От Гърция: Българите изживяват ”гръцката мечта”

Българите не са считани за туристи от "висок клас", тъй като средните им разходи не надвишават 500 евро, но тази година заляха дестинациите в Северна Гърция.

Обратно в новината

Коментари - От Гърция: Българите изживяват ”гръцката мечта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами де да идат тука си бетонирахме републиката направихме си странни жилища за сезонно* ползване и вместо да ги ползваме закачихме табелки че се продават после съсипахме плажовете и горите дадохме ги на концесии като подарък а и преди това съсипахме производството на всичко което може да се яде и какво ли не още с цел да хрантутим няколко .... ай да не пиша за това ;)

увеличаване на заплатите с 30-40% и минаване към еврото(махайте тоя тъп лев, че няма смисъл от него) - тогава още повече бг ще предпочетат гърция вместо бг черноморие, което е клоаката на всички морета! в гърция е красиво и чисто!

Mи това е супер евтиния.Hародни цени.

Най-кратко трябва да се обясни защо българите предпочитат Гърция и защо там 1/4 от колите са с бургаска и варненска регистрация. 1. Моретата са им по-хубави, бистри и чисти - това е природна даденост. 2. Имат голяма брегова ивица и безброен избор на плажове. 3. По-чисто и подредено е, навсякъде поддържани зелени площи и цветя. 4. Пътищата им са по-добри. 5. Няма мутри. 6. Няма нахални цигани, а само здраво работещи. 7. Няма чалга и простотия. 8. Обслужването по-заведенията е на светлинни години - има всичко от менюто и поръчките на масата идват едновременно на всички и всички ядат заедно, а не един вече да си е изял десерта, а на другия те първа да му идва салатата. Нашето море става само за да отидеш и да се напиеш и ли надрусаш, или пък да се ядосаш, или пък някой гамен да те унижи пред децата ти!!!

+1

Не съм съгласен с всичко. Че Бяло море е по-красиво и просторно-да. Че не се краде-да, че няма мутри-да. Но с другото съм готов да споря. В Гърция ги мързи да си изчистят боклука. Няма къде да се сере и пикае. Някои обществени тоалетни напомнят на нашенските. Гъркините са грозни, много грозни, с мустаци и дебел тембър. Въобще не са секси. И като прибавим и това, че ни мразят и ни мислят за роби, иди и седни да те обслужва гъркиня. Нито питието ще ти е сервирано в неодраскана чаша, нито ще има любезност. Да не говорим за това, че пиклива кока кола ти я пробутват за 5 лева! Градовете им са построени със завидна липса на вкус и са много грозни. Прехвалените им курорти са с отвратителен вид, с осрани и опикани брегове и тонове боклуци по улиците. Развлеченията им са на много ниско жалко ниво. В Гърция животът за мнозина е тъжен и труден. Има скръб в очите на гърците. Освен море няма нищо друго за виждане. Нямат красиви планини. Гори се срещат рядко поради по-горещия климат. Има и изклучения, за които това не важи. Например Халкидики. Там хората са други. Може би защото имат славянски корен. Но това е друга тема.

Българските туристи,ходят в гЪРЦИЯ,ама само на БЪЛГАРСКА територия.Там ги е стрх да кажат че са Българи,зашото им вземат от пенсиите.Един дядо казал на мой приятел който изгубил пътя за плажа така:- Тука всички сме българи,ма какво да правиме,мълчим. -Тихо да не чуе моята баба ,че пак ще се скараме защото тя е истинска гъркиня.

Когато говорим за българските курорти винаги се споменава обслужването или по-скоро- липсата на такова! В гърция обслужването е на още по-ниско ниво!

Ами то всъщност повечето българи в Гърция си носят всичко от България - салати, мръвки, дори узото им е купено на промоция от България. Там купуват риба и сами си я пекат. Разпушват барбекюта по дворове и тераси. Та въобще какво обслужване са видели тези хора - не знам.

