Тръмп втрещи шведите с твърдения за инцидент в страната им

Твърдения на американския президент Доналд Тръмп за голям инцидент в Швеция предизвикаха сериозно учудване в тази страна. Посолството в САЩ поиска разяснения.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп втрещи шведите с твърдения за инцидент в страната им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп се бои не за Швеция, а от среща с Улоф Палме...

Ами, като не се е случило, ще се случи! За какво получават милиарди тези от ЦРУ?

Странно е президентът да научава важните новини от телевизията или социалните мрежи. В нормална ситуация би трябвало да уволни някой след такъв гаф, но този "някой" може би още не е назначен.

един изперкал старец...без пари

само с 8 милиарда зелени гущера

8 милиарда, ама кредити !!!

Втрещи... Дир, вие се превърнахте в посредствен жълт "вестник". Това е последната новина, която чета и коментирам. Желая ви успех.

тоя почна да мяза на седераста Гошо тъпоту

Тръмп е тотално изтрещял и се чудя въоще, как този ненормалник спечели изборите! Прилича ми повече на диктатор от Северна Корея отколкото на преуспял бизнесмен!

за негърските бунтове в ЩАТИТЕ, а се фанал да гледа далечна Швеция ?

бяха по времето на полунигъра Хюсеин обама ...капиш ганчо неук

тръмп е прав ... и нищо да не е станало , то ще стане ... ялко за тези хора които са работили като къртици и са си построили истинско общество , и сега от вън им натресоха тази чума ... и всичко е добре пресметнато ! някои има полза от това

... че са втрещени. Тръмп говори за поредно изнасилване, поредният грабеж, поредният криминален инцидент или търговия с наркотици за които шведите нито нещо знаят, нито ще научат нито пък искат да знаят. За тях такива неща е нямало, няма и няма да има - за това там просто е забранено да се говори. В Германия също стана така. Това ли са страните, на които искаме да приличаме и които да са ни за пример? Тръмп пита същото?

червени и сини комуняги с промити плоски мозъци .... въртят се също като обрани евреи на 10 септември и кършат безпомощно ръчички

ЗА ЛИБЕРАСТКИТЕ ШУВРАНТИИ И ТЕХНИТЕ МУТРИСТАНСКИ ПАРТНЬОРКИ: ... On Sunday, he said he was referring to a Fox News segment that aired Friday night, not an actual incident in the country. В ПЕТЪК ВЕЧЕР ФОКС НЮЗ ПУСНАХА ДОКУМЕНТАЛНО МАТЕРИАЛЧЕ КАК АРАБЕЛИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ ВДИГАТ НИВАТА НА ПРЕСТЪПНОССТА В ШВЕЦИЯ ... А БАЙ ТРЪМП ГИ ЦИТИРА :))) ...ОЩЕ СУТРИНТА В 6 ЧАСА ПРИ НАС ГО КАЗАХА ПО ЦИЕНЕН - ЦИОНИСТ НЮЗ НЕТУЪРК:))

Искаш да кажеш,че е бил осведомен и не е сбъркал.Не съм гледал тоя филм по Фокс нюз-честно вече не зная на кого да вярвам.Но едно е ясно-има напрежение в управляващите кръгове на САЩ.Европа не знае как да разчете техните действия-стана разногледа.

Да,да след като всички останали новини са фейк само Фикс нюс са истински.Я се скрий в кенефа наречен Детройт и се удави.Много добре се видя какво каза ,гледах го .Ама изпилени мозъци като теб не та не!

Лоша работа-очаквах да има някой интилегентен републиканец край него да му дава ум и разум,но явно той смята ,че всичко знае.Всеки ден ръси някой бисер-жалко,но този човек не е за политик.Той е добър в ръководенето на фирми,но общата маса американци,не са негови работници-това забравя той.

Всеки път когато Путя направи някого президент, е ясно че ще е свестен колкото капут втора употреба. С Тръмп вече се вижда, не ми се мисли с нашия неграмотен хвръкни-шапковец какво ни чака.

ЩАТИ сериозно действат за самостоятелност, далеч от лудостта на оранжевия маймун.

Калифорния и други " хай-тек" ЩАТИ сериозно събират подписи за отнемане американското гражданство на унгарския евреин Сорос

хай-тек щата не може да поддържа една язовирна стена и сега язовира се разрушава и познаи кой е виновен пак

потоци и невъзможно е да се прикрие. Колкото по-бърз импийчмънт, толкова по-добре за нормалния свят.

Ето така трябва да реагира всяка МАЛКА, но ГОРДА страна на олигфренските изцепки на ''големите''. Учи се от Швеция, Българийо.

