Ципрас положи клетва като премиер на Гърция

Лидерът на СИРИЗА Алексис Ципрас получи мандат за съставяне на правителство и положи клетва като премиер на Гърция. Той ще управлява в коалиция с дясна партия.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас положи клетва като премиер на Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Цитрус хем иска да вади Гърция от ЕС, хем преди няколко месеца се беше кадидатирал за председател на Еврокомисията. Типичен комунист - нагъл гьонсурат, който е убеден, че цял свят му е длъжен.

Този цитрус ви смачка бе абдал.Брюкселските зелки се вкиснаха от вчера.

България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

Ще наблюдаваме интересно еврошоу. Гърция е на прага на истинска одисея, а може би и троянска война.

В коалицията Сириза една от партиите била твърдо за връщане към драхмата, а друга, твърдо за оставането в Еврозоната!

Признанието на британския министър на финансите Джордж Озбърн Резултатът от изборите в Гърция не е поражение за строгите бюджетни съкращения, а поражение за провалените европейски икономически планове, които не работят. Май звучи като признание за делото на СИРИЗА?

ципрас днес положи клетва . след месец всички ще го кълнат него .

сега чух изказването на Варуфаки от СИРИЗА по ббс хаха...дето щели да скъсат договорите и не знам какво...глупави овцеизбиратели има навсякъде!то бива наивност,ама...

Ципрас ще бъде полезен на Гърция.В по предни снимки ,на ръката си има новата линия ,която ще се развие отШестата раса.Такава линия много рядко се среща за сега.Дадено му е от небето да въведе нещо ново и положително.

Къде сте бре , ранобудни капути ..????

какво ще реши Европа.Те наште собствено мнение нямат....като папагали са!

Така както гръцкия Ф-16 се разби в Испания, така и гръцките комунета ще катастрофират след най-много 2-3 месеца!

Мизерните гърци пак вършат шуротии а ние ще плащаме тяхните сметки.

Дебата се измести . Гърците казаха НЕ на неолиберализма. Ние утре пак ще кажем ДА и дори ще си завъртим дирниците и бих цитирал Ботев , но като чета коментарите не бих опетнил неговото свято име. Бъдете живи, за здрави духом няма как !

голяма глупост направиха но е поправима

Ципрас е точно копие на нашия Бареков. Популист от всякъде. След три четири месеца братята гърци ще се осъзнаят грешката която направиха и до края на годината в Гърция ще има нови избори. Между временно страната ще е фалирала.

На 26 юли 811 г., призори, българските войски, предвождани от кан Крум, нанасят пълен погром на византийската войска в сражението при Върбишкия проход. В сражението загива византийския император Никифор І Геник заедно със своите военачалници. След битката Крум заповядва да отрежат главата на Никифор I Геник, която няколко дни е държана на показ, набита на кол. След това, пак по негова заповед, черепът на императора е обкован със сребро. С него Крум пие наздравица в чест на своята победа. За Самуиловите воиници всички знаем! Но въпреки всичко чест им прави на ВИЗАНТИИЦИТЕ ,че не прекланят глава като нас. Дали ви харесва или не изобщо не ме интересува! П.П. Бях си намислили да ви просветля с едно слово вечно : Паисий О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин...Или не са имали Болгаре царство и господарство Ти, Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик... Паисий (1762) Сто и двайсет годин... НО НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ..

Розовите мечти на мързеливите и нагли гърци могат продължат! Дано бързо да ги вкарат там където им е мястото. 200 евро на месец заплата!

Другаря Борисов поздрави ли колегата си или чака нареждане от началниците си?! Като казах Борисов и се сетих, абе хора, къде са Борисов, Плевнелиев, Цветанов, Менда, Миков, Кунева...целия кабинет, цялото НС, да не са емигрирали...от 24 часа от тях-ни дума, ни вопъл , ни стон, умълчани комунисти, като на разпит!

нищо де . слушай си миков , той не се спира .

януари

е да го слушам, ама и той мълчи....Всички мълчат, а обичайно са прекалено словоохотливи

Липсват ли ти? Ако може да изчезнат завинаги на никой няма да липсват.

За съжаление, България днес е лишена от такъв водач като Алексис Ципрус. Обществото все още не е успяло да го излъчи. Те не са готови един за друг. Липсва истинска съпротива към глупостта и пошлостта, затова реакцията на социума остава само вербална и безплодна. А мъдрецът ще дойде, когато общността е узряла за неговата поява. Той ще бъде готов да живее и готов да умре по пътя към своята цялост, която неизбежно включва в себе си посвещаване в служба на своя народ.

Маляци....А ва ева в мамата....Боли ме хуро за Византия....

ципрас, казват, бил лубезен като поведение и с променливо мнение... значи ще се пробва да изнуди европата да намали дълга и като не стане ще обърне кротката страна. не вярвам да излязат от еврозоната...

не обвини пенсионерите им че са излапали кредитите ,че са алчни,че са комунисти?Просто да им се чудиш на акъла....а е толкова просто.

Ако Гърция излезе от ЕС и от Еврозоната, нищо фатално няма да се случи! Страховете за срив на германската, френската, българската или която и да е икономика са абсолютно безпочвени!

Бареков или Волен по нищо не отстъпват на Ципрас! У нак всеки мераклияс да го лъжат има огромен избор! Ципрас да не би да е по-голям демагог от тях, или да е овладял лъжата по-добре от тях!

Аз предлагам на когото не му харесва в ЕС, да посети Русия. Там да види какво е извън ЕС, след това да се върне пак, за да сравни още веднъж. Като направи това, смятам, че ще има друго становище, освен акто не е кръгъл олигофрен или комунист, което е едно и също. Ако България е извън ЕС, потенциалът й е по-нисък от на Русия, понеже дори нефт нямаме. Ще видите тогава по два фризера, по два телевизора и да хленчите. Понеже тези, дето хленчат, забравиха как се чакаше за телевизор на опашка, ама ако имаш пари да си го купиш. За москвичите да не говорим... За маслините, за захарта, за капачите за буркани, за цените на цитрусовите плодове - по 2.90 килограма при надник 5-6 лева. Да не повтарям спирането на тока и водата. Да не потарям и че нямаше право човек да произвежда, ами трябваше тъпак партиен секретар да му разваля работата, за да има право. И т.н., и т.н. Това е изборът ни, ако сме извън ЕС. А за Русия... майката си е тракало там! Знаете ли че гражданин няма право да плучи колет от чужбина? Може амо документи да плучава. Право на някакъв предмет няма. А бе да продължавам ли с комунистическите уродщини? На кого не е ясно? Ако Русия не му е интересн ан неверника, да отскочи до Северна Корея. Те нещо такова. Изродщина.

а какво ще кажеш за убииствата , изнасилванията, проституцията, наркобизнеса, мафията, мизерията, самоубииствата ....- като ги изчистим тези проблемчета, може и спокойно да си затваряме лютеницата, щом като вече капачките за буркани не са проблем - прескачаме до турция, купуваме зеленчук и я мятаме... лютеницата

тебе убили ли са те или са те изнасилили ?

ама ти сам си вярваш .

Брюксел ни затвори блоковете в аец, а сега ни дава заеми да си санираме панелките! Гърция просто каза НЕ на европейското двуличие!!!

Браво на момчето!

За пръв път комунисти взеха властта.Досега бяха само капиталистически, буржоазни партии. Първата точка на т.партия е : Разследване на всички приватизационни сделки. Това на нас също ни е нужно, а не празни приказки на измекярите на бай Тошо, които преядоха и станаха дембели..

Малейййй!!!Как стават тези неща в другите държави,не ми е ясно.Снощи приключи гласуването-днес вече се е заклел като премиер.Е на това му викам аз експресни избори.А тука как е,две седмици броене,още толкова обжалване,и ако няма нещо по фрапиращо-след един месец се заклеват в апашлък!VENSEREMOS!!!

Ами много просто, никой нормален не ще властта, освен най-алчните и глупавите и за туй гледат да я пробутат(властта) колкот се може по-бързо.

Верно е,че нашите ги няма тикакви да дадат оценка за това в Гърция,сега ще гледам централните по БНТ и там ако ги няма, нещо се е случило.Не е нормално при съседите да има такава радикална промяна и нашите да са си седнали на ушите и да си траят.Днес ,цял ден поCNN само за гърчолята коментират.

Преждеуправляващите доста бодро ги поздравиха. Знаят какво ги чака :)

Започна се - във всички държави ,в които сащ не се намесва вв изборите - т.нар. демократи губят ! Време е за социална Европа - стига сме правили богатите свръхбогати, а бедните още по-бедни !

Време е да поучиш и поработиш тъпако (да работиш а не да ходиш на работа)

Напред о партии презрени напред о роби на труда. Долу мутрогерберистанската крадлива, некадърна десница. 8 милиарда кредит за 1 година. Велики са герберастите. Един лев от КТБ няма да върнат и виновни няма да има.

