Преговорите с Иран продължават

Преговорите по споразумение за иранската ядрена програма ще продължат и през нощта, като се очакват нови предложения.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите с Иран продължават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ са единствената държава, дръзнала да употреби ядрено оръжие в историята на света и то срещу цивилно население. Светът не е йерархична система със САЩ на върха. Това, че използват силата си да изнудват и знаят само едно - санкции няма да ги спаси. Може да загробят няколко държави, но в перспектива ще бъдат изхвърлени от историята. Никой няма да ги търпи. А за ИДИЛ - дето някой споменава по-долу - те са създадени от САЩ и техните господари просто не са решили - не са им дали ядрено оръжие.

Другарю полит комисар само да ви припомня,че статията е заИранската ядренна програма.А за хуманното отношение на Сталин към няколко десетки милиона граждани на СССР избити без съд и присъда в мирно време нещо да напишеш.А оръбията с които воюва Идил Американскилиса или руски?

Да избиеш толкова хора за секунди -показва че не ти пука ни за хора ни за природа - това е проява на най-голямата тъпотия в цялата известна история.Сталин е избил хората по списъци -избивал е враговете си както той го е разбирал,а твойте приятели избиха всичко в околностите на двете градчета. Мислиш че Сталин не е можел да пусне бомба в Америка ли?Нещастен соросоид си ти,осъзнай се докато можеш , че такива като тебе съсипват България!

Няма значение какъв си.Атомни бомби с участието на големи войскови съединения пущаха и руснаците.Над собствените си войници.Сталин изби милиони.И никога нямаше да може да пусне бомба в Америка.Нито пък путин има шанс.

Смешно е дори да се помисли, че ако случайно Иран произведе атомна бомба, ще я използва за агресивни цели. Тоя, който има акъл да я произведе, ще има достатъчно акъл да знае, какво ще последва след употребата и. Отделен въпрос е, че и Русия и Китай, които фактически стоят зад тая програма, няма да допуснат никога да го допуснат. Всичко това са просто пазарлъци, за по добри условия по договора. А това, че ще има споразумение, добре се знае още от началото на преговорите..

Това ядрената програма на Иран, да не е като ядрената програма на Ирак? На мен на такова ми мирише. Щом американците казват че има, значи има и всички им вярват. Дано да се опазят иранците от надвисналата заплаха. Ама тоя път тъпаците отзад океана много са си повярвали, хем Русия хем Иран. Надявам се да ги сритат братушките скоро, да си седнат на г*за най-накрая. Ха Ха Ха

България е страна с ядрена енергетика. Скоро ще престане да има ядрена енергетика. Както очакваме, по магистралите скоростта да се ограничи до 40 километра в час. Това е светлото капиталистическо бъдеще от не свършващият преход за никъде.

ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ ЕОТ 20 ВЕК В 18 ВЕК - ФЕОДАЛНО ОБЩЕСТВО УПРАВЛЯВАНО ОТ ЧОРБАДЖИИ И БЕЙОВЕ :)

НИКОЙ НЕ КАЗВА ЧЕ ОСНОВНИЯ МОМЕНТ В СПОРАЗУМЕНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ СЪДЕЙСТВИЕТО НА РУСИЯ : .. А ТОЙ Е ИРАН ДА СЕ СЪГЛАСИ ОТРАБОТЕНОТО ЯДРЕНО ГОРИВО ОТ ЯДРЕНИТЕ МУ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ ДА СЕ ИЗВОЗВА В РУСИЯ ЗА ПРЕРАБОТКА - ПО ТОЧНО РУСНАЦИТЕ ДА ПРИБИРАТ ПЛУТОНИЯ ЗА АТОМНИ БОМБИ ОТ ОТРАБОТЕНОТО ГОРИВО .... :))

ЗАЩО?ЗАЩО?ЗАЩО? 1.Когато Израел създаваше атомна бомба никой,ама абсолютно никой не запита това нарушение ли е на Договора за неразпространение?Ама Израел не го е бил подписал.Иран също не го е подписал! 2.Когато Индия и Пакистан създаваха ядрено оръжие никой ама никой не попита дали са агресивни държави.Пакистан е една от най-неуправляемите и пълни с естремистки и терористични организации страна.Индия е пренаселен субконтинент който прелива от гладни хора и не се знае след време дали няма да се излее нанякъде.Те и нямат твърдото посткомунистическо ръководство на Китай и са абсолютно непредсказуеми. Просто и трите бяха и са "наши момчета" /марионетки на САЩ/затова им се прощава ядрената играчка.На Иран обаче НЕ! А Русията само си кютеше да не си развали договорите с тях за реактори!?!?!?

А на бас,че ако иранците поискат оферта от Уестингхаус,американците изведнъж ще разберат,че нищо лошо няма от една малка програма за ядрена енергетика :):):))))))))))

Pesh0

Уестингхаус е смях в залата . Няма 1 построен реактор , ама нашите комунисти решиха че , тя трябва да е .

Kogato White Wastinghouse sa napravili parvija air conditioner v Bulgaria sa varveli oshte s CARVULI.A v lubimata vi Russia samo bili chuvali za Atomic power.No nail ruskia slon e nai-golemia.Oshte pomnim Chernobil.

Имат . Фукусима .

Аз викам,да им изпратят Бареков,да им "тегли" една реч на английски и третата минута ще се договорят и е изчезнат и едните и другите......

Pesh0

Садам го обвинявахте , че има химическо оръжие . Оказа се , че няма , ама го обесихте . Какво ли бих направил на мястото на лидерите на Иран ? Да си спра ядрената програма и да си чакам реда на бесилката или да я развия и да не ви стиска да ме нападате .

садам и боклуците като него са за бесене и без да им се търси химическо оръжие

Pesh0

те и такива като нашия Цацаров , Доган, Местан , Станишев .... списъка е дълъг . Са за бесене, ама са лидери .

Днес беше седмия ден от преговорния маратон между Иран и страните от групата 5+1 (САЩ, Китай, Русия, Франция, Великобритания и Германия). --------------------------------------------- да да да да да ама да преспим

nai-vajnoto sa sankciite

всяка държава има право на собствена ядрена програма, щом е способна да си плаща за това и щом други държави вече разполагат с подобни програми

Макакови трябва да ги нападнат.Това е!

Pesh0

То разработването на ядрено оръжие , не е толкова сложно. Ама ако всички имат , САЩ няма да са велика сила .

От къде пък ти хрумна тази глупост? ти представяш ли си ИДИЛ сега да имаха ядрено оръжие? Въобще мислите ли с тези вашите глави?

Поредният провал на 0бонго.

ЩЕ ТИ СЕ ПРЪДЛЬО И РУСИЯ УЧАСТВА - ПРОВАЛА Е ОБЩ АМА СИ ПРЕКАЛЕНО ЗАДРЪСТЕН ДА ГО ОСЪЗНАЕШ.....

И на иран ли? Хахахаха

Орешко, Обонго слози си Вурст за ник по гот!

Как точно ще завършат преговорите няма никакво значение, защото бъдеще не се предвижда за никого. :-D

:-))))))))))))))) Точно казано:-))

Ами заминавайте и двамата да живеете там! Какво ви пук все един ден ще умрете дали тука или там няма голяма разлика............. Аве мислете малко с тези глави!