Брутално изнасилване на малолетно момиче на плажа

Окръжна прокуратура в Бургас разследва брутално изнасилване на малолетно украинско момиче в Слънчев бряг. Сигналът е подаден на 26 юли около 02.00 ч.

Обратно в новината

Коментари - Брутално изнасилване на малолетно момиче на плажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

законодателите незабавно да предвидят и скопяване!

В курорта има повишени мерки за сигурност. Въведени са строги правила. Наложени са драконовски мерки за сигурност (това трябва да е повече от повишените мерки, добре че няма и птеродектилски мерки). Влизането не е просто забранено! То е абсолютно безвъзвратно забранено!!! Обаче въпреки всичките тези сладки приказки, казващи ни защо министрите вземат заплата, нещо не е както трябва! Ама въобще не е! Нали имаше постове на всеки километър? Продължават информациите за изнасилвания, пребивания, обири и всякакви ненаказани гадости, които влошават името ни пред света. Та тези туристи утре ще се приберат с "трайни" спомени за нашенската оправия и хубост!

То си е за смях. Престъпникът е вътре, а те го пазят да не влезе. Пък не върви да забранят излизането от курорта. Но може би трабват драконовски мерки на излизане?

няма по-гнусно... не. няма по-нечовешко.. и това не е. няма по-изродско деяние и престъпление от това, да (из)насилиш дете, освен да го направиш също изрод. край на коментара.

В тази случай най добре е да не ругаем "мутрите" защото те са тези които ще раздадат правосъдие а не държавата ни която е в безсрочна отпуска. Криминалният свят, особено този от бившият Съюз живее по закони които строго ги спазва и там място за сексуални маниаци няма. Така,че извършителят най вероятно ще бъде открит и осъден от органите на Поморийската република.

Ето затова Мария от Ст.Загора не трябва да я съдят. Тоя изверг я го хванали, я не и като се отърве пак ще посегне. А ръководителят на групата, повел децата по нощите незнам какво го чака.

Путин е виновен. Но този път не е спам - ако не им беше взел Крим, сега украинците нямаше да идват в България.

Не за това е виновен. Виновен е за това, че не е превзел все още и нашето, българско Черноморие та там да няма украинки.

Абе, както имаше един виц. Момче казва на момиче, искаш ли да играем на изнасилване. Тя - ооо, не. Той - ооо, вече почнахме.

Не ти ли е срам да се гавриш с нещастието? Или и ти си бил изнасилен, та да се радваш на други

Как върви следствието? Хванаха ли вече изнасилвача?

всичко е под контрола на мутрите,няма очи,няма паши,начело е тиквата.

Ех това лай.яно море. Има ли още желаещи за него? Може да те убият за парко-място а проститутките вече не са тръпка за психопатите..

Предполагам че догодина в слънчев бряг, ще почиват само албанци, мангали, сърби и друга измет. А най добре ако никой не ходи там. С право чужденците са на мнение че е по добре да се почива в Ирак, отколкото в България.

Не знам, как допуснаха един прекрасен курорт да се превърне в подобно долнопробно свърталище на всякаква измет от близо и далеч. Жалко за детето.

Дано да го открият. Ако "ДНК материала" е читав, затвора му е в кърпа вързан ... Доколкото съм чувал там ще му покажат, какво е причинил на детето.

ще прекратят делото по давност,стар и изпитан законен трик

но надали!

...дарjaвата я няма ...полицiята я няма...закон няма...наказателна отговорност няма..с две думи "демокарцiя"....ако имаше как да си варнем предишната дарява...бе да се замислям дори бих подкрепила !!!...всички знаят ,че мутри и мафя владея спецiaлно черноморието..но дарjaвните органи все тарсят доказателства и правят "големи " и далги разследванiя по вапроса ?!?...а да не говорим,че даже нещата се завартаt и в посока ..че видите ли нащe мутри (национални герои).едва ли не се сраявали да пазят нашето черноморие от руските такива?!?...ако е така ...ние като патриоти сигурно трябва да сме горди ,че ни изнасилват наще ..родни мутри и мафиоти а не чуждоземни ?!?....а дарJAвата каде е ???...ами абдикирала е отдавна...защото политици и мафиоти =на национални предатели е едно и сащо !!!...доиде време разделно !!!...да станем и да си изчистим дарjAвата от всичката тази паплач !!!

