София осъмна с плакати ”Какво криете” по делото ”Белене”

Какво криете за арбитражното дело за АЕЦ "Белене" пита "Протестна мрежа", по чиято инициатива София осъмна облепена с плакати под това мото.

Обратно в новината

Коментари - София осъмна с плакати ”Какво криете” по делото ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постоянни лъжи, дори сега.След Арбитраж,който видя всички обстоятелства и документи пак продължават манипулации с хора, че било нещо скрито покрито.Дори и арбитраж сега крие нещо.Стига до абсурд. А някои приемат тези претенции за чиста монета, а това са пак манипулации и раздуване на проблем,който накрая се изясни.

крие Протестна мрежа" ? Чие чучело е протестна мрежа ?

Да попитам: "Протестна мрежа" кой я финансира? Тази мрежа работи за българските интереси,или срещу тях?

"Без да се знае цялата истина за черната дупка АЕЦ Белене и как се стигна дотук, не можете да се разпореждате с публичните пари. Кой какво е подписвал, каква отговорност е понесъл и какво още следва са ключови въпроси. Затова питаме: Какво криете? Обществото трябва да знае!", категоричен е призивът на "Протестна мрежа" Повечето от тези въпроси отдавна са отговорени(за пет минути в Интернет ще разбереш и ти или в случая вие) това че едни не чули и не видели си е техен проблем.А за това дали има наказани е пределно ясно че няма и няма да има.

Знае се какво се крие зад Белене - това е партията на Америка за България. В нея влизат дупетати от ГеРБкп, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ДОСТ. Крият се Костов, Пръмова, Нейнска, Паси, Ковачев, РОвч, Добрев, Борисов, Трайков, Младенов, Хитлери Килъри, Марси Райс, Уорлик и все подобни мъртъвци. Крие се и Протеститутна Мрежа пред кинтите на Сорос.

нто на БСП, нито на РФ, нито на ДПС, нито на другите ... а най-малко вярвам на ГЕРБ заради увеличението за дълга на България, заради издънката с Южен поток, заради далаверата с КТБ, заради глупавото спиране на проекта за Беляне и заради ... постоянното вземане на нови и нови заеми !!!!!!!

От постоянното вземане на заеми, колко стана външния дълг на страната?

Това което се крие, че още е валиден договора Сталин - Чърчил. ....."9 октомври 1944 г. е една от най-черните дати за България и останалите източноевропейски народи. Уинстън Чърчил се среща с Йосиф Висарионович Сталин в Москва. Какво следва от тази спешна среща на големите? Решава се съдбата на малките народи. Как? Много просто - Чърчил поднася едно листче хартия на своя височайш домакин. На него пише: Румъния - Русия 90%, ние - останалите 10%, България - Русия 75%, ние - останалите 25%, Гърция - Великобритания със съгласието на САЩ 90%, Русия - 10%, Югославия - 50%:50%, и Унгария - 50%:50%. ...." Досега историята услужливо заобикаля въпроса "какво означават процентите" . Процентите означават точно това , което е настоящата политика на България. Ние сме колония по силата на този договор и всяка година сме длъжни да плащаме и това го правим маскирано за такива безумни сделки - златото и цв. метали в Челопеч, Тецовете - "Мариците", Белене и др. и др. Досега никой не е обявил, че договора от салфетката е прекратен. Той ще бъде актуализиран евентуално при следващата световна война.

През 1989 всичко започна със сини знамена- София осъмна със знамената на тъй наречената демокрация. 27 години по- късно София се събужда с плакати. Е, това е големият прогрес на демокрацията.

Въпросната Менда да бъде така добра да си припомни, че сме в това положение, заради най-простия, долен, целуващ чужди задници, министър-председател! Защо някой не излезе и да каже ясно на хората - плащаме толкова и толкова за това и това? Нали парите от нас ще ги вземете, няма да ги даде говедото, дето спря Белене и сега подсмърча на Путин за лихвите! Когато и да си тръгнете, все ще е късно, некадърници, затриващи България!

