От РИА ”Новости”: Готвят ”майдан” срещу Румен Радев

Руски анализатор заяви, че се готвят протести в София в навечерието на официалното встъпване в длъжност на новия български президент Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - От РИА ”Новости”: Готвят ”майдан” срещу Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като за човек с мозък .колкото пшеничено зърно ,добре е !

Думи на Дядото: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите. И на Майстора: Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балкански народи създаването на независима държава Украина, която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави

ТИЯ ОТ РИЯ НОВОСТИ ПАК СА ПОРКАЛИ ДЕЗИНФЕКТАНТ ЗА ВАНИ. А НА НИНОВ ДА МУ НАМЕРЯТ УЧИТЕЛ, ДА ГО НАУЧИ ДА ЧЕТЕ.

Ама не се и съмнявам виждаме в америка как дайстват срещу трумп!

ЗАЩО ВОЕННИ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ЗАЩИТА НА ГЕН. РАДЕВ? ЗАЩО ДО ВОЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМА ПОСТЪПИЛА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ОРГАНИЗИРАНОТО ОСВИРКАВАНЕ, БОЙКОТИРАНЕ, УНИЖАВАНЕ НА ГЕН. РАДЕВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОДИГРАВАНЕ С БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ПРИ ПОЛАГАНЕТО НА КЛЕТВАТА МУ! ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИ ОТ ЗАЛАТА, КОИТО СА ВИДЯЛИ ТОВА НИКЪДЕ В МЕДИИТЕ НЕ ОТРАЗЯВАТ СЛУЧИЛОТО СЕ, А И ТЕ СА ДЕЙСТВАЛИ КАТО ОРГАНИЗАТОРИТЕ - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - МУТРАТА И НЕГРАМОТНАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - РАБФАКА ЦЕЦА ДАНГОВСКА, КАТО СА МАНИПИЛИРАЛИ МИКРОФОНИТЕ ПРИ РЕЧТА НА ГЕН. РАДЕВ ДА НЕ СЕ ЧУВА И ДА ОТРАЗЯВАТ РЕЧТА МУ КАТО СРИЧАНЕ! ЗАЩО КРЪГА КАПИТАЛ ВО ГЛАВЕ С МАНГАЛА КОСТОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПРОКОПИВ ОРГАНИЗИРАТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" СРЕЩУ РАДЕВ, НЕ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА БОРИСОВ, А НАПРОТИВ? ЗАЩО БОРИСОВ ИСКА НА ВСЯКА ЦЕНА ВЛАСТТА, ДАЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ И ДО ГРАЖДАНСКА ЕСКАЛАЦИЯ В ЗАЩИТА НА ГЕН. РАДЕВ!

''Гузен негонен бяга".......:-) Май генерал Решетников се е уплашил за своето протеже,да не последва руската подлога Янукович.......:-)

...всички NPO...ван от Bалгарiя !...ако ген. Pадев успее да направи това ....ще е наполовина спечелена битка ...после нещата постепенно едно след друго SHте се ваzcтановяват !...наи- важното е да се изгонят тези дето работят открито срещу Bалгарiя и срещу балгарските национални интереси !

Ще се научиш да пишеш със кирилица :).

кой си ти другарю президент та ще ти правим майдан, то ти е достатъчна генерал Деси, както са я наричали в ВВС.Тя така ще ти се бърка и забърка та няма нужда от майдан.

Ами те го започнаха!Първо тук, за да очернят и настроят хората срещу новият Президент и после, ще заформят майдана.Но не са познали, защото насреща си имат мъж, който е научен на ред и дисциплина, мъж , който е научен да отстоява позициите си в името на народа,военен стратег.Така, че всички , които дръзнат да предизвикат гражданска война и внесат смут в държавата, ще срещнат горещият отпор на Радев, а виновниците, ще бъдат прибрани на топло при бай Ставри. Голямо плюене по новият Президент, бе?!Където и да отворя тук всички соросоиди и герберасти вкупом говорят за Президента Рдев и треперят от страх.Такъв организиран плювалник до сега не е имало?Всички български противници-соросоиди сте се организирали и не спирате да хвърляте помия върху му , да бълвате змии и гущери , но да знаете,че помията , ви се сипе в/у главите ви, змиите , и гущерите падат в пазвите ви, защото, който се е научил да лети, не може да пълзи и не може да го стигнете, жалки дяволски изчадия!

