Ембака отказа съкратен процес, иска разпити

Окръжният съд в Благоевград успя да даде ход на делото срещу Емил Първанов-Ембака за убийството на магистрала "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Ембака отказа съкратен процес, иска разпити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и според мен ще влезе на топло за десетилетия

В сайта се подвизава един просветен престъпник. Не ти ли е ясно, че номерата на колегата Марковски този път няма да минат. Подсъдимият го очакват поне 20 години пандела за превишени действия при "самотбрана", каквато не е имало и е изсмукана от пръстите на адвокатате му... Още със самото си навлизане и нарушаване на пътен знак този тип се превръща в нарушител на правна норма и епродължил да нарушава законите до момента на убийството. Надявам се убиштият да види отгоре този тип зад решетките за дълги десетилетия. За да разберете истина за това което говоря ще припомня случай на клиента на адвокат Марковски, който закла цялото си семейство - Марковски го епилираше повече от 10 години по съдебни зали и накрлая пак дадоха на убиеца 18 години. Та така, просветени платени .... Прогвозирам, че подсъдимият не само ще влезе в затвора, но ще стане и много много беден.

Какъв процес! Човекът е невинен. Трябва медал, за гражданска доблест да му дадат, а не да го съдят!

чува се по пиринския край, че легионерите готвят саморазправа

Само ни елате!!!

купете си вазелин!

Тия ги четем от по- лани.

Пич, няма "дори да е имало". Не може да влиза в затворен участък. Точка. Шибаните закони се спазват. Точка. Няма "ама аз за малко.. аз ей тука само...". Ако си беше спазвал закона нямаше никой да му потрошава колата (дори да е имало потрошаване)... Аре аман от нагли сополи, дето трябва да им влизам в положението и да ги разбирам защо няма да спават правилата...

Същото важи и за легионера - и той няма работа на затворения участък. Що се отнася до законите, явно нямаш грам понятие нито от право изобщо, нито от ЗДП, ЗТСУ и ЗСН в частност.

това го кажи на жена ти

а какъв по-точно трябва да си да убиеш човек с камък в главата е...и изрода

Май го е страх да излезе.

той беше навън, вие къде бяхте ;)) Това да не е по 5 човека да биете 1 пиян пред дискотеката, смешник.

легионера е работил охрана на отсечката така че няма защо да вика полиция при положение че това е негово правомощие и задължение а оня разбойник се взима за недосегаем и че може да убива всеки

частните охранители от ЧОФирми нямат права да се саморазправят с хора. Всички са путювци, които са много силни когато са по 10 заедно - както в дискотеките, обаче когато са 1 срещу 1 както в този случай, дивият селянин му е пръснал главата от бой, буквално ! Хич не го интересува охранителя легионер ли е, Сандокан ли е, заврял му е палката ВГЗ .

Тази отсечка не му е бащиния. Не е дори и частна собственост. Като част от пътната мрежа, е публична държавна собственост и право да се разпорежда там има само и единствено полицията. Ако легионерът си е въобразил, че се намира някъде в Централна Африка и може да пребива хора безнаказано и да застрашава живота на семействата им, НЕ Е ПОЗНАЛ!

това е олицетворение на несправедливостта и корупцията в съдебната система и пример как една мутра убива достоен и изключително добродетелен човек а няма правораздаване което да е справедливо вече толкова време

недей ве, настръхнах...

Една мутра се прави на мутра, пред друга мутра. Сбиват се, единият който се прави на мутра пред селската мутра си отнася боя. Сега дай да ревем и съдим другият. Що ?? Единият бил длъжностно лице - това ли в България е длъжностно лице, полицаите лъжат под натиска на прокуратурата (другата статия) , а разни легионери бият хората по пътищата с палки ?!