Тръмп им казва истината.Има доста материали по въпроса.Muslim invaders !!!The shocking truth.UK,Germany,Sweden,Denmark-Мюсулманските нашественици!!!Шокираща истина.Великобритания,Германия,Швеция ,Дания и т.н.Мюсулманите издигат плакати за шериат.В коментарите си хората от Запада казват,че е време да се изритат всички корумпирани правителства,които са допуснали тоя хаос.

българския език, но не този: "втрещи"! Ега ти езика, този не няма да го уча!

Какво точно не ти харесва в думата "втрещи"? Напълно нормална дума от българския език.

този никога не се е чувал какво дранка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Dishonest media" както каза Тръмп. Нищо повече не е тази новина. Помислих си че Тръмп просто е объркал думата и изслушах цялата му реч. Просто няма нищо такова. Да не забравяме че когато точно шведите са най-яростните защитници на всички либераски гадости и да не забравяме как защитаваха косоварите точно преди атентатите 11/9.

Защо не казват нищо за клането в Боулинг Грийн и сега мълчат за милионите жертви в Швеция?"Докога ще криете"?Ха ха ха!

ценз за правото да избираш и да бъдеш избиран, това е спасението от недоразумения като тръмп, инак популизмът е непреодолим и ще завладее Нормалния Свят.

да, ето, вече ни разделиха на "нормални" и другите. другите отиваме в концлагери, без право на мнение, нали. а после същите тия ни хортуват денонощно за толерантност към другомислещите. какво гнусно лицемерие, sybil - многониката, денонощна дезинформаторка. интелектуален ценз. :-))) ако ти правиш теста по интелектуалност, то тогава наистина Бог да е на помощ на Света!

А видя ли още от първите дни след избирането на Тръмп от какъв етнос и цвят на кожата бяха повечето протестиращи. Аху, иху, подскачаме срещу Тръмп и медиите ни щракат. После правим от мухата слон и разпространяваме пред цял свят как никой не иска президента. Опа, току-що направихме расистко и ксенофобско изказване. Пък сега се сетих, че всички от гореизброените интелигенти протестиращи по улиците са от доктор нагоре, вероятно и Нобелови лауреати. Така че расистките и ксенофобски подбуди са напълно неадекватни в случая, нали така?

и сексуална ориентация исках да кажа. И понеже в САЩ има около 50 вида сексуални ориентации узаконени, всичките тези се чувстват репресирани от фашиста Тръмп и излязоха на протест да дерат образователно цензираните си гърла. Във фейсбук избирате от 50 "Докато някои говорят за 11 нови вида сексуалност, фейсбук отиде още по-далеч. През февруари миналата година социалната мрежа въведе нова опция за абонатите си в САЩ, като те вече могат да посочат измежду 50 различни варианта за полова ориентация и принадлежност. В тази бройка са включени и предпочитаните от ползвателя местоимения, с които фейсбук ще се обръща към вас той, тя или те. Абонатите могат да избират между различни опции за пол като андрогенен, двуполов, интерсекс, полово флиуден и транссексуален."

по CNN съобщиха, че Путин е.бал кит-кашалот пред дечица от 2-ри клас в Мурманск! Преминаха всякакви граници!

Горе-долу в този стил са коментарите по CNN. Колко жалко, по преститустки плюят по президента още отпреди да е встъпил в длъжност. За Обаче кога са казали нещо против?! А всички европейски държави отдавна са се продали на САЩ и са се специализирали в лакейството. И на този фон звучат жалко изказванията на шведския политик. Истината е, че когато някой е против върхушката, той според медиите не е президент на САЩ. А когато е послушна марионетка на банкстерите и соросоидите, тогава преститутките го боготворят. За пръв път има президент срещу статуквото. Изказването на шведа прилича на нашето джавкане срещу Русия. Все едно един пудел да джавка срещу едър булдог. Първо булдогът няма да му обръща внимание и ще го приема насмешка. Ако се повтори няколко пъти и му полази по нервите може и пуделът да бъде разпердушинен за две секунди. Горе-долу такова е съотношението на силите. А тези говорители освен всичко друго нямат собствено мнение и мисъл. Те са едни безличници, кукли на конци с предварително написани речи, слугуващи за чужди интереси. Радостта им е, че са им подметнали някоя банкнота за да водят продажната си политика.

За Обама кога са казали нещо против?

А сега по фикс нюс казаха истината.Не бил кит а си бил ти !И веднага си забременял.За първи път успешно оплождане през ануса.Само товариш Путин може.