Мурзилките пак сте се разлаяли. Защо не бяхте против Протестна мрежа, когато събра многохиляден протест срещу винетките? А когато протестираха срещу заемите, билетите, топлофикация и всички престъпления на олигарси и политици? Защо тогава не ревахте, а чак сега, когато искат да разберат защо Путин ни ограбва?

Ограбва ни слугинажа към западните държави. Не се прави на улав.

Това, че въпросната мрежа се приши към споменатите протести не означава, че тя ги е организирала. Видяхме колко "много хиляди" събра сама. На това му се казва кражба на имидж.

Ако не бяха те, щеше да караш със скъпа винетка.

Търговска тайна!? Когато ще вадят от нашите джобове!? Що за безродници!

още като видях заглавието за плакатите, бях сигурен, че инициатора е протестна мрежа - мизерна организация, чиято получава всичките си приходи от сащ, и съответно играе по тази свирка. мога да им кажа, че скоро ще бъдат зачеркнати като организация, но преди това бих искал да ги попитам защо не протестират и за договорите за експлоатация на тец марица изток?

От теб ли ще бъдат зачеркнати бе руски цървул смръдлив?

руски не съм, но може да ме наречете български, защото ме е грижа за родината ми, а оттайки като протестна мрежа не работят в интерес насъщата.

а за зачеркването - ще си говорим.

Има общество и разумен народ в БГ.

Няма,няма! Ако имаше нямаше да си изливаме чувствата през мрежата и да си го изкарваме на клавиатурите,а щяхме да сме по улиците и да питаме като как тъй не знаем какво плащаме,заради коя тъпа глава плащаме и всъщност защо отново ни направиха на маймуни!? Упс грешка на овце! Това сме ние стадо! И ако сме се примирили със съдбата на такова как пък не се намери един кадърен пастир всичките тия години? Все некадърници и все невинни като овчици!

а кога от Протестна мрежа ще разлепят плакати за безплатните американски военни бази? поне от 500 до 700 милиона долара на година можем да получаваме за тях, обаче соросоидите никога няма да посегнат срещу своите господари

А ти що не разлепиш, все чакаш нещо..

Не им щем парите- да си ходят и да ни оставят на спокойствие.

нищо не крият! Станишев е подписал! Осведомете се малко де! Ама делу срещу него да връща парите няма! Като в белите държави!

Излиза, че ни управлява организирана престъпна партокрация , чрез административен и правен терор. Без значение е кой управлява. Управлението се върши тайно и с една единствена цел - приватизирането от партокрацията и администрацията й на обществените ресурси, тоест кражбата на нашите пари. Непростима глупост е зад търговска тайна да се прикрива кражба за милиарди. Дори и да не е кражба, нанесена ни е щета за милиарди от нечии действия. Този някой днес е скрит зад - търговска тайна. Добре да си спомним като народ цената на тези действия и цената на тази търговска тайна, която се измерва в милиарди левове наши пари. И забележете, не се прави дори и опит да се премахне тази търговска тайна по съдебен ред. Тоест, сегашното управление и предишните управления са обвързани и се подкрепят. Сговорили са се против нас за да ни откраднат парите.

За газ.Съвсем наскоро, на 24 септември 2016 г.прес-секретар по проектите на ЕС Я.Адамович строго (обърнете внимание - строго ) предупреди БГ, че проектът в ЕС е Projects of Common Interest е основен и единствения Balkan Gas Hub там го няма. Борисов не знае ли за това? Не знае.Просто мълчи.

Какво криемЕ ли? КриемЕ колко ни плаща фондация "Америка за България" за протестните акции. КриемЕ истинската причина за провала на проекта - "Гууд джоб", казано от Хилари Клинтън.

