Путин заяви готовност за съвместни действия в Афганистан

Руският президент Владимир Путин е казал на афганистанския си колега, че е готов да се борят заедно срещу терора.

Обратно в новината

Коментари - Путин заяви готовност за съвместни действия в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рамбо явно се осра - ми да викнем пак русите да натегнат джагалите.

ако искат да преборят терора , нека въведат прости правила, като начало, нека научат хорицата да пресичат само на зелено и да ползват мигачите на автомобилите си по предназначение. останалото щ е дойде от смосебеси.

Последният път, когато руснаците влязоха в Афганистан си заминаха 8 години по-късно.. след почти 15 000 убити и над 40 000 ранени.. и над 300 свалени хеликоптера...

Важното е да трепе американските терористи, пък ако ще и родилни домове да бомбардира.

Путин наказа Ердоган като му седна на резания. Сега ще оправя други резаци. Да не му е харесало ?

Само сестра ти си пада по това!

Ама ти да не ревнуваш Ердоган от Путин ?

Те това не е глас а газ - демек мисли на газ.

Брадатите шъ ядът голата ракета "Калибър" докат се пригогвят топките. Русия има много да си връща.

Барабар Путко е мъжете .... Петко де петко обърках се :D

ПРЕБРОЯВАНЕ И ПОИМЕННО ЗАПИСВАТЕ НА ДЕЖУРНИТЕ СОРОСОИДИ ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕТЕ ТОВА ОНОВА И БЕГОМ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ ОТ СОРОС УТРЕ СУТРИНТА

Да си вземеш бясно куче да ти пази стадото! Путин да помага!

Пак ще ядът бой рашките там. Бързо забравят.

Че кога са яли бой?

Да 1 милион авганистански терористи в гроба и 2 милиона бегълци в пешавар. Само попитайте афганеца американец или руснак .Веднага ще ти забие ножа и ще ти каже докато хъркаш " мръсно американско куче онези бяха мъже".

за аВганистанците не знам, ама аФганистанците определено мразят рашките дето избиваха жените и децата им.

Кончита, абсолютно вярно е това, което казва колегата.

Така ли ще каже авганистанецът?!Нали след нахлуването на руснаците там страната изпадна в тази безкрайна война!Американците се стремят да създадат държавни институции,а руснаците само разрушаваха!

хаххахахахах точно обратното е. Сравни предишен Афганистан със сегашния. Общо взето където и да стъпи САЩ докато не си отиде мир не настъпва.

Точно обратното е. Руснаците градяха а американците само гледат печалбата .

Пак ли? Нали тоя хаос в Авганистан е тяхно дело!

Руснаци няма в Афганистан от 30години Кончита. Питай американците за хаоса, който създадоха в Афганистан от 1979г до сега.

....нищо му нямаше на Aфганистан,преди американците да го натапчат с членове на бягащите от сиря примати от ислямска дарява...за това наи- добре сте е да се ударi по Aмерика и да мирне света..веднаж и за винаги !!!....там живее злото !!!

не само си лудо Ленче, а ми и просто колкото искаш. Хабер си нямаш от кога е проблема в Афганистан... Питай путинофилистиците какъв бой ядоха руснаците там и как бягаха и квичаха като прасета и докато бягаха избиваха цивилни за да не ги гонят войската им.

И какво стана сега, Америка е безсилна без Русия!

Руснаците не се поучиха от грешките си. И преди бяха в Афганистан да помагат на правителството срещу ислямистите, а какво стана, знаем. Хиляди руснаци загинаха там.

общо взето това е сделката и от изток и от запад,Пък афганите като понамалеят малко ще се кротнат,

Населението на Афганистан се е увеличило ТРИ пъти за 25 години. Теорията на Малтус, че войните ще редуцират населението не действа. Но транквилантите и хомосексуализма в Европа действат безотказно. Населението в бедните страни се увеличава, а в задоволена Европа намалява. Вместо да издържат своите деца, европейците със своите данъци ще обгрижват афганистанци и сирийци.

не се е увеличило 3 пъти

Вагин щеше да " оправи" Сирия за две - три седмици. "Оправи" ги. Сега иска да "оправи" и Афганистан. А, после ???

ми после теб, ама звучиш като вече оправен

Оригинално тъп. Дори не си мъж, та ползваш чужд ник. Ама, нейсе - Атака = фекалии.

