Министър Павлова рестартира строителството на яз. ”Луда Яна”

С вграждане на капсула на времето със специално послание към поколенията министър Лиляна Павлова рестартира изграждането на язовир „Луда Яна” край Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Министър Павлова рестартира строителството на яз. ”Луда Яна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер Крейзи Луда, Откачена, Ненормална, Психоболна Яна! Много е ПИЯНА! БРАВО! БРАУС! АФЕРИМ, ЕВАААЛЙ, АШ КОЛСУН, МАШШШААААЛА!

Г-ЖО МИНИСТЪР, УМРЕЛИТЕ НА Е79 В УЧАСТЪКА БОТЕВГРАД-МЕЗДРА СА ВЕЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ДА СИ ПРАВИТЕ ОГЛУШКИ И ДА НЕ РЕШАВАТЕ ИЗНАСЯНЕТО НА ПЪТЯ ИЗВЪН НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА. ИМА ПРОЕКТИ И ПИТАМЕ ДОКОГА?

Да вградят прасето в стената

На какъв език е написано това "специално послание към поколенията" - на цигански или какъв? Щото капсулата българи няма да я намерят, ако тая кифла, началникът ѝ и шайката му продължават да си играят на министри.

За малко да попитам "Как така ББ не е там, да не са му свили ножицата?", а то било капсула, очевидно друг се радва на капсулите. Герб - ежедневно шоу ден след ден, но идва вече края на сезон 2!

Тва "кошонче"ако до коледа стане 200 кила си е жив келепир!ма до 06.11.2016г. я стане 150-160 кила!язък за ярмата!!!!!!!!!!!!

Пазете зорко Свиняна да не погълне капсулата на времето!

трябва ми по-голям монитор

Не Яна е луда! Ние сме луди, ако пак гласуваме за шайката на ГЕРБ! 20 милиарда нови дългове! 700 000 нови мигранти! Нови привилегии за първобитните хора ман-гали! Никакво правосъдие! Потопено образование! Загиващо здравеопазване! Социална и пенсионна системи пирамиди преди взривяване!

разбира се, че ще гласуваме за ГЕРБ. за 15ти път поред. Само Бойко не е ходил да реве на рамото на Путин за пари, за тези избори. Само Бойко заслужава нашето доверие.

Браво Лили!

ТАМ КЪДЕТО Е ПИПНАЛ БОЙКОВИЯ ГЕРБ- РАЗЦВЕТ И ПРОСПЕРИТЕТ ,ТАМ КЪДЕТО Е ПИПНАЛА ЧЕРВЕНАТА БАНДА НА КУРНЕЛА- БАНДИТИЗЪМ,КРАЖБИ И КАТАСТРОФИ!

Виждате ли българи какво са само 56 милона лева? Сега си представете ако държава бе похарчила 2 милиарда за подобни проекти, вместо да ги откраднат агентите и да ги подарят като неустойки на руснаците.

Личи си от Космоса колко българи пишат тук.

Комунистите от БСП почнаха да лаят, значи правителството е на прав път.

кога ще спре да слага сака в червен цвят

като е на прав път, защо от ден на ден живеем по-зле?

Да се чете "ПОТРОШИХА", нали? Техническа грешка....

И какво ли пише в капсулата - аз е*ах мамата на цялата държава с тези пътища и цени на винетки !!

Не трябваше ли нея да вградят, вместо капсулата?! :(

Обсъждали са го, но се оказало, че няма да остане място за стената.

Нищо ново не сме научили и нищо старо не сме забравили! Както при дядо и!

Срамота е в 21-век в 1300-та годишна държава нейна ръко-водителка да се радва, че открива явлението "язовир"! В нормалните държави това е нормална ежедневна дейност!

То замунда няма те с язовири се занимават!Аа,я!

Егати мамута. Мъжа и на тая, как си ляга до това нещо. Ако жена ми стане като тая госпожа веднага и стягам багажа.

Лиляна е секси ;)

има и други директорки които се ожениха и народиха, но когато се простят с постовете си което ще стане в най-скоро време истината за представата им за живота ще се промени

А дали разполагат с капсула във формата на тиква, че имам една идея тука...

Да бяхте вградили ЛилЕто! Бутане нямаше да има тоз язовир. И след хиляди години ще му се дивят, как са го построили толкова здрав, без да подозират дори, че каката на нацията е в дъното на всичко/стената.

Мутрата решил и да се обезсмърти.

Капсула на времето за бъдещите поколение по тези земи-сирийци,афганистанци,иракчани,турци и цигани.Жалко ,че ние българите ще дадем милионите докато приживяваме с 460лв.

да си капсулира главата вътре , та да знаят в бъдещето що е туй вакуум

На приятелят ми му е 13 см. дебел и крив. Уж не са много, но ме боли! Какво да правя?