Мента Стоянова ни "вкарва" в аритметиката, а не може да огласи "търговската" тайна и ще "накара" депутатите(разбирай МНОЗИНСТВОТО) на Борисов да гласуват НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО ДА ПРИЕМАТ ограбването на собствената си държава??? Не им"изнася", на ГЕРБ, защото ОСНОВНАТА ВИНА СИ Е ТЯХНА!!!

Ще платим парите и ще се окаже, че реактора не е произведен все още :) По братски. Типично за нашите ширини.

В арбитражен съд не седят идиоти като теб.Странно, нали?

Беше очеизвадно и че АЕЦ няма да има, ама сега ще плащаш 1 милиард нали? Всъщност знаеш ли какво е един милиард лева? За толкова пари можеше да подмениш с НОВИ линиите на железниците в България.

Защо не питат за Мариците и цената на тока от тях? Къде бяха, като се спря Южен поток? Сега драпаме за него. Мартин говори за удължавате живота на Козлодуй. В българия продължителността на живота се увеличава, но бабите немогат да раждат! АЕЦ ни пази повече от армията!

Хора! Просто в момента гербавите ги натискат да драпат неистово за осъщетвяването на проекта за ЧАСТНА АЕЦ в БГ! Ето това е което крият, ето за това е играта-днеска има, утре няма АЕЦ, ето за това им е платено, ето това очакват от тях господарите им, ето това е шансът на живота им, ето това е поредният или последният пирон в ковчега на БГ! А проститутската мрежа е част от тяхната игра! И хора, знайте- скоро, само да се донаграбят от еврофондовете, които като бъдат спрени,те гербавите сами ще си оттеглят - като хиени, оглозгали до шушка трупа на жертвата си България!

Браво, вече знам защо ти викат уменчо !!!

А ти се натискаш България да задлъжнее с дни 10 милиарда и да ги даде на Русия. Ще имаме АЕЦ, която ще бълва скъп ток, никой навън няма да го иска и ще трябва да го плащаш ти. и пак ще мрънкаш.

А ти за какво се натискаш?!

Друго си е евтиния ток от частна АЕЦ - щом е частна ще е по-евтин, нали? Или още по-евтин от ВЕИ.

от него ще ни станат ясни МНОГО неща-точно КОЙ, КОГА, КАК е направил поръчката. КОЙ КОГА КАК КОЛКО Е ПЛАТИЛ, има ли уговорени срокове, неустойки, клаузи за предаване на реакторите, за техн.оглед и т.н. От решението ще се види подлежало ли е на ОБЖАЛВАНЕ, пред КОЙ СЪД, в какви срокове и т.н. Как така СЕГА ще обжалват в частта за лихвите както каза мин.на енергетиката, ако САМОТО РЕШЕНИЕ Е ВЛЯЗЛО В СИЛА, а лихвите са неразделна част от него.... Снощи в референдум Мартин Димитров се оплака,че среща трудности да види решението, значи-със сигурност ще го ПУБЛИКУВАТ:-)

Тия които ни набутаха да строим нов аец с загуба 3 милиарда дотук , при положение , че произведения ток е двойно над потреблението и намаляваме с по 100-200 хиляди на година , трябва да лежат доживот .

крадливия дедо цар, р.овч, стани шеф и др.

крадливия дедо цар, р.овч, стани шеф и др.

Боби, АЕЦ не е бакалница, та да започне да функционира сега.Тя ще влезе в експлоатация след 10 години.До тогава не се знае каква ще е съдбата на въглеродните ТЕЦ-ове в Марица-изток.Въглеродните емисии могат така да поскъпнат, че ТЕЦ-овете да станат нерентабилни.Двата блока в Козлодуй, останали в експлоатация със сигурност ще грохнат един ден.Да, топим се като нация, но ток-а не се ползува само за битови нужди.До тогава (след 10 години т.е.) дай боже излезем от кризата и промишленоста ни заработи нормално.А това значи търсене на енергия.