Русия за всички президенти по целия свят ли така живо се нитересува или само за "независимия" президент на България Румен Радев? Отделно ми е много интересно, от къде руски "анлизатори" имат толкова подробна информация и знаят дори, какво ще пише по транспарентите? Какво знаят още руските служби за България, за демократичните протести? Русия шпионира България и пази Румен Радев, който пък твърди, че "никак" не бил служител на Москва!

Русия и САЩ са еднакво вредни, защото гледат само своите интереси. Плюят тук САЩ, а се изказват по адрес на Тръмп едва ли не като техен приятел, (той обаче вече позапочна да се изказва като типичен американски президент).

Според мен реформатори, гербаджии и тем подобни, ако искат да се харесат на безпартийните и не решили още за кого да гласуват, може да държат малко по-културно, да престанат да пръскат слюнка от злоба, да не подстрекават народа към безредици, защото това по-скоро отблъсква и печели симпатии за президента. Нека да не мислят народа за безмозъчна паплач и лош материал, шепа протестиращи, не са България. Като толкова да загрижени за нас, защо излязоха толкова злоупотреби, а оправданието им е и предните са ги правили. Единствената ми мъка е , че в момента политиците в България са пълна скръб.

Изобщо не е нужно някой отвун да казва , че на Радев му готвят каквото и да е ! Ние прекрасно си познаваме нивото, манталитета, похватите и фокусите на които са способни тези " определени " кръгове. Едва ли ще ни предложат нещо невиждано до сега. Достатъчни бяха първите индикации, дребнички номерца - "червеният " килим на входа на НС - непочистен от снега, проблеми с озвучаването вътре в залата, Тиквата си ровичка в GSM - / може би получава инструкции за момента /, Мамата седи на председателското място като неодушевен предмет и ни една забележка за гаменското поведение на едни видяни и чути от всички лумпени, демонстративно напускане на залата," обидата " на тези плужеци от съобщаването на факта че имат още 1 седмица. Е, след такъв " букет " като за начало всички знаем какво ще последва - едни умнички, красивички, Ентелегентни, артистични протестърчета. И кой ги финансира и ръчка също си знаем. Май този път няма да им се получи като с Орешарски!

Ще му преъднат на к..а,Радев е летец изтребител а те са група КОНЧИТИ

Нека да се пробват , пък ще видим кой кого -народа или мафията

Руснаците пак се излагат!! Лъжите им не минаха!!

Нашият Президент - натовски генерал! Старият - натовска подлога!

Каква е разликата? Стария имаше добър мандат, новият не е сигурно!!

Генерал, който остави ВВС без самолети и за награда стана президент. Пу

А, мирно! Командващият да не е артелчик или фатмак по подръжката, бе трудовак!

Я направо да обяви извънредно положение и започва диктатурата - щом в РИА Новости пише, значи е вярно и трябва да се вземат контра-превратаджийски мерки.

Това е грижа на Падишаха! Все пак тука е Булгаристан!!

чи фашистите не ги ли убиха на 9 септември 44

ха ха ха ! Сорос наистина се е уплашил, след като организира акция срещу новоизбрания президент!! Сега това което трябва да се направи е - СОРОС ВЪН!! и забрана на неправителствените му организации!