Бедняко,не съди по-себе си

Върнахме се преди два дни от Молос.Жестока минавка - сезонът е към края и половината хотели и заведения бяха затворени,подтискаща гледка.В нашия хотел единственият рецепционист,-възрастен мъж,беше зает целодневно с гледане на литургии по тв и рядко ни удостояваше с поглед.В иначе симпатичната таверна на самия пясък ни сервираха замразена и жилава опашка от октопод за "скромните" 18 евро. Евтино било,как пък не,в Анталия беше далеч по-класно!Не ни хареса!

Infinity

Опашка от октопод?! Че той няма такава. Или се шегуваш или нищо не вдяваш от октопод. Не си ли го виждал на картинка? На Парос 400 г. маринован октопод беше 7.50. М?

Е, пипало е искал да каже човекът. Какъв е тоя маринованият? Да не е някаква консерва? Щото пипало жарнато на барбекюто със сосче наистина е 15-18 евро.

Направо ме разби с тия 7,50 евро....От 9 години работя на Парос и да,октоподът ,който си консумирал,вероятно е от консерва.Храненето в Гърция ти излиза евтино, само ако си напълнил торбите в България.

единственият рецепционист,-възрастен мъж,беше зает целодневно с гледане на литургии по тв и рядко ни удостояваше с поглед........е ти за това ли си бил там ???

Infinity

По островите е прилично. Парос, Миконос, Сирос. Санторини е най-прехвален. Тихо, спокойно, няма мангаляк, няма чалга, няма мутри. У нас е трагедия. Тъпи селяни по морето, зверски цени и простотия. Плюс лайната дето всеки курорт си ги излива в морето. По нашето море идват за алкохол, дрога и курви - все запасняци на социални помощи и алкохолизирани скандинавци.

Абе ти шегуваш ли се?-спокойно било на Санторини и Миконос....Вероятно в края на ноември,когато ,освен да си говориш със сънародник до някоя сергия ,друго няма и какво да правиш по тия острови.

Няма стени от хотели. Дори на четвърта линия виждаш морето. Спираш си колата на плажа. Не плащаш паркинг. Не плащаш чадър и шезлонг ако си поръчаш дори кафе. Има ред. Няма кражби. Няма полицаи които питат "кво праим". Пълни таверни с очукани столове, но с прясна риба. Натурални млечни продукти в магазините. Райски острови. Перфектни морета ,топли ,сини,чисти. Мисля че това е достатъчно да избереш Гърция за почивка.

"дори кафе" Ами то кафето е 3.50 евро и за нищо не става и така или иначе го хвърляш. Така, че бира. Две бири - 7 евро = 14 лева.

Освен в Халкидики българите отсядали и на йонийските острови Парга и Сивота Тези са от най известните острови. География = 2

Чудех се при толкова коментари, как на никого не му е направило впечатление това Велико географско откритие - град Парга и село Сивота са станали острови!!! Очакваме скоро и други!!!

Значи и повечето българи са поумнели - ваканцията така и така струва пари, поне отиват на добро обслужване и чистота, да си починат наистина. Аз лично през лятото намирам че в Гърция е твърде горещо, но през май на Крета е супер

По-миналата година се измамих да ида на Черно море.Пълно разочарование.Нито обслужването на ниво ,мръсно по хотела и плажовете и на плажа всичко плащаш.На Халкидики рай.Няма мутри,няма цигани,няма мръсотия.Но все пак се намират българи които са маркирали територията да се забележи че са стъпвали на този плаж.

Гърция е една прехвалена дестинация.

Тъжно, но справедливо. Както се казва "Вода гази, жаден ходи!", или как алчността и простотията са много по-големи от Черно море..

Най-паче простотията, неизкоренима е, сички сме алчни, но тя е неизкоренима.

Българите не изживяват гръцката мечта,а се връщат по бащините си земи!!

Ами Гърция не е чак толкова далеч, а пък и като седнеш в някое ресторантче с изглед към морето и си поръчаш салатка с гръцка мастичка и после прясна рибка с студено бяло винце Ммммммммм..... Наздраве!

Тази година ходихме с приятелка за 10 дни ,върнах се с 5000 евра,щедри са гърцитепрекрасна страна!