Българите може и да намаляват, но сега ще дойдат бежанците- нали така реши ЕС.

Абсолютно си прав. При това крадене,унищожаване на икономиката,цитираното от теб намаляване на населението,скоро не АЕЦ ще ни трябва,а надгробен венец на държавата.

Не може да има търговски тайни там където се залагат обществени средства. Това, че шепа депутати имат достъп до тази информация, а обществото няма, поставя под съмнение смисъла и ползите от този вид управление на държавата. Всеки управляващ може да излезе и да каже "...всичко е наред, не можем да ви кажем цялата истина, обаче ще трябва да платите сметката с вашите данъци /които ще се наложи да вдигнем/." Това демокрация ли е?

Не не е демокрация и никога няма да има !!!

Защо бокоІІбългароубиец т.н. министърПРЕДАТЕЛ който сам се похвали пред господарите , че спрял тези проекти в тяхна полза , НЕ Е В ЗАТВОРА КАТО ПРЕДАТЕЛ!

Борисов ,защо излъга ,че няма договор ,че страната няма задължения ,ако строежа на централата спре ?Правителството на Борисов е виновно за провала и да бъде съдено !Не сме длъжни да му плащаме изцепките !Оставка пи на съдв !

Защо хората започнали тази кражба крадливия дедо цар, р.овч, стани шеф и др. не са в затвора ????

Тия па чак плакати, ама питайте си никито младенов дето се отчита на Киларката , питайте фаш сопол дето ви плаща циркаджииските номерца с цел унищожаване на БЪЛГАРИЯ.

Много неща крият.

Давайте обяснение, управляващи! И без лъжи! Ще плащате от джоба си тия пари, не от нас!

И какво стана с евтиния ток от РУСКИТЕ атомни централи в БГ? Всичко излезе червена пропаганда! Че и неграмотни бабички подписваха референдума за атомната енергия без да имат никаква представа за ядрени процеси! Червените емисари ги лъгаха че се подписват за "ефтин ток"! Къде е отговорността на "зелените" в руската пропаганда?

безобразие

Това е ядрена енергетика. Абсурд е проституиращата мрежа да разбира бъкел от нея. САЩ да плащат 700 млн. Точка

КоеТочно ?

Защо по тъпна доба протестирате сега?Кой ви плаща и какво от това ,че София осъмнала с плакати?Едно голямо нищо.И вие сте на хранилката на тези които обезкървявят държавата вече толкова години.До кога?Не е далече времето когато ще осъмнем без Държава.Не че сега я има.

Естествено че има 'търговски тайни', конкурентите няма от къде да ги научат тези неща, ако решението не се побликува... Това е нормалко изказване на лелка от Бойковата администрация, коята не разбира от компютри, икономика и много други неща, но носи менци с вода и полива новооткрити пътища. Какво не могат да открият ядрените конкуренти от САЩ? Техническата или Финансовата документация? Стига лъжи - прости селянки бойкови - Вие се очитате пред всеки друг, но не и суверенът си! Но скоро както до Варна има Побитите Камъни във всеки друг град ще има нова забележителност - Побитите Кратуни.

...на кремъло-лубянкинШитчетата задунайские ли ?! - Определено !

Аз се питам откъде тия хора от протестна мрежа имат пари за плакат,като има толкова нуждаещи се хора у нас.От друга страна Б.Б. като отказа проекта би трябвало да помисли какво може да направи другата страна.И тая тъпотия на Б.Б. струва толкова пари на всички нас.Сега ще взимат пари от фискалния резерв ,явно и него искат да опукат.

Стига блеене по Белене. Трябва съд. Всичко е ясно - корупция, комисиони, нагъзване на Русия.Ако има истински съд, ще трябва да се построи голям затвор.

Нагъзването е на Америка проституираща мрежо. САЩ да плащат 700 млрд.евро защото спряха всички проекти и мрежата да се изнася в Аляска при чукчите

Засега нагъзването е на Русия. Там ще се плащат парите ако не си разбрал а не на някой друг.

