Шефът на полицията в Брюксел ранен на протест с 60 000 души

Началникът на полицията в Брюксел Пиер Вандерсмисен беше ранен при сблъсъци в края на днешния многолюден протест срещу проекта за реформи в трудовия закон.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на полицията в Брюксел ранен на протест с 60 000 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАРОДИТЕ СРЕЩУ КАПИТАЛА!!!

Протести заради трудови реформи има във Франция , Белгия и Германия. Целта на промените е да се осигури работа на всеки пети мигрант за да може по някакъв начин да се интегрират и самоиздържат. Това естествено ще е за сметка на нискоквалифицираните работници в това число BG и други източноевропейци, и турци. До няколко месеца ще има проблем с намиране на работа в ЕС. В момента се прави подмяна на евтината работна ръка. За това турците искат безвизов режим но няма да ги огрее. Арабите са мързеливи и разчитат на компенсации, каквито предлагат скандинавските страни, за да се върнат в Сирия и Афганистан.

Безконтролното приемане на милиони мургави тарамбуки от десетилетия води до това!

Еврейския кур все по-дълбоко влиза в европейския гъз....

Ние в Пресцентъра на Партията сме готови да изпратим обучени специалисти, които да помогнат на белгийските власти да преброят по-добре 3-те хиляди лумпена.

pegenes

Български шеф на полиция не може да бъде ранен при никакви обстоятелства при някакъв си протест, освен ако не падне под масата от пиене и си разбие носа.

АЗ-ЪТ Е ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В БРЮКСЕЛ А НАРОДА СА САМО ДЕМОНСТРАНТИ И 66 000 ЧОВЕКА ..... ТЪПИ МУТРОПОКЛОНИЧЕСКИ НОМЕРА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ .... .... БОЙКО БОРИСОВ Е АЗ-ЪТ ... А НАРОДА СА САМО РАЯ :))

През това време лекарите работят по 50 часа и повече, но не виждам работниците да проявяват съвест и да ги защитават.

Белгиийците са изключително мързеливи хора. И 50 часа да направят работното време, полза никаква. Повечето нищо не вършат. Работата се върши от полулегално наети източно европейци, на които не им се плащат осигуровки, плащат фантастични наеми за полуразпадащи се дупки ( но собствените белгийци не плащат данъци по доходи от наеми, защото са такива законите). Отделно ЕС налива милиарди в тази държавица. Това плюс това, което са откраднали от Африка. Добре са си, белгийците. Хич не ги мисля!

Имахме една мечта!! Във европата и ние да влеем. Да се слеем с тях в едно и към светли бъднини да се зареем.Да, но видиш ли,не стана то така. Те оказаха се май ментета. Ще се сетим ний едва, след кат видим много минарета. Нищо не е такова каквото изглежда, особено в света на многоликите хора..

фирмите да си намалят печалбите и ще има пари за всичко. с това ламтене за все повече и повече се вижда до къде стигаме. а тези пари няма да си ги носят в гроба. с увеличение на раб.време ще се увеличи и производството. то и сега има свръхпроизводство и се чудят къде да си пласират стоките.

чрез произведена от лесна з а обсебване човешка техника престъпници следят едновременно над 15 000 000 000 цели..Подават зениците на цаканите след сваляне на Биометрични данни жертви..

Едно време (през 80те), когато бях все още ученик, в новините излъчваха кадри от "Европата" и тогава беше абсолютно същото. Белгия, Франция, Англия и Германия.... Хора там се бият с конна полиция, водни струи, сълзотворен газ и гумени коршуми.... След това падна комунизма, западните "праведници" нахлуха и завзеха бизнеса на Изток и народите им си поеха малко въздух, и 25 години покъсно - ДЕЖАВУ! Европа колкото и да е голяма, е много тясна за алчността на корпорациите и от няма и къде, захапаха отново техните си народи....

Поздравления!Много верен коментар.Както неведнъж съм казвал,робовладелчеството никога не си е отивало,само се е видоизменяло съобразно развитието на науката и технологиите съответно.Всички останали приказки за капитализъм,социализъм,комумизъм и пр."изми" са за заблуда на овцете.

na snimkata облъчвани от "Обемно обсебващо проникващи "Духове на извънземни нашественици провели няколко тежки анти човешки акции вкл в либия,сирия и украйна ..у нас по добни се подържат от новите 2016 година набори нагло терористични Холограми продавани на водачи на МПС

сега сте 60 001

Дир-че я поставете задачка на г-га Кисимова, да "разрови" аджеба за какво точно протестират в Париж, разбрахме за "Трудова рИформа", в какво се изразява тя, че и ние да знаем, може и при нас да дойде.. .....

