Френски учени разработиха лекарство срещу меланом

Френски учени създадоха лекарство, което атакува меланомни клетки, без да засегне здравите. Това дава надежди на болните от агресивната форма на рак на кожата.

Обратно в новината

Коментари - Френски учени разработиха лекарство срещу меланом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравооо, най-после една невероятна и много положителна новина! Майка ми се бори четвърта година с ежемесечни химиотерапии и вливки, което при нея помага и благодаря на Господ, държи се, но никой не знае, докога! Дано скоро да го има. Благодарим ви, дарявате живот и надежда!

има много конспиративни теории. една от тях е в регулацията размера на населението: -чрез нови вируси и бактерии -чрез скриване методите за лечение за отбрана част

Такива новини повече!Браво!

Повечето хора нямат представа какво голямо постижение е това откритие.Дано е истина!

така също и, кога ще влезе в употреба

Иван Петров

...и цената

Поздравления!

Рак на кожата и всякакви други повърхностно-кожни злокачествени образувания отдавна се лекуват с hemp oil (масло от канабис). Друго си е обаче да пробутват прескъпи и нискоефективни препарати и терапии...

Пожелаавм ти никога да не се разболяваш от тази болест. Aрабията! 3а да не видиш, че това, което пишеш за конопеното семе, не отговаря на истината. C очите си съм виждал как умират такива хора, единствената разлика, е че не повръщат и да, малко по-леко протича заболяването, но пак умират по същото време като другите болни. Mного съм се ровил в тези проблеми и съм изучавал опита с билки на два континента, използвал съм билки и хрущяли от акула, и ленено, и конопено масло, и алое, и каквито искаш билки. Hищо не спасява от започналия вече рак. билките, при подходящ генен фон биха могли да предпазят донякъде от заболяване от рак, но не лекуват от него. Hито Господ, ното Природата (ако не си вярващ) са създали такава билка. Tехният промисъл е, че ние трябва да умираме. Eдинственият по-сериозен пробив в лечението на рака е имунното лечение, което се подпомага или направо инициира чрез имуно модулатори, т.е. генно инженерство. т.е. - лекарства, които са генно модифицирани. Пример - инсулинът (за диабет). Hо бъди жив и здрав, това е най-важното!

По CBS има една поредица - "Нелечимо болни". Та там показват множество случаи на хора, които научната медицина е отписала и изпратила да си мрат по къщята, пък те отказали да повярват, че са обречени, и се лекували и излекували с (различни) алтернативни методи!!!

Но не и Меланом

Май, май, наистина не знаеш, какво е това? Бъди жив и здрав и малко по-разумен в изказванията...!

merci!

Ще си покаже времето, дали има смисъл и ефект или не.

Уф, и аз изразих скепсис, че първоначално голяма реклама правят на някой продукт, а то в последствие се окаже "партенка"... Но с повишаване радиацията от слънцето, има голяма нужда от подобни лекове, за кожата!!!

Иван Петров

ти сигурен ли си че слънцето е причината.... то е удобно оправдание за много неща, но е време да се замислиш, че го има много преди нас

Принципно и Виаграта първоначално е била илач за артрит, но като дедовците напърчили "бастуните", работата станала ясна! БРАВО И ЗА ТОЗИ ИЛАЧ!