ЕС попари Турция за напредъка и визите

Турция не отбелязва достатъчен напредък, за да получи отмяна на визите за турски граждани при пътувания в ЕС, заяви пред Ройтерс отговорен представител на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС попари Турция за напредъка и визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕРДОГАНЕ АКО ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕ ИЗПЪЛНЯТ СВОЯТА ЧАСТ ОТ ДОГОВОРА ЗНАЕШ КАКВО ДА НАПРАВИШ !!! ОКОЛО 6 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ САМО ЧАКАТ СУЛТАН ЕРДОГАН ДА ГИ ПУСНЕ В ЕВРОПА !!!ТОВА СА АРАБЕЛИ,КЮРДСКИ ЦИГАНИ,АФГАНИ И ДРУГА ПАПЛАЧ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК !!!ПУСНИ ГИ И ДО СЕДМИЦА ВСИЧКИ ТУРЦИ ЩЕ ПЪТУВАТ БЕЗ ВИЗИ !!!

Бре де ги чуха гърците, пустите гърци проклети, тия мъзмъта писаха, та я на царът пратиха: -Царю ле, цар Мюракю ле, царю ле, ми чул ли си, българе глава дигнали, българе и кумитите със царя бой да се бият със царя дурюс да правят Царът си тилал повика: -Събирайте се манавье и голи, боси цигане, скоро да бърже стигнете- българе глава дигнаха. Младите булки коляйте, коляйте и ги порите и хми децата зимайте, на маждраци хи бучите; старите баби тъптете, моми робинки зимайте По две по две се фатили, че се ф морето фърляли

Всеки е наясно че турция е по скоро ориенталска азиатска държава от колкото европейска , държава която с такъв диктатор се дистанцира все повече от всичко европейско и цивилизовано. Султана просто си търси повод да пусне заскладените мигранти към ЕС в желанието си да ги накаже , със затоплянето на времето тази вероятност все повече нараства.

Налага се изводът, че границата ни с турция трябва да започне да се пази и да се изгради стнена, подобна на китайската.

Ми ся, ако Реджеп ага реши, че ЕС не напредва с рекета, който трябва да плати за мигрантите? И вземе та проводи 1млн шалвара на гости при Танте?

която не знае какво да прави и кой път да поеме. Защото в този си вид е чужд, американски, неолиберален глобалистичен проект. Целите са главно 3. Първо да не се допусне съюз между Германия и Русия. Второ - да се държи Русия вън от ЕС и да бъде характеризирана като негов враг. И трето - да се държи ЕС в подчинение, да изпълнява ролята на маша на САЩ за постигане на неговите фашистки цели за господство над света. Именно и заради това се получават такива абсурди, като поканата всички ислямисти от целия свят да дойдат в ЕС, а в същото време не се издават визи на турците, при положение че от години се водят преговори за влизане на Турция в ЕС. Друг е въпроса, че влизането на Турция в ЕС ще означава смърт не само на България, но и на ЕС. Но както казах - такъв е проекта.

на турция мястото й не е в Европа.

''Федералната република сключва споразумение за набиране на работници от Италия. Следват споразумения с Гърция и Испания (1960), Турция (1961), Мароко (1963), Португалия (1964), Тунис (1965) и Югославия[1] (1968). '' Турците са основаната чужда работна ръка в Германия от десетилетия. Естествено,че пътува всеки който поиска! И ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ ,ВСЕ ТАЯ. ФАКТА СИ Е ФАКТ.

Основната 4аст от работниците дошли в Германия са от бедните райони на анадола,а там са кюрдите.Дошлите в Германия работници са турски граждани,но пове4ето са кюрди,араби,лази и други.

Кой изобщо се е надявал старата Европа и тук да не излъже? Тя така си върти политиката от столетия. Докато не спрат да строят джамии и не сложат визи за всички, извън ЕС, Едоган непрекъснато ще натиска.

В страните от ЕС живеят около 5-6 милиона турски граждани, или такива които се самоопределят като турци ! Турските граждани още от началото на 70-те години на миналия век си влизат съвсем свободно в Германия и ПРЕМИНАВАХА ЗАКОННО ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

Ердогане ,пусни им на тези еврогейци трите милиона бежанци сирийци,афганци,пакистанци и африканци и 15 000 000 кюрди и тогава визите ще бъдат вдигнати веднага.

И тогава за кво ше му е да падат визите? Хибавото на Европа е, че е сравнително чиста, и тоя циганин го знае.

ЕС отваря границите си нарочно за да приеме мюсюлмани от къде ли не, само не и от Турция. Какво прави Турция толкова специална? Може би че вече е приятел с Русия и трябва да бъде наказана! Може би че провали преврата на БЛАТО/САЩ/ЕС и ги разконспирира и хвърли агентите им в затворите?

Защото крехката, благодарение на лидера, демокрация там, вече е на път напълно да изчезне. Ето за това!