13 см. не са малко, а и дебел и крив е добра комбинация ;)

Е как ще се изкривят 13 дебели сантиметра ? То ше мяза на лимон

Трийсет години след започването на строителството на язовира бандата на Бокоушън се сети да го рестартира.Дали няма връзка с предизборните напъни за пробутване на мамата?

ДА ВИ РЕСТАРТИРАТ В ИЗТОЧНА АНАДОЛА , ПРИ МАНАФИТЕ

Същото направи ментора и Лилов на Плевенската епопея.Ходи при него красавице!

Не бойте се деца, баща ви е невинен!

Бащата не знам ,но дядо и беше мръсен комунист!

"ЩРАБАГ - Станилов" - не знаех че и от язовири разбират ..... .... не се ли наядохте вече бе .... човек никъде не може да се вреди от поставените две-три фирми .... метро, водопроводи, пътища, язовири, ОП, санирания .... ама така е ... като знаят КАК и КЪДЕ да се "отчитат" правилно ..... после цъфтяли магнолиите ... еми ще цъфтят .... като се поливат редовно ... цъфтят ....

Жалко че няма толкова голяма капсула (за министърката) че след 1000 години да видят какви индивиди са живяли по тези земи.

Довършването на средногорския язовир Луда Яна отново развълнува панагюрци. Преживяващите перманентни водни кризи жители на бунтовния град се надяват това да не е поредната предизборна заигравка. Ако язовирът бъде довършен, ще се решат окончателно проблемите на общините Панагюрище и Стрелча, като в населените места ще пристига вода с превъзходни питейни качества, твърдят експертите. Строежът на язовира бе замразен в началото на 90-те години на миналия век. Надежда, че митичният язовир наистина върви към довършване, дава едно от последните решения на парламента. На извънредно пленарно заседание на 30 май, Народното събрание гласува решение за даване на съгласие за водене на преговори и сключване на заемно споразумение между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие за финансиране на Проект за развитие на общинската инфраструктура

Сложете при капсулата и една бележка колко е на майка ми пенсията. Да знаят бъдните поколения защо е изчезнала българската нация.

а като са спрели проекта 1986-та поради липса на средства колко е била, или е щяла да бъде на майка ти пенсията ? И без измислици, щото числата ги знаем, ама тогава и никой не смееше да мрънка.

Да не стане като магистралите, където правят кръпки 1 седмица след като Лилето и Бойко са им резнали лентичките? Щото пукнатина на язовир не е като пукнатина на пътя ...

Да бе да идните поколения ще се ровят в Тинята да търсят бисерите на ГЕРБ ... То бива дивотия мама чак такава не !

Според мен се е изтропала в термоса. Какво по-хубаво послание за поколенията от Мис Пиги

А Доган поканихте ли за консултант?

Да не са БСП на власт, че да канят Доган??

Да, ама Бойко си пи кафето с Местана - тогава от ДПС, и след няколко дена Орешарски подаде оставка. А разни заблудени продължават да дрънкат как ДПС били с БСП ...

Щрабаг не са ли асфалтова база??

Ко ти пука,важно е кирийка да има.

Щрабаг асвалтова база? А VW производители на скейтборд ?

оня ден гледах в Тубата за градежа на Останкино. Главният архитект си свали ушанката, метна я в рова, и почнаха да насипват бетоня отгоре и. После се оказа, че са проектирали кулата без възможности за гасене на евентуален пожар, което им излезе през носа.

Доколкото разбирам ,язовира е изграден повече от половината още преди години.И ,ако трябва да сме точни, това е по-точно язовирче ,а не язовир.Значи трябва целево да се усвоят едни пари и да се рапортува.Нещо такова и най -вече лентичките

добре тази някъде да се вгради за назидание на бъдещето поколение.

И защо си губят времето? Ако стане на тяхното България ще стане резверват за хора, които нито ще могат да пишат, нито да четат - нито на български нито на какъвто и да е език.

как никакъв език, а Сигански? Виж какво интегриране почна на зелените.......

Не е ли странно, че въпросните лъжат, че били изгубените деца на Рим, а пък "езика" им няма нищо общо с латинския?!

Добре, че не я е изяла!

абе да се бяхте вградили заедно с тиквомутрата и останалата политическа измет би било най-добре за България!

за да е здрава стената, се вгражда "сянката" или момата, която първа се е явила, т. е. министърката. С тази тънка капсула нищо няма да стане.

Бая копане ще падне докато я вградат сянката на тази сВинетка,требе да е по пладне ,белким само с два квадрата се размине :)))

направо нея да вграждат, още по-солиден строеж ще бъде

Ама тя май е доста далеч от мома. Имам предвид годинките. Ама пък като гледам как изглежда може наистина да е мома. Стара Мома.