Фирми на ”Лукойл” обвинени за пране на пари в Румъния

Румънската прокуратура внесе обвинения по дело за разследване на пране на пари в дъщерни компании на "Лукойл" в страната.

Обратно в новината

Коментари - Фирми на ”Лукойл” обвинени за пране на пари в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно ли е, че Лукойл има собствено пристанище в Бургас, до което българската държава (гранична полиция, митници ...) няма достъп?

Има си пристанището на бившия Нефтохим и купено заедно с рафинерията. А дали могат да влизат или не от митница и данъчни - това ББ може само да ти отговори. Всъщност новата вила на Доган е точно зад него на брега и там определено никой не може. Преди като се мъчиха да слагат измерватели, нещо ги отлагаха, та после май били незаконни и не знам си още какво, та в крайна сметка - нищо.

В България трябва да се започне от фирмите, които доставят петрола. А и наскоро лабораторията на Иван Костов доказа, че Луккойл са ощетили държавната хазна с над 1млрд лева. Нали Луккойл щяха да съдят Иван Костов, но си замълчаха!!!!!

Когато ходя да зареждам там, винаги ми дават ойл, но досега никога не са давали лук. Значи лъжат - само ойл и никакъв лук! Ето първата измама.

Л,укойл не пере пари бе. Произвежда ги. Перат тъпите глави соросоидни. Румънещи колония на фащ.

Да криеш данъци не е производство на пари по честния начин. Но тук вече имаше проверки на Лук Ойл България, който е холандско дружество. Руснаците си имат икономическа територия у нас и много, много не искат да се различзават от социопатите, които управляват.

Тук е същото,Лукойл пере милиарди,но понеже нямаме съд и прокуратура,то и няма,кой да ги разследва и осъди! Тук почти всичко е прогнило в корупция!!!

А бе нема ли атакисти тука да цвъкат минуси и да коментират за "соросите " ?

ВРЕМЕ Е ПУТИН ДА ОДЪРЖАВИ ЧАСТНАТА ЛУКОЙЛ И ДА ПРЕХВЪРЛИ АКТИВИТЕ И НА ДЪРЖАВНИТЕ РОСНЕФТ И НА ГАЗПРОМ .... А ШЕФЧЕТАТА И В ПАНДЗА В СИБИР КАТО ХОДОРКОВСКИ :)))

Мисля, че румънците малко са предобрили работата, защото декларираните данни като несъответствия в данъчните декларации имат технически параметри, на които съответстват и след точни изчисления може да се говори за грешки , а не за престъпления. Нещо не е много коректно да се говори и точно за самата Лук ойл , защото това са дъщерни дружества с паралелна и поддържаща дейност, което е друг вид отговорност, а не отговорност на дружеството собственик на холдинга. Общо взето нападките са повече наизуст, а защитниците са малко рицари- поети средиземноморци.

За какво им е на Лукойл да перат пари ??

Ех,тези ЦРУ дебили,никакво въображение!А това:и недобросъвестно използване на капитала на компанията????!!!!Избихте рибата!!!!!

АКЦИОНЕРИ НА ЛУКОЙЛ : - ТУРЧИНА ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ - 20.6% - ЕВРЕИНА ЛЕОНИД ФЕДУН - 9.8% ОСТАНАЛИТЕ АКЦИИ СЕ ТУРГУВАТ НА ЛОНДОНСКАТА БОРСА ... 75,96 % ОТ АКЦИИТЕ НА ЛУКОЙЛ СЕ ПАЗЯТ В ING Groep N.V. аМСТЕРДАМ :))))) РУСКОТО НА ТАЯ КОМПАНИЯ Е САМО ИМЕТО :))) В КРЕМЪЛ С РАДОСТ БИХА УДАРИЛИ ЛУКОЙЛ И БИХА ДАЛИ АКТИВИТЕ И В РУСИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ РОСНЕФТ И ГАЗПРОМ:)))) АКО СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО ЗА ПРАНЕТО НА ПАРИ , В РУСИЯ МОГАТ ДА СЪДЯТ ЛУКОЙЛ ЗА СЪЩОТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАТ :)))

ЩО МЛЪКНАХТЕ БРЕ СОРОСОИДИ ? .... ОКАЗВА СЕ ЛУКОЙЛ Е СОБСТВЕНОСТ НА ТУРСКО -ЕВРЕЙСКАТА МАФИЯ ?:)) НЕЩО ПРИТЕСНЯВА ЛИ ТОВА ?:))

На море са бе...