След девет години война в Афганистан, загубите в бойна техника на Россия са следните по ОФИЦИАЛНИ данни: самолети - 118 вертолети - 333 танкове - 147 БМП, БТР, БМД, БРДМ - 1314 оръдия и миномети - 433 радиостанции и командно-щабни машини - 1138 инженерна техника - 510 бордови автомобили и автоцистерни - 11369

По етнически състав убитите в Афганистан са, както следва: россияни - 6888 украинци - 2378 узбеки - 1066 белоруси - 613 татари - 442 казахи - 362 туркмени - 263 таджики - 236 азери - 195 Или убитите са били средно по четирима на денонощие, за целия период на окупацията.

Убити в Афганистан : Американски войници - 2289 души Войници от коалицията и HATO - 1104

бомбаНдира? Това от бомбон или от бомба произлиза, че не разбрах? Или от fatal error в кратуната ти?

ей, тоя хитър. сега и в Афганистан ще се настани поканен и законно.

"Жертви и загуби: 14 453 убити , 53 753 ранени руснаци, и около 3,5 милиона (плюс цивилни) афганистанци." Това е резултата от " мирната мисия" 1979 - 1989 година.

Вчера спря в Сирия, и вече търси къде!

Съветския съюз по подобен начин изпрати войски в Кабул. И тогава беше по "покана" на "другарите" от Афганистан! След което боядисаха вратите на къщите с червена боя, и мачкаха цели села с танковете си без да се интересуват от това дали вътре в премазаните къщи има жени, деца, старци... Така че... другарю Путин - има хора които помнят!

слагаи чалмата и заминаваи в афганистан при братята ти от мусулманска държава

от яловата ти ирония! Това е историята без значение дали ти харесва или не - ДРУГАРЮ!

как може толкова неграмотен индивид да си позволява да пише тук??

Гледай този филм за истината в Афганистан. Първи САЩ по покана на тогаващния монарх са изпратили инженери да строят язовири през 60те години. След това "взимат" няколко перспективни афганистанци на обучение в американски университети, откъдето те се връщат...комунисти! След преврата и убийството на монарха (от афганистански комунисти, следвали в САЩ) СъвеЦкия съюз освен войски изпраща в Кабул учители и лекари.

Едни нападат и водят войни от лакомия други от простотия, абдалите гледат.

Този пак ли иска до обличат руските младежи в афганистански ризи?

ЙОК не изключва руските спортисти от Олимпиадата в Рио.

В случая Русия е длъжна да го направи - и дори отдавна трябваше да го направи! Ако западните сили се изтеглят или просто занемарят ангажиментите си в Афганистан, в Централна Азия (разбирай в гърба на Русия) ще настане ад. От там и в Русия. Не ми е ясно защо Путин се захвана със Сирия. Мисля, че за самата Русия по-голяма заплаха представлява Афганистан, а и руски официални лица неведнъж са коментирали заплахите откъм Централна Азия.

За Свободен Уйгуристан ли говорите?

Понятието "свободен" (пък бил той и Уйгуристан) подлежи на дефиниране. Дори на държавно ниво САЩ, Русия, Китай... и всички останали се съобразяват с някой друг - сиреч няма пълна свобода и за тях...

Не зная дали моят пример за да обясня ще е прамилен, но ще се опитам. Представи си, че си седнал да ядеш и всички чинии и прибори са сложени в идеален ред- както ако отидеш на ресторант. Започвайки да ядеш винаги започваш с приборите които са най външно от чиниите- тоест предястието, след което келнера прибира употребената чиния и прибор и тогава преминаваш към следващото. В пример за ЕУ например границите на най- външните държави са първите които се осигуряват. Това е принципа когато няма война която те е притиснала вече в твоята държава- така както е било за руснаците през втората световна война- тогава започваш отвътре и изтикваш навън.

Той Путин неговия си двор оправи, седнал за Афганистан да се кахъри.... Такива "миротворци" ги знаем...Това е удобен начин за нахлуване и разполагане на войски в чужда държава. Я вижте краварите колко мир натвориха в света- та в Ирак, тав Афганистан, та в Сирия цари дълбок мир, също и в Либия...

Путака иска мир с талибаните, защото им е ял от наденицата.

Ами след като вас ви гонят, идват руснаците, те имат опит СРЕЩУ ИДилията на САЩ която пое отговорност за атентата... Тоя път няма да има РАМБО...

Християнските държави от запада, изтока, могат да решат проблема с мюсюлманските за една седмица атомна бомба в близкия изток и анадола. Ама само ламтят и се надпреварват кой ще напредне с технологии и тн.

ФАЩ върнаха Афганистан с 1000 години назад.

А Путин затова подражава на САЩ..ха.ха Даже на снимката която си сложил имитира "мъже в черно"..ха.ха

И? Те мюсюлманските държави са си се в средновековието, не са мърдали от там.

А Афганистан разпадна СССР. Мухахаха, хехехехехе, как го натресох на путлераста?!

