Малайзия: Отломката е от нашия ”Боинг”

Серийният номер на отломката, намерена край френския остров Реюньон, потвърждава, че тя е от малайзийския пътнически самолет, който изчезна през март 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Малайзия: Отломката е от нашия ”Боинг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми редактори, търпеливо чаках няколко дни да поправите това заглавие, но уви! Никой в правителството на Малайзия никога не е казвал, че отломката е от "техния" "Боинг"... Знае се само, че е от "Боинг 777". Не е потвърдено, че е от полет MH370. Не се излагайте така! :( Може и да има огромна вероятност да е именно от изчезналия самолет, но публикуването на грешна информация, струва ми се, е неморално, а и може би наказуемо.

когато беше установено, от "Инмарсат", че самолета е напуснал Китайско море и се е отправил на юг в просторите на Индийския океан, изказах следната хипотеза!Самолета е летял по скоро в югозападно направление, а не на юг, към бреговете на Австралия, както предполагаха и търсеха!?Изпадналия в лудост пилот е умъртвил пътниците и другите от екипажа, посредством спиране на подаването на кислород вътре в самолета!Което той спокойно може, безпрепятствено за себе си, да направи!Самолета е летял до пълното изчерпване на горивото и е бил внимателно ПРИВОДНЕН с максимално ниска скорост, при която самолета не се врязва и разпада на повърхноста на водата, а се плъзва по повърхноста и застава в надводно положение, без да има парчета от негов разпад!За час-два-три, самолета се наводнява и потъва!Едва тогава започва разпада на самолета, когато огромното водно налягане на определена дълбочина в океана, смачква самолетната конструкция и той се разпада на парчета, дълбоко под водната повърхност!?При това положение няма да има изплували парчета на повърхноста на океана, защото разпада е настъпил на стотици метри дълбочина и всичко потъва надолу!?Затова, на повърхноста на океана, няма никакви следи от самолета!?Точката на потъване е такава, че там има мощни дълбоководни океански течения, които с тяхната си скорост и посока, отнасят част от по-леките останки именно в посока, към бреговете на остров Реюнион!Други, по-малки, възходящи течения от дълбините, тръгващи нагоре по океанския шелф, издигащ се към Маскаренския островен архипелаг, изнасят тези по-леки останки на повърхноста на океана и те се спират в бреговете, там където са намерени!Пак казвам!За мен, самолета е летял в югозападна посока над океана и досегашните търсения бяха в погрешни посоки!

защо?

подлуделия пилот е търсел, гибелта на всички в самолета и самото негово самоубийство, да са възможно най-трудни за разкриване!Търсел е потъване на приводнения от него, похитен самолет, в по-трудни за претърсване, достатъчно дълбоки части на океана!Търсел е всичко да се случи така, че да остане загадка!?На намерения у дома му портативен симулатор за самолетни полети, според мен е отигравал приводняването на самолета!Дали е вземал в предвид, океанските течения там, където е избрал да потопи самолета и че те могат все пак да извадят някакви останки, които да бъдат в последствие намерени, не знам дали може ли да се даде вече отговор!?

французите са го свалили, ако държат да има виновен. И без това, французите станаха известни, като саботьори след взривяването на кораба на Грийнпийс.

в областта на географията, екологията, мистиката или някоя друга област на човешкото знание или невежество да ми обясни: Как 2-у метрово желязо може да излезе от Китайско море? Хайде след това, че може да хване морските течения и да отиде до Мадагаскар да допуснем че е по-близко до истината.

Ако вземем разстоянието (близо 6000 км) и го разделим на 500 дни, ще видим, че желязото е изминавало по 12 км на ден. Това е един достоен за Гинес рекорд.

Дори да е паднал в КИТАЙСКО МОРЕ, което не е сигурно, скоростта която ти изчисляваш е 0,5 км\час.

Не е излизло от Китайско море и не е железо, а алуминии с пенопяна или нещо подобно, което си плува без проблем, като дъска за сърф. И Реюнион е в обвхвата на летящия Боинг на 5700 км от Куала Лумпур, която пък е на 4400 км. он Пекин или 2 часа разлика на полета. Толкова обикновено са запасите от гориво. Атакист си нали? И с почти средно образование?

Според тебе след като самолета е летял към пекин и се "изгубил" от навигационните системи малко преди да навлезе над Виетнам. Може би по указание от Сорос и някое НПО е поел към Африка щото от там е по пряко до Пекин.

Обърни се към произволе справочник и ще разбереш, че до днес няма самоле направн от алуминий. Причината е проста. Няма механична устойчивост. Изполва се спалв на базата на алуминия и се нарича "ДУРАЛ". За по-просто съм го нарекал желязо. Ако това ти пречи мога да ти напиша и състава на този материал.

Пенопяна... глупопрост?

След като франсетата ще разследват парчето от малазийския Боинг, то от къв зор отломките от друг малазийски самолет заминаха за разследване в Англия и Холандия, а не в Русия?

