Ученици хвърлили парче дърво по кортеж на Тръмп

Петима ученици ще бъдат обвинени за замеряне на автомобил от кортежа на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Ученици хвърлили парче дърво по кортеж на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е патологичен лъжец, 70% от казаното от него са лъжи. Медиите го разобличават с факти и затова ги мрази. Даже децата знаят, че този лъже . Скоро, много скоро републиканците ще го му видят сметката, за да запазят имиджа си . Използваха го този глупак, както го използва хитрото джудже от Кремъл.

СЪС СИГУРНОСТ СА КУБИНЦИ ИЛИ МЕКСИКАНЦИ. ОТКАКТО ТРЪМП ИМ КАЗА,ЧЕ НЕЛЕГАЛНИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНАВАТ,ТИЯ СЕ НА.РАХА. И ТУК СИ ИМАМЕ ЦИГАНЯ.

Объркали се-ЦРУ откри,че били български роми от махала Столипиново.Помислили ,че идва линейката и почнали да хвърлят по доктора.Да им се спре-сосиалното помош.

Да не са нашенчета от Факултета, ние добре сме ги обучили да мятат камъни. От тези дето не му дават на Тръмп да ги депортира, че били важни за бъдещето на "великите" САЩ! Всъщност май не са българчета, щото на нас не ни дават визи за там, да не им "замърсяваме околната среда. И никой не протестира против този факт, а много сме се загрижили за избора им на сегашния им президент, сякаш предишният даде визи за българите!!!

Ако в сащ кажеш, че си циганин подложен на расова дискриминация 90% ти е сигурна "зелената" карта. Ако кажеш, че си и гей, допускам 100%. Лично познавам хора, които така получиха статут.

Малка репетиция за истинското покушение което му подготвя САЩската безкрупулна Олигархия ! Тръмп ги Изненада на изборите сега Или ще Работи за Тях или ще го отстранят като Кенеди.

Ами зад Тръмп са белите въоръжени американци. Ония с уинчестерите, колтовете, "ловните" "Калашници"... Имат цели арсенали с оръжие, включително картечници. Та ще се озорят в сащ с "розовия" майдан с ушичките. Това не ти е Украйна, Либия... най-малко България.

Па на мене ми се струва, че двете личности в едно- Трумп и англичанина Джонс приемат парада. Останалото е било само овации.

Това си е едно нищо, бе! Нашите могат да потрошат цел трен!

Едва ли подобна провокация срещу президента на САЩ има значение дори и за самия президент, но говори, че неговите противници вече използват деца.

БРАВОО!! Какво патриотично възпитание само??! Ама е слабо на фона на убийството на Кенеди!?

Не разбрахте ли, че не съм соросоид а съм един обикновен веселяк (гей на английски).

Разрахме, бе ..., ама само за info!

Шегувам се, разбира се, аз съм путинофил и тръмпофил, педераст, комунист и соросоид, но под прикритие!

Пък на мене ми се струва, че си tulling- норвежски поне знаеш.

Като чета писанията по долу, щом като и БАШ капиталиста -МИЛИАРДЕРА ТРЪМП го изкараха комунист, все повече вярвам, че Ботев е бил безнадеждно прав когато през 1871 г. е написал: "Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят."

Може ли да покажат все пак изродчето, да видим от коя боя е, а и от коя религия . . . ? Може да се окаже от най-скъпата боя и от най-мирната и човеколюбива религия . . . .

Свършено е с тях! Господ да им е на помощ!

Малките зли Черни шутки, маскирани като Ученички, се оскубаха, и, къдрави си косми хвърляха по Тръмпи!

Ман-гал-четата, които са хвърлили дръвцето, сега ще го гризнат, образно казано. Защото ще бъдат много бързо въдворени в затвор за малолетни, за назидание на останалата подобна паплач, с която, уви! е пълно както в САЩ, така и в Зап. Европа.

времената доста се промениха, Тръмп не е Обама, така че почитаеми info плюенето по Путин не омаловажава насипаното за Доналд Тръмп. Което ме навежда на мисълта, че може да си много популярен в някое от ведомствата - а те са 17. Да не стане играчка-плачка? Все пак по-сдържано така. На Путин не му дреме за тебе, не си руски гражданин - пък и да беше, много важно.