За мен един от основните фактори за наплив на наши сънародници в Гърция е това , че е близо. Затова и много гърци идват у нас , луди са по нашите минерални бани и планински курорти : ) Не мисля , че сме нисък клас туристи . Най-скъпите коли по курортите все са с БГ регистрация. И понеже сме по живота , хвърляме доста повече кинти от някой кисел евродебил ; ))) Простено да им е на дирниците , все пак сайтът не е Български. Препоръчвам като интересна и сравнително близка дестинация Албания. Преди да са я бетонирали : ))) Чудно е и като обслужване и като цени , кухнята е като нашата т.е. мега вкусна . Все пак моя любим плаж си остава едно вълшебно място на нашето Черноморие , ама ме обаждам къде е : ))))) Със здраве !

kikuno

Изкарахме си чудесно 10 дни на палатка на един съседен язовир където ходихме с колелета.Не ни излезе по-скъпо отколкото да бяхме стояли в къщи а дори по-евтино.Спокойствието и тишината вечер край малкия огън под звезното небе ,миризма на печени в пепелта картофи и приглушените разговори на чашка за настроение и без глупости .Дори бурята която се изви една от вечерите с доста приличен дъжд понеже не ни свари неподготвени беше само допълнителен декор към прекарването ни .

Не Гърците идават да слугуват тук и да бършат лайната и да смеяват памперси на старчоците и стариците а на обратното .Ей много лъжи напоследък бе . Българите изживявали гръцката мечта и как е изживяват с по-малките заплати ли . Служебното Правителство и Ти Плевнелиев недайте така ние не ядем колците с доматите , надминахте и комунистите вече срамота е !

Бях за малко-за месец на о-в Миконос.Там е супер!!!Вървете всички!!!За 300 евро за вечер-всичко е осигурено.Без пари е...Абе ,който го мързи-на Миконос кат мене да върви.....

абе ние си имаме имоти там но поне си траем!!! ти за триста евро на вечер се направи на ,,баровец,,!!! разбра ли защо и ,,нашето,, черноморие се ,,развали,,!??? ,,мутренски ,, времена!!!

Аз искрено и много дълбоко съжелявам,че ни изгониха от любимото ми родно Море.Мутри,мръсотия,топла бира,студени кебапчета,цени,като за световно,тъпи и нагли ресторантьори,кръчмари,хотелиери,бариери,пот,тълпа,миризма и чалга....Защо!?С искрено съжаление,вече пета година си ходим дружно на Касандра.И изобщо не харчим 500 евро,а доста повече.Получаваме свърх чист хотел,свър усмихнат,дружелюбен,отзивчив персонал-от собствениците до хигиенистките,прекрасен олинклузив,невероятен плаж,без чадъри и шезлонги,пясък,слънце,невероятно чиста вода.Получаваме почивка,спокойствие,качество и най-важното-КЕФ.А кеф,цена няма.Така че,българските изроди,които съсипахте прекрасното ни Море,духайте таратора,който по правило приготвяте с топла вода.И се вакайте,че фекалната ви вакханалия,която ни спретвахте години наред,за супер кинти,вече тръгва да приключва.Ходете си вие на Черноморието,плувайте си край тръбите...кефете се на всичките си "атракции"....и фалирайте масово!Белкем,след вас се пръкнат други,по-умни,по-хитри,по-услужливи и нормални хора,да оправят сегашният ви"туристически продукт".

Бая си в грешка. Никой не е тръгнал да фалира, освен доста от тия дето посетиха Гърция това лято.

Ти да си жив-стой си в Китен,слушай си звездите на "Пайнер"и бъди щастлив с парчето пица и мръсните крачета,посред лайфа.Фалирал ти е критерия и лумпенския манталитет.

Добре,че шопите ходят в Гърция да не ми цапат нашето море.

Ако си с придварителна резервация, в Гърция излиза по-евтино. При нас презастрояването направи летуването изпитание. Нашите не можаха да си затворят устите от алчност и направиха така, че да слугуват само на бедни западняци.

Квартира в Гърция е 50-80 евро. В България е 50 лева. Кое му е по-евтиното?

