Журналист на в. ”Велт” е арестуван в Турция

Кореспондент на германския в."Велт", който е бил издирван от турските власти, се е предал сам на полицията и официално е бил задържан, съобщи ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Журналист на в. ”Велт” е арестуван в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пътувайте за Турция... Ще ядете мазната опашка и няма да се върнете. Съседът от детинството ми е продал всичко в Турция и в момента с цялото си семейство балабар с внуците е в Шумен.Било много опасно ,Ердоган откачил!

Die Welt e един от факторите които оформят общественото мнение в Германия и Европа Сега със сигурнист там няма да прочетете добра дума да Турция Пораженията за Ердоган щяха да са по малки ако го беше оставил да говори а не да го арестува и други да говорят вместо него

говедото от "ди велт" да бъде третирано така, както то третира света ни! т.е. да заеме местото на сорос и ротшилд на мнозинството, което те разрушиха! аз приемам сорос, като негов гой, загубил от плащане на данъци... сорос ела, ще те приутя във вилата на баща ти - освиенцим! хахахаааа

изведнъж не е смешно на цензурата на сорос? госпожа невернице на форумите, казах ли, че ще ви скапя, заедно с фон дер лайен? която отглежда деца за храна. хахахааа. мерел, ще ви съдим заедно с цензурата ви! това е ясно!

джурналистът трябва да бъде осъден по правилата, които той настоява да бъдат въведени във "fuck the eu". трийте коментари, муци- педерастите на обама и посолство на клинтън!!! този журналист е неверник и е служил на сатаната на клинтън. оставям го в ръцете милостиви на джихадистите, като меркел!

иво прокопиев кога ще бъде арестуван за гигантската кражба на костов?

все повече джурналя трябва да бъдат арестувани и съдени за лъжливите си новини, и аз ще приветствам това!!!

когато чуя новината: цензуратор на иво прокопиев се гърчи в подземието на ердоган, ще се зарадвам за свободата на словото на меркел - еврейската антихристова политика.

Къф е тоя вестник Велт бе?

Tози не е никакив журналист ,а е конспиратор работещ за тайните германски служби.

СМЕШНИК си ти а ЛЕВЕНТ КЪРДХА

Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (Clean Version)

не си мърдам и малкия пръст за копелдака! да го осъдят по законите, които искат да ни въведат цензурите на меркел и педерасите -зелени педофили!!

Ердоган ликвидира американската и натовската агентиру.Ще управлява напред минимум 20 години

Die Welt...... ne Velt