Отново - недейте червените лумпени да плачете над чужди гробища, ясно! Че ще ме разплачете от умиление. А и нали се разбрахме, че аз съм соросоид...и щели да ми резнат парите или каквито простотии и глупости ви нахождат в празните ви тикви. Не ме мисли мен:) А и какво лошо всъщност има да си популярен? Не че си падам по подобни простотии... И като на Путин не му дреме за мене - и е интересно, че ти говориш от негово име и знаеш какво му дреме и какво - не, защо си мислиш, че на мен пък ми дреме за него:) Нали точно този, Путин бе казал преди време в Анкара: "Писна ми от българите!" Интересно дали му минава през акъла на този пък колко ни е писнало на нас, българите от него и останалите руски диктатори и мурзилките и капиите им в България, като Гоце, Болен и останалата пасмина? Вкл. с простотиите им за Троянски коне, разни Потоци, КТБ и прочие...

защото не живееш в РФ, докато в САЩ живееш и си гражданин. Обаче като нищо може да си агент-провокатор на заплата и да се чувстваш именно поради това толкова неуязвим. Ами успех в работата - не ме занимавай повече с акълите си. Не те чета.

Много е просто и невъзпитано да даваш акъл без да ти го искат и без да се познаваш с онзи, на когото се опитваш да даваш съвет и акъл. ОСОБЕНО КОГАТО ГО НЯМАШ! И аз да ти дам един съвет. (И между другото "ведомствата", за които пишеш не са 17, а доста повечко...с около 50% повече от това, което си разбрал) Затова отново - не давай акъл когато го нямаш достатъчно и за себе си и избягвай да се изказваш неподготвен, ако не искаш да ставаш за смях.

Виновните са открити, наказани и закопани.

Шибани арабчета и негърчета !!! Трябва да ги пратят обратно в Африка.

Колеги,веднага можете да вметнете : Тръмп е приятел на Путин е бие децата на Америка.

Тръмп е дружка на Путкин от КГБ по ограбване на народите си и дори и децата го знаят и не ги ебават вече...

Тоа дедо не случи на народ - ако вместо в Белия дом седеше в Кремъл, съветските деца щяха не само да го уважават, ами и стихове за него щяха да рецитират.

Шило

И децата ли вече са въвбечени в политиктата?

това не е политика, а джихадистката идеология на леворезбованите, истерични до припадък анархисти, ционисти и нео-троцкисти. те са умни и красиви и всички останали сме им врагове от ссср. няма по-страшно обвинение от това да те обявят за ссср, каквото и да значи това. тотално изкукаха комунетата, откакто се превърнаха за една нощ в "либерали" и "демократи".

Ами това са пионерчетата на комунистите в Америка, на демократите бе, както обясни тук един квалифициран идиот от Чикаго, не разбра ли?

Гледат от възрастните. Едно безсмислено противопоставяне. Ще мирясат.

не гледат от възрастните, защото повечето от възрастните избраха тръмп, а не клинтън, понеже имат опит с комунягите и техните безобразни истерии и лъжи. гледат предимно от неврастеничните медии с фалшивите новини, които насаждат дива омраза и разпространяват джихадистката идеология, като евроатлантическа "ценност".

Как точно повече от възрастните сме избрали Тръмп?Аз не съм ! В крайна сметка 27% от имащите право на глас са гласували за тоя тъпир тук в USA.Сега за Бг и путинясалата гмеж това може би е мнозинство;вие не сте добре нито с математика ,нито с правопис!

Всеки да си знае мястото. САЩ не е развъдник за лигави пубери и разпасани културтрегери. Трябва да има ред в една държава. Деца... Егати децата. Апропо, имаше миналата година случай с едно дете (предучилищна) с пояс, което изпотрепа сума ти хора, научено от чичковци от идил.

на какви неща ги учат децата в училище в днешни - глобалистични времена. то така се започва. първо хвърляш парче дърво, а после бомба и вече си зареден с основните "ценности" на левите анархисти и техния нов, световен безпорядък...