Лайньо Радев с нескопосаната си реч организира най-успешната акция срещу себе си. С речника от времето на в. "Разбойническо дело" той демонстрира политическо скудоумие и интелектуална импотентност. Но какво да искаме от един фатмак, който до преди 6 месеца гордо се кичеше с пагони на генерал. А пълзеше като червей в краката на ген Решетников. И на Курнелия. Лайньо радев е срам за България, още от първата си изява. С израза "господин ваше светейшество " покяазва не толкова неуважение към Патриарха, колкото пълната си политическа неграмотност. Може би искаше да каже "господин полковник". Нали и нашия Патриарх е бил кадрови доносник от ДС. не съм сигурен дали е дослужил до полковник, пък и няма значение - те в БСП-то си се знаят. Някога един друг "велик" представител на БСП-то, в качеството си на министър на културата беше написал на една траурна лента "Збогом". Да беше министър на малцинставта - разбирам, ама такава неграмотност от министър на културата, при това професор - мани, мани, както би казал Шопа. Та такива ми ти работи и с докторлъка на Лайньо Радев. То неговия докторлък много прилича на овчарлък. Не го знам къде и как е зашитавал докторска дисертация, но с такова ниво на грамотност той не би трябвало да има и диплома з асредно образование. Да не говорим за висше. Ама във военните училища е така: "Чел не чел - фел". Пък и колко трябва за един шофьор на самолет. Това не е като да си инженер и да проектираш самолети. Друго си мисля. Защо РИА "Новости" толкова се е загрижила за Лайньо Радев. И дали с намекванията за майдана не прави паралел с престъпника Янукович. Защото общото между Лайньо Радев и Янукович е че са комундета и руско-съветски мекерета.

като чета това което си написал разбирам , че имаш толкова гънки на мозъка , колкото да пазиш равновесие- явно господ не си е прибрал всички вересии- звънни му да го подсетиш за себе си!!!!!!!!!!!

Какво чудно ? И в САЩ не могат да понесат загубата от Тръмп и организират протести по същия повод . Този прийом са го научили от Ленин - може да си гюбре , ама като се разсмърдиш яко , печелиш власт !

Радев днес е получил бутилка дезифенктант за вана Боярышник - специалана реколта за ценители. Това обяснява що вчера не можеше да чете и каза на патриарха ГОСПОДИН ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО.

Към АК47 Израза ти отзаде . издава ,че си селянин!! Казва се отзад.!

Не е вярно, правилно е изотзаде.

Ама щото гори на тебе, а ти си селчо, затова така - да се разберете!

Видяхме ги вече "умните" и красивите. Но хората не са прости.Всяко повторение на историята е гротеска. Така че соросите, Винету и шаманите му да си траят.

Аллааах! "Мейданите" се родиха в главите на Килъри и Обонго, бяха режисирани и ръководени на място от фъканата хулиганка Виктория Нюланд и платени - по нейно лично признание 5 млрд $ от Великата демокрация отвъд Голямата вода! Кога и къде Русия е организирала такива помярски акции?

руснаците ги дадоха на Тръмп подкуп.

божееее, на тез руснаци само "майдан" им е в главата. После пък "Америка на България" - туй чудо що е?

ВСИЧКИ В ПОДКРЕПА НА ПРЕЗИДЕНТА. ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ НЯМАТ СРАМ И МЯРА ЗА НИЩО. ЗАКОННО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ, БИ ГИ С 20 ПРОЦЕНТА И ПАК СПОРЯТ.ИДИОТИ,КОМПЛЕКСАРИ, ЛАПАЧИ.КАКЪВ МАЙДАН, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА

защото не можа да вдигне самолета.

Аз викам да му заврат един по-голям отзад на Лайньо Радев. Пък може и да му дойде акъла в главата. Така ще опровергае максимата на Шопа: "Уй да е да му го вкараш - акъл не можеш"

Няма да минат тези майдани тук. Ще излезе народа да защити своя Президент и на тези продажни соросоиди ще им се стъжни. Край с изпълненията на Сорос. Свърши. Всичко има начало и край. Само саламите имат два края. Ясно ли е? Само да ни извика Генерала-Президент и излизаме. Тогава малките кресльовци ще напълнят гащи. Свърши беззаконието и "уличната демокрация"

бастуна и изкуственото чене!

