ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ, но няма да заема постове

Патриотичният фронт може да подкрепи ГЕРБ като подпише програма за управление, но не и на цената на персонално участие в следващото правителство.

Обратно в новината

Коментари - ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ, но няма да заема постове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

самоопределилата се с термина "политическа класа" част от населението на страната надмина световните рекорди по срок и начин на съставяне на правителство след избори.едните се въртят като обрани евреи,другите ги надцакват,третире сеир чинат.

Евала на ДИР-а! Браво! Точно в този ли коментар намерихте, "обиди и цинизми", точно в него ли се "накърнява доброто име на някой"? Заради цензурата и автоцензурата на медиите сме на това дередже. Нима който се коалира със сегашната групировка ГЕРБ няма да отиде в небитието както стана с РЗС, или с НДСВ след управлението им с ДПС, или както щеше да се случи с Атака когато подкрепяха явно чрез гласуванията си ГЕРБ, или както е на път да стане с БСП,които управляваха с ДПС? Мигар не виждате, че както казва Татяна Дончева преговорите се водят в Банкя, а трите каки правят парлама за пред простолюдието? Нима позицията на ПФ е правилна от гледна точка на тяхното лично спасение и авторитет- ГЕРБ ще управлява, а ПФ се задължава да носи политическа отговорност без да има участие в изпълнителната власт? Аз имам и други въпроси като този, как "патриоти" като ПФ допускат коалиция или подкрепа на правителство в което има протурска партия като тази на Касим Дал и Корман Исмаилов? Пак повтарям- ПРОТУРСКА, доказано с близките и връзки с партията на Ердоган. И това ли е цинизъм и обида?

Има един лаф: Двама се карат, а третият печели! Ей това е ситуацията в България! Плюете се, мразите се, сини, червени, комунисти, про-едикви си, а ма....ите и ДПС-то това и чакат! Не го ли разбирате това??????

През март 1995 г. в Крайморие при акция на НСБОП е разбита фабрика за производство на нелегални цигари. Фирмата организирала производството е Тео Интернационал, създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов Пашата, Ангел Бончев от Литекс и други по-малко известни персонажи на прехода.

ivo10

Това го пишеха непрекъснато червените тролове. Ти от кои си?

От тия,дето сваляме самозабравили се герберасти и техните тъпи фенове

ivo10

Кутевите мекерета във форума са заменени от атакистки манипулатори. Явно Болен ага се готви за нови избори и не иска стабилно управление. При 4% субсидията е твърде малка и няма да стигне за обичайния охолен живот в чужбина.

НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО НОРМАЛНО В БЪЛГАРИЯ.ОТ ТЕЗИ КОМУНИСТИ НА БСП И ДПС МИ СЕ ПОВРЪЩАШЕ.

Споко, Ще ти се заповръща и от тези комунисти - ГЕРБ и ПФу

Интересно какво е патриотичното да клекнат на герб, като симеонов говореше за нелегалната на времето фабрика за цигари на мутрата борисов.Това ако не е цирк,нещастници друг да Ви съди!

А бе , хора, какви "патриоти " са тия?Всяка вечер,точно в 0.00 часа,по тяхната телевизия , не пускат химна "Мила Родино", а пускат "Шуми Марица"! Това неуважение към национален символ не е ли доказателство за лъжепатриотизма им?Как тия хора ще влязат в българския парламент,като не зачитат основни закони и Конституцията?

За незапознатите ще уточня какво означава кощунството, което направиха с българския химн - осакатиха го, орязвайки на няколко пъти текста, с което на духовно и енергийно ниво се способства свеждането на България до географска територия, без народ. Чак съм изненадана, че още се пази заглавието и може би само на него се крепи символът, който е националният химн за българския народ. Просто, в химна никъде не става дума за нас... Мен вече ме е страх да си го запея, защото ме побиват тръпки. А на против, сегашния вариант на химна само ни набляга чуждите апетити към този земен рай.

Поредните провинциални парвенюта,които се намъкват в София!Не ви искаме повече-стига толкова!Вземете си и парламента и всичко, но ни оставете вече на спокойствие да живеем!

ivo10

Събувай цървулите и си лягай.

Ще ги сложа на устата ти ,за да ти напомнят откъде си се домъкнал,пейзан!

Галош,разкри се ,че си от прованса!Браво-личеше ти по скодоумието, ама сега и сам го потвърди!

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

е Волен, ама международен!!! То не беше Куба, Париж, Луфтханза и къде ли не!!!

"ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ, но няма да заема постове",няма да заема постове,а само милиони.На кой ли му трябват постове когато милиони левове го чакат да бъдат похарчени.