на здравомислещите коментари висят по 1 до 2 черни минуса

sybil, многониката дезинформаторка има интерес от минусите и погазването на конституциите. тя самата е асоциялна на социалка.

всички държави,които приемат ислямисти го правят не от хуманна гледна точка ,а с цел да ги използват срещу демокрацията и унищожаването на страни като България ,мосад е отлично специализиран в тези дела .

Не сте наясно. Това което казва Тръмп е "алтернативна истина". Няма нужда тръмпистите да вадите от девет кладенчета вода, та да обясните какво и искал да каже. Робърт да Ниро беше прав.

Луд с картечница - това е положението в момента. Явно демокрацията не работи и популизмът надделява в условията на днешната информационна свързаност на населението.

прочетете форума от начало до край, да ти настръхнат косите от къде им дойде на ум на продажните либерални правителства да пускат в европа араби псе вдобежанци

Несъмнено Тръмп е имал в предвид полицейското преследване на пиян шофьор.

Тия дето цвърчите срещу Тръмп не усещате ли, че Европа се превръща лека-полека в ислямска кочина? Ислямистка мина е заложена под Швеция. Грабежи, изнасилвания, убийства, издевателства, ориенталска простотия и цигания! Може би това е имал предвид Тръмп?

Ти по-добре виж к'во става в Москва, най-голямата джамия и над 4/четири/ милиона неграмотни ислямисти от бившите азиат-съветски републики.

Поредната простотия по адрес на Тръмп. Съобщение от Twitter акаунта на Тръмп: "My statement as to what's happening in Sweden was in reference to a story that was broadcast on FoxNews concerning immigrants & Sweden." Е, това мисля, че изчерпва темата. Fake News, както нарича Тръмп медиите отново работят срещу него. Може би защото е антисоросоид, знае ли човек.

Защо дядо Сорос може да не харесва Тръмп. Ами вижне статия със заглавие: "Сорос загубил $1 млрд. след изборната победа на Тръмп" И още една статия озаглавена: "Сорос е дал 6 млн. долара за кампанията на Хилари Клинтън"

Цял свят казва ,че в Швеция няма нищо сериозно, самите шведи го казват. А тука някакви се пишат ,че знаят повече от Шведите?? Затова ли шведското посолство в САЩ ще иска разяснения, какво има предвид Тръмп?? Предпочитам да вярвам на шведите.

защото "последната нощ" е преведено и прието буквално. но от кога съм ти казал, госпожо sybil, че не можеш да четеш. но те бива в дезинформацията, както по-голямата част от "демократичните" медии, които насаждат омраза срещу определени хора и това, че сте расисти, популисти, подкрепяте терористи е факт!

Пак Тръмп им е виновен на неолибералите. Истината е , че в Швеция имигрантите ежедневно извършват престъпления и полицията не смее дори да влезе в техен квартал, камо ли да разследва. В Стокхолм има няколко квартала, в които не е безоасно да се намираш след 18.00 часа. Бившият минисрър председател г-н Рейнфелд написа, е Швеция е загубила своя суверенитет.

При господин Райнфелд се разкриха сума ти далавери на миграционните служби.

Пичове, аз съм в друга часова зона и дори и при мен е късно, но аз съм тука като хоби. Професионалистите си дръжте нощната смяна и цъкайте с проксито, няма лошо. Идват избори и тогава проксито няма да бачка. :))

Тръмп никъде не говор за тероризъм. Говори за престъпността в Швеция, която наистина расте сред новопристигналите. Швеция е много специфична страна. Нейната култура ама съвсем не се припокрива с ислама. Двете култури не се интегрират. В Швеция наистина се развива демокрацията и равенството, което не може да бъде разбрано от другата култура и се приема като слободия. От тук идва недоразумението. Радостното е, че новите поколения, родени и израстнали в Швеция, полека започват да се интегрират. Крамолите стават между свои сред чужденците. Що се отнася до изнасилването...това е друг голям въпрос. Не е за коментиране тук.

Вчера, по шведската телевизия, с публично изявление, излезе втори шведски полицай-офицер за последната една седмица, който публично заяви, че правителството им е наредило да действат по 'код 291'. Това означава, да не се дава гласност на криминални прояви , извършени от имигранти, за да не се разбунва обществото. Освен тази, има и друга новина. Тя гласи, че група шведски полицаи, отзовали се на позвъняване на 112, за изнасилване на 10 годишно момче от имигранти, са отишли за да разследват случая на место, където заварват 22 годишна жена, опитала се да оттърве момчето, е била намушкана с нож от 15 годишен сомалиец. При опита да раследват случая, полицаите са били обградени от над 100 "гневни" имигранти и след заплахи, са били ПРИНУДЕНИ да се оттеглят с оглед на сигурността си ...... Толкоз !

