Русия предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия

Руската федерация предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия, очакваме отговор, заяви Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другару Лавров, Меркел е комсомолски секретар който и била одобрена от МОСКВА по онова време.Същите комсомолски секретари сега заемат държавни длъжности и ходят в САЩ за инструкции!

От време оно СССР и САЩ подкрепят всякакви терористи. Но когато по терминологията на САЩ това са борци за свобода, по терминологията на Русия са терористи. И обратното. Я да помислим какви всъщност са чеченските терористи. От чеченска гледна точка това са си борци за свобода. Като Ботев и Левски. Или пък палестинските терористи. От израелска гледна точка това са си терористи от най-чиста проба. Но от палестинска гледна точка това са борци за свобода. С всичка сила това може да се приложи към разните там партизански движения в Латинска Америка. Поскрепяни от СССР (Русия), Куба и всякакви останали комундета подчинени на Кремъл. Та за едно и също нещо Кремъл има двойни стандарти. Когато работят в полза на Москва ( или поне против САЩ) те са борци за свобода, борци против световния империализъм и тям подобни болшевишки идиотизми. Когато, обаче със същите методи на борци за свобода се борят срещу СССР (Русия) те изведнаж стават гадове, престъпници и т.н. И тази работа си има история. Докато се бяха наговорили да си делят Европа и света Хитлер беше първа дружка на СССР. И това не беше просто Хитлер, ами "другарят Хитлер". Та чак и родните комундета го заобичаха по заповед от Москва. И после за няколко часа Хитлер стана най-голямия гад. И за съветските другари, и то се знае, и за родните комуняги ( пак по заповед от Москва, разбира се. Същата работа и с Ердооган. До преди няколко месеца бяха първи дружки с Путьо. Но после руснаците започнаха да прекаляват с вмшателствата и ония ги поопушкаха. И изведнаж от най-големи приятели - най-големи варгове. По стар съветски обичай. В Сирия нещата са ясни - без подкрепата на русия Асад не може да се задържи и една седмица. Без подкрепата на Русия никаква офанзива не би била възможна. Но колко време ще стояи там Русия? Година? Две? Или 10 години като в Афганистан. А когато си тръгнат като насрани от там руснаците (в това няма никакво съмнение, при тази ситуация просто ще фалират)?

Сега какво се предлага ? Само едно - признание на "световните жандарми САЩ и Русия ,че не искат да смажат тероризма! Че как иначе ще управляват, нали хората трябва да живеят в страх,за да не ги махнат от власт!

Естествено прекратяването на огъня ще стане възможно след като сирийските правителствени войски възвърнат контрола си и над последната педя сирийска земя.

руснаците!!! Трябваше първод а избият всички спонсорирани от Краварника и Саудитска Арабия Джихади Джота и всякаква друга ислямиска паплач...И чак тогава да предложат мирни преговори!!!! Няма умерени ислямисти!!! Има само пълни ДЖИХАДИ ДЖОТА НА ЗАПЛАТА ОТ КРАВАРИСТАН!!! СЕ ПАК КРАВАРНИКА ИМ ПУСКА РЕДОВНО ЗАПЛАТИТЕ В ДОЛАРИ,ОРЪЖИЯ,МЕДИКАМЕНТИ И ДРОГА!! А ЗА КОЛЕДА ДОРИ ИМ ДАДЕ ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ ДЖИПЧЕТА ТОЙОТА!!!

Bярващите не са умни,за жалост умните не са Bярващи.(1098г.)

асад си отива! а сад адио! горещ веятър , любиша самарджич

Hе баркаи Cамарджич с простащината си.Pеди простотиите си и им се радваи.

обещавам няма да бАркам повече ! а сад адио !

Ръшата и Асад ще препятстват до последно газова тръба през Сирия !? Освен това Сирия си има петрол, а сигурно и газ. Остава възможност в.за газопровод през Турция, ама на този клон ще се натрупат толкова "много мангали" - че го трошат!