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

ivo10

Ха, ха, ха, да не си ял отровни гъби бе човек?

Когато Атака подкрепи първото правителство ан ГЕРБ В.Симеонов заяви, че , цитирам "Атака се продаде за пари на мутрите от ГЕРБ". Сега кво стана? Кой се продаде на кого и защо? Нали допреди 2-3 месеца ляляше по СКАТ срещу ГЕРБ-аджиите, кво стана, бе,

Така беше- разривът между Волен и Симеонов настъпи заради подкрепата на АТАКА за правителството на Герб през 2009. Защо нито една журналистическа мъстия не му забие в лицето този въпрос?

Що Атака преди 5 год., що новите "патриоти" днес - разлика никаква... Намерили общи черти с ББ - лакомията за власт - нищо друго. Горките избиратели, кога най-после в БГ ще има националноотговорна партия? Стига производни на ДПС!

Всяко зло -за добро! Българинът трябва да спре да вярва на всякакви "спасители",които го "оправят " я за 800 ,я за 300 , я за повече дни! Българинът трябва да се научи,че като ходи на предизборни събрания , има право да иска конкретни отговори и ангажименти! Българинът трябва да се научи да гласува с главата си , а не със задника си! Българинът трябва да се научи,че когато го предадат , има правото , да откъсне ташаците на политическите мошеници! Българинът трябва да се научи да не вярва на доказани политически проститутки и гейове! Българинът трябва да научи,че изборите на са "ташак работа",тоест забавление и майтап,защото майтап на гол гъз не се прави!

коалиция Мишо бирата и братя Галеви

Аз съм известен с това, че мога да изразя и най сложният проблем само с няколко думи. В случая моите думи са - РОДИНАТА Е В ОПАСТНОСТ. Пред очите само на едно поколение, се рушат вековните и устои-българщината и християнството. И това поколение сме точно ние, които смятаме, че да пишем по форумите е решение на проблема. Точно сега е време да си спомним за националистите, които проглушшиха ушите ни, че България е разграден двор без стопанин. Че границата ни с Турция не е обикновена граница между две държава, а граница между два свята, единият от които иска да ни върне в средните векове.Аз няма как да приема Слави Бинев или Валери Симеонов за националисти 1. Нямат такова излъчване. Като такива приемам само Волен и Боян Расате. Вие кажете прав ли съм или греша. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

" Сеньор", по-лошото от национализма e псевдо-национализмът.Защото: -националните идеи са присвоени от шепа негодници, -същите негодници се скъсват да афишират своята готовност за защита на националните интереси,които в последствие се оказват лични, -националните идеи се профанизират, -умишлено, по-горе посочената шайка,въвежда в заблуждение гласоподавателите,с цел лично облагодетелстване БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

ОПАСНОСТ, не опасТност.

В началото винаги е словото. Когато няма свобода на словото, тогава има робство. За нас цялата власт, а за Вас останало. За нас всички права, а за Вас всички задължения. Това е двоен стандарт, само тогава може да съществува робството. Навсякъде където съществува двоен стандарт, винаги там се заражда робството или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за всеки човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм.

Волен Сидеров може да притежава наистина всички отрицателни качества, които националните предатели му преписват. Дори това да е така, откъдето и да го погледнеш, Волен е най големият български политик. Роден за политик, а не назначен от мутрите или мафията. Единствен той и само той, не е приватизирал, крал от народа или предавал националните интереси. Единствен само той не лази на колене пред чужди посланици, а има смелоста да им казва в лицето неприятни истини. Неговите речи са слушани като проповедите на Апостол. Защото той си е такъв-Апостол и защитник на поруганият ни народ. Нека Бог го закриля в правото му дело. СИЛНА АТАКА-СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

КЪДЕ ДАВАТ ХОНОРАРИ ЗА ТАКИВА ПИСАНИЯ ДА ВЗЕМЕМ И НИЕ НЯКОИ ЛЕВ

ivo10

Дааааа. В сезона на халюциногенните гъби твърде много станаха отровените.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

БРАВО НА БОЙКО!

Не мога да си простя,че не сама аз но и близките ми подкрепихме тези мазни плужеци Симеонов и Каракачанов.Какъв смрад лъха от обясненията им сега по СКАТ.

И на мен да ми дават един милион месечно и аз ще обяснявам като за последно,белким някой ми повярва и гласува пак за мен на следващите избори.Тия се продадоха по-бързо и по-евтино и от Сидеров.Той поне успя да вкара няколко добри закона за народа.