С 2 думи французите ще трябва да работят повече часове,а парите им ще намалеят.

Ако някой друг също е абониран за Englishallyear и получава писма от Пиърсън Браун, сигурно в днешното е прочел. Той живее във Франция до границата с Испания и пише, че протестите били защото искали да им възстановят 39-часовата работна седмица (вместо сегашните 35) без да им увеличават възнаграждението обаче. А за гориво ходел да зарежда в Испания. :)

мръсни капиталисти ще ни карат да работим до 70 г.

що бе малко ли ти се вижда, недеи много хленчи че може и повече

Работническата класа на Запад се етнизира, както вече забелязаха социолозите. Етнически белгийци не се занимават с определени видове работи. Работниците, упражняващи физически труд, са предимно хора от бившите колонии и икономически мигранти. Независимо от всичко, осигурителните системи на западните държави не могат да поемат социалните плащания не преобладаващия процент пенсионери пред броя работещи. Проблемът е всеобщ-хората в активна възраст са все по-малко. Европа застарява и страда от липса на работна ръка.Още по-страшното е, че бежанците не могат да са полезни. Те ще са криминален контингент все повече, и тяхното интегриране за икономически полезен живот е по-скоро утопия.

Когато едната ръка не знае какво другата прави до тука се стига.Как ще обясниш пенсионната реформа контра голяма безработица. Ако нямат образовани хора да си ги образоват и ще намалее безработицата според думите на политиците. Вола рие, рие и все на гърба си го хвърля докато не падне.

Както знаем, византийските хронисти махали по една нула иии

Pesh0

Полицията не е част от народа . Полицията е платена организация пазеща безчинствата на политици и други видове престъпници . Демокрацията , трябва да се от воюва с битка от политиците и техните охранители полицаите .

Още ще им уврат на западняците кратуните, съсипаха Източна Европа, оставиха я без младо и работоспособно население, НО ще се играе мача реванш и за тях, ще си платят с лихвите.

За съжаление европейците все още вярват на тъпите и крадливи профсъюзи, те най-много пречат на обединението на Европа.

Pesh0

А ти в какво вярваш ? Че е нормално да не те осигуряват , на парите които ти плащат ? Да бачкаш извънредно , без да ти се плаща двойно и да бачкаш , докато пукнеш ?

Вярвам в здравото бачкане без законови ограничения в работното време. И да, ще работя докато пукна; ако се пенсионирам, ще изкуфея и ще ходя с патерици, мерси.

НА МНОГО УПРАВЛЯВАЩИ В ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАБИЕ КАНЧЕТО , ИМА ЗАЩО !!!!

Всички да прочетат коментара на " Богатите мачкат бедните" и да открият поне една обида!!!! Няма нито една обида,дори обидна дума,просто е написано против богатите и,какво правят спрямо бедните и веднага коментарът е скрит! Това ли е свободата на словото бе Дир.бг??????????? Къде е свободата на словото,къде??? Вие сте манипулативна медия!!!!!

Аз тоя сайт съм го блокирал в сбужебната мрежата. Сега просто гледам отстрани за сверка на часовника. Но очевидно все още мисля правилно! Продължават да са в списъка на рутера ми! Казах!

а швеицарците вече живеят в комунизма - 1500 фр гарантиран дохот! работиш - неработиш , банковата ти сметка се пълни всеки месец.... шведите пък още миналата година минаха ня четири-дневна работна седмица.

За шведите не е верно - 5 дневна е. Но някои чиновници в комуните(общините) и застрахователната каса официално не работят с клиенти в петък. А неофициално не идват на работа.

Протестирали са за излизането на Белгия от ЕС и влизането и в Евразийскии союз на товариш Путин! Сигурен съм!

Те на времето ако не бяха спрели Маршал Жуков по средата на Третия райх, сигурно щеше да се опита да форсира Ламанша.

Путин е пратил 60000 агенти,бреее че нали уж бяха фалирали бе????? асен генов е бит днес....

И белгийците искат комунизъм. Не само французите!

се "задоволяваме" с най-гадния капитализъм. Нека дупе да ни е яко.