Меркел отказа да приема струпаните при Гевгелия бежанци

След среща с хърватския си колега Тихомир Орешкович в Берлин, канцлерът Меркел заяви, че Германия няма да приема бежанци от границата между Македония и Гърция

Обратно в новината

Коментари - Меркел отказа да приема струпаните при Гевгелия бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във ФРГ отдавна е наложено конкурсното начало за всички длъжности, но Хелмут Кол е наложил ГДР-ейската комсомолка Меркел, защото е знаел, че е НЕКАДЪРНА и е вярвал, че ще му бъде вярна до гроб, но уви . . . # Taka той е нанесъл непоправима щета не само на Германия, а и на цяла Европа; както и на ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ ! ! !

Математическо уравнение: 1) Гърция и Македония не искат бежанци. 2) Бежанците не искат в Гърция и Македония. 3) Германия кани бежанци. 4) Бежанците искат в Германия. Решение на уравнението: Германия нарежда бежанците да стоят в Гърция и Македония. Въпрос: каква е логиката в решението на задачата?

ТОВА Е РЕШЕНИЕТО НА ЗАДАЧАТА. МЕРКЕЛ ДА си ги отведе у дома. Брюкселските мозъци са толкова ГЛАДКИ че цяла европа се пързаля по нанадолнището.Какво ли ще има на дъното и кой ли ще бъде на дъното?

" Германия иска да прекрати политиката на свободно пристигане на бежанци на нейна територия и да се върне към нормалното действие на Шенгенската система." К'во стана бе бабо Меркел - мръсна долнопробна кобило, а?

Публичните съгласия и покани са равни на договор.Меркел да не се прави на безмозъчна.

Германците са толкова негостоприемни,че децата им ходят на гости само когато ги поканят.

Ако беше жив Сталин,щеше да каже какво са подписали в края на Втората световна война.Ние страните от изтока под руско влияние 45 години,а запада и Германия на първо място да са под американско безмълвно влияние 100 години.Инак нямям обяснение за политиката на Меркел.

Меркел е новият Горбачов за ЕС,даже не е интересно,същият сценарий по същество,ама каква е тази българска карма,където отидем и къщата почва да се руши

Такива хермафродити, като Меркел и Сталинка трябва да се бесят.

какви са предпочитанията на Меркел? По-големи ли, по-млади ли или руси? Имаме от всички модели, ще и изпратим.

вСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ПОКАНИ МИГРАНТИТЕ А СЕГА СЕ ОТМЯТА ТАЯ ЩЕ ВЗРИВИ БАЛКАНИТЕ С ТЪПАТА СИ ПОЛИТИКА

Да ги връщат от където са дошли.

Германката пак показа какво има в най-дълбокото 5-то ниво на мозъка-ИЗМАМА. Така както ни измамиха през 1-вата свет война. Оставиха БГ при Дойран и се изтеглиха без предупреждение. Сега същият номер. Затова БГ трябва да има за водещ и изпълнение принципа на Мао Цзе Дун -ОПОРА В СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ. Българите се прехласват по германските мерцедеси и БМВ, но не схващат, че тя е окупирана страна имаща право само да работи без право на външна политика . За Герм има план МАРШАЛ, а за БГ план МА..АЛ с два компонента местен и африкански. Заместете липсващите букви с Нова Година. сатисфекшън гарантииий..

Съобщиха, че повечето бебета и деца са купени, за да преминават по-лесно, после ги изоставяли. Стотици изоставени деца в Германия и в Европа от "бежанците". А Меркел ще превърне цяла България в бежански лагер- какво искате, имате стотици празни села, полупразни градчета и демографията ще ви оправят, както каза КриСталина...

нещо да кажете русофили. Ама много хубаво при Путин, толкова че те предпочитат да давят в морето децата си, да умират от глад, студ, болести, но не и в Русия. Пък нашите безмозъчни копнеят за там. Не е верно - те само говорят и насила да ги пращат няма да идат - не са толкова луди.

орки не са със всичкия си. Лъжат ги както ги лъжат, че като убиват друговерци, ще отидат в рая ще лежат и ще е..ат. Сега им казват - на запад ще лежите и квото поискате ще имате. Като ги гледам охранени, добре физически развити - нямало е глад. Ама имало бомби и това не вярвам - а къде са родителите им - те всички ли са избити или бомби тях не ловят.

Немска мърла. Като я видя започвам да я псувам.

но, Боко и Цвъки се възбуждат, а Цецка се подмокря щом я видят и чуят.

Хем ги кани,а не ги приема?Все едно да си поканя гости и да ги пратя у съседите.Оказа се слаб политик,но германците няма дълго да я търпят с гафовете,които прави.

Немците са смазани смазани и въпреки недоволствата си и бавното си пробуждане ще търпят тюрлю гювеча, който тази клупава крава им забърка.