Има нещо вярно! След като им прееб... Южната тръба на ръшите!? Поне да беше станало на по-ранен етап! Ръшите пускат"маркуча" в морено- Боко им казва - Нема да стане, Макке не дава!?

Нека американците се "учат " да четата!? При това планът им е даден на английски! До десетина дена в Сирия дали ще има опозиция за страна в преговорите?? Така че този план може да се обезсмисли и Лавров да се поти над друг!!!?

Така е , пич! Разбиващо.

Добро утро, събудихте се! Всяка работа може да се свърши по 2 начина, лесен и правилен. Винаги първо се пробва лесния, след което пак винаги се преминава към правилния.....

Абе кога от първи демократи станахте, първи резняци? Защо квичиш, че избива джихадистите? Защо никой не споменава за избитите от Турция, на собствена територия Кюрди? Защо пропуснахте невинните жертви избити от коалицията на САЩ, а си се загрижил за брадатите терористи? Разтрела е прекалено хуманен за такива боклуци, като вас, и не си мисли, че анонимността ти ще те скрие. . "улу ( нерегистриран ) 10.02.2016 00:14. Ами Меркел на крака му ходи щото Ердоган е важен!! Путьо вече не е интересен. Никой вече не му се връзва на терора. Путьо освен със смърт не може да влияе по никакъв начин, Така е в Донбас , така е и в Сирия!! Руснаците са изроди убийци!! Така гледа на тях целият свят."

Лекувай се, ейй момче!

Аз го знам тоя план, сега ще ви го разкрия - СТОГОДИШНА ВОЙНА В СИРИЯ! Белким се дигне петролът...

Вчера обама е внесъл проект за бюджет за 2017г., като в него са записани едни 4 000 000 000 за борба с Русия!!! От тях 3 милиарда са за военни бази в Европа и 1 милиард за пропаганда!!! сащ се отнасят към Европа като с колония!!!

Tо даже има и видео в което американците най откровено си признават, че те са създали ИД и Ал Кайда и за намеренията си да завладеят света.

Япония, Южна Корея, Германия, Англия, можеш спокойно да сложиш и Турция от 70-те години

Турците ще го закъсат в най скоро време, лошото е, че ние сме им съседи, а също така имат известно влияние над една част от населението. Руснаците са прави и няма да пропуснат да си отмъстят най-жестоко на фесовете, никой който е заставал срещу Русия не е прокопсал...

я напиши един който е бил с русия и е прокопсал !

Anachronos

Я ти напиши, колко от гъзоблизците на америка са се вдигнали като икономика и просперитет, че нещо не се сещам.

Как лесно изглежда в очите на хейтърчетата изчезването на една държава с БВП 3000 милиарда долара. Ей тъй на - паднал нефта от 150 на 15 долара и оп държавата изчезнала. Какви глупости, да не повярваш. То ако беше така България да си е заминавла - 25 годимни ваште вождове - фашисти грабят, рапродават, разрушават, а тя България напук на ВАС пак съшетсвува бе, изменници.

алцхаймер ли е скрил от тебе изчезването на на ссср ?

Когато сирийците казваха, че ще си отмъстят на Путин за бомбардировките, всички си правиха майтап с тях! Это, че войната дойде и в Русия! Сега Путин ще сърба кашата дето забърка! Ще види какво да истински ислямски доброволци, а не неговите отрепки нападнали Украйна!Стоп на Кремълската информационна агресия

Май идва краят на Путин. Руснаците тоя път сами си го набутаха.. Горките братушки! Падна им се поредният олигофрен за водещ политик... Ако беше нормален човек, щяха да живеят два пъти подобре, а сега: За Родину! - и от джоба на всеки руснак едни излишни пари, че при това минават през джоба на Путя, за да отидат за родину...