ЗА 25 Г. АМЕРИКАНСКО ДЕМОКРАТИЧНО РОБСТВО СТИГНАХМЕ ДО 75% ИМПОРТ, ФАЛИТ И КОЛОНИЯ

преди 25 години почти нямаше импорт. Затова магазините бяха празни и всичко беше дефицитно. Само български стоки: лютеница хорце консерва копърка тахан халва цървули сърп и чук цигари арда, родопи, бт и фемина Но бяхме горди, че нищо не внасяме.

Защо не попитате тези, които ви изпратиха да се надвиквате? Колко ви платиха? Буркан лютеница с кюфте и питка? Публична тайна е, че строежа на Белене бе решен от правителството на онзи плъх Станишев. Той, Първанов, Р.Овч. си облизаха яко пръстчетата от тази неизгодна сделка... И после кой е на пангара? Кой е виновен? Най- лесно е да се квичи с плакат в ръка. А нали ние ще плащаме, от нас ще се вземат парите за вноските по този кредит. Станишев се покри в Брюксел и си пита..., че ние мизерстваме. Първанов се чуди какво да измисли и с ехидната си усмивчица, пуска по някоя и друга муха и заблудените бабки и дядовци викат ли викат. ...

Абе, на тия олигофрени няма ли кой да им врътне кранчето на финансиране? От тях нищо полезно за страната не се случва, само дето парите, дето ги харчат могат да се използват по-удачно ! Разбирам да са борци за истината, но когато искаш такава изборно си е чиста проба манипулация, зад която прозират користни и нечисти цели! Така че и без тях ще изгрее слънчето! Но и небето ще е ясно!

е водил защитата на БГ пред арбитражния съд?Там е следвало да се изслуша вещо лице за наличието и състоанието на изработените реактори. Някой знае ли КАК е протекла нашата защита пред съда?Обжалваемо ли е изобщо това решение, пред кого и защо не е направено? Не допускам арбитраж от такъв висок ранг да ни осъди за несъществуващ реактор, нито дължимата сума да не е реална, но все си мисля, че освен пълният батак с поръчката, спирането и т.н. ИМА НЯКАКЪВ СЕРИОЗЕН НЕДОСТАТЪК В ЗАЩИТАТА НИ,за която не се и споменава!

с МАСТИТИ адвокатски хонорари, която загуби и АРБИТРАЖА ЗА НОВЕРА! В гуглето - "АФЕРА С НОВЕРА" и ЧЕТИ!!

Прочетох, разбрах...благодаря... Само,че какви ги дрънка пък сега Мартин Димитров- да се сезира българския съд! Е то бива невежество, ама чак пък толкоз... Върховният касационен съд на РБ видите ли може и да отмени решението на парижкия арбитраж! no comment

Оставка Боклуциииии. Долу червената ГЕРБ-ерска мафия.

Всичко е ясно, АЕЦ-Белене беше спрян под външен натиск. Но остава неясен въпроса, защо сегашното правителство и парламент не отправят искане за финансова помощ на България в размер на 2 млрд. евра към страните осъществили натиска да бъде спрян проекта?

Стига с това белене бе. Българската държава НЯМА да го строи. Да предлагат на Путин, ако иска да го почва с негови си пари, да строи, да бичи ток и да печели. Ама няма да иска. Щото знае, че е набутвация.

Ми нали искаше да построи ЮП с негови пари. И КВО СТАНА?

Искаше България да се откаже от територията около тръбите в руска полза. Демек, тръбите пак да си минават в русия. В замяна даваше някакви неясни обещания, че щял да плаща транзитни такси ама след 15 години.

Умрял е Путин за българските продажни роби.САЩ които спряха три проекта да плащат 700 млн. евро на Роисатом и баста

на тези дето спряха този ЗАРОБВАЩ и неизгоден проект трябва медал да им се даде.