На мирен протест (!) орките- мангасарян "не искат нищо друго от Македония, а само да ги пусне да преминат към Западна Европа"!!! Не бе, немам думи - ей тъй да ги пуснат да си минат до Западна Европа, ама туй документи, самоличност, Шенгенски визи,задължения - не са за тях, те са само за българите да подсмърчат пред прага на тая Западна Европа вече 26 години! Това от клинична гледна точка си е чиста шизофрения, психиатрични отклонения в масови мащаби!Пъклен план за унищожаване на Европа, това е! И Меркел е само маша за тая цел, както и цялата ЕС администрация!

И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - Тези,които ги убиват с камъни в техните държави ако са изневерили на мъжете си заедно с техните талибани обаче са демонстранти с децата най-отпред и задължително се снима с камери , за да предизвикат реакцията на нездравите антидемократични европейски институции , които в момента извършват 100%-ов геноцид спрямо всички нас - европейците ! Само едно ме "утешава",че утре всичката тая пасмина ще бъдат бъдещите наши "лекари","инженери" и "космонавти"...Тя баба им Яга - фюрер Меркел ще ги "ИНТЕГРИРА"?!

Нали тая гурла ги покани!

Корабът потъва , а фрау капитан Меркел ни пазари в момента кой в коя каюта да иде...?! Тази жена след като не умее правилно да ползва ножа и вилицата нека се откаже от фюрерските си амбиции да ръководи Европа ! МЕРКЕЛ НИ КАЧИ ВСИЧКИ НА "ТИТАНИК" И Е ВСЕ ЕДНО В КОЯ КАЮТА ЩЕ БЪДЕМ..!?Тази жена от лидер в миналото, благодарение на "кукловодите" и оттам "локвата" на Ламанша, се превърна в 100%-ов политически труп...

тая баба изкукала отвсякъде май се прави на тарикат. Тя ги кани, орките вдигат нейното име по плакатите, а после НИЕ да ги храним - че и да сме вежливи, да не ги обиждаме. Е такова нахалство няма - ВЪН ОТ ЕС И НАТО

Аааа бабе оядено социалистическо,амуджите са си твои на 100 процента- ТИ ГИ ПОКАНИ !

ще дойдат стотици милиони,къде ще е тая Меркел тогава?Ще ни лазят по портите и ни трябват пушки.....

това да не е иди ми дойди ми, първо ги каниш а сега не ги щеш, хората са пропътували такова разстояние за да работят за твоята икономика!

"работят" хахахаааа...

може да ги пуснат за българия, кой ще ги спре, но сърбия няма да ги пусне и ще трябва да ги търпим

се насадиха на пачи яйца. Дори малко злобея. Амчи ако ги пуснат да вървят за Германия - което е най-правилно, то немците, ще им спрат заемите, а без тях - умирачка.

кво значи комунистка - безочлива, арогантна. Съсипа Европа. Ама класическа тъпотиьо. хората са прави - каниш ги, идват. Тая не е за канцлер - Боже упази, а за затвора. Щом още я държат немците, да си сърбат надроБеното. Ние какво общо имаме. Имаме си закони граници., които по Конституция трябва да пазим.Абе нали има паспорти, визи. .

че не си доучил правописа на БЕ, и че не ебаваш Боко, твоят идол и омаловажаваш прегръдките му с нея. А, Той(главната буква не е случайна) толкова се гордее с приятелството й.

Е, що тъй? Нали всички бяха добре дошли ? Не се измъквайте.Вадете плюшените мечета и посрещайте!

Ставащото в Гърция май е нещо като "империята отвръща на удара". Преди време, в разгара на финансовата и банкова криза в Гърция, маляките се зъбиха, опъваха на Германия, изнудваха я, че и репарации от ВСВ щяха да искат... Сега швабите такъв им го нацепиха с тези ислямистки бесове, че адът ще се стовари върху главите им (не, че нас ще ни отмине, де...).

Мнение от форума: "Гламавата бабичка - Меркел - покани де що има арабин на гости при Дойчовците. А сега се дърпа. Вече. Ами, патко глупава, де ти беше мозъка преди половин година! Ей, верно таа глупава Меркел е голяма нещастница!" Не бъдете наивни, хора! Не е глупава Меркел, а дяволски хитра, лукава и жестока - и тя, и глобалистките й кукловоди, които дърпат конците. Целта на този перфиден сатанински план е първо да бъдат привлечени в Европа милиони дишащи злоба и омраза другородци и друговерци, а после да им бъде спрян достъпът до Германия и с разни хитри ходове да бъдат разпръснати из цяла Европа, та да не оцелее и едно кътче от белия християнски континент (защото е ясно, че веднъж нахлулите в Европа завоеватели вече никой и нищо не може да върне в Азия и Африка).

2015 година Меркел каза, че интегрирането на бежанците е "национална кауза на Германия", има записи и го помним. Сега Гърция да ги приема, 2016 ги гони. Извъртя се наглото бабе.