и това ще стане когато стадото стане народ

Злобата и омразата и алчността за пари по тия земи стана вече в повече и затова ще има още много такива случаи и извращения у Бе Гето!

Ето защо трябва да има смъртно наказание в България!

Ще ти дам една причина против смъртното наказание - смъртта ще настъпи мигновено. По-добре да разрешат каторга и такива типове да ги праща там, ще се мъчат цял живот, колкото е по-дълъг, толкова по-дълго ще се мъчат!!!

Нека каторгата да е съчетана с китайска инквизиция всеки петък!

Хайде да започнем по-полека . Нека първо да има някакво / каквото и да е / наказание , пък после ще стигнем и до смъртното !!! Какъв мислиш , че ще е ефекта от такава мярка , в ПРИМИТИВНА бананова държава като нашата , в която и без друго няма никакъв контрол ?!

Тези, които са охранители по дискотеките и техните престъпни собственици. Цялото ни черноморие една помия!!!

Да се възстанови смъртното наказание .

Трябва да има еднократна социална помощ за проститутка на всеки 3 месеца за безработни! Мъжете имат своите нужди, жените също, но не са така напращели от тестостерон. Моля ви, не се смейте - човекът е бил маймуна и маймуната остава да живее в него.

Кастрация за изнасилвачите и да спят при прасетата в Белене! В БГ "курортите" е тотална мизерия, който дойде не повтаря, после сам си е виновен ако се върне !

Мизерия са, нали са пълни с руснаци.

Затова ли на твоите блядове толкова им харесва?

ПУТИН

Харесва им как ги обслужваш орално !

Какво изобщо прави детска група в Слънчака - та там е последното място за юношески лагер? И то в 2 ч. през нощта разходка? Тези украинци са луди!

едно време ги изнасилвахме по бургас -бехме ,,глароси,, и на 18 вече бях с 2 затвора...после 1988 3 пат изнасилихме една германка на 5чг. сега аз сам на толкос.имам 8 г. опщо затвор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази клоака "Слънчев бряг"е време да се разчисти. Беше време когато това представляваше хубав, ,спокоен български курорт. Сега вече, в духа на "новото време", свърталище на алкохолици,наркомани,мутри и всякаква продукция извратеняци. Честито!!

Тази клоака снася златни яйца на друга клоака - Народно събрание, Министерски съвет, Прокуратура, Съд, ВМР - зепутати и минитри, и съдии и прокурори...Да продължавам ли. Кочина БГ е уникална като така и като глоака

Мене ме е срам. Зачестиха случаите да се посяга на деца от жалки български мутанти в панталони, които си избиват жалките комплекси. Иначе пред зрелите жени голяма част са доста жалки, нищо, че се мислят за лъвове. всъщност са проскубани котараци.

Кога ще прочистите "Слънчев бряг "от мутрите? Това не са хора! Това са зверове! Или викате,докато има мутренско управление така ще бъде! СЕГА ЧАКАМ СУПЕРМЕНА БОКО ДА СЕ ПОЯВИ И ДА ОБЯСНЯВЯ! ХАЙДЕ БОКО ОБЯСНЯВАЙ! ВЧЕРА ТЕ ГЛЕДАХ,МНОГО КУРНАЗ БЕШЕ!СЕГА КАКВО ПРАВИМ! Великолепна реклама на "Слъчев бряг". Елате милиони туристи да бъдете стреляни и изнасилвани! Да налитиш ти на дете и да се отнасяш с него като с животно!Имам две предложения: 1.Ако изрода не бъде открит,Боко-супермена да си взема куфарите и да се маха!!Аз в такава държава не искам да живея! 2."Слънчев бряг" да се преименува в "Мутроград"!

Прилича ми на тия които минават нелегално границата да са направили тази гадост.Те имат друга вяра и не приемат жените за равни .

