Германия отхвърли твърдения на Гърция за близко споразумение

Берлин отхвърли твърденията на Атина, че е близо до споразумение с кредиторите си. По-рано Алексис Ципрас обяви, че преговорите са на финалната права.

Обратно в новината

Коментари - Германия отхвърли твърдения на Гърция за близко споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има едим коментар с 64 плюсчета... И няколко с по над 30 плюсчета. Май, ако дир.бг държи на сериозност, трябва да изключи опциите за самооценка и повторна оценка. Същото важи и за гласуванията. Иначе, поръчковите мнения ще имат винаги превес. По отношение на фалита на гърция, ще се повторя, за кой ли път: -Фалит на Гърция и излизане от еврото няма да има. -Ще има връщане на заема, отпуснат от Гърция на Германия през 40-те години на миналия век, барабар с лихвите.

Което няма да върне парите на тройката гробари.

тия гробари да дават следващите 7 милиарда евракис, че децата гладни!

Eлектората на ГРОБ , българоубийската партия.

Преговорите са на финалната права, още една-две крачки и Гърция е в пропастта!

Всичко зависи от дължината на финалната права.

Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев(Алескис Ципрас), да смачка мутретата на Евро-юдо-масоните, да изведе Елада от Еврокочината и нищо незначещото Шенгенско пространство!

Както и да злобеете те са доста над нас няма да дойдат на нашето ниво щото са хитри и имат акъл.

прав си. само ще мечтаят да дойдат на нивото на българите. поне 100 години.

Кои сте тия "нас", дето сами си се определяте за тъпанари? Електоратът на БСП? На АТАКА? На Бареков? Нали не смяташ, че целия ни народ се състои от имбецили с IQ на амеба (като вас)?

28.05.2015 11:43 Eлектората на ГРОБ , българоубийската партия.

Това е както приказката за Настрадин Ходжа, който трябвало да убеди селяните, че богатите е хубаво да делят с бедните. Върнал се вечерта щастлив и докладвал - "половината работа е свършена, убедих всички бедни". Та и Ципрас е свършил половината работа, убедил е всички гърци, че немците ще им платят сметките. Остава само другата половина...

На времето имаше една песен - Искам да съм негър, негър в Алабама. Аз пък искам да съм грък , грък на остров Тасос.

Германия ЩЕ ПЛАТИ сметката на Гърция отново, защото САЩ го искат. Иначе Гърция е с Русия! Така ще е докато германците не изритат бабата, дето САЩ са и по-важни.

Даже и троловете спряха да се обаждат, да оставим гърците "щото те шъ съ оправят".

Русия нали каза, че ЩЕ им даде кредит. Както ЩЕ построи мост до Крим. Както ЩЕ си построй кораби. Както ЩЕ построи комунизма. ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ :)))

Само ЩЕ помисли и евентуално 30 години ЩЕ им изкупува селскостопанската продукция, на цени които ЩЕ им каже допълнително.

Гръцкото земеделие без евросубсидии ще бъде музеен експонат.

Ципракис има план "Б" - накрая изувакис гащакис и надупакис. Гръцкия нард ще го разбере!

Cметакис бес кръцмаракис. Oтговорът е твърдо: Hааааин!

Гърция не е Византия, не е Македония, не е Тракия! Гърция си е Гърция и трябва да си плати сметките! Това е урок за всички, които са готови да натоварят с дългове народите си с едничката цел "сладък и безотговорен живот", макар и за кратко! Жалко за СИРИЗА!

абе ние искакис авантакис, ама тия гаднис германакис не давакис бе! Бахтакис технакис мамакис, авантакис за гърцакис народакис!

Бравакис за коментакис ...:)))

След месеци на розови обещания за светло бъдеще, дойде реда на откровените лъжи.

Хайде гърци - режете заплати и пенсии, вдигайте данъци, оптимизирайте работните места.

Скрихте ми коментара. Сега ще се изразя по друг начин, но аудиторията пак ще ме разбере. ципрас има голям мерак, ама не го може.