От кога,от коя дата точно,суверенните държави Гърция и Македония станаха...васали на Германия??? Пита,защото не си спомням нито Ципрас,нито Иванов да са канили тарамбуки към Европа,докато за фрау Меркел си спомням точно обратното,има го дори и документирано,едно към едно!!!

Додйде ли и в тъпата меркелова кратуна, че не и трябват тези идиоти?!Само сред сирийците има по-качествени хора.Всичко останало е изостанала ислямистка измет.И тази измет да не се бие с македонската полиция ами да се връща да се бори за свободата си както са се борили дедите -българските и западноевропейските.Понеже тези боклуци са толкова много мързеливи, че искат да получат всичко на готово и без да се трудят.Искат само помощи и да работят "султан" идиотите.Цяла Европа ли трябва да издържа тези смърдалници?

Всички бежанци трябва да приемат източното християнство преди да бъдат приемани!

Това да е УРОК на нашите политици, И ДА НЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ имигранти на Българска земя и сега е време ДА СЕ СТРЕЛЯ и ДА СЕ ПУСНАТ НАЙ-ЗЛИ КУЧЕТА да пазят докато СЕ ВЪВЕДЕ ЕЛ.МРЕЖА за охраняване по цялата южна граница!!! И на всяка следваща среща на олиго*рените в Брюксел, Б-Я КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАЯВИ, НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С квотите на още по-откачалката Меркел!!!

Е, бре, кокиче, по-полека, не се пеняви толкова, да не станеш минзухар!

Не се залъгвайте, че няма да дойдат в БГ, щото е бедна държава. Като свършат зрелите ябълки, идат на ред и зелените.

Тъпата Меркелица ги кани, дърпа ушите на несъгласните, а сега ще ги натресе на гърците! Е, да знаете какво очаква България, ако влязат.

ОТИ ТАКА БЕ БАБЕ--НАЛИ ИМ ПРАВИ БАНИЦА ЗА ПОСРЕЩАНЕ--ДАИ СЕГА ПАРИ ДА ГИ ВЪРНЕМ ОТ КЪДЕТО СА ДОшЛИ---АИ СИКТЕРРР.............

Аааа, не е възпитано да поканиш гости и да ги отпратиш още на прага.

И откъде накъде тъпата и продажна Меркел ще нарежда на Македония и Гърция да приемат бежанци????!!!!!!

Да оставят Русия да си довърши работата по унищожаването на ИД и избори в Сирия без "демократични" намеси. Това е условието за решаване на бежанската криза! След изборите - задължително връщане на всички закъцали и блокирани по "маршута" по родните им страни и да си оправят държавите така както им харесва и както им се живее.

на Русия, тя пак освободителка! Така ще освободи Сирия от собствения и народ и тогава пей сърце.

Пак сме от е.аната страна, поздрав на всички европеда.ли и евроатлантици.

и на теб, че и ти си европеец!

Знаете какво остава след мароканските скакалци.Голо поле.От тая гледка човек настръхва и изпада в потрес.Нашествието,което продължава година,не се различава по нищо от нашествието на скакалците.Борбата с двукраките скакалци,за съжаление, трябва да бъде идентична с тая с първите

Споко бре,те при нас не искат.Тук е беднотия и трябва да се работи.Те си искат Запада. Този високомерен запад скоро ще си намери майстора.А ние макар и бедни е по-добре да стоим на страни .И нашето време рано или късно ще дойде.Сега тези запрените (имат модерни телефони)ще кажат на кандидат -навлеците ,че няма път и дано си налегнат парцалите.

Може ли да ги поканиш да дойдат в Германия и после да не ги искаш?

Може, как да не може - тя "боковщината" сигурно ще се окаже заразна! (колко се прегръщаха и мляскаха на последък)

Позицията на бабишкерата е мн.подла спрямо Гърция.Какво заначи "имат условия".Тя ги покани.Те се юрнаха.Сега Гърция (може би и ние) да се оправя.Това се нарича (НЕ)РАВНОПРАВЕН ЕС ???!!!!

Е, и кво правиме сега? Пусна им мухата, че ги кани, а сега ОПРАВЯЙТЕ СЕ, ние сме до тука! Вместо да дадът парите за укрепване на външните граници на съюза, те ги подаряват на ислямистка Турция, за да им пуска емигрантите на порции и да ги рекетира. А сега да видим какво ще правят с емигрантите страните по маршрута, които на са членове на съюза! Капана щракна.

Великата истина за средно-статистическото българче: "Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле!" До скоро си мислех, че само нас ни управляват дебилни фурнаджийски лопати и бях нещастен, а то кво излезе - швабите ни хвърлиха в оркестъра - направо съм щастлив!

Да им е честита на немците бъдещата столица МЮМЮНхен.