А на кого продават рашаните бре? Освен това няма проблем в това, че са свързани с руснаците, а че дъщерни дружества нещо са с неизправни данъчни декларации, което е много спорен юридически въпрос, така че не си прав да дуднеш като изтърван.

в едно не съм сигурен,а именно че Русия могат да съсипят Лукойл,защото Лукойл са собственост на Ротшилд,а те са много на Русия.

много над Русия

Ти изброяваш имената на двама руснаци, които определяш като турчин и евреин- добре ли си? Не знаеш ли, че комунизмът не дискриминира етносите, а изисква вярност на партийната линия? Защо будалкаш аудиторията?

Абе, мекотело, защо тогава семитите терористи, наричащи се турци от ДПС, пишат, че комунистическото правителство на Живков ги е дискриминирало по етнически фактор. Кажи бе оръфляк.

Браво. Това е разликата с България. Тук излизат с номера "Да не вземем да изплашим чуждестранните инвеститори".

когаааааааааааааааа

Поинтересувайте се какъв е бил бащата на валентин златев

Васил Златев Петков - мнооогогодишен кмет на Правец и член на БКП.

По интересувайсе в КОЙ хотел в Правец бе отровен Мишо Бирата случайно там пребивава Вежди Рашидов за който турски медии казват че е отровил на прием Бившия Турски президент Тургут Йозал с отровна лимонада досущ като Мишо Бирата

метт на правец по времето на тошо живков, дясна ръка на тошо, ченге,гадд комунистическа, тъпселяндурр.Удобен човек, свикнал да слушка, за да може да папка. Впрочем достатъчно е да видите валето златев, да видите каква интелигентност излъчва и всичко си идва на мястото.

в борда на директорите на ЛУКОЙЛ -ДОНАЛД ЕВЕРЕТ -КОНОКО ФИЛИПС ТЕКСАС САЩ МАРК МОБИУС-КОНОКО ФИЛИПС САЩ .КОНОКО-шеф Е РОТШИЛД .ВАЛЕРИЙ ГРАЙФЕР-руски евреин хазр.Лукойл е с 2щаб квартири една в Москва и една в меката на Еврейските Финансови Пазари НЮ ЙОРК на Йст МЕДОУ.Ето и дяловото участие ИНГ Банк Евразия Холандия с 75.96 процента акции следва 8.19процента дял Депозитаро Клирингова Компания 5.53процента Национален Разчетен Депозитар 3.93процента СДК Гаранти накрая 1.42процента Урал Сиб-Нефт

ЛУКОЙЛе на загуба откакто герб е на власт .Това не пречи на Златев да строи за 100МИЛИОНА ЕВРА най-луксозния 5*хотел в Слънчев Бряг с 600стаи на мястото на Санаториума за Свети Влас с вид на Еврейска Хазарска Синагога после се чудятЩО аджебъ НЯМА ПАРИ за пенсии и здравеопазване .В същото време Боко играе карти с Валентин Златев пие и яде на аванта в хотелите Хелиоси РиуПравец заедн откриват ТУРСКИ не руски паметници щото Вагит Алекперов е АЗЕР а те са близки с Турците и Евреите

Всъщност българите, които не са тръгнали на Запад са изповядвали ислям и азерите са от същата група. Общо взето онези, които не са християни и юдеи имат българска връзка, защото са приели исляма по- късно. От големия хаганат на Атила са се разделили и са приели различни религии. Волжските българи са се преместили на изток и повечето приемат исляма, който има много общи връзки със зороастризма. Всъщност исляма е като станиол над зороастрийската вяра и не може да го унищожи.

Въобще не си умен а прост кат Шотландска Гайда.ЛУКОЙЛ е 76ПРОЦЕНТА собственост на ИНГБанк Евразия Холандия собственост на РОТШИЛД отвори Уикипедия и чети тъпак

Не много отдавна Първанов - екс БКП/БСП сега АБВ, Борисов - екс БКП/БСП сега ГЕРБ и Вальо Златев -БКП/БСП играеха баскетбол в червени екипи. Апропо в хотела на последния в Златевград (Правец) се спомина Мишо Бирата, а фирма "Ипон" на Боко Борисов охранява "Нефтохим Бургас" собственост на "ЛукОйл България" на Вальо Златев. Сега Боко Борисов - екс БКП/БСП сега ГЕРБ и Вальо Златев -БКП/БСП играят карти, а фирма "Ипон" на Боко Борисов продължава да охранява "Нефтохим Бургас" собственост на "ЛукОйл България" на Вальо Златев.