И понеже ми е мек , с бастуна си ще ти изчегъртам хемороидите !

руснаците веднага минават на "бояришник".

ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА РУСКИТЕ ИБРИКЧИИ В ДЕЙСТВИЕ. СЛЕД ПРОВОКАЦИИТЕ В КОСОВО ИДЕ НАШ РЕД.

Какъв Мейдан бе тролове руски. Май пак сте набарали дезифенктаанта за вана. От клепоухия нищо не зависи. Радю Нинов прави каквото му кажат двете шефки. Мейдана трябва да е против Йотова и Курнелия. Келпоушко е безгласна буква, оставете го да се радва на 20 пенсии от ВВС и на любовницата си - Генерал Деси.

"Майдан" ли?! Че то не трябват ли хора за тази работа, доста при това?! Щото ние си избрахме президента и то убедително, не знам кой с коя каруца шЕ докара викачи и биячи на площада да викат срещу СВОЯ?! Най-много тия дето сега се цупят и недоволстват да изядат един пердах. Другото не го вярвам. Млъкнете бе! Не разбирате ли че така губите още повече хората. Те не само не ви обичат, презират ви и като си отворите наплюнчените уста, ставате още по-омразни. Скрийте се!

А да се пробат соросоидите! Такова меле им е поръчано че ще забравят завинаги опорките! ФБ организацията е на високо ниво. А червените не си поплюват. "Ставай страна огромная..." ги вдъхновява!

И кой ще го прави мелето, такива боклуци като тебе дето пишат с фалшиви профили?

Защо лайньо радев всички го смята за кремълска подлога? Всички да са еднакво тъпи - не вярвам. Поне на Запад има истинска свобода на словото. Не е като в Русия. В Русия много са се загрижили за имиджа на Лайньо Радев. Уж нямат нищо общо с кандидатурата му, уж ген. Решетников не го е предлагал. Май ги е страх да не с еповтори случая "Янукович" - не случайно намекват за Майдана. Знаем кой е Янукович - руско-съветско мекере, което украинците изгоиниха с камъни. И той имаше невероятния късмет че се измъкна - иначе нямаше да отърве кожата. Сравняването на лайньо радев с Янукович е може би най-точната мярка за такова руско-съветско мекере. И след като самите руснаци правят такова сравнение (от глупост или от гордост) очевидно в цялата тази работа има нещо. Уж ген, Решетников нямал нищо общо, ама се бил срещал с Курнелия. Уж от съветското посолство нямали нищо общо с кандидатурата на лайньо радев, ама в Кремъл се притесняват да не го изгоним с камъни. Като Янукович.

От първото изречение става ясно, че си или комплексар или купен. И то мнго евтино. Успелите хора в България ги засипват с мръсотия такива като теб. Наричаш Радев ,,лайньо", защото сигурно си пълен неудачник и завеждащ . Соросоидска подлога

не разбрах само защо пиещите каквото им замерише на алкохол реват на чужд гроб

уж от нато, -Русия го пази. Уж независим, Курнелия разяснява какво имало да каже. Пенсионерите нямат пари , а го спонсорират по 400лева за кампанията му.

Моля, не сквернете повече званието генерал с недоразумението Радев! България е имала достойни генерали преди 100 години: ген. Владимир Вазов, ген. Тошев, ген. Коселов, ген. Тодоров, ген. Стилилян Ковачев, ген. Колев, ген. Катунчев и още десетки смели и можещи генерали, водещи синовете на Родината в нейна защита. Не сквернете тяхната памет с Радев. Наричайте го, както си искате: Спасител, Мисия и т.н., но не и генерал!!!

А вие сте?!

