ООН: Мигрантската политика на България е ”смущаваща”

Комисар на ООН подложи България на критика заради задържането на нелегално влезли в страната или опитващи се да я напуснат мигранти.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Мигрантската политика на България е ”смущаваща” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите уважения, но уважаемият комисар на ООН били посочил някоя причина, заради която не отправя упреци към най-богатите арабски държави, които твърдо не приемат емигранти родни братя по вяра и съдба. Или законите на международната организация важат само еднопосочно. Нашите РЪКОВОДНИ ПОЛИТИЦИ отново ли ще се правят на глухонеми, когато толкова нагло ни нападат

бай Хасан иб Домус бин Батладжан ал Магданоз, ела тука и от границата си ги товари на лимузината, води си ги у вас и си направите Парагаф 69. Ахмак Аман.

Ами що не ги приберете вие бе комисарю? Нали сте единоверци? Богатите арабски държави един бежанец не са приели. На Европа й се изчерпва търпението вече и ще ви млати здраво да знаеш. Няма да личи къде сте били.

Тоз няма ли кой "с куршум ще ги поздрави, а пък със сабя ще го помилва"?

Ало-оо, в Турция убиха стотици и затвориха хиляди граждани по едното подозрение - оди да им кажеш за правата на човека. Не ни дрънкай на нас врели-некипели.

Много е прав комисарят на ООН! За съжаление няма реална власт, за да накаже държави като България, които нарушават ООН конвенциите!

Не е автоматично, а ПОДЛЕЖИ НА РЕГИЛИРАНЕ И КОНТРОЛ по всяко време. Затова има граници и закони.Представете си какво би се случило при струпване на прекалено много хора на едно място,където няма планирани за твх храна, земя,жилище, работа, училища,болници - епидемия,мизерия, престъпност,война...За да се планира нещо е необходимо финансиране чрез постъпления от данъци към бюджета от всеки. ПРИ ПЪТУВАНЕ - ПЪРВО ВИЗИ, РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА РАБОТА И ПРЕСТОЙ И Т.Н. БЕЖАНЦИТЕ СА ТАКИВА САМО Е ДЪРЖАВИ, КОИТО СА СЪСЕДНИ НА ТЯХНАТА ДЪРЖАВА, ОТ КОЯТО БЯГАТ. ТАМ ПОДАВАТ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА СТАТУТ, КОЕТО НЕ ИМ ДАВА ПРАВО НА РАБОТА. ПРИ ИЗЕЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ ЗАСТРАШАВАЩА ИЛИ НАРУШАВАЩС ФУНКФИОНИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ПЪРВО СЕ ОГРАНИЧАВА ИЛИ ОТНЕМА ПРАВОТО на пътуване за извършилите нарушения и престъпления, ЗАТВАРЯ СЕ ГРАНИЦАТА - РЕД ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ И ОТНЕМАНЕ ПРАВА И СВОБОДИ ПРИ СПЕШНО СЪСТОЯНИЕ, ЗАСТРАШАВАЩО ОБЩЕСТВОТО....

куртица бурен видя и нечи изкорени гнилото му

В интернет има достатъчно данни къде колко бежанци има. Едни от страните, които не допускат бежанци, или поне не допускат бежанци без много пари и без редовни документи са арабските страни от Залива, в т.ч. Саудитска Арабия. И това са братски страни на бежанците - хем мюсюлмански, хем арабски. Към тях трябва да се отправи въпросът.

Да оди у тях да им размахва пръст комисарчето.

Това трябва да е някаква пародия ислямист от Саудитска арабия - държавата с най-много изпълнени смъртни наказания в света, където жените са вещ и трябва да са облечени с черни бурки и имат множество забрани, където ако носиш кръст или разберат че си християнин могат да те линчуват или убият -> тези тръгнали да ни учат на човешки права. Че то у нас циганите са с повече права от българите. Хубавото на християнството е 10 божи заповеди - които друговерците искат да потъпчат тъй като видиш ли само те имали права.

А дали има официална позиция на нашето правителство по въпроса? Или отново ще се извиняваме и оправдаваме?... Не е ли крайно време някой да заяви, че е крайно време да престанат да си бършат ..зовете с нас и да искаме вече и на нас да ни се извиняват??? Откъде накъде някакъв чиновник , бък било и от ООН, ще се гаври по този начин със страната ни???

дали в неговата държава всеки може свободно да си влиза и излиза когато си иска. И да каже в неговата страна колко смъртни присъди са изпълнени миналата година и какво мисли по въпроса.

да не би от високопоставено място да насочва атентаторите джихадисти?

Докато отговрника за човешките права в ООН е Саудитска Арабия, смятам че изобщо всички такива изявления са безмислени.