Е ти, ако не си достоверен източни на информация, няма кой. А Ванга нещо казала ли е по въпроса?

обаче в епохата на интернет, вече нищо не може да се скрие. Потърсете: " Бежанците превзеха Малмьо, организират масови изнасилвания " и ще видите какво става в Швеция.

Поредната путлерастка лъжа. Очевидно ТРЪМП Е ПОДВЕДЕН ОТ руски източници. Естествено масови изнасилвания няма. Проблеми в Малмьо има от години, но те са далече от путлерастките лъжи.

Никъде не става въпрос за тероризъм, а за КРИМИНАЛНИ прояви. Което всъщност казва и Тръмп.

Швеция има проблем с имигрантите.Много трудно си намират работа.Отделен е въпросът ,че от Финландия пеша преминават и отиват в Швеция.

Айде още един умник-стратег. Че за какво им е да ходят в Швеция, финландците да не би да не им дават да ядат.

Може би имат роднини в Швеция, при които ще могат да се устроят по-добре. Ето ти една причина. Толкова не успя да се сетиш преди да го напишеш този глупав коментар?

напишете и ще видите какво е мислил ,,,,Швеция, загуби битката с "клетите бежанци",,,

Пишете новината от последните минути-Тръмп заклал агне пред 2000 деца между 4 и 10 години във Флорида.Този е луд.

Така ли?! Пък в Холандия направиха дисекция на лъв пред няколко хиляди деца. Какъв ужас!

Само че разликата е че агнето му било подарено от децата, а той втрещил всички като казал че ще направи курбан и го заклал на трибуната а двама от сикрет сървис държали агнето.

Ти си пълен идиот!

Не си разбрал - заклал е дете.

Хапчетата, хапчетата!

Самият Тръмп пуска little lies, но за него е простено, нали бе червени кратуни.

""погледнете какво стана снощи в Швеция"" как работи внушението. вади се от контекста част от изказване и се обръща в инцидент. медиите работят така, че не знам кой им има доверие все още, като ни кажат, че нищо не се било случило, както криха дни наред "нищото" по-миналата нова година в Кьолн, където милицията на меркел стана съучастник в гаврата. швеция също е жертва на една политика, която може да се нарече самоунищожителна, без да се преувеличава.

Ех, тоя Тръмп само истината говори, а лошите медии му извъртат приказката, а? :) Не си присмехулник, друго си. :))

колкото и да лъже човек, все не може да се сравни с днешните медии.

FuckTheEU

Добре де, защо Тръмп трябваше да каже на шведите какво се случва в собствената им страна?! Това е нелепо. ЕС се превърна в тоталитарен съюз!

Работата е, че той не знае какво става в щатите, а Швеция едва ли знае къде е на картата.

А защо шведите правиха митинг да викат, че Тръмп не е достоен за президент на САЩ??

Дано. Тогава мурзилажа ще ви изринат, а няма да се опитват да ви спират с добро. И, да, аз лично бих ви изринал. С гаврата и побоя, в стила на най-добрите съветски традиции. :)) А дали ще топят шлеповете с вас или ще стигнат до Русия ми е почти все едно, но аз предпочитам да стигнат. Руснаците вече ще ви разкатаят фамилията. :))

Доста хора тука не са наясно със Швеция и доста подценяват шведите като народ. Вероятно вярват на лъжливите новини за които ви говори бай Тръмп.

тои е мислил това https://link

Действително "терористични" актове почти няма. Един се опита да се взриви в центъра на Стокхолм и то избяга в една малка уличка да не убие хора. Но се убиват помежду си - наркокланове, кръвна мъст, националисти и емигранти. Наистина има гета и наистина Малмьо, Гьотеборие и Упсала са проблематични в пристъпността. Но имам познати-шведи, които не искат да напуснат Малмьо, обичат си го.

Я кажи, кой е тоя град с повече от 20 000 души, където няма престъпност. Любопитен съм. :))

"Един се опита да се взриви в центъра на Стокхолм и то избяга в една малка уличка да не убие хора." - какво искаш да кажеш бе кретен?

"имам познати-шведи, които не искат да напуснат Малмьо, обичат си го. " А това какво означава - шведите биват гонени от родните си места?

че не бягат панически, както бяха писали по-долу. Живея в град, където има много преселници, шведите станаха около 30%, в града в магазините се говори повече на арабски, отколкото на шведски. Но тероризъм няма. Има престъпност и то главно между чужденци или между шведи. Рядко се смесват.