Аз за "ген. Катунчев" не съм чувал... Виж, ген. Кутинчев е съвсем друго нещо - действителна личност с действителен принос към България и българската история. А дали ген. Радев е недоразумение сммятам, че не си дорасъл да даваш оценка на новоизбрания от българския народ президент. Историята ще покаже какъв е той в действителност. А това, че на теб и колегите ти ГРОБари не се харесва, че не избрахме "недоразумението" Цачева или друго посочено от Вожда - Слънце Тиквата "магаре", си е лично ваш проблем, с който моля да не занимавате публиката.

"Депутатите" и до сега не вдяват, че никой нито ги уважава, нито ги иска! Затова избрахме Радев за президент! Защото от настоящите "опитни" политици - никой за нищо не става!

.....то и Чибурашка е един президент....

Много паднаха тези "депутати". Не може в Парламента да се държиш като на пазара и да очакваш да не бъдеш репкликиран адекватно, че чак се и обидили, на кого освен на себе си?

Нормално! Нали лудите говеда от тая кочина КРАВАРНИКА-Америка...Сами си казаха, че ще купуват нашите продажни БГ пачавренки-политици и дупетати!!! Що да не организират нещо! Само трябва да бутнат отзаде на БГ сорсчетата няколко жълти цента, и гледайте какво става! Протестърите подивяват!

КОЧИНА КРАВАРНИК, АМА ЩЕРКАТА НА ЛАВРОВ НЕ МИСЛИ ДА СЕ ВРЪЩА ОТ ТАМ. ЩО СТАВА ВСЕ ТАКА, ЧЕ ПЛЮЕТЕ ПРОТИВ САЩ А САМИТЕ ВИЕ ЗАДНИКА СИ ДАВАТАЕ ДА ИДЕТЕ ТАМ.

Верно казваш - и задника и предника дават, ма плюят - ходи ги разбери

Няма да стане! Да! Няма да стане! Това са пропагандни тъпи глупости на хора, които не умеят да губят и се чудят как само да всяват раздори в нашата бедна България! Радев е избран от народа, легитимен, с мнозинство. Не от журналисти, не от купени политолози, не от лаещи платени кучета на този или онзи. Той си е избор, демократичен на хората на България! И както търпим ББ и компания, защото те също бяха избрани демократично, така ще се съобразим и в този случай. Така е редно! Ама Радев бил реагирал, ами ще реагира. Ако беше ББ щеше скромно да замълчи ли на подвикванията в залата. Брей?! Почти ме убедихте. Значи пак извадихме двата аршина - за един може, за друг не. Хитро! Все пак да не забравяме кой прави политиката в България. Радев не е по приказките. И това е видно. Не е и политически актьор. Той е човек, който има добра професионална кариера, но не е свикнал с приказването, четенето, появяването пред форуми. Ще свикне, бъдете сигурни! Но това, което той притежава, невъзпитаните и злобни депутатчета, никога няма да разберат и проумеят. И е прав - имат една седмица! Толкоз!

Руснаците възприеха западните трикове - "викай още преди да те ударят". Даже и ако никой няма намерение да те удари, пак викай :) Едва ли някой ще тръгне да протестира срещу толкова убедитено спечелил кандидат. С такава широка подкрепа. Ако го направи - ще се компрометира като краен и уплашен. Българският народ е толерантен, готов е да даде на всеки политик шанс. 100-те дни никога не са били нарушавани, факт.

Пак не познаха братушките! Майдан ще има в Русия, ако забранят "Боярышника",ако не го забранят, братята ще се изтровят и няма да има кой да гласува за Путин! Вари го, печи го, Путин е обречен, при всяка от двете ситуации получава шах и мат! Само Тръмп може да го спаси, като му предостави убежище на послесния етаж на "Тръмп тауер", стига да му позволят да издрапа по долни гащи от Кремъл! Голям майтап ще падне скоро!