да са отменени границите. И стига вече сме се извинявали на знайни и незнайни комисарчета!

Всяка сутрин за мене относно политика на България към свободата на словото, е смущаваща. Това което се случва със среднощните ми постове, ме навежда на мисълта че 113 място за 2015 година, ще е вече недостижимо. ДЕРЗАЙТЕ!

Тоя само заради тези си думи трябва да се обяви за персона нон грата и да му се забрани да стъпва на българска територия!

Тоя талибанин казва, че не трябва да задържаме НЕЛЕГАЛНО влязли в държавата ни нарушители. И било нарушаване на човешките права. Моляяяяя!!! Щом се правят такива изказвания от трибуната на ООН, то какво представлява самото ООН. Всички политически удобни изрази, като толерантност, човешки права, и подобни, които се използват за омаловажаване и оправдаване на престъпления, манипулиране и незачитане на истинските човешки права на потърпевшите или жертвите на насилие, нахлуване и потъпкване трябва да се изкоренят в този им вид и да се създаде закон за употреба на такива изрази и стил на изразяване. Поради некоректния, или по-точно удобния и манипулативен изказ, се стигна дотам жертвата на изнасилване, убийство или др. да бъде обвинявана, а престъпника оправдан, защото ако го затворят доживот или убият ще му нарушат човешките права. Що за извратеност!!! Ясно е, че само психопати могат да създават такива правила, но се чудя с колко по-сериозно умствено заболяване са тези, които ги следват и допускат.

Оффф.. понякога доброто ми възпитание е пречка да изкажа в пълнота словесното си богатство от народни наричания и оброци... "Ал Хюсейн разкритикува и ксенофобската реторика, използвана по адрес на мигрантите у нас..." То като му се види името на тойзи заблуден... ясно е кого и защо защитава... Кой да защити нас, православните християни, от наглата, пълзяща ислямизация... Тойзи същият тъпак - що не защити християните, които са подложени на гонения, палежи и убийства в Ирак, Иран, Афганистан, Катар, Саудитска арабия и във всички други "миролюбиви" ислямски държави... Или когато се убиват християни - това е в реда на нещата... А когато задържаш нелегални мигранти - това е нарушаване на правата им! Де гиди пуста сопа, неокастрена....

Нима ООН призовава за неспазване на Закона!? Ако е така на какво основание да вземаме под внимание техни "препоръки". Ако не се спазват Законите и на тях не би трябвало да им се подчиняваме!

Как някой ще ми определя кой да поканя в домъ си и кой не?! Това е безочлива арогантност. Тиа ще ми определят кой и как да се движи из пределите на България. От Аспарух насам всички се въртят като пумпали в гробовете си.

Защо да ги задържаме хората?! Нека си преминават свободно през територията, наречена България, и да си отиват у Европата! Като ги хванат в австрийско, австрийците ще им плащат разходите, не ние!

комисарю от ООН ако хвърлим макар и бегъл поглед във твоята държава какво ли ще видим а.Не разбрахте ли че в нашата държава не искаме не поканени хора ... толкова е просто.

Тази тарамбука да си затваря плювалника . Тези арабески нямат ни паспорт ни виза за това са нарушители на закона и трябва да са в затвора . Властите са виновни ,че се розкорват с лисчета вместо паспорти свободно ,всички трябва да бъдат затворени в лагер до турската граница.

Мигрантската политика на ООН е смущаваща. Хората са тръгнали към богатите страни , защо ООН не ги транспортира организирано със самолети в ОАЕ, СА, САЩ, Катар ,Израел , а оставя мигрантите да се лутат из чукарите по нощите

Богатите държави всъщност експлоатират "донорите " си. Пазарите бяха стигнали до възможния максимум на насищане, нужна им беше война и бедните все повече го разбират, отбраняват се както могат а именно с преселение. Помисли как богатите са ставали такива. Можеш да прегледаш сутрешния блок на БТВ от вчера, там имаше едни много готини графики как го правят с нас. Примерите бяха за Германия и Русия, но важи за всички.

Определенията, които ООН използва за понятия като "мигрант" и "малцинствена група" и прочие, са всъщност определенията, използвани от институциите в САЩ. Та кого, казвате, представлява всъщност ООН?

А няма ли да е по добре , ако при мигрантска вълна се обяви извънредно положение и се стреля по всеки влизащ или излизащ незаконно в и от България !

Тоя хюсеин что не се хвърли отнякъде!Заради тия мухльовци ни заляха тия примати .Тъпанар!

сами не си пазим за*ника, няма кой друг да го направи.

Ей хора, събодете се, това не са клатикурни длъжности за да ги дават на завършени идиоти и двуличници!!!

