Хакери се изгавриха и с Арнолд Шварценегер

В американските медии се появи фалшива информация за смъртта на Арнолд Шварценегер, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Хакери се изгавриха и с Арнолд Шварценегер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бати Арни нема умре той е терминатор и бие лошите!

серсемлъка не е патент само на българите.разликата е само в заплатите!пък на арни му пука, че му дреме

Надявам се да са сложили най-отдолу ... под скръбната вест "I'll be back!"

Hasta lavista, baby.

В Италия си имат Чичолина в Щатите - Арни. И Двамата много успяли в кариерата, филмови звезди, много богати, а в последствие и много известни политици. Наздраве! Стига с тия глупости, ракиено време е, уупс, време за узо!

someone

хакерите са чудни хора - да имаш достъп до интернет, нещо, за което милиони хора по света само мечтаят, и вместо да го ползваш за контакти, образование, работа, нещо позитивно, да тръгнеш да вършиш такива неща.

Леле колко защитници на анаболите в тази анонимна среда. Никак не е случайно. Още не съм чул някой да каже открито : "Изглеждам толкова як, защото се зобя". Всичките започват от упоритост, постоянство, диета и т.н. а за анаболчетета все забравят. Е хайде пробвайте се без химия или я спрете поне за година и се покажете тогава.

Е то има ли мистър Олимпия без химия според тебе?!

Щото байхуй освен зобене иска упоритост и адски много бачкане. Като само зобиш и седиш ще се сдобиеш с бичтитс.

Ами аз точно това искам да кажа - упоритост и адски много бачкане, но без анаболи. Толкова ли е трудно да се опита. Защо всички се правят на ощипани. Как са ставали културисти през 30-40год. на двайсти век. Все едно да си мерят пишките, но не как бог ги е създал, ами който както е могъл да я уголеми.

Бате Арни е пич. Веднъж една мастита журналистка го притискаше за икономката, обаче бат Арни и рече: I'm not perfect, а дамата гледаше тъпо и нищо не го пита повече.

Има навсякъде и са готови да отровят живота на всеки. А Арнолд, да вземе да се засрами. То бива успехи, ама неговото вече минава всякакви граници.:) - Най добър културист за всички времена - Най - платен актьор за времето си - Най - успял в политиката не роден в САЩ гражданин. Сега, заради него ще направят пенсионирането на 80г.:))) Арни, да си жив и здрав още 100г!

Удъртя бай Арни, стана подобие на себе си. Кво да се прави. Въпреки всичко е пич, де :)

"Досега хакери са погребвали Силвестър Стоун, Уил Смит, Джеки Чан, Роуън Аткинсън и много други знаменитости." Сега остава да разпространят новината, че смъртта на Брус Ли е била дезинформация и човекът си е жив и здрав на Хавайските острови...

Голата истина за американската мечта. Анаболен стероид, който се е зобил цял живот и цялата му спортна, филмова и политическа кариера се крепи на фалшив изглед, постигнат със забранени средства. Самият той няколко пъти признава, че е употребявал анаболи, но никоя организация не се самосезира. А за Грег Лемънд се задвижи цялата пропагандна американска машина, защото негов приятел казал, че го е виждал да употребява допинг. Лишиха го от всичко спечелено, за да покажат колко са справедливи. А за Арни правилата са други. Каква е разликата между един наркобарон и Арни, който цял живот пропагандира анаболите със своята мега успешна кариера?

Извинявам се на всички, които се засягат, но разпространението на анаболи в щатите и бяла Европа се преследва по същия начин както и разпространението на наркотици.