Яко ти хлопа дъската

Aйде, 300 евро заплати и да го духат!

Честито!!! Време е за промяна в ЕС...

Евал съм го! Обръщам всичко в рубли!!

Когато докараме заплатите на половина на гръцките тогава да лаем, а до тогава да си дъвчем та..ците и да работим.

Бялата лястовица .......Боже, колко мъка...........

е тва е извън темата

на левите сили. Долу крадливата бг десница.

БСП какви са ?

БСП са си абсолютна десница.

Абе,не знам но все си мисля,че гърците няма да си оставят магарето в калта.

чукча, много неграмотно пишеш ?

В съседите нещата са ясни,гласуваха,избраха,назначиха и т.н. У нас , обаче има нещо......До момента в нито едни новини не е казано, нито една дума за нито един представител на правителството или нар. събрание.Да не са отишли някъде на творческа командировка, нещо става и не мога да разбера какво е,все пак днес не е неделя.

плюскат кюфтета,

неграмотни уруде ,вземи се образоваи малко или си смени жалката помиярска службица ...капиш ..

Давай товорищ Ципрас! Давай драхми, печатане на кинти, инфлация, хиперинфлация, а ние ще идваме на евтино моренце по гръцко... ;-)))

С гробарите начело, само у гроба ще идеш и даже там ще ти е скъпо.

Забравил и, че ГЕРБ постигна икономически ръст, а БСП от 4 управления 3 икономически спада. Четвъртото ги изгонихме навреме. Та какво общо има ГЕРБ с гроб и загробване? Обясни.

крайно лява партия и дясна партия в коалиция !? тия от нас се учат .

Гьрците са като нашите цигани, живеят на чужд грьб. Лошото става, когато парите свьршат и кредитите трябва да се врьщат..... Тогава започва един вой, плач до небесата, протести. Гьрция я чака излизане от Еврозоната, врьщане на драхмите, с това и голяма инфлация ( дори и хиперинфлация )..... Тоя филм в БГ сме го гледали при финансовия "гении" Виденов.

Ти голям оракул се оказа бе .......Не гледай Гърците те ще се оправят , гледай нашите управници как ни истискват , като лимони за всяко нещо

Мен никой не ме "истисква"...... Частния бизнес си зависи изцяло от мен-бачкам яко има пари, не бачкам няма пари. Плащам си даньците и осигуровките и повече с дьржавата нямам общо...... :-)

Провери колко е БВП на Гърция и тогава лай. Нашите цигани БВП не създават. Стига евтини популистки лозунги. Мързеливи и крадливи са българите.

Я ти провери колко са кредитите на гьрците..... И 200 години няма да им стигнат да ги платят...... :-)

Голям държавник си бил бе обрезец. А да знаеш колко са заплатите у нас и у Гърция. Аман от некадърници и гробари.

Ама не може така колеги от Гърция, ние тук една седмица броим и нагласяме резултата, а вие за половин ден резултатите обявихте, че и министър си изпрахте.

Гърция има 200 млрд. евро дълг, САЩ 20 тр;н.долара и живеят по-добре от нас е аз ПИТАМ КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО????//

Поинтересувай се колко е БВП на САЩ, и на Гьрция....... И сьс колко броя БВП може да се плати целия вьншен дьлг на страната...... Там е заровено кучето...... :-)

Драги не ставайте смешен БВП и дълга който цитирам нямат нищо общо , ако искате да ги обву=ържем то дълга на САЩ би бил над 350 трлн. долара ,да точно толкова и моля поинтересуваите се за цикъла на Кондратиев!

В гроба на простаците.

Преди време, Ципрас заяви: "Ние не сме длъжни нито да приемаме, нито да признаваме неонацисткото правителство на Украйна" Сега ще видим, какво ще последва и в други сфери на външната политика на Гърция.

Е как какво? Ти ку$ва не си ли виждал как се врътка и се прави на блондинка? Това ще стане :)))

Браво Ципрас,млад мъж си и не ти пука от нищо.Вчера спечели изборите и днес полагаш клетва като Премиер с готово правителство. Дано доживея да видя това и в България.

И ние имахме такива постижения - Тодор Живков, неговия слуга ББ, Сергей,... И сега чакаме Гърция да заеме последното място, за да сме на предпоследното.

Византийците никога не са били глупави:) А за Тато не ми говори,още крадете от това което направихме заедно с нашия труд.