Запдна Европа никога не е мислила за проблемите на Балканите а винаги е пазила собствения си г /з Иначе отдавна щяха да са сформирани европейска армия която да пази и България и балканските страни от мигрантската вълна Законите също са направени йезуитски Първата страна до конфликта да е най потърпевшата а Баба Европа да и гледа сеира

Ние нямаме вечни съюзници, нито неизменни врагове. Интересите ни са вечни и неизменни, и именно тези интереси е наш дълг да следваме.

Aрабското псе, което в ООН се явява аналог на Бат'Сали лае не защото му пука за т.н. мигранти, а понеже има поръчение да създава негативна атмосфера за Бокова. Проблемът е, че нашата външна политика е толкова скопена, че ние немаме приятели и затова само удари понасяме.

Нетърпимо е бе,как е възможно,нямам думи в речника си .Тези ли ще диктуват как да постъпваме.За какви човешки права ,за каква толерантност.Защо им разораха и изравниха държавите им със земята ,не помислиха ли за човешките им права.Снощи ходя по бул Витоша-София,косата ми настръхна .Срещнах 100 омотани чернилки от главата до петите и с по 10 деца.Ужас.Че те ни превзеха бе и едни нагли,все едно ,че аз съм в тяхната държава.Мургави мъжища здрави,прави,млади създават невъобразим шум с разговорите си на висок глас ,всеки награбил от модерни ,по-модерни телефони Ужас,ужас ви казвам.До кога.Да излезе някой власт имащ и просветен и да каже на българският народ ,че България става Арабгария.И да не ги спират ,когато излизат,а когато влизат.Как са влезли с колички с по 48 деца.

Тоя мърльо да каже нещо за неговата държава? Кое от човешките права спазва? Поне едно? Доживяхме неграмотни да ни дават акъл! Боже, Боже, прибери си вересиите!

А централата на ООН охранява ли се от въоръжена охрана? Ако да - защо? Все пак, те са против въоръжената охрана по границите на държавите, особено европейските. Какво ще стане, ако реша да вляза в сградата на ООн без пропуск ? Ей така, мина през портала на оградата (що им е ограда?) и продължа без да обръщам внимание на охраната, дето ще е застанала около мен и ще ме заплашва с насочено оръжие? Ама виж, ако това стане на държавна граница ... ауууу лоши граничари, аууу лоша държава.

Турция ни плаши дали да вземем 3мнл емигранти или да пуснем 60 млн турци да се разхождат свободно.... Това май си е война. А Боко май се опитва да лавира, и дори да го обвинявате, даването на турчина може да е полезен ход, защото потоците могат да потекат към гърция, но може и към България

Ай сиктир!

Циганина да си гледа циганията, защото са най-опасното племе на земята! Всички в един огромен концлагер - това е спасението!

Тая чалма що не ходи да си е.е козичките и камилите, а се е захванал да пръска мозъчната си диария? Ей любители на камили, има си официални КПП-та от, където се влиза в държавата, но там се искат документи, а това не изнася на гнусните джихадисти, които напират насам. Мисля, ме сте на път да направите много лоша услуга на изродите, които вкарвате тук! Не ви ли светва лампата, че начина на отношение и задържане е показателен, какво ще се случи, ако някой мръсен камилар направи някоя простотия тук?

Не съм расист, но това, коетоп наблюдавам в София не ми допада. Пълно е с мигранти от центъра до Лъвов мост и Женски пазар. И това как гледат жените и реално им текат лигите. които по нашенски са облечени лятно, в единх момент ще се случи нещо като в Кьон. Не искам да съм лош пророк, но със всеки ден са повече и повече по моите наблюдения. Имаме си достъчно наши мусюлмани, коети са европейски в своето болшинство, а тези са доваци и простаци..

Първо е Ал, а освен това и Хюсеин?! Остава да се легитимира и като хрантутник на Амнести интернешинъл!

Българска национална черта е да бием. Можем да поканим и нашите братя Руснаци да помогнат. Както в прочем направи и някой друг. ЕС е маша на САЩ. САЩ създаде и финансира ИД, Алкайда и техните разни.

И ООН ли работи за ИД. Защо 53% от мигрантите в България са мъже?

не му изнася България,да пренасочва тия цигани към Кувейт,Катар ,Дубай, Саудитска Арабия а защо не и към Китай,Япония,Ситгапур и Израел т.н.

Зейд Раад ал Хюсейн що не си гледа работата или най - добре да си ги приеме в неговата държава. Границата на моята държава е неприкосновена и страната ни има право да задържа всеки нарушител на държавната ни граница!

ООН поставя България в параграф 22.

Уточнявам! Отзад и под кръста на параграфа!