горките братушки падна им се президент който за 10 годинин направи така,че горките братушки станаха най платежоспособните туристи и всички курорти се напредварват за тяхното присътствие.Горките след като изкупиках българското черноморие за втори дом и лятна почивака сега иззкупават и средиземноморието.Виж сайтовета за имоти в Италия,Ч.Гора,Хърватия,Испания,Гърция,и т.н.Горките живи да ги оплачеш.А Ние богатите и благоденстващи бъЛгари не можем да сплатим месечните сметки за ток,парно и т.н. с цяла заплата.

Олигофренията е тежка и нелечима болест...

Всичко това са подробности! За една година нафтата падна от 150 на 30 долара! При 20 СССР фалира! След два месеца нафтата ще е 15 и Русия ще фалира! Това е лошото! Хубавото е, че Путин си е купил Замък в Испания! Не е глупак! Аз съм доволен - храната в Русия е поскъпнала двойно за 6 месеца, а в Крим ток се подава в съотношение 1 час има - 3 часа няма. Тъй беше и в България по славното Тошево вреве през 80-те, което изглежда много бързо ще се върне, заедно с 3-часовите опашки за рулце тоалетна хартийка и за килце кучешка радост, а и за банани по нова годин

Пълен с глупости дезинформационен брътвеж.Няма замъци в Германия,храните в Русия са поскъпнали с не-повече от 10-15%в рубли,а за тока в Крим-дълбоко се заблуждаваш-в момента няма населени пунктове без ток,а в края на март Крим ще бъде обезпечен с повече ток,отколкото през 15 години украинска окупация.Надявам се да се заблуждаваш искрено,но ми се струва,че го правиш целенасочено и преднамерено,възможно и за зелени знаци!Бъдете здрави!Поздрав от "загниваща и умираща от глад"Москва!Искрено ви пожелавам в България да "загнивате"по този начин!По-малко би ме боляло за дереджето на милата Родина,към която,съветвам ви да насочите вниманието си.А Русия-не я мислете!И без вашите тъпи брътвежи ще излезе от ситуацията с високо вдигната глава!Както винаги до сега.

Ти кажи извън Москва как е, за Москва всички знаем. И защо под Русия все се разбира Москва? Щото иначе винаги се изтъква, че Русия е огромна страна с 1/6 от земната повърхност. Та как е на 1000, 2000, 5000 км извън Москва?

от 4-ти километар ви търсят щото сте избягали без да си изпийте хаповете пък и били за смяна щото предните не действат.

Жалко, че тези които явно нямат достатъчно умствен багаж, не могат да осъзнаят простичкия факт, че всъщност трябва да се радваме, че Русия се управлява точно от Путин, а не от някой мужик-пиандурник с хлабави нерви, като Елцин, например, който на фона на напрежението, което в момента цари в международен мащаб, би се изкушил "да натисне копчето" и да ни изтрие от лицето на Земята... Естествено, че най-вече на САЩ не им е удобен опонент, като Путин, защото им се налага да се съобразяват с него... Сляпата омраза, НИКОГА не е била добър съветник!

Русия никога вече няма да повтори грешката която допусна с Украйна и да стои безучастно и да гледа как САЩ , Турция , Саудитска арабия и др. търгуват и финансират тероризма , разбирай и миграционния поток към Европа. Жалко че никой от т.н. Европейски съюз не назова виновника за това което става сега в Европа , въпреки че всички го много добре знаят , но всеки гледа да се докопа и той нещо да спечели , но БАСТА. Русия не е тази която бе през времето от 1990 до 2000 год., там вече има държавнек начело , а не поставена от САЩ марионетка , което им е отколешна мечта. А Меркел , скоро ще разбере какво е направила , фесовете се множът като зайци и бърза нарастват и в Германия.