Напълно съм съгласен. Вчера Мартин Димитров попита Ерменков- ако бяхмв вече пуснали централата , както е по проект и вложили 20 милиарда лева, на кого щяхме да продаваме ток, и на каква цена? Ерменков мълчеше , като комунист на разпит. Така , че гьола Белене няма какво да коментираме.

Нищо не крием, а..ГРОБари?!

И ти ще легнеш там!

Спартак е живял по-добре дори като роб.

Съ окаже накрая, че няма никакъв реактор и братята руснаци са ни финтирали елегантно.

Ама арбитража в Париж - надали са е вързал на таз кукичка.. ПРИЕЛ Е, че Е РЕАЛНО ПРОИЗВЕДЕН!! Друг е въпросът, КАКВО на ТЕМЕНУЖКАТА МУ и БАШ ЕКСПЕРТА сред ПРЕМИЕРИТЕ ша са достави.. Да си го държат кат СТАРО ЖЕЛЯЗО.. Щото част от оборудването ВЕЧЕ Е ДОСТАВЕНО НА гьола му.. И по ТВ-та та го показваха дори.. Га гьола му НЕ БЕШЕ ГьОЛ.. А ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ НИ КАЗА - ША СТРОИМ БЕЛЕНЕ.. И помиярче тогаз в Русията проводи..

Бонде, обаче се окаже ,че има.

скритите протести на Протестна мрежа ! Мишки. Що не протестират срещу превръщането ни в хранилище за ислямисти ?!!

..И в бъдеще - в хранилище за ядрени отпадъци! Спиш, народе, спиш докато те онождат!

На космическия кораб Кенеди са разположени два двигателя с ширина 5фута. Разбира се, конструкторите на кораба са искали да направят тези двигатели по-широки, но не са успели. Защо? Работата е там, че тези двигатели са се доставяли по жп линия която преминава през тесни тунели. Разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5дюйма, затова конструкторите на двигателите са могли да ги направят широки само 5 фута. Възниква резонния въпрос, защо разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5дюйма? Откъде се взе тази цифра? Оказва се, че жп линиите в Щатите е направена по прототип на английските железници. А в Англия са правили жп вагоните по същия принцип и размер като трамвайните. Съответно първите трамваи в Англия са се произвеждали по образ и подобие на каретите. А дължината на оста на каретата е 4 фута и 8,5дюйма. Но защо? Защото каретите са се произвеждали така, че осите им да попаднат в коловозите на английските пътища, за да се износват по- малко колелата. А разстоянието между коловозите е било, представете си, 4 фута и 8,5дюйма. Ама защо? Ами просто римляните са започнали строежа на пътища в Англия, оразмерявайки ги така, че да са подходящи за техните бойни колесници. А дължината на оста на стандартна римска бойна колесница е правилно се досетихте- 4 фута и 8,5дюйма.

Накрая се добрахме до това откъде идва този размер във времето. Но все пак, защо римляните са измислили да правят своите колесници с оси точно в тази дължина? Ами защото в такава колесница обикновено са впрягали два коня. А 4 фута и 8,5дюйма това е бил точния размер на два конски задника! Да се правят колесниците с по- дълги оси е било неудобно, понеже се е нарушавало равновесието на колесницата. Следователно, ето това е отговора на първоначално зададения въпрос. Даже сега, когато човек лети в космоса, неговите най-висши технически достижения пряко зависят от размера на конския задник, измерен преди две хиляди години!

зависят от размера на конския задник, измерен преди две хиляди години!

Ама вие за приемствеността в кражбата ли?

Начукаха ли ви го?????В арбитражното дело имало търговски тайни!!!!Хмммм вижте колко били прозрачни демокрациите и евро-гейско-атлантическите ценности гарнирани с мармалад от лайна!!!!!!!!

е "демокрация" по руски!

пак ваща русия се опитва да ни дои!

lu4ka

КражбА му е майката.