Хилари Клинтън избра сенатора Тим Кейн за вицепрезидент

Хилари Клинтън, която практически си осигури номинацията, избра сенатора от Вирджиния Тим Кейн за кандидат за вицепрезидентския пост.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън избра сенатора Тим Кейн за вицепрезидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убеден съм ,че ако Хилари беше предложила Моника Люински за вицепрезидент щеше да постигне фурор!...Но може би е прекалено...

малко е прекалено, да. влезне в овалниа кабинет и не мож да го ползва по предназначение....

Как се обърка света, да се моля тая да спечели!

Чакат ни ужасяващи години. Исляма, не като религия а като обществено социален строй е на една крачка да погълне Европа и то без грам съпротива. Русия, макар и бавно възвръща имперските си сили. Великобритания се връща там където всъщност винаги е била и където си се е чувствала най-удобно. Турция ще поведе близкия изток и единственият и опонент за това може би ще е Иран. И на фона на тази картинка САЩ предлага на пръв поглед изключително слаби президенти. Клинтаница, абсолютен балон пълен с горещ въздух а Тръмпчо (като образ все едно виждам Чичо Скруч) ще върне Америка в края на 50 те и началото на 60 те години от миналия век. Разбира се има и една много малка но все пак вероятност да се окаже и силен президент. Рейгън на времето също го смятаха за слаб кандидат а се оказа един от силните президенти. И въпреки това ми се струва че Тръмп ще е много приказки и накрая нищо. Много вероятно след всичко това Китай да се окаже най-демократична, централизирано-пазарна икономика в света. Така че учете китайски, това може да ви спаси живота.

Тая не се ли кандидатира вече трети път? Няма да се учудя, ако след 5 години /въпреки възрастта си/ отново тръгне на обиколки? Желание и амбиция за власт, пари и всички придобивки, които й дава поста.

Кей ще се бори за другите, докато Килъри урежда себе си.

"опитен политик с неопетнена репутация" - демек, другите са с опетнена...

Килъри е много по палава от Бил и ще превърне Оралния кабинет в истински бардак със надървени по всяко време жигола. Само забележете как се е хвърлила на врата на този нещастник.

Хилари има да си връща на Бил Клинтън. Преди години той я направи за смях пред целия свят, няма как да го направи с мъже на нейните години. Естествено е да търси по-млади. Но нещо ме дразни в нея и предпочитам да я победят.

Дано тоя или някой друг я научи да се оправя с имейлите се, че при следващата издънка... ;-)

Да приемем, че Хилърито стане президент!Как ще се чувства в "Овалния кабинет", като знае, че мъжо й (бившият) Бил в този кабинет си е играл на "пури" с Моника...?Сигурно ще го промени и ще го направи "Квадратен" за да заличи спомена..!?

Не, няма да го направи квадратен кабинета, защо да дава толкова пари, като може да го промени с ... удоволствие?! Просто ще му го върне тъпкано, с по-млади и по-можещи!

Тая бабишкера май си е повЕрвала. Президент ще стане Тръмп, а клинтъницата ще му лъска ... обувките :))

боко така крие кандидатпрезидента на герб, се ено чака хилъри да го избира....

Хамериканците това, краварите онова ама държат азиатците в Азия :}

Не сте в час. Отидете в Гугъл и се поинтересувайте за Китайската експанзия в Азия през последните 10 години, както и за обръчи от изкуствени острови в Южнокитайско море.

И тебе миниевропееца те държат на разтояние, щот там и без тебе е пълно с клошари!}:-)

Я си стой в кочината и не квичи много много. Да не кажем че 2 млн московчани сте мюслита както и 2млн гастарбайтери от тоже по думите на Путя като правихте джамията.

Плейбоят Донълд Тръмп трябваше да избере някоя пищна манекенка с големи цици и дълги крака за вицепрезидентка, така щеше да спечели изборите и да превърне Белия дом в бардак.

Колко мъка посяха по света с гнусната си политика.

E па никога не е късно да загуби избори ...