Турция снабдява с пари, оръжие и терористи ИД, получава нефт на изгодни цени и увеличава контрабандата.Бежанският поток се увеличава от военно-въздушните удари.Турция играе двойствена роля.Тя се страхува от кюрдите, които искат самостоятелна държава.Вижте ултиматума на Ердоган- Турция или кюрдите.Възможно е разделението на Сирия на три части-Кюрдистан,Суиитсан и ШиитсанНеобходима е подкрепата за Русия и са й необходими международните партньори за по.бързото решаване на конфликта.Меркел допуска многа грешки.ННАТО увеличава войските си в Източна Европа..На обединена Европа са й необходими самостоятелно управление и армия.В противен случай Европа наистина може да се изправи пред истински революции.Мястото на Русия е сред Европа и европейските народи.Бежанската вълна може да изправи Европа пред икономически и политически срив и това е целта-отслабване на Европа и разрушаване на цивилизацията.

САЩ нямат шанс. Русия ги изхвърли от голямата игра с мощен военен шут. Сега САЩ могат само да се съгласяват с руските предложения. Затова Кери е тъжен и нещастен и Лавров дружески го успокоява

Колко сте прости,тук пишещите,проамерикански и протурски отрепки.

И защо реши, че който е против русията това означава че е с Турция или САЩ?! Защото така ви го набиват в главите по Алфа ТВ ли?! Жалка история! Много истински българи искаме да си защитим нашите интереси, а не на чуждите държави! Не е много сложно да се разбере дори и от зомбирани!

Доста смешна позиция, като за начало колкото и да лустриш, няма да откриеш демокрация, щото просто няма такова нещо. Същото е като с мечтата за комунизва, всички искат, но го няма.

Агресивния мечок от фалиралата степ явно дава заден ход

Ако Лавров каже "Добър ден" първо вижте дали наистина е ден .....

ще освободят кюрдите да си имат даржава, а те ще разцепят турця по- касно

ПУТИН СЕ УПЛАШИ И ИСКА МИР.

ти ли го уплаши

" Сирийските кюрди, от съюзник на САЩ се превърнаха в съюзник на Русия. Откриват първото си задгранично представителство в Москва. Иракските кюрди постъпиха по същия начин. В момента руска делегация ръководена от Рогозин е в Ирак.Правителството на Ирак също премина на страна на Русия и раздаде 8 нефтени находища на Лукойл, Транснефт и п р...." ШАМЮЕЛ БАР , екс шеф на МОСАД

Не лъжи! Единствено с терористичната ПКК РФ има приятелски /братски/ отношения. Всички други кюрди се отнасят с подозрение към Русия. Тази тенденция се засили особено много след руските нальоти над Алепо.

Така ще е вече Соросоидници. Каквото каже Русия за Сирия, това ще е. Нищо не зависи от възлюбените ви Турция и САШ. Това е

ЛаРвов моно пие. А като пие говори глупости..ха..ха

ти без да пиеш пишеш глупости

Руснаците нищо не могат да предлагат.Като омекнат още икономически просто ще се оттеглят

Шило

на бас, че не само ще го прочетат, проучат, ами и, че и Кери ще се срещне с Лавров по този повод?

Русия е миролюбива държава. Има други "държавници" не особено добре умствено, които не знаят как се управлява и правят само погрешни ходове. Такива дори не трябва да създават поколения.

Пак да повторя за соросоидчетата, които четат историята както дяволът библията: 1. Русия е водила жестока война с Турция, за да освободи България. 2. Войната е завършила с подписването на Сан Стефанския договор, съгласно който почти всички български земи са били обединени в единна държава. 3. Само няколко месеца след това англичаните, немците, французите и австроунгарците разкъсали България на няколко парчета. 4. Още преди разкъсването на България англичанинът Сенклер повел турците и помаците в Родопите срещу българите. 5. Александър трети, руският цар, бил официално срещу Съединението, но неговите представители и посланици в Пловдив го приветствали. Това казва историята.

Историята е една, че запада винаги ни е мразил Чърчил искаше да направи от София поле за съдене на картофи.