И накрая вземат че наебат някой Присмехулник в суматохата, в червения му задник... Ей, какви времена дойдоха а!!! на педали, присмехулници и подобна палач. Къде се е чуло и видяло деца дървета да хвърлят, и то по Повелителят на Планетата на Чукундурите:)

американците ми падат в очите. Стават жалки. то бива бива простотия, омраза и примитивни реакции, но нещата вече надскачат нормалното. А пресата и медиите подклаждат. Враговете на САЩ тържествуват.

Веднага да пращат тия 5-ма ремсисти на 1 мес стаж в щатско изправително заведение, където порториканците ще ги научат да държат правилно дървото!

А Пуси Райът ще му правят ли пърформънс?

на този от снимката (Д. Тръмр в случая), стига да не е колаж, са на военен и на мнозина ще им дойде нанагорнище да излязат на глава с него, защото е свикнал на ред и порядък в работата и живота си и няма да търпи никакво противопоставяне от никого. Нищо чудно че сега е казвал на журналистите "Тихо!" и "Сядай долу!", защото следващият път ще им каже "Марш вън!" и ще накара държавните служби да се позанимаят с отделните журналисти и медиите им, защото се противопоставят на официалната държавна политика изразявана от президента на САЩ!

от 1з до 18 годишна възраст е учил/живял в училище известно като военна академия на ню йорк

Ха ха стойка на военен.Естественно няма откъде да си чувал че по време на войната във Виетнам когато е трябвало да служи ,на 4 пъти е използвал връзките на тати за да се отърве от служба.Също както гнусните му синчета нито един от тях не е служил на страната си.Щото са едни жалки страхливци!

да си служил или имаш желание да служиш вместо тях, срещу паричките на татенцето им, а?!

Чичо Фичо ли си, къф си там, скрий се на Яхве в задника, щото щ'и се стъжни много лошо в най-скоро време!

NAPISANO

Даже отлично NAPISANO, направо невероятно чудесно NAPISANO, а олигофрен? Сами си пишете постингите, сами си спорите и после сами се акламирате, пълна олигофрения, не случайно на Тръмп привържениците му са точно такива кръгли идиоти като вас.

Я си е.и пу.ката майчина и се скрий обратно в дупката, от която си изпълзял, бе червен боклук. И не ми досаждай и не опитвай да заговаряш хората, защото си твърде тъп и прост.

Това между другото не е новина! Цялото президентстване на този ще е така! Това е американският вариант на Олигарски, който опозна всички задни ходове на сградите, които посещаваше... Никога в американската история не е имало толкова голяма, направо откчачена работа!, охрана на когото и да е, на президент! Всички тук се смеят и/или възмущават, и гледат с учудване. Вчера нависните съобщиха, че само защото Мелания Тръмп е решила да не живее в Белия Дом с Тръмп (интересно защо:) ) , а с децата си в Манхатън, това създавало допълнителни големи грижи за охраната й и само за година само нейната охрана щяа да струва на америанския данъкоплатец по 180 милиона долара! Това било сума, която била по-голяма или съизмерима с парите, които Америка давала на година за изкуството:) !?!?! Явно има нещо много сбъркано в системата на управление на САЩ. Явно има голям проблем с любовта на народа този президент и семейството му...:)

Още ли плащат тролчо?Ще секне.

Когато "секнат" в двата ти грама мозък в празната ти кратуна, ела и ми се обади, тъпак и червен трол, лъзур и хейтър:)

България е затънтена провинция и момчето още не е разбрало, че палачинката се е обърнала. Сорос е на 84, Макейн - на 83, а Тръмп има поне един мандат.

Соросоидиотски простотии. Тея си ги разправяйте на гей парада.

Момчета, не хвърляйте камък в калта- ще ви опръска! Защото, без съмнение, Голият Тръмп, откачен ненормалник, е кал на калта. Тиня, утайка, масон, илюминат, богоборец и антихрист, който успя да заблуди мнозина. Слуга на парите, олигополите, ФЕД и на сатаната!

Тръмп потвърждава старата поговорка кучетата лаят ,керванът си върви ,комунягите демократи викат ,скачат ,палят коли и магазини ,хвърлят дървета ,но промените си вървят стъпка по стъпка ,а и плювачите затихнаха и се прибраха в дупките си ,вече няма стачки и протести против Тръмп ,но спряха влизането на талибаните и започна екстрадацията на незаконните маймуни и престъпници-

Брей и в Чикаго ли те "подгониха" "комунягите"!?