И ще сключат споразумение с най-добрите условия,пък Вие си дуднете колкото искате

Гърция е на финалната права поне от 50 години и все тича към финала. Така изцоцаха Запада, че само идиот може да повярва, че гърците ще се споразумеят да платят и няма да фалират. По- скоро гърците знаят, че от фалит глава не боли и се започва на чисто, а в банките кредитори се тресат като станиоли и наистина са на финалната права и самоубийството. Така, че е по- скоро възможно Ципрас да се е избъзикал с кредиторите, които са изпаднали в ступор преди да се посъвземат и да започнат да се тресат.

отличен коментар ++++

Викаш бършат тебеширените чертички на дъската и започват на чисто, а? Като в селската бакалия. Хахаха.

България като фалира 1997ма, що ни останаха дълговете? Сигурно са ни кофти политиците.

Един длъжник никога не вярва, че дължи пари, не вярва и че ще ги върне. Просто през цялото време баламосва кредитора си, че някой ден евентуално като изкопае златен великан от доходите от музейни билетчета ще дава частични плащания. Има ли някой,който да вярва в гръцкото икономическо чудо? Просто Гърция е икономическо джудже, на което предстои да се пръсне. А след фалита винаги има последствия, които гърците никак не мислят да поемат.

Комунистите винаги представят желаното за действително - който се хванал на въдицата, се хванал. Изумителното е, че това се повтаря вече цял един век, на половината земно кълбо, и все още се намират безумци, които да им вярват!?! Явно е бил прав Айнщайн, когато е заключил, че единственото безкрайно нещо, освен вселената, е човешката глупост!!!

не е глупак,а хитрец.

Комунисти, комунисти, ама тия дето пълниха гушата на гърците са си баш капиталисти! Тях да ги питаш какво правиха и къде гледаха като раздаваха. Може да са гледали в България и затова да са давали на гърците.

Нашите висши комунисти и родата им са сега най-върлите капиталисти, така че дай и на мен от българския комунизъм

Ако бяха си избрали интелигентни политици, каквито нацията им има, сега щяха вече да набират скорост за излизане от конфузната ситуация. Сглупиха, избраха комунисти - най-долнопробната измет, която пазарът предлага. Не са си научили урока от всички примери, които предлага историята на явлението комунизъм. Не са доловили, че от един век насам и от 43 заразени държави няма нито едно изключение от провала. Който не си учи уроците, губи по точки и никой не му е виновен. Аз знам, че от 4 управления на БСП има 4 кризи. И че ако управление на БСП продължи повече от 2 години, започва икономически спад, който се компенсира с много, много драми от следващите управляващи. Урока съм си го научил и не го забравям! Дано едноканалните лумпени поне този урок научат, ще заживеят наистина по-добре. Аз не знам някой някога да ги е лъгал толкова, колкото комунистите. Срамна работа, че не могат да вдянат как шепа лидери забогатяват за тяхна сметка, оставят ги в немотията, която са им донесли и се изнасят със сериозни суми пари да си живеят живота някъде настрани от кочината, която са създали. Последният пример е Съсела. Нима сте забравили как ви метна на върбата, та още се клатушкате, смешни чучела?!

ами така е , ама ако знаеше кои ги финансира и от малка почти неизвесна партиика ги спусна в власта е те там е интересното ....

Гърците са си тарикати и ще успеят.Длъжник не се трепе, помага му се за да си върне заема.Навил със се да ставам гражданин на Гърция,едва ли ще загубя нещо.

недеи 4е данъците им високи дерът ги яко , затова и имотите яко падбаха в атина в момента 50-60 кв апартамент може да го вземеш за 7-8 хиляди еврака

а като фалира гарця цената в драхми счте баде 700-8оо евракис,а мозе и по- малко.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

време е да се сложи краи на драмата! да си връщат драхмата и да кандидатсват отново за европ. съюз! на всички ще олекне! това е

ми ако не искат ?

ако не искат ще имат български заплати. това е положението

Tоя цапрас лъже като дърт циганин . има ли изненадани, обаче? Aми не. Tоù на циганин си и мяза.

аде бабо даи пара че катурна се еврото

Катурнаха се поредните комунисти. Опитаха да катурнат еврото, но не стана.

за няколко месеца падна с 20-25 % , ако гърция тръгне да излиза от зоната ще падне поне още с толкова до края на годината

Лъжливо комунистче. То други комунисти има ли?

мъртви.

Те са от добрите