Къде точно в Гърция ти е 80 евро квартирата,че не се сещам?Аз от години ползвам услугите на хотел в между Полихроно и Ханиоти,три звезди,с два басейна,паркоместа за 200 коли и пълен олинклузив-1700 евро за 4 човека за 10 дни...Какви глупости пишеш,отворко,ти изобщо н Гърция ходил ли си,или така те светна на съседката баджанака?????

dionisiosd@yahoo.com

на това си прав,защото обикновено като правят сравнение хората и казват,че в Гърция е по-евтино,сравняват-примерно-тризвезден хотел в Гърция с петзвезден в България,при това олинклузив!!!

ПО ИСПАНСКОТО МОРЕ 12 ЕВРО СА ДВА ШЕЗЛОНГА С ЧАДЪР,ДА СЕ НАХРАНИШ В НЯКОЙ РЕСТОРАНТ Е ОКОЛО 15ЕВРО МЕНЮТО НА ЧОВЕК,БИРАТА НА ПЛАЖА Е 2ЕВРО.ВХОДЪТ НА ДИСКОТЕКИТЕ Е 10ЕВРО С БЕЗАЛКОХОЛНО И АЛКОХОЛ(30МЛ).НОРМАЛНО КОМПАНИИТЕ СИ ПИЯТ ПРЕД ДИСКОТЕКАТА И ВЛИЗАТ.ЧИСТО,ПРИЯТНО ДРУЖЕЛЮБНО.БЕЗ МУТРИ И СЕЛСКИ БАРОВЦИ.НОЩУВКАТА НА ЧОВЕК Е МЕЖДУ 15-20 ЕВРО НА ВЕЧЕР.КОЛЕЛА ПОД НАЕМ И АЛЕЙКИ.БЕЗПЛАТНИ МУЗЕЙ.КАЖЕТЕ КОЙ Е МАЛОУМЕН ДА ХОДИ ПО НАШИТЕ СКЪПИ СЕЛСКИ КУРОРТИ,КЪДЕТО ФЕРАРИТАТА ИЗЧАКВАТ СТАДО ОВЦЕ ДА ПРЕМИНАТ.И НЯМА ДА ТЕ БИЯТ СЕЛСКИТЕ БИЯЧИ НА МУТРИТЕ..

Испания е на 3000км от България.

ME

Българите не изживяват "гръцката мечта", българите отиват на Беломорието.

но сега наи-подходящо за българите, особено за русофилите такива, е да отидат на почивка в крим

и там да си останат

препоръчваме ви флорида. няма чадъри, шезлонги, никакви такси. няма и кебапчета, за шум да не говорим. водата е прекрасна и всичко останало

На Канкун е по-добре. Бил съм и на двете.

в мексико е безкраино опасно, не ти го препоръчвам

тапи и високомерни гарци

Няма Турция ,няма Гърция,само Бора Бора

Всеки уикенд сме там.

Дрън, дрън, дрън.

Бай Ганю отиде за 5 дена на море в Гърция, щракаше с пръсти, изхарчи си паричките, потъна в заеми. Сега зимата ще си яде ушите от глад и пак ще му спират тока щото няма пари да си го плати.

Малко или много пратите не отиват в КТБ а в Пиреос ! Вече има задръстване на Кулата ! Приятно прекарване на Празниците ! Който си има хотел на Слънчев бряг да си седи ТАМ , АЗ бедняка отивам на Палатка на Ситония !

Е,сега..... Ако и на КТБ държавата беше подарила като помощ колкото милиарда подари гръцката хазна на Пиреос за да не фалира,нямаше да има толкова голямо напрежение.....

Като оставим настрана силно изкривената фактология и сбърканата логика на журнялата от ДИР.БЕГЕ, (които се излагат непрекъснато напоследък) истината е, че отвързаната от веригата простащина и ненасистност на БГ "бизесесмена" и липсата на какъвто и да е държавен контрол заедно с дивашко-десняшко-либералната приватизация унищожиха българското черноморие. ЗАЩО ДА ХОