държава? Отговора е: Докато ги търпим, защото те няма да се махнат доброволно от властта!

Кривоусто недоразумение изчезни.

Мястото на тази безродница е в затвора,и то поне за няколко живота напред....

Браво на Кунева. Пукай повече такава платена реклама да знаят хората за кой не трябва да гласуват.

Тази няма ли още кой да я прибере където и е мястото.

ПРЪМОВА,НЕ СИ СМЕНЯЙ ПАК ИМЕТО А ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ПРОКАРАШ ИЗМЕНЕНИЕ В ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН ПРОМЯНА ГЛАСЯЩА ЧЕ В ИЗБОРИТЕ УЧАСТВАТ САМО ПАРТИИ.СЛЕД КАТО ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ДА СИ ПРАВЯТ КОАЛИЦИИ,БЛОКОВЕ,ОРГИИ И Т.Н.Т.

Много разумно, но кой ли слуша. Специално тези гледат само личните си интереси.

Криви джуки , криви мисли и действия !

Другарката Пръмова, къде видя "дясно" в България? И да не си крие червената партийна книжка!

Видяхме ви дясното управление , лева ръка , десен джоб ! Нищо не вярвам на десен хайдук и соросоид !

Лелеее! Тая жена умора няма! Кое ли министерство си е харесала сега?

Тази пак изпълзя от дупката си.

Дано избирателите да проявят разум и да не гласуват за тази брантия, която навсякъде гледа да се пробута!

Както е казал народът "Надай се, Марийке!". Тая жена има ли представа какво омерзение предизвиква у обикновения българин?

тази е най-големият боклук в бг пространството!

Дали ще доживеем момента това недоразумение да не го видим повече в НС.

Мигренчее, ОСТАВАТ ВИ 3 ДЕНА

Хасъл разковниче - да разковат държавата напълно.

28-годишна разложанка заши звучен шамар на Меглена Кунева

За жалост няма да играеш ролята на патерица на ГЕРБЕРАСИТЕ в следващия парламент. Вземай си пенсията бабо и не дразни хората повече с присъствието си. То бива лъжи но при теб станаха норма на поведение. Тази би продала всеки стига да и предложат някаква облага.

на страната ни е недопускане до властта на хора, накърнили нациналните интереси.

А какви са националните интереси?

- недопускане на ликвидация на отрасъл в промишлеността или селското стопанство заради облагодетелстване на чуждестранен консорциум - прекратяване на неизгодни концесии - цена на енергоресурси от вносители, съпоставима с други страни в ЕС - еднакво качество на стоки и услуги на територията на всички страни от ЕС - еднакви лихви за кредити, съпоставими с всики страни в ЕС - гражданство и право на пребиваване срещу стриктно спазване на законите на страната - и други такива

Вие сте по големи отрепки и от комунистите. Дано въобще не влезете в следващия парламент.

много ми липсваше през последните месези другарката прамова... сега вече сам спокоен

тая алчна, кривоуста, червена мастия не се наяде! да се задавиш дано, продажна уруспийо!

"Ляво" и "дясно" в политиката са вече забравени категории ,поне на Запад! само тук все още се използват тези думи. И то в България,където нито т.н "леви" са леви,нито пък т.н. "десни" са десни -:) Кажете и вие най-сетне нещо свястно ,де! Дясно,та дясно...! Няма такова нещо. В света има две основни полит-икономически линии и влияния ,и още едни,които са независими от тях. Но само страни като Русия се опитват и могат да постуигнат да са независими и то със сетни усилия,виждате за какво става дума. останалите,и особено като България ,са все или към Ротшилдови ,или кък Рокфелерови. Ето това е делението,а не леви и десни! Например българските реформатори са към Ротшилдовата линия ,също както Френската Соц партия и президент ,също както и повечето европейски управляващи. Също както и Китай. Китайската Комунистическа Партия е също с Ротшилдови,както и Реформаторите. Не случайно те си изместиха банката от Лондон в Хонконг...! В САЩ също беше така,но преди 2 месеца нещата там се промениха и сега другите са на власт. След обрата в САЩ ,то Китай стана стратегическият им противник! Противопоставянето расте! Ние трябва много да внимаваме оттук насетне какво правим във външнополитически план,че наистина в света назрява нещо много страшно...-:(

Превод от речника по политкоректност: "Платен агитационен материал на.." = "Поръчкова статия от.."

Меглена Кунева е абсолютен пример как един уникално прост човек може с години са се мандахерца из властта и да прави поразии без никаква ответна реакция от хората. Върхът на иронията беше тая малоумна патка да е министър на образованието - нооо, само за тези, които разбират от ирония.

Никога вече РБ ! Чиба ! Не мога да ви гледам бе .....

Защо делите човеците на леви и десни?

Другарко Пръмова, както и да се опита Човек да ви накара да се засрамите, не ще успее. Вие за съжаление, сте НЕСПАСЯЕМА. Дано аз съм все още на "белия свят", за стана очевидец на ВЪЗМЕЗДИЕТО което Ви предстои, ГАРАНТИРАНО от Законите на Страшния Съд.