Не. Турци из ЕС, колкото щеш. Повече са от други мюсюлмани. Така че твърдението ти, че не приемали турци в ЕС е просто смешно, но със сигурност невярно. ЕС е пълна с турци. Особено Франция и Германия. А защо не допускат официално свободн преминаване? Аз не виждам даже основание за този въпрос. Турция в омента е еднолична диктатура, в която политика и религиозна доктрина са в услуга на удължаване властта на едноличен суверен, който манипулира прости хора и успява да прави с демокрацията фарс. Безаконието е факт, бетонирането на власт чрез закони - също. Това е обраното на демокрация и обратното на ЕС. Напоследък научих едно нещо, което е ново за мен. Аз си мислех, че хората обичат свободата. Сега разбрах, че умните хора обиочат свободата, защото свободата изисква интелект и съзнание. А научих, че простите хора обичат деспотите, защото деспотите облекчават простака в трудната му задача да мисли и съобразява. От деспота простаците получават готови решения, които не са никакви решения, но това не влиза в обхвата на простия човек. Той просто си почива от неспецифична дейност и това го отнася в летаргия. Докато не се сблъска с реалността, която неминуемо приижда при наслагванията от деспотизма. Т.е. простакът като маса хора сам си руши общността - от глупост и неспособност за друго. Путин намали с 1/3 стандарта в Русия - над70% ще спечели в изборите. Ердоган разбира яко Турция. От това скоро държава няма да става - още по-голямо одобрение. А ние си знаем, че руската и турската нации са прости нации. Това е.

Пич, и аз не мога да го кажа по-добре! Особено частта за свободата! Точно това е проблема и на България - критичната масата са прости хора, които искат някой "силен" да ги "управлява", вместо да се налага да мислят! Да ги залъгва за "величие" (България на три морета! ма никой не казва, че на три морета е била само 50 години, а останалите 1950 години, две от тия морета са били на някой друг). За това интелигентните, виждайки че са малцинство, се махат. Като резултат и като резултат простите стават все повече. Това е манталитет на крепостни селяни.

руската и турската са прости нации,а българската пръщи от интелект,за това сте деветата дупка на кавала във всяко отношение...това го казва един индивд,представител на една измислена държава наречена българия,която всъщност е едно свърталище на мафията,където посред бял ден трепят хора без съд и присъда.....аи сиктир бе цървул

VREMETO RABOTİ ZA ERDOGAN,SKORO ŞTE BIDE KISNO NA E S MU TRABVAT MLADOSİ -TURSİ.

Евро комунягите да внимават император Ердоган да не въведе визи за европейци, че тогава ще го закъсат.

АПРИЛ МЕСЕЦ ИМА РЕФЕРЕНДУМ ОРГАНИЗИРАН ОТ МЮСЮЛМАНСКИТЕ БРАТЯ И ЕРДОГАН ДАЛИ ТУРЦИЯ ДА СТАНЕ ХАЛИФАТ :))

АПРИЛ МЕСЕЦ СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА В ТУРЦИЯ , ЕРДОГАН ГО КОРОНЯСВАТ СУЛТАН ... И НИЕ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО И ДА РАЗПОЛОЖИМ 2 РУСКИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ - ЕДНАТА В ХАСКОВСКО ДРУГАТА В МАЛКО ТЪРНОВСКО :))

Е, това може да измъдри кухата ти путлерастка кратуна! Ти българин ли си и какво е това дупене към страна с агресивна политика?!

Като казваш страна, имаш предвид Турция, нали?

Що за тъпотия. Путин и ердоган си лягат заедно и по скоро биха си поделили балканите.

а бе и халифат да стане,няма да сме такава клоака като измислената държава на мафията,наречена българия,която се управлява от мутри и мутреси

алчните гербундери да си закупят вазелин от аптеките че свършва , ще им е нужен при това дупене от тиквуна им на ер догана

..ЕС попари Турция за напредъка и визите... --- краино време е балканскитер страни да попарят европата и да започнат да строят великите европесиски разделителни стени по 13-тия меридиан!

И за къв к*р? Западняците не са се засилили насам. А ако е за да спрещ нас, по-добре не си го и помисляй - хубаво че има гурбетчии, че иначе сме умрели от глад...

ЕС да се учи да яде баклава, че времето се затопля, а визите не са необходиими.

Сега е момента президента Радев да заяви , че ще построим стена на границата и Турциа ще я плати. Ха-ха.

Гугутката от Банкя мисли другояче.

няма да се справя и със граничния контрол! Не че до сега се бяха засилили да о упражняват ....

Ако кюрдите са умни и уважават евреите ще си имат държава ...Турция е заплаха за Израел. Засега подкрепяме Ердоган докато преустроим Европа Съветваме българите да строят по висока стене на границата си

Жестоко. Даже и обикновените мошета говорят с власт и самочувствие, по високи от престола на небесата. Свят народ сте, наистина.

А Газзоф Южен коридор?

европейци ! ако европейските политици не слушаха щатите които искат да разбият ес трябваше да помислят за интеграция с русия а не с турция !! ако постъпваха коректно с руският народ то можеше хора като путин да не са на власт а по-нормални държавници . така след време можеше русия да влезне в ес и тогава един обединен европейски континент щеше да е номер едно

FuckTheEU

От цялата хистерична европейска пасмина че и отвъд океана, Путин е може би най-нормалният дървавник.

"дървавник" е точен термин !!!!

Путин е най-нормалният Дръвник искаш да кажеш.

султаната май не се уважава от еурогеовете

Султана н3 го слуша главата.Това му е проблема.