Увещавали Симеон да се кандидатира за президент

На все по-осезаем натиск да се кандидатира за президент е подложен Сакскобургготски, той започнал да се замисля и бил склонен май, разкрили негови приближени.

Обратно в новината

Коментари - Увещавали Симеон да се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да се кандидатира. Има потенциал и е гражданска личност, такава каквато трябва да бъде Държавният глава. Ще гласувам за него.

Стига вече,край на простотиите!Симеон е в пенсия,на пределна възраст, да си гледа здравето,къде го будат между шамарите!Някои хора ,отново се опитват да се присламчат към властта,използвайки бившия нереализиран цар за марионетка!Това вече е прекалено!Не е важно дали е известен навън,а дали вътре е допринесъл за възхода на държавата!Как мислите?Местан подмолно,виждайки реакцията, иска отново да е реабилитиран от царя или просто да пречи!Както и е видно как прозират руските интереси за дестабилизация,а продажници колкото искаш,а така ли трябва да е?

да го назначат за Цар. Да си помогне туризма

Кой го е увещавал? Тези от ДС разбира се. Същите тези, които го докараха 2001 година.

Някой се е загрижил за старите муцуни. Предлагат Симеон за президент, Мони Паси за кмет, Надка Патка (Михайлова-Нейнски) за посланик в Турция, Гергана Паси за шеф на Национално бюро за предотвратяване на корупцията (НБПК)...

Кьор фишек - да ни мъти мозъка. Да очакваме следващите предложения. Накрая ще ни пробутат когото им трябва и ще кажем Слава богу!

Браво, по-добър и честен кандидат едва ли ще има!

ТОЗИ СЪЩИЯ НА СНИМКАТА НЕКА ПЪРВО ОБЯСНИ ЗАЩО ВСИЧКИ ЖИВИ ПРИБЛИЖЕНИ НА ПОКОЙНИЯ МУ ЧИЧО СА НИЗГВЕРНАТИ И ВЪВ ЗАБВЕНИЕ!

Това е идея на вещицата Кукунева. Тя предложи Соломон Паси ("майната му на православието!") за кмет на София. Сега пък е предложила съпругата му Гергана да поеме новото Национално бюро за предотвратяване на корупцията (НБПК). Те, безродниците, се поддържат.

Ген. Атанасов го каза много точно по адрес на съпруга и - "Търсят му добре платено работно място". Като не стана с кметското място, сега "червената кукувица" (много добре казано от Иван Костов) гледа да устрои съпругата.

айде бе, измисли го. Трябвало на ББ компроментиран , та да го изберат. А нали знаеш,че ГЕРБ печели само заради него. Та млъкни. Но ако искаш да кажеш,че БСП-то е компроментирано, тогава - да

един казва,че българите не признавали интелигентния човек. Абе какъв интелигент- какви дипломи има, освен да краде какво друго е правил.Пардон - известен е като болен хазартен играч. Абе я стига. Блюдолизец - мислиш ли, че той е най-интелигентния българин, та той и българин не е.

Тодор Живков беше на 78 години, когато го свалиха от власт. Симеон сега е на толкова, а за президентските избори ще закръгли 80-те. Какво да очакваме тепърва?!

Това трябваше да го предложат преди 10-15 години! Сега вече е компрометиран! Само бакалски сметки от простаци в тая държава!

Може би не си разбрал системата. Компрометиран е - идеално. Целта на занятието е Бойко да стане президент, а му трябва компрометиран опонент - за да блесне тиквата. Не помниш ли как избраха Първанов с опонент един тъпак на 99 години.

да го издигнат. Белким токава разбере, колко го мразят българите. То не беше 800 дни, то не бяха лъжи, то не беше "талантлив и работлив български народ", който ограби талантливо. Чувах, че съдил или имал намерение да съди България в Страсбург. Как се връзва това?

Бай Симо Крадецът отново е готов да ни оправи!Този път като президент!Аре баста!Тоя филм с печален край,вече го гледахме!

В тази държава от ненормалници няма спасение. Този небългарин пак го изкопаха от дълбините!! Крадец и половина. Но в котилото на президентите ни един от друг по-гламави и алчни той ще поведе в класацията!! Боже, пази България от алчността и невежеството!!!

loyola

предлагам да му съберем пари (както на Веждичката), за да не се кандидатира. Да каже колко смята да завлече, да му ги съберем и да се кротне.