Виж се в огледалото.

Падне ли Алепо, остава само Рака!!! С ИД е свършено в Сирия!!! А с унищожаването на ИД, Ердоган и Глу-то губят войната в Сирия!

САЩ и Турция унищожиха Европа. Решението е само едно, спиране на всякаква търговия с двете държави. Но това е невъзможно. САЩ окупираха цяла Европа. Сега ще разположат още 40 000 войници на изток, за да затегнат обръча. Само в Германия има 300 военни американски бази. Турците се крият зад жив щит. Ако Европа убие 2 милиона бежанци, турците с какво ще рекетират? Проблема е, че САЩ подчиниха 500 000 души в Европа. Само с велика Русия ще има Европа!!!

ако коректни значи натряскани - да

Русия по статистика на ООН: 67-то място в света по стандарта на живот 71-то място в света по ниво на човешко развитие 72-то място в света по брой на държавните разходи на гражданите 127-то място в света по показатели за здравето на населението 111-то място в света, по средната продължителност на живота 134-то място в света по очаквана продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот Русия държи: Първо място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши Първо място в света по броя на разводи-и извън брачни деца Първо място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си Първо място в света за абсолютен упадък на населението Първо място в света по консумация на алкохол и алкохолно съдържащи продукти

ако аз бях путинец, бих се самоубил веднага щом прочета това

Боклуци като теб не се самоубиват -някой трябва да им помогне и това е 90% от БЪЛГАРИТЕ

путинците са много глупави. те мислят, че последното място в класациите е наи-престижното :)

Няма да ти опровергавам числата, въпреки че много от тях са си лъжа!!! Само едно нещо ще се опитам да ви обясня и дано да са ви е останало малко сиво вещество, че да ги проумеете, а то е че Русия е огромна държава с огромно разнообразие от народи и етноси!!! В цифрите които си писал да не забравяме че влизат и такива народи като Ненци, Чукчи и др. които живеят по стари традиции!!! Това е като вица за мусаката- депутата яде кайма, а аз картофи, значи средно ние ядем мусака!!! Най- много ми е интересно кой от вас които не харесва Русия е ходил там?!?!

Ето заглавие от вестника на войнолюбците(Washington Post) в САЩ-U.S. officials: Russian airstrikes have changed calculus completely in Syria. Имат предвид пресмятанията на САЩ за развитието на обстановката в Сирия.Материалът не е мнение на журналист, а доклад на шефа на Разузнавателната Агенция на Отбраната ген. Винсънт Стюарт

Ще ти простим, тъй като английският не ти е матерен и явно дори не ти е втори език. Смисълът на думата calculus не е точно "калкулация" както си мислиш... Почти като preservative, което значи консервнт на английски, а не презерватив ;-)

Благодаря, но не разбирам защо не си дал направо по-добър превод, след като твоя английски е на ниво.Все пак нали затова е този форум, да си помагаме да разберем света, дето ни заобикаля.

БРАТУШКИТЕ СА КОРЕКТНИ!!!НО СЪЩОТО НЕ МОГА ДА СПОДЕЛЯ ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ!!!

Дето си фантазират ,че Путьо щял да удари Турция с ядрено оръжие!! Ама видя, че никой не му обръща внимание и че цяла Европа е зад турците!! Всеки в Европа знае че Путин им праща бежанците и сега те ще му платят с неговата монета!!

Pesh0

Меркел , вече не представлява дори германците ... за европа да не говорим.

То и през руско-турската освободителна война, цяла Европа беше зад Турция, но братята руснаци ни освободиха.

Кой те освободи тебе бе? България е била под властта на Султана до 1908-ма година! Независимост обявава Фердинанд.

А ти ще ми обясниш ли въз основа на кои "европейски ценности" Европа подкрепя Турция? Демокрация, права на човека, права на малцинствата? Или мръсни номера, изнудване, засилваща се роля на крайния ислям? Търговия с ИД, поддръжка на ислямски въоръжени групи в Сирия, убийства на кюрди? Меркел се излага жестоко, като вече три пъти се моли и коленичи на Султана и Великия везир, а като отговор получава все повече и повече "бежанци"...

в европа има една велика ценност : да се слугува безропотно на сащ и каквото ще да става !

Теб няма нужда никой да те удря.Тя природата вече го е направила.

Какъв го копаят на Ердоганчо, а той не се усеща, горкият ... в политиката понякога едно се говори а се прави друго!

Ами Меркел на крака му ходи щото Ердоган е важен!! Путьо вече не е интересен. Никой вече не му се връзва на терора. Путьо освен със смърт не може да влияе по никакъв начин, Така е в Донбас , така е и в Сирия!! Руснаците са изроди убийци!! Така гледа на тях целият свят.

Хъм ! Рублата поскъпва ,петрола също !? Гадно ни е !

да да ''поскъпва'' рублата - пак достигна 80 без косъм днес, и това съвсем скоро след като пазара разбра, че руснаците са лъгали като дърти цигани за споразумението уж, за намаляване добива за петрол ))) рублата като тръгне към 32 колкото беше преди да нахлуят в Украйна, тогава ще говорим за ''поскъпване'' гУлЕма си ТИКВА атакистка (или депесарска, то се оказа едно и също)

След ВСВ старите колониални сили -Великобритания и Франция са начертали границите на Близкия Изток и САЩ. Латакия с руско влияние, ИД с американско и Малък Кюрдестан с влияние и на двете за наказание и омаловажаване на Турция в региона.

Чеченските бойци на Кадиров вече са в Сирия и громят опозицията и джихадистите. Безмилостни бойци в тила на ИДИЛ ... не прощават нито на мека, нито на твърда опозиция. Не признават жив джихадист, само умрял ...

ха ха ха, чеченците не плашат никого!! Поредното руско месо!!

Aко не си изпиеш хапчетата фесоносецо,те очаква 4-ти километар.

Русофилите никога не говорят за концлагерите на Асад? Там хората биват докарани до състояние на живи скелети!! Кой да си помисли, че през 2011-2016 ще има нови фашисти?? Кой е терориста?

Pesh0

Как да говоря , за нещо , което нито съм виждал нито съм чувал . че даже и снимки в нета не съм видял . Но е факт , че преди войната сирийците , не бягаха . едва ли им е било толкова лошо

Търси в нета - ceasar photos? Това е доклад на Human rights watch от 16.12.2015 за зверствата на режима на Асад. Снимки на десетки хиляди убити в концлагерите на Асад. На десетки хиляди изчезнали сирийски граждани. Името на доклада е :If the Dead Could Speak Mass Deaths and Torture in Syrias Detention Facilities

Концлагерите на САЩ са по целия свят. По доклад на Държавния Департамент американски затвори и концлагери има в повече от 50 страни. Даже в Полша и Румъния ...

Всъщност планът на Русия се състои от едно единствено и много просто предложение към САЩ: Предлагаме ви, че ще използваме ядрено оръжие срещу всеки опит за намеса в Сирия от когото и да било.

Те понеже другите нямат ядрено оръжие...

И ние също!!

Прав си, че и другите имат, ама дали си заслужава да го използват и да загубят и всичко друго, което имат заради Турция.Те това е проблемът!

Преди 3 години Русия предложи сирийският президент Башар Асад да бъде свален от власт чрез мирно споразумение, но западните страни отхвърлиха това предложение, защото смятаха, че той много бързо ще падне от власт. Това заяви бившият финландски президент и международен посредник Марти Ахтисаари, който е й носител на Нобеловата награда за мир от 2008 г. за разрешаването на конфликтите в бивша Югославия, Индонезия и Намибия.