бях бротално исзнасилина на абиторе. ми бал приди 5 го. и сетне когато бях вав оксфордт вав онивирситета -кадето там искарах 3 симестера. ваприки чи сам рома никога нибих дупуснала изнасилствуто. иначе строк задтвор за насилницити. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе много ви харесва да описвате перверзии, вашта мама убава

с този случай и ще се точат повече от месец. Но представителите на руския ъндърграунд по черноморието у нас скоро ще научат кой е и май заедно с украинците ще раздадат "правосъдие".

Дано да умира бавно, гърчейки се от болка, гнусно та отрепка...

Кажете открито на чужденците да не идват в Бг -простотията---- пълно е с боклуци-- 100 процента ще сте обект на престъпление

Що пък си мислите, че те, чужденците, дето идват на Съни-то, са света вода ненапита (в случая нямам предвид украинските деца дето са дошли на лагер)?! Да не би по тези курорти да идват интелектуалци? Все пияници, побойници, въобще хора на порока! Тук-там да има някой объркал се като тези деца. Да не дава Господ човек да изживее подобна трагедия като това невинно дете!

Ало колегите, моля проверете Евстатиев дали си е в килията.

Остарелите мъже трябва да приемат, че малките момичета не са за тях. Те си падат по млади, хубави момчета на 15, 16 години, ане по 30, 40 годишни чичовци. Изнасилването не може да донесе наслада на извършителя си, а само присъда.

Що за коментар!

Защо да приемат твоята гледна точка, която е и невярна? Само за да ти успокоят комплексите ли? Ами оправяй се сам с тях.

Моля ви хването този нерез! Тези дни в България на две деца им се промени драстично живота. Аз лично от мое име им се извинявам, че това им се случи в нашата държава, подкрепям ги напълно и много им съчувствам! Кой е виновен? Ами, това е сложен въпрос за България. Не можеш да кажеш полицията е виновна или съда или нереза с психични проблеми в следствие на тежко детско минало. Ако е така то всички като нация сме виновни, може би е така!? Това изнасилване сравнено с тези тормози в Германия е меко казано пъти по брутално. Ако нещо подобно се беше случило там, щеше да има революция! Да видим все пак кой го е направил, дано дано го хванат този нерез.

Ааа , нещо да не се е случило...та това си е нормално в територията!Гарантирано от ГРОБ!

Евстатиев от коя партия беше?

Виновна е Република България - нейните граждани и управленския й апарат. Останалите неща са следствия.....

Къде прочете за родители?Детето е било в група с отговорник.

Какво търси 13-14 годишно момиче на плажа нощем и съвсем самичко. Как така се оставя толкова малко момиче няколко часа през нощта самичко в близост до дискотека. То се знае, че вече дискотеките са сборища на наркомани, пияници и престъпници... Това дете родители няма ли????

И като се знае, че дискотеките са свърталища какво прави полицията по въпроса? Дреме и си чака 20те заплати ли?

Българи не ходете на Слънчев бряг ! Там е АД !!!!!

Винаги ми е правило впечатление определението "брутално" пред "изнасилване"? Да не би да има и други видове - хуманно изнасилване, по-нежно така? Или пак целим да грабнем вниманието на читателя, обръгнал на всичко?

Показваш на жертвата нож или пистолет и действаш внимателно без да я нараниш физически ,психиката страда или и сипваш приспивателно или я напиваш.2Пребиваш я докъто изпадне в безсъзнание и изнасилваш без да се интересуваш жива ли е или мъртва

Надявам се, че написаното от теб някаква крива смешка. Ако не е, си тежко болен.

100% са руснаци. От Русия нищо добро - станаха отново първи приятели с Турция. Както БКП и Д(П)С...

Ти с очите си ли го видя, та си толкова убеден???

в България ако няма труп, няма престъпление. То и да има труп, най-вероятно е да го обявят за психически болен, криминално проявен, или и двете, и се самоубил с изстрел в тила, примерно.