не се ли накраде достатъчно от бедните българи

Едни и същи новини ги качвате през седмица или най-много десетина дни, представяйки ги за нови. Това ли е информационният пакет за промивки и в този сайт? Отделно си имате статии, които всяка година ги преписвате и докога...жалка история?

Е,то е ясно. В България на свестен човек висока длъжност няма как да се даде.Трябва всичкият отвор юнаци от хайдути да е в парламента.

Ама са хайдуци. А с хайдуци само хайдути могат да се поборят.

Кобургът дойде в България с една една единствена цел. Да заграби имотите на интендантството от царско време. В крайна сметка това си е адски апетитна хапка. А въпросните имоти никога не са били лична собственост на Борис 3ти. Те не са купувани с средства на кобургите. По тая причина неговите претенции са абсолютно неоснователни. Да не говорим, че в продължение на 60 години този човек не е внесъл и лев данък за тези имоти, нито е вложил нещо в подръжката им. Имотите са издържани от парите на редовия данъкоплатец. Все едно сега наследниците на Желев да предявят претенции към президентсвото. Би било същото.

Не си разбрал. Дойде забаламосан от комунягите - да им свърши мръсната работа. Подкупиха го и едновременно го вързаха и шантажират с тия имоти. Освен това се подсигуряват да не им вземе властта. Проблемът на Симеон е, че цял живот е свикнал да работи със съветници и няма елементарни рефлекси да се пази от интриги, подвеждане и шантаж. Падна в капан, а имаше реален шанс да стане цар.

Един смешник вербуван от службите и го желаят да си играят игрите с него и да пробиват на запад. Друг е въпросът, че и там му се смеят вече. Оставете го дедо да си изкара спокойно старините. Дедо е много облак малко дъжд.

Айде СТИГА!! Едвам се оправихме от НЕГОВИТЕ 800 дни!?! Да се маха !! ТОЙ НЕ МИЛЕЕ за Б-я!! Само я КРАДЕ!!!

А от останалите 22*365 кога ще се оправим?

боже колко мъка имало на този свят

"Не сме народ, не сме народ, а мърша....." В България интелигентен човек не може да пробие... А Н.В. определено е класа. И връзки, и уважение , и владеене на езици.... Кои друг го притежава? А Президента има представителни функции все пак.

Верно сме мърша щом този крадец (един от многото седнали на гърбовете ни) още го търпим.

Ще го изберем за цар. Ще му построим дворец на неговия връх Мусала. Ах да, и рилската гора дето остана недоотесчена ще му дадем да си я отсече. И ще направих хумуристично пряко предаване от там. Щото ние освен за хумор за друго не ставаме щом този още го търпим.

хахахаха тая статийка е като за първоклсници да ги обедят че има дядо Мраз аххахахаа, тоя е изчаткал тотално и най-вероятно се напикава нощем...

Обаче Боко ще се кандидатира, за да избегне Моника Маковей.

В парламента са нищо и едва влезнаха, а по форумите само спамят що е то!?

по стара, българска традиция с кои имоти ще дарите новия ни "президент"-председател?

Първо го набутаха в молитвите на свещенниците, сега го пробутват в избора ни за президент!!! Кой? Кой? КОЙ НАХАЛНИК ОЩЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е ОНОВА НАИВНО СЪЩЕСТВО ОТ КРАЯ НА МИНАЛИЯ ВЕК И ЩЕ ЛАПА ВСЯКА ПОДХВЪРЛЕНА МУ ВЪДИЦА?

Още по-тъпо и наивно същество е щом гласува за Боко, Цецо, Шумкарското Лиле и подобни.

КОлко струва публикуването на тая " Новина " !?

"Увещавали" !!! Кои са тия тъпанари дето не виждат по далеч от носа си ? Чавка изпила акъла им и дрънкат каквото им попадне. Не се ли сещат, че веднага ще се появи алтернативния кандидат - Гошето ?!?! И после "кво праим" ?! - Гледаме как монарха и дядо на Симеон-Хасан губи изборите, а Гошето почва да претопля старата манджа. ТЪПАНАРИ !!! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ !!! Като сте слепи и тъпи, поне си трайте.

ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ГОРСКИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И СЛЕД НЕГО ЩЕ СЕ ПРОТОЧАТ КАТО ОМИРИСАНИ СВИНСКИ ЧЕРВА -МОНКАТА ПАСИ ЗА КМЕТ,МИЛЕН ВЕЛЧЕВ - ЗА ФИНАНСОВ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА, ЛИДИЯ ШУЛЕВА,ВЕСЕЛА ДРАГАНОВА И ОЩЕ МНОГО ПОДМАЗВАЧИ И ЛИЗАЧИ ОТ ЦАРСКИЯ ПРЕХОД!АЙДЕ СТИГА!!ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЩОМ СЕ СПУСКА ВЕЧЕ КАТО ОФИЦИАЛНА НОВИНА, ЯВНО Е СЪГЛАСУВАНО С БАТ БОЙКО И ДПС!!!!МИЛА РОДНА КАРТИНКА!!!

Това желае и скрито е предложила -Пръмовица !

целата, сега остава да му завещаем Рила и Пирин и резиденциите на Тато - 22 на брой. Евала за екзотичната идея. Накрая да не ни накарат да плащаме репарации на "освободителите" от престараване.

'Ма що се не кандидатира за цар, бе?

Е като президент вече кобурга съвсем ще ни оправи, и то не за 800 дни, за 8 часа ще ни оправи. Вие, които сега сте на 20-30 години, потърсете глупостите, които говореше в началото на първия си мандат, и сами ще се уверите, че тоя човек дойде тук само за да прибере каквото докопа от земите ни. А какъв птинос има за Бг е твърде мъглява тема.

Ако ми покажете по евро-ориентиран политик от Негово Величество, аз трямвай да стана и да дрънкам по спирките! Уважаеми дами и господа, не случайно още през 1978г. в Малта на срещата на върха Ото Цецетка, в качеството си тогава на едва прохождащ немско-чехословашки политика каза: Ако искаме да имаме хубави Балкани, то ние трябва първо да осъзнаем кои сме и от къде сме! Е, като гледам нашият народ грам, ама грам не си е направил извод от това, което тогава каза един от водещите в следващото десетилетие политици. Та, какво общо има това със Симеон? Ами ние осъзнахме ли сме кои сме и от къде сме? Не! А Симеон направи ли го? Да! Значи, кой печели? Аз, тоест, Симеон!

Ти си раздрънкан и без да си трамвай

Останаха ли гори за сечене?

Искате да повярваме, че пълчища от анонимни политици и бивши депутати молят Симеон за благоволи да стане държавен глава? След всичко, което видяхме от него на политическата сцена? Не вЕрвам, скъпи сънародници, не вЕрвам!

И какво толкова направи на политическата сцена, освен, че ни вкара в Евросъюза? Ей затова няма да гласуевам за него.

и затвори 3 и 4 блок на АЕЦ

Кой го увещава...Същите тези, които го докараха до властта през 2001. Тогава имаше уникален хепънинг..Комунисти разлепваха плакати с муцуната на цар!

Този б...ук да си седи в къщи и повече да не се вясва.Който му търси ново поприще да си го прибере.Ей ,това парите са голямо зло ,като наркотика.Искаш ги и нищо не може да те отклони от тях,даже и божието наказание.

Моите уважения към НВ Симеон II, но мисля, че не е сериозно да се разпространяват подобни слухове имайки предвид възрастта му. А по отношение на ползата от участието му в политиката, това към настоящия момент обществото няма как да го отчете.

Явно досегашните провали на Симеон Борисов не стигат и е необходим още един. Участие в президентски избори и хубава възможност и нищо няма да ни струва, за разлика от идването му на власт, когато веднага ни натовари наново с Белене и обмени дълга кон за кокошка! Успех Ваше Нищожество!

А007

По-скоро е интересно кой наводянва медиите с тия статийки за "молещи" продънените картаджии да се "върнат" във властта? Осветим ли царедворците, ще се знае кои са истинските злоупотребители с народната воля!

Ха-ха-ха-ха! Дядката много е огладнял, явно. Без повече коментар!

Ами ако не гласувам за Симеон ?