Това е факт за който разказа бивш Финландски министър участвал като посредник . САЩ го отхвърлили с подигравка , и сега си плащат за арогантноста .

Да, но някой явно някой не е съгласен с написаното (има минус). А това го написаха по цялата западна преса, не е "руска пропаганда"...

Чета си аз новините: НАТО увеличава военното си присъствие в източната част, Турция е трупа огромни количества войски по сирийската граница, Меркел скръцна със зъби на Путин, Лавров прави мирни предложения... Какво става?

Pesh0

Премиерът на Турция Ахмед Давутоглу заяви, че страната му има намерение да защити сирийския град Алепо. Русия преди дни каза , че ако турция влезе в сирия , неиния единствен шанс е ядрена атака , по всички военни турски бази и овладяване на проливите за часове .

Ами нали и по руските сили там и дори по Русия може да има ответен ядрен удар?? Дали ще рискуват руснаците? Русия 100% няма да посмее да удари по Турция!!

Pesh0

Ся си е.а м....а. Давутоглу обеща Анкара да защити Алепо Снимка: Турция и РусияПремиерът на Турция Ахмед Давутоглу заяви, че страната му има намерение да защити сирийския град Алепо, в който се водят ожесточени боеве между сирийската опозиция и правителствените войски на Башар Асад,

Тя ако влезе турската армия, сирийци и иранци ще бягат като насрани!! И руснаците барабар с тях!! И Латакия скоро ще бъде изчистена от руски боклуци!!

Pesh0

Ако влезе , другите ще избягат , ама руснаците , едва ли , ще им свалят самолетите и ще стане ..... не ми се мисли .

,,давидоглу:..Нашите братя от Алепо защитаваха нашите градове Газиантеп, Кахраманмараш и Шанлиурфу, сега е наш ред да защитим героичният Алепо, казва още премиерът на Турция пред депутати от Партията на справедливостта и развитието??? турция-капут!!! свърши се с турция!!!

Tеб те стяга главата ти,заради полираният ти мозак бабрек.3ATOBA пии си хапчетата и ходи на терапия фесоносецо.

Много са активни соросоидите тази вечер... Явно след изявлението на ЕС и САЩ преди около месец, че трябва да се противопоставят на руската пропаганда, са отпуснати допълнителни средства. Но нещо опорните точки са много странни... Нищо не казват за Ал Нусра, другите ислямистки групировки, поддържаме ли или не ислямския тероризъм...

Поддържаме ли терора на Асад , и избитите от него 250000 сирийци?? Поддържаме ли неговите концлагери и хората там които умират от глад?? Кой е терориста сега??

От кого са избити тези 250.000 сирийци?! Егати малоумната опорна точка... Значи всички са избити от Асад, ИДИЛ, Ал Нусра, Ал... и другите 40-50 ислямистки групировки са убили 0 човека? И кой въоръжава всички тези групировки? И много ми е интересно какво ще направи американската полиция, ако някои групи се въоръжат и започнат да стрелят по полицаите? Колко хора загинаха в Ирак след падането на Садам? Защо 50% от бежанците са от "демократичните" Афганистан и Ирак? А Либия?...

Търси в нета - ceasar photos? Това е доклад на Human rights watch от 16.12.2015 за зверствата на режима на Асад. Снимки на десетки хиляди убити в концлагерите на Асад. На десетки хиляди изчезнали сирийски граждани. Името на доклада е :If the Dead Could Speak Mass Deaths and Torture in Syrias Detention Facilities

Барак се крие. Кери тежко преживява хамериканските поражения. Лавров го успокаява - така ще бъде за напред

Барак е умен, знае че Путлер няма време. За къде да бърза!! Руските запаси се топят като ланският сняг!! Денги нет.

Шутлер здрасти, как си ?

Конската глава нещо много реве, ами така е, никой пет пари не дава за Путлер и Русия!!

барак ,,ую-луилу" е патник,ана т.н.от теб путлер да му го духаш.