Аз съм ххххххх от 17,41

пиши ми тук! без това никй не чете коментарите

@Dir

Питам се колко трябва да си пропаднал (колкото и да ти плащат) за да пишеш, че жертвата трябва да е пребита и душена, за да докаже, че е била изнасилена. Нещо като това, че трябва да ви пребият до несвяст на улицата за да докажете, че са ви откраднали чантата/портфейла с пари и документи.

Егати, едно време само ни тровеха, сега и ни пребиват, стрелят и изнасилват. И после що сме ходели в Гърция? Добре, че се отървах само на системи в болницата едно време...

добре, че дадохме Беломорска Тракия на гърците, че иначе трябваше чак в Албания да ходим на море

Нищо не сме им давали, ОТНЕТО ни е! Заради "умните" ни политици по онова време, не че и днешните ни са много свет!

@Dir

За престъпления като това трябва да възстановят каторгата и присъдата да е между 20 години и доживотен тежък каторжен труд. Смърт би била твърде леко наказание. Подобно престъпление съсипва живота на жертвата за цял живот и може да доведе до куп психични проблеми и самоубийство.

о оо! това го видях по-долу в коментарите. хората много харесват като престъпниците биват бесени, обезглавявани , давени или пращани на каторгата. напипваш пулса на масите!

@Dir

Смъртна присъда не би дала възможност на престъпника да осъзнае какво е направил. Може и никога да не се промени, но тежкия живот може и да го накара да се замисли над последствията, които е причинил на жертвата. Аз съм против безсмислените затвори, в които хората биват затваряни само за да си излежат годините, да се бият/убиват едни други, изнасилват и т.н. и често да излизат по-извратени отколкото са влезли. Затвора не трябва да е място, където хората се държат в клетки, а място, където имат възможност да осъзнаят постъпките си и да се променят, дори и това да не подобри живота на жертвата. За съжаление, за някои тежки престъпление само алтернативно страдание (като тежък каторжен труд) може да накара престъпника да се замисли над деянията си, тъй-като попада в подобна ситуация, дори и живота му да не е застрашен/променен по същия начин, както този на жертвата. В случая живота на това младо момиче е съсипан за цял живот и резултатите могат да бъдат психични проблеми, страхова невроза, самонараняване, невъзможност за създаване на семейство, самоубийство и т.н. Не мисля, че излежаване 10 или 20 години зад решетките може да компенсира резултата от действията на престъпника.

Един шведски магистрат наскоро зададе следния въпрос на дело за изнасилване: "Не можа ли да си държиш краката затворени?" С оглед на това положение в развития свят по-възможно е легализирането на сексуални посегателства, отколкото каторга.

не се учудвам, шведите са извратени, както и останалите скандинавци -от тяхната "демокрация" страдаме всички - едно време имаше смъртно наказание, престъпниците имаха страх и не се бяха разпасали до такава голяма степен - сега изнасилваш, убиваш, назначават ти психолози, лежиш две години в лудница и си готов за подвизи отново - това си е чиста анархия, да закриляш престъпници и да ги хрантутиш до следващото им престъпление - ако изведнъж незнайно как се споминат 10-20 изнасилвачи шведските, както и останалите"демократи" ще се юрнат да търсят от какво са се споминали изродите и ще ни проглушат /до промиване на мозъците/ да ни обясняват колко HEхуманно е да се споминат наведнъж 10-20 отрепки, които не са заслужили даже да се родят

за такъв род престъпления - кастрация и доживотен затвор без право на т. нар. "споразумение" за призната вина

Никакви такива да го храним 20 години. Ще го пуснат на петата и ще трябва някое девойче да се справя с джобно ножче. Този да го пуснат на циганите спинаджии в затвора да му разработят резбата и да му смачкат фасона. След това след пет години е готов да излезе напред с краката. Ако разбира се не реши да се самоубие, което ще си е правилно решение.

Извинявам се за грешката.

Ще приема извинението ви, само ако разбера кой от стотината човека писали по-долу сте вие.

В дискотеката все пак навярно е имало камери. Ако е бил там, може би и да успеят да проследят кой точно е бил този боклук.

добро предположение, браво! обади се , моля те на МВР да погледнат дали е имало някакви камери в дискотеката