Арест за бизнесмени, предложили подкуп на кмет

Задържани са двама мъже, предложили подкуп на кмета на Неделино Боян Кехайов, който е бивш шеф в Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Обратно в новината

Коментари - Арест за бизнесмени, предложили подкуп на кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда .....съмнение за постановка, за чийто авторство биха могли да кандидатстват: Въпросния кмет , недоброжелатели и евентуално .............. Който и да е автора то въпросите са повече от отговорите. На първо четене единствено кмета на община Неделино черпи изгода от новината. Въпросното събитие се е състояло малко след 14 часа и до един час е предадено като новина на информационните агенции и медии. Основния въпрос е защо два дни преди парламентарните избори някакви си хора ще предлагат подкуп на стойност 5 000 лв. на кмета на община Неделино с цел осигуряване на обекти за изолация. От една страна имаме кмет на община Неделино, чийто съпруга е кандидат за депутат, втора от листата на ДПС за област Смолян. От друга някакви си дюлгери от Стара Загора решили преди изборите да потърсят работа точно в тази община. Въпросния кмета на община Неделино в предвид на това, че въобще не е ангажиран с кампанията на съпругата си решава да поработи и приема в канцеларията си напълно непознатите предприемачи. Каръците пък от своя страна въобще не са забелязали и не са се информирали, че в малката община има три общински сгради на кръст с вече подменени покриви и улуци по европрограми. В тази история има много интересни съвпадения и един късметлия, а може би и доста разочаровани. Всъщност резултата е само срещу 5 хил лева реклама с национално покритие и то два дни преди деня на изборите.

Ами помашка му работа, свикнали са ги че така се правят нещата.

"Полицаи описват пачката с пари", допълни Кехайов. 5000 лв. по 100-левки са 50 банкноти. Бая полицейско описване трябва да пада, това са си цели 50 номера за записване :))) Те, горките милиционери, кога ли са писали толкова......

По коментарите и по червено-зелените гласувания ще се ориентирате за какво става дума!!

5000 лева , много тънка нещо тая "пачка", бе.... Ми той кметчето се е обидил..5000 лева... Трябва да се въведе законоустановеният минимум за подкуп на кмет , и той да бъде не по-малък от 40-50 хиляди. Тука преди около 2 години, ако не се лъжа, в доба на отстреляната секретарка на кмета милиционерчетата намериха две найлонови торби с около 700 000 лева... Ама- ни лук яли- ни лук мирисали- всяко чудо за 3 дни, всичко се покри и утихна... Щом у секлецарката е имало 700 000 , направете сметка у кметчето колко има. Измет.

Не знам какво стана с бившия кмет на Неделино? Май имаше доста дела срещу него

яз, да не сам помияр, да се изложим за 5 иляди, веййй! Че, ме срамите, а! Вашта мааама! Не сам слезнал толкоз доле, та да се вразвам на 5 иляди! Я, да са поправите, веййй! Инак, .....

колко килограма картофи са. математиците къде са да изчислят хехехе много здраве на жената от ДпС

Много и плоско! Прилича ми на предизборна партенка-фалшива новина

Ники

Ченгето е надушило, че му готвят вълчи капан. Имало е, както се казва на руски "зверинное чутье" - своего рода усеща нещата с нюх на звяр. Това е типично професионално изкривяване на опитните служители на МВР и се придобива след извършването на купища мръсотии и подли постъпки.

Не ги е взел, защото колегите му от МВР са го предупредили, че му се готви капан.

И кмета на Созопол така връща парите, прибира ги в един шкаф и после негово поставено лице ги изнася...

Само НАП дреме и не проявява интерес от къде и как 2мата могат да подмятат ей така 5000 и що за бизнесмени са, какво декларират ...

Че колко са 5000лв? Един стар ръждив опел.

ДВА

"от къде и как двама подмятат ей така 5000 лева"!!!??? Ти сериозно ли?:) Сумата криминална ли ти се струва?:)

По-глупави "бизнесмени" не съм виждал....

Всички кметове да бяха като този

Браво на кмета!

По Родопите са балъци. Няма ли някой да разрови по столичните общини? Лапат като гладни пеликани, не отказват нищо, даже подканят.

пачка от 5000 лв са сто банкноти от петдесет лева

Ти си ебати глупака. Буквояд. Кой е казал че в една пачка трябва да има 100 банкноти ?

ами да си го знаете за вас и да не слагате минуси,чл 17ал1 от общи условия на БНБ за обслужване с банкноти и монети

ами да си го знаете за вас и да не слагате минуси,чл 17ал1 от общи условия на БНБ за обслужване с банкноти и монети

3 пъти - за късмет!

"Като гаранция, че са "сериозни", бизнесмените оставили на бюрото му пачка с банкноти по 100 лева - около 5000 лева." E, ово е стандарт за "сериозен инвеститор", както биха възкликнали братята сърби;))

В родопите живеят едни от най-свестните хора в България. Да са живи и здрави.

Знаех си, че тези от Неделино са големи БАЛЪЦИ!!!!

само едно нещо се опитайте да си обясните сами, пишат ги : "бизнесмени" ! ..даже и въшливата циганка на магистралата е по-чиста и има по-висок морал от "журналистиката"

Ако беха 50 000? Или 500 000

Брей, че честен кмет. Дали пък не са му се сторили малко парите?

че некои партии са му скроили кюлафа.

на хвърлянето на пари от бабички през балкона. Некои другари стават все по-изобретателни в исканията си.

Лошо няма! Разбрали са, че кметът е позакъсал със средства за пийване! При тази напрегната предизборна обстановка - трябва да разпусне човекът!! Де да има и на мене кой да ми бутне пачка - какви ще ги пиша тукаа??!

Браво!

OBSTINSKIA PROEKT GOLIAM,KOMISIONATA MALKA,,,,ISKALI SA DA MINAT TYNKOO.,,,

Пиши на кирилица, а не на лайняница. Нашата азбука е по-хубава.

Браво! надявам се обаче, че кмета е деиствувал безкористно а не защото е имал съмнения, че това е мертоприятие на данс или прокуратурата

Старото ченге веднага е надушило какъв капан му готвят.. Нещата не стават така и той отлично го е знаел.