Ако това, което руският анализатор казва се случи, то българите трябва да се отърсят от медийната каша и да проумеят, че Фащ и нпо организации подменят обществото ни и общественото мнение. Но! Не се ли случи нищо подобно, ще се окажат вярни и приказките за руска пропаганда. Денят е тази неделя!

Много съм съгласен с теб - този уикенд ще го следя с удоволствие. Няма да изляза да протестирам срещу Радев, защото още не ме е изложил пред света. А Плевнелиев вдигна летвата много високо. Но едно е сигурно - и едните и другите пилят яко. Пропагандата върви с пълна сила. Само не мога да разбера ние ли сме толкова евтини или те имат големи бюджети, за да организират "Майдани", да си купуват партии, да им обръщат внимание медиите и т.н.?

Хибридната война продължава с пълна сила!

СЪВЕТВАМ РИА НОВОСТИ - РУСИЯ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАЗДАВАТ ЗАПЛАТИ НА ЖУРНАЛЯТА СИ, ЗАЩОТО С ТЕЗИ КУПОНИ ЗА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ БОРЩНИК, ПИШАТ САМО ШУТАЧКИ И ПРОСТОТИИ. ВТОРИЯТ МИ СЪВЕТ Е ДА СИ ГЛЕДАТ МЪРТВИТЕ СИБИРСКИ ПОЛЕТА И ДА НЕ СЕ БЪРКАТ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ЩЕ ВИДЯТ МАЙДАН НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД ПОСРЕД БЯЛ ДЕН :)))

Защо ми скри написаното бе? За това ли ти плащам? "НЕ ГЛАСУВАШ- ГЛОБА4- каза ромката по телевизията-Така тоя стана президент--на гърба на референдума!

тоя стана президент благодарение на гласивете на хората... сляп ли си, туп ли си или ти пластат... виж втория тур герб не взе нито една област в бг аз такова несто не помня да се е случвало *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Русия на Путин активно се опитва да дестабилизира Балканите. КГБ-стите в Кремъл са наясно че тук сме барутен погреб на Европа - по Бисмарк и ръчкат във всички посоки и палят огньове с надеждата нещо да се взири. 1. Оня с увисналата физиономия Лавров преди година обяви, че България искала да окупира Македония - не стана война, но увисналия не се извини. 2.Путин оборудва и нарисува някакъв шовинистичен Сръбски влак, подари оръжие на Сърбия и ги насъска да ходят в Косово че да стане някоя престрелка. Слава богу Сърбите се спряха - засега но надъхвани от Путин тракат с оръжие. 3. Някакъв Руски новинарски канал хвърля бомбата че в България се готви Майдан срещу приемания за "свой" от Русия, уж Български президент с надеждата да стане някаква патаклама и се пролее кръв. Че тоя фатмак е слаба ракия в сравнение с Плевнята вече всички научихме, но не мога да проумея стръвта с която родните ни предатели и Руски подлоги жадуват крав и война, конфликти и безредици - като се има предвид ментори им не е изненадващо но защо искат да проливат Българска кръв в полза ня диктатор, ЗАЩО???

Не слушаш доктора ей!!! пий си хапчетата!!!!!!!!!!!!

и хубав коментар! Затова и няма смислен обратен отговор. Няма как купените руски подлоги да отговорят на въпроса "Какво им е българското в съзнанието?", защото просто там няма нищо българско! Това са просто едни еничари, но не на Голямата порта, а на Кремъл!

Виждате ли защо Роско ближе черната луканка на Одама и пише писма на Троп ... Така и за лекцийки ще има, и за фондацийка, и за екскурзийки ... Голяма пабота, че народа е докаран до просешка тояга.

Тия "Боярышници" само Майдани сънуват! А забравят, че първия Майдан го направиха Елцин и неговата Хунта, като разстреляха с танкове Парламента, разгониха правителството и узурпираха незаконно властта!