Иванов допуска обрати в консенсуса за Конституцията

Христо Иванов обяви, че допуска обрати по постигнатия от политиците консенсус за промени в Конституцията, защото все още те не са факт.

Обратно в новината

Коментари - Иванов допуска обрати в консенсуса за Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че последното, за което се порите, е съдебна справедливост. Други са ви приоритетите - там покрай по-скъпия ток някъде е скрита истината. Предателски душици.

земи се обръсни мяза на талибан

Съдебната реформа има за цел да вкара в затвора част от тези, които трябва да я осъществят.

Не знам коя реформа е добра, не съм правист, но знам какво искам - равенство пред закона! - до кога ще ни лъжат, че "справедливо" съдят ЦВ.Цв. например?!Спазване на БЪЛГАРСКИТЕ закони, а не брюкселските дивотии за щастливи кокошки.То,щастливи кокошки у нас бол - от Народното до президенството и всички кудкудякат, а само петел няма.И естествен въпрос - за какво ни е президент и президенство?

От внасянето на последния ЗИК се вижда каква ни е и политическата класа, а и съдебната реформа. Та те не би трябвало изобщо да могат да го внесат този ЗИК в администрацията на НС - част от подписите (както написаха даже в медиите) са били събрани "виртуално"! Значи е внесен в нарушение на Закона, щото правилника за дейността на НС е със силата на закон... Ама те били обещали, че "после" ще се подпишат! ЗИК е внесен в нарушение на Закона, дори и един подпис да липсва! Това е гаден парадокс от където и да го погледнете.

Когато няма морал,правото е безсилно! И защо на тези протестъртчета,които се намърдаха във властта през задния двор ни им се каже,че подобни "риформи" с нищо няма да повлияят на бедността ,безработицата,безработицата,...!?

Обрата вече е факт, след като вие сами се отказахте от реформата. А отказ от консенсус върху едното нищо, пак е нищо. Нали се сещате, че ще трябва да ви сменяме?

А ние докато не видим осъдени корумпирани политици,олигарси,кметове и областни на затвор за десетки години,няма да повярваме в ,каквато и да е реформа в Съдебната система!!!!!!!!!!!

повик към младите свободно мислещи българи-къде си вярна ти любов народна къде блестиш ти искралюбородна на младите във сърцата да се освободят от измамата на протестна мрежа-Протестори, ченгета добре платени чуждестранни мекерета наследници и чираци на престъпната върхушка.

Правителството СИМУЛИРА политическа активност и че уж прави някакви големи промени в политическата система. И дори т.нар. "държавен глава", всъщност (п под чехъл) също се опитва да "блесне" с някакви инициативи за референдум... АМАН ОТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.

Конституционният съд е СЪД, а не консултант на Парламента! Питането по неслучили се конституционни промени е недопустимо. Липсва обективен факт чиято противоконституционност да се обсъжда. Намеренията не подлежат на разглеждане. Във всеки съд на кабинетите на съдиите пише че не дават консултации! и с К.С. е така. Ама Бацко реши да пита и всички калинки -юрош на маслините!

Това еврейско копеле и майка си е готов да продаде, само и само максимално да се блажи от властта. Какво стана с различните подписи, с които са го подписвали и с 600 000-те хиляди, с които е направил далавера ???

на две???!!! ЕС иска това което вие ходите да им хленчите... Стига с тия селски номера! Имаме конституция и е унизително един български министър да говори подобни неща.

да така е по - лошото е че ние си ги избрахме тез управляващи идиоти ( ма май идиотите сме ние щот ги търпим) хубав ден от мен !!!

Ами кандидатирай се и ти за да избереме и теб - един идиот повече или по малко няма значение

Конституцията е насрана и правена под диктовката на комуноидните шизофреници

тая конституция....нямаше оплаквания...

Не знаех, че ако 180 от 240 депутати са гласували е постигнат КОНСЕНСУС.... Аман от неграмотници....

Така е, за да има консенсус трябва да има 100% СЪГЛАСИЕ... Ама глупавите журналисти и управляващи мислят, че раята яде доматите барабар с колците...........

консенсус - това е да разделиш СЕНо на два КОНя.

Две изречения - една гола злобичка. Няма как човек да се замисли какво му е дилетантското на Христо Иванов, след като преди това си го нарекъл "цървул".

Изобщо не е злоба, а реален поглед върху нещата ! Защото за 25 години от изредили се управленци-дилетанти-манипулатори страната ни е заприличала на пустиня !

И още нещо : аз искам да избирам съдиите по това какво и как са свършили , а не на коя политическа сила угодно са полегнали !

Дилетант !