"Комунягите демократи":) Само това прочетох и до тук спрях... Деца, и то американчета - демиократи, че и комунисти! Това може да го измисли само един наистина много поразен болен и промит мозък, един кръгъл идиот и пълен дебил! Ти си наистина голям тъпак, бе! Един идиот от Чикаго:)

Нещастник ,ако не знаеш тук в щатите други комунисти и леви освен демократите няма и когато са на власт съсипват държавата точно както правят това и българските комуняги от БСП и румънските в момента .

И какъв е бил цвета на кожата на този ученик!?

либерално ценен

мултикултурно обогатяващ

Розов, лумпен! И каква разлика прави това, бе идиот! Виж новините и ще разгледаш и цветовете на протестиращите в Палм Бийч, а и навсякъде из Америка, кретен!

"Розовата" революция е подготвяте вие - изпедерастените соросоидиоти.

"Дете от местната гимназия"от текста по горе в опит да изкарат постъпката като случка, закачка, детска работа

Като "децата без придружител" от Близкия изток, които изглеждат като поне 20 годинши и само се озръщат кого да изнасилят.

А иначе всъщност са заклети престъпнии, рецидивисти, комунисти и най-опасни терористи, нали:). Които ти, т хиляди километри веднага надуши с прозорливия си мозък, а Шерлок?

Смърт на комунизма - свобода за народа

И времето е наше :))

Голи, малки, ученички, фърляха, Големи ички, на Тръмпи по куртежа!

По примера, на едни, свои идоли, и Видни голошутки: Мъдона без гащи се чекна, Сьомгата мазна Мерила,тя, Каде ли не , като вдовица, се разплака, а и Гавроша* Нимиро, като из под моста Бруклин, злобно се разлая Свърши им за Тия чорбата

или рана, рано си се насвяткал/а с някоя пърцуца?!

Има деца и деца! Тези най-вероятно са чернилки! Кой знае защо обикновено там гаменчетата имат този цвят....

Тези бяха деца до сега. Сега ще са подсъдими. В някои случаи, при решение на съдията, хора под 18 години биват съдени като възрастни. NSA в САЩ си гледат на работата много сериозно и често правят пример от подобни "случки" за да се замислят други активисти дали си заслужава.

местните краварски мангали са това

Абе може и да са бели, безмозъчни зомбита.

Това не е България, сега ще ги съдят и ще ги тикнат в някой затвор за малки престъпници, а тук дори убийство да извършат, ако нямат 18 условни присъди, даже съдиите имам чувството, че с цветя и пити ги изпращат по пътя им. Българското правосъдие е в интерес на престъпниците, за разлика от целия свят! Но така ще е докато на комунистите им казват лоши, а на соросоидите добри!

Как ще процедират и ще ги осъдят не е на магарето работа и предстои да видим, за това си има съд! Но това са малолетни, и не са откраднали и убили никого...а просто са изразили възмущението си от простотиите на Тръмп и насажданата омраза, може би не по най-подходящия и общоприет начин, но и Тръмп се доказа като много твърдоглав и голям лъжец и дори дебил на моменти!

Всъщност от новината са важни две неща. 1.Щатите са пълни с гамени и последните се разхождат свободно по улиците. 2.Никой не е застрахован за живота си в страната на Говедата.

И още нещо става ясно - дори и учениците знаят, че Тръмп е боклук и не го искат

А ако замеряха твоя идол - Сорос, щеше да ги ругаеш.

Циганска работа - другото име на соросианската пишман работа.

Нищо изненадващо. Юдеите исторически ползват тъмнокожите за роби, за да множат единствената си ценност - парите - и да подкопават жизнеността на големия си враг - белия човек. Та и със Сорос така....

Е нали уж най демократичната най напредничавата а си замерят президента с цепеници, и то от малки . Знами и родителите им така мислят.

И къде точно тук виждаш противоречие, бе тъпак? Пердпочиташ като седнат на маса на преговори с републиканците, например в парламента, да си свалят обувките и да тропат с тях по масата ли? А да си спомянш как един чепик петя срешу другото републиканско президентско недоразумение, Джордж Буш, който започна и войната в Ирак заради интересите на татко му в петрола и по настояването на кралете на Саудитска Арабия и Катар?