Арнолд се състезава до 1975г, печелейки 6 титли мр Олимпия. През 80г печели седмата си титла, когато снима филма Канан разрушителя. За първи път се правят тестове за анаболни стероиди на олимпиадата през 76г. В професионалният културизъм и до ден днешен няма забрана за ползване на анаболи. Такава забрана има само за аматьорските състезания. Никога Арнолд не е нарушавал правилата, защото когато и където да се е състезавал, не е имало забрана за ползването на анаболни стероиди. Кофеинът също е забранен за спортистите, но хората всеки ден се тъпчат с него и никой не попада в затвора за това, нито го гонят от работа. Ако спортист изпие две силни кафета и една кола, ще бъде уличен в употреба на допинг.

Уважаеми Господине, Как ще забраните разпространението и употребата на анаболи, когато открито заявявате :"Взимайте анаболи, за да станете губернатор"?

Сегашните културисти се зобят много повече от Арнолд.

Много приказки, много нещо!!! Само едно не ми е ясно - как можа да сбъркаш Грег Лемънд с Ланс Армстронг!!!

Доверих се на спомени, вместо да цъкна за десет секунди в уикипедията. Грешката е ужасна, но не променя смисъла на повдигнатия въпрос. Все пак национален треньор не си знае имената на играчите, какво остава за обикновен любител.

Дреме му на бат Арни и без това си е номер 1.Доказал се е като човек и артист и е жива легенда.

Верно е.

пиши грамотно и без селски акцент бе !

Амa на бате Чък Норис не смеят да се пробват :)

Баце Арни е безсмъртен. Велик актьор. Кефя му се от малък. Hasta la vista, baby.

I'll be back - казал Шварценегер.

Той терминатор бре лесно неумира

арнолт щварценегер сам си ги пуща тез новини да се прави на интересен. изка да се говори за него в медийте току му дали някоя друга роля. Нема да се учуда ако някой некадарник кат него утре започне да сс разлепа некролозите зада му обърнат внимание. много бездарен актйор. като култорист само анаболика е лапал . така му изглеждат мусколите голями ама вътре в тех въздух под налегане. изгониха го от афстия в холивут , каде куцо и съкато се прави на дъ бест. направо поварня.

мноо си неграмотен, Гоше!

Толкова тъпо и неграмотно същество......не заслужава въздуха, който диша

Ей, ама бая си простичък, бе " Азбуки, как не ти мина през ума , че това е породия, майтап, чувство за хумор....да изброявом ли още...Като висите по цял ден във форумите, не се ли понаучихте да разпознавате стила на хората..." Колтуриста" съм го признал- няма човек който да прави такива каламбури от азбуката и препинателните знаци...естествено човека си пише под различни никове...но само един наистина знаещ човек може да забърка такива словесни каши, та да те задави от смях :)Поздрав приятелю !

Вземай компресора и си напомпай с въздух мускулите. Да не пропуснеш главата, че там най - много имаш нужда.:)))

Поздрави баце! Някой хора, които се мислят за страшно умни и Ентелегентни не могат да схванат, че се шегуваш и цялото това брутално неграмотно писане е един бъзик. Яко е да провокираш хората.

радвам се че ме поздравляте по тоз чат. да ви са връшта тъпкано/// :-) прав сте че много диванета се мислат за хипер ентелегентни може би като стани шеф , или малко по- малко, ама станишеф никой не може да му полей вода. сички жени (отпрет) и сички чесни мъже (отзад) крепиме до болка станишеф заштото той ше ни управи сички заедно, но аз сам сагласна и по утделно. приятна вечер и на вас и продалжавайте да ме четете и да ми се васхиштавате. :-))))) Това така ли е или не е така? Браво много прекрасни нешта....

А той ще се върне! Ще им разкаже играта!

Само да знае точно кои са... Командо не прощава :)...

Да пробват с Чък Норис, за последно.

Няма как да стане, Чък Норис сам създава и пише всички новини по света...

Ролите му като руснак са най-интересни.

Питай жена му коя роля е най-интересна. Тази с икономката мисля, че изби рибата.

Пусти хакери! Бетер нашите тролове...могат да метнат човек на въжето без да им мигне окото.

КАКВО ТИ ВЪЖЕ, НАПРАВО У ТРАПО :)