те само тогава са били нещо свестно

Руснаците са допуснати до олимпиадата, Съобщението е от преди минути. Между другото нашите лекоатлети 3 пъти ги лишаваха от участия на разни олимпиади заради допинг ама нали се е важно да гледаме в канчето на съседа...

лекоатлети да се чете ТЕЖКОАТЛЕТИ.

изхвърлени са само лекоатлетите на Русия, МОК не спира другите, но всяка международна федерация по вида спорт ще решава дали да ги допусне оттук нататък!

да вземе да си оправи стандарта на живот в държавата, че тая година като гледам опърпаните руски туристи се сещам как изглеждаха през последните години на СССР! Пък той все войни в главата му!

И ако тези руски туристи не дойдат на Черно море българите ще я запърпат съвсем.

Впечатли ме един клип от руските бомбардировки по ИДИЛ в Сирия. Точково поразяване на подземен бункер сред пясъците на пустинята. Не само че бункерът красиво изригна и изхвърли във въздуха скритото си съдържание си, но едновременно гъст дим блъвна и от няколко отдалечени от бункера точки. Тоест от резервните изходи на бункера, замаскирани сред пясъците. На човек жал да му стане за джихадистите. Толкова старание да се окопаят и скрият дълбоко в земята, толкова железобетон, да прокопаят дълги тунели за бягство, а само една единствена руска ракетка им разказа играта. През 80-те талибаните се криеха из пещерите в Афганистан, които имат много разклонения и замаскирани изходи. Така си играеха на безкрайна криеница с руснаците. Представете си вече ако се наложи да се изкарват от там. Ще бъде същата работа като изчегъртването на джихадистите от подземния бункер. С дим от всичките замаскирани изходи. Това се нарича термобарично оръжие и е нещо ужасно.

Ами като филм на Холивуд..ха.ха Кой на кого подражава..ха.ха

... слагам минус без да те чета. Мазохист.

Златно жито зрей, и прост народ живей!

Смешници сороски , САЩ са в Афганистан от 2001 година - 15 години !!! И през това време страната не е помръднала и на сантиметър към по-добро Само се увеличи производството на опиум в пъти !!!

Нямаме нищо против втори Афганистан за Русия. Путин може да пробва и там да погребе реваншизма си и Русия.

ти или твоите шефове нямате нищо против? да не си загубиш надника днеска ....

Тъй, тъй... Идете пак там, за да се изнесете отново обратно в свински тръс и да ви се разпадне кочината.

както е тръгнало, путин накрая ще освободи и русия.

dobrin

дали не внасяме драгоценни метали от афганистан......?

Путин заяви готовност за съвместни действия в Афганистан 3ащо не? И там са останали някоя и друга болница за бомбардиране. HEма само американците да бомбардират такива обекти в Aфганистан и не само Cирия трябва да се възпозва от точността на руските самолети. Pавенство, братство.....

Равенстви, братство .... ама там има още доста стингъри. Американците неслучайно използват дронове там.

Тук, както и във всяка подобна тема, троловете-соросоиди лупат ли лупат - за тях няма събота и неделя, няма нощи и национали празници. Пикайте газ, момчета - нема лошо. Може и некое гущерче да ви подхвърлят накрая :)

А за теб има ли? Присмял се хърбел на щърбел

Не, аз влизам главно за да им се посмея - какви нови бисери ще са изсмукали от кутрето на левия си крак.

Знаеме ги ние намесите на Путин. Грузия, Украйна и Сирия са пресни примери. Знаем и как СССР и техният мерионетен режим в Афганистан, хвърлиха страната в Хаос. Нада ли американците ще го допиуснат тоя модерен Хитлер да твори глупости в Афганистан.

Със скандирания "Дядя Путя" и "Ура" младежкото социалистическо движение в квартал "Факултето" посрещна новината за руската амбиция за намеса в Афганистан . При въпрос на репортери защо се радват , лидера бай Реджеп Владимирович Корнелиев отговори че руската намеса ще осигури много работни места сред мургавите социалисти . Очаква се хиляди социалисти след събора в Бузлуджа да бъдат изпратени в Афганистан да "бират джилязо" останало още от предишната руска инвазия. А и така ще се освободи място за още руско джилязо да ръждясва в Афганския пущинак . Отделно и ще се направят бизнес контакти между производителите на опиумен мак , и младите мургави социалисти - дилърчета на Киро Японеца , който вече ще се прекръсти на Киро Афганеца !

Да време е и Афганистан да освободим. Сирия вече освободихме, но който се е захванал с Афганистан е загубил властта или е гушнал букета. А бе яда го обмисля пак, че нещо кутрака (Песков) и хитрото еврейче (Лавров), май ме мамят!