У нас колонизатора Лукойл не е платил и стотинка данък печалба, откакто черния Иван им ПОДАРИ рафинерията. Обаче Болен и дума не обелва затова, щото копейките му се снасят от Кремъл и олигарсите в Бургас си размотават макарите с качествена дрога и млади манекенки.

У нас "Лукойл" работи на загуба!!!

Ой, мамочка ! - 'нашие' интернетчики с ума сошли !! ...да И ккклявиатурррЪ у них ззззаморзла ...:-))))))) ...с Терористи ---> Не се преговаря .

Секачо, у нас с терористи дори се играе белот у БанкИ!

Вагит Алекперов (президент ма "ЛУКОЙЛ") : "През тези години (от 1999 г. до днес) ние винаги сме се чувствали комфортно в България и поради това сме сигурни за бъдещето на нашите инвестиции тук. Били инвестирали над 4 млрд. долара, включително в бензиностанциите и в алтернативна енергетика - вятърни и фотоволтаични централи. Браво! Данъчен рай! При срещата си с с Борисов той е коментирал, че трябва да бъде обърнато по-голямо внимание на тези нюанси от пазара, които съществуват с вноса на некачествено гориво от съседни страни, което не се облага с данъци. ... Всички складове да бъдат маркирани и да имат монтирани измерващи устройства. Данъчната тежест трябва да бъде еднаква за всички Та ето кой е наредил да се сложат измервателни уреди и на 30 000 ведомствените бензиостанции за продажба на гориво!

И в България не внасят данък печалба...и Цацаров спи....

Това го знаем от година и половина

А да видим сега дали ще организират преврат срещу правителството на Румъния. Газпром обаче първо трябва да си набавят румънската Мая Манолова.

Абе пич, ти къде си чел за "дебалансиран" атомен реактор ?! Някак си умеете, няколко човека, да създаване настроение в ДИР-а :)

Щом перат в Румъния перат и тук и където и да е. Руснаците навсякъде и винаги са едни и същи - повредени от комунизъм мозъци.

Тотална война срещу всички руски фирми! Да изгоним руските бандити от Европа!

от повече от година не съм заредил и капка гориво от Лукойл или бензионстанциите на Газпром. Само Ромпетрол (много качествени горива!), ЕКО, Шел и краен случай ОМВ. С това може да допринесе всеки българин за промяната към по-добро на олигархична Русия

Приятелю млад, вероятно не си наясно, че всички бензини А95 и обикновен дизел на всички бензиностанции в България са 100% от Нефтохим-а, демек Лукойл. Останалите по-скъпи продукти са вносни. Така че от твоя "своеобразен" протест - файда никаква. В условията на "пазарна" икономика по български, за "финтиране" на монополизма и дума не може да става :)

а тука кога?

Ха ха ах! Румънягите в стремеж да се класират по-напред от Полша в конкурса " Най-изпълнителен роб на САЩ", ще се пребият сами по надолнището! Вместо да си разследват канадската нескопосана АЕЦ дето я направиха наполовина с , както казват експертите", съмнителните реактори КАНДУ 6, които могат да убият милиони, се хванали на въдицата на САЩ да ловят руски капитали във въздуха! Само в България подаряваме на САЩ над 1 милиард лева за енергия, която не произвеждат и още 5 милиарда за енергия, която е 3 пъти надценена.Обаче ще разследваме Лукойл , дето ни направиха за смях , че не знаем колко тежи петрола! ХА ХА АХ!

дрис, дрис, аз съм путлерист!

Къде се скри Иван Шиляшки? Нали той движеше тези договори!!!!!

Румънците се усетиха, че ги чака украинският сценарий в горивата. Лукойл е със седалище в Холандия , собственност на Род шилд чрез банков холандски холдинг. Както Филипс.

И у нас трябва да се започне разследване и ревизия на Лукойл!Да видим кога?!

Крайно време е да се изгони Лукойл и да се изхвърлят 17 000 булгаристански скота безработни на улицата. Ех, че кеф.

Да перем парите им, да си инвестират в солари из България с договори вовеки веков на твърди цени и да пълнят сметки в Швейцария ли...

Ти въобще не бери грижа за тези 17 000. Въобще няма да останат без работа и 100% ще са по-добре, отколкото сега - под руския ботуш.

Скорцени, тая рафинерия е работила и преди Лукойл да я "купи", защо смяташ, че без тях не може да продължи да работи?

И у нас трябва да се започне разследване и ревизия на Лукойл!Да видим кога?!

Няма да стане-плащат добре на тези,които трябва да ги "почнат".

Ами у нас какво чакат да ги почват

Американците не им дават.:))) ха ха ха