И що в Русия, а не в Украйна примерно?

Странен въпрос.

Упокой на душите на загиналите ! -А де ги ония със конспиративните теории?

Е тия серийни номера сигурно ги печатат и на тоалетната хартия която е била на боинга. Парче метал неизвестно колко стояло във водата и облепено с миди ,но серийния номер се вижда ясно и отчетливо. То бива глупости ама чак пък толкоз Някоя гемия потънала пред години сега ръси парчета а пък те боинг. За всички е ясно че Боинга е свален над Украйна без пътници без екипаж за да се дискредитира Русия.

Брао, от уникалнито тъпите путлерасти си - две мения по въпроса няма.

Човек да не предложи малко конспиративни теории - направо ще го разкъсате :)

Аха. Като се замисли човек отломката е 2 на 1 метър. Ако ги съберем се получава точно 3, колкото са страните на триъгълника с окото в американския долар. Това едва ли е съвпадение - ясно е че американците са замесени. От друга страна парчето е от Боинг 777, ако ги съберем се получава точно 21, т.е. числата он парчето което е 2 на 1 метър. Освен това в триъгълника на долара има око. А ни показват парчето на снимка, т.е виждамего с очите си. Това едва ли е случайно, очевидно илюминатите са замесени в случая, както и ЦРУ, което се изписва с 3 букви - точно колкото е сумата от страните на парчето и точно колкото са страните на триъгълника с окото върху долара. Очевидно американците са отвлекли самолета савлили са го над Украйна за да обвинят Путлер и после една от отломките предадена на за експертиза е подхвърлена на Реюнион. От друга страна като всеки еди путлерас знае какво значи Реюнион от нотата Ре и от юнион, т.е. целта е да обединят света срещу православието за да го унищожат. докато си подсвиркват в Ре-минор.

Са прочетох по надолу атакаджиите идиоти и се оказа че съм в десетката и тяма начин да не е така.

Дали пък руснаците нещо.....а?????Обонго още не ги е обвинил,също и нашия пухльо.

Ако останката е намерена на острова, това означава, че самолетът не е паднал във водата защото му е свършило горивото... Или се е разхерметизирал във въздуха (а защо ? и къде са другите останки тогава ?) или някой просто е занесъл това парче на острова, за да "докаже" официалната версия.

Има миди по нея - т.е. стояла е във водата със сигурност.

Сега пък миди ... Много ясно - лепени са в лаборатория на ЦРУ :)

Да не купуват повече Бонгове, че много падат.

Не са проблем Бойнг-овете, а тези които ги карат. Има места по света, където след като си карал такси се качваш на самолет...и те така....

Серийният номер на отломката, намерена край френския остров Реюньон....... Добре , че я намериха тази отломка до този остров, че бях започнал да си мисля, че самолета могат да го търсят на Марс.

На Диего Гарсия казват,че може да се намери останалото от Боинга.

В мрежата се публикуваха коментари именно, че пътниците от Боинга са на о-в Гарсия и ги държат като пленници, т.е. самолетът нер се е разбил, а е бил отвлечен със съществуваща за това технология (неяата не са такива, каквито изглеждат и ни ги представят масмедиите). И за д асе прикрият следите, самолетът е бил унищожен така, че отломките да се разпилеят и изплуват чак в австралийски води. Имаше инфо за това, че част от багажа, спасителни жилетки и др. оборудване на самолета е намерено изхвърлено, или носещо се по вълните в този район. Така се е "потвърдила" версията, че самолетът е катастрофирал по незнайни причини. Само дето не намериха нито едно тяло на пътник.

На Диего Гарсия има военна база ! Що да са ги отвлекли там?

сега гласоподавателите на хер болен и на бсп да търсят други версии. То не бяха, че е отвлечен от цру, че после същият е взривен над Украйна...пак от цру...

Що не им духнеш на тези гласоподаватели?

И по какъв начин "намирането" на една незначителна отломка на някое място може по категоричен начин да докаже, че на въпросният самолет не му се е случила някоя от споменатите версии??? Ти пък ЦРУ хептен за по-гламави от теб ги взе!!! За тъпандурници като теб, мога да ти предложа варианти за размисъл, от които може и да ти просветне колко глупав коментар си написал: вариант 2 - ЦРУ отвлича самолета в базата си на о. Диего Гарсия, който го няма на повечето карти, уншщожава го и с някой транспортен кораб довлича до въпросният остров въпросната отломка ... за да бъде "намерена"; вариант 2 - самолета е свален над Донбас, при което украинската армия обстрелва района с артилерия за да прикрие евентуални следи, но въпреки всичко опълченците откриват и опазват и двете черни кутии които все още на са разчетени (немските от разбилият се в Алпите Airbuis 320 на Germanwings още на втория ден ги прочетоха) и ги предават на малайзийските власти - после всички знаем как всичко беше натоварено на тирове и откарано в Холандия ... а що ли не и част от това всичко към о. Реюнион???

И ся, що франсетата са свалили Боинг-а?