Предлагам да звъним в "Дискусионно студио" на СКАТ и да ги питаме за колко продадоха хората ,които им повярваха и гласуваха за тях!Аз започвам веднага.

Говори се че е за един милион месечно,но за съжаление вече няма полза от звънене.Ако аз бях лъгал като тях сега щеше да ме боли корема от смях и от преяждане.Поне имам успокоението,че не се излъгах и не гласувах за тях.

Ха,каква майстория на Винкела и каракачанчето!Важно е да има само лапачка и големи субсидии!Важното е чрез власта винкела да може да узакони незаконните си далавери из целия бургаски окръг!Важно е мръсника Симеонов да прави милиони,НО НЕ И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОВЕЖДАНАТА ПОЛИТИКА В БЪЛГАРИЯ!ТЕЗИ СИ ПРИЛИЧАТ С Б.БОРИСОВ,КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА!Ето затова трябва да си правят коалиции, и ако може с повече участници,че да се размива отговорноста за грабежите и далаверите,които ще съпътстнат това управление!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

6+++++++++++++++++++++

В една държава уволниха ВСИЧКИ служители на МВР и назначиха НОВИ. Престъпността падна ВЕДНАГА с невероятните 80 процента.

Искам да питам ако някой знае има ли начин да си дръпна вота от ПФ. Говориха едно, а после правят друго. И ако има начин възможно ли е да го дам на ПП АТАКА. Благодаря предварително.

Не... Да си мислил и да си анализирал и да си проу4ил... Може да дъпнеш пред или зад парламента ;)

Явно излъганите сме много. Изскрено съжалявам за това от мое име. Просто лъгаха добре и плюеха по АТАКА още по-добре...

1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО и син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС. Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков комунистическо синче, стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП. Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар. 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РъБъ. 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори, Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко, същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... 13. Дедо Аню Ангелов Комунистически генерал. Член на БКП от време ОНО и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година, когато БКП се преименува на БСП. А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти.

и още много знайни и незнайни като тия изроди... АНАТЕМА!!! ПФ е един балон с....

Валери дупе даде за да влезе в парламента.Сега и на кавал ще засвири за да влезе в управлението на страната ни.но жална ни майка, ако започнат да ни управляват скапаните журналисти от Скат.Всички до един от дъртите са ченгета и комуняги.

С кого ли не се съюзявя, чий ли задник не целува! От някогашните остатъци на БЗНС(Анастасия Мозер), през ССД на евреина Софиянски до цензорираната банда на Кольо Додука! А сега и с някакви "патриоти" в насипно състояние(11 политически отрепки)! Но накрая си намери майстора - целуна го змията на ГРОБарите, ЛЕКА МУ ПРЪСТ!

Забравяш РЗС на Яне , ЛИДЕР, ГЕРГЬОВДЕН...СДС , беше депутат от тях 1997-2001...многофункционална личност...

Е, кой се оказа най-прав за НФ за Спасение на Бойко? АТАКА и Волен Сидеров!

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

ПФ чрез тяхната телевизия 4 години разобличаваха престъпниците ББ и ЦЦ. Дудука и той беше единствената гаранция че дпс и герб няма да са отново във властта.Жалко за тези близо 450000 идиоти които гласуваха за въпросните две партии на 5 октомври си мислиха че гласуват против Боко тиквата а още към 19,30 същия ден разбраха че са били лекичко поизиграни и всъщност са подкрепили банкянската мутра. И още нещо ДПС казаха че също ще подкрепят Борисов без да са във влсатта Дали подкрепата им наистина ще е толкова безусловна :Д Всички боклуци които докараха за нови 4 години(щото те ще са 4 ) Борисов и престъпната му клика на власт ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!

Някой обещал на избирателите си...?И как ще стане,имат една шепа депутати?Когато спечелиш поне една трета /80 депутати /можеш да имаш претенции да изпълняваш поети обещания...Материала много лош?

Айде сега да видим как офицера Енчев ще се гушне с Буда ! Ха ха ха . И Славчо Бинев и той с тиквата ще е в братска прегрътка. Всички на софрата Корман наси баклавата ще се провикне др.Солаков ,нали и на него Буда ще му е началник. Това е положението - матриал.

Е ТО БЕВА , БИВА ПОДМЯНА НА ВОТА, АМА ЧАК ТАКОВА НЕ БИВА! ДО ВЧЕРА ПЛЮХА ГЕРБ СЕГА ГИ ПРЕГРЪЩАТ КАТО СПАСИТЕЛИ! БРАВО СИМЕОНОВ, БРАВО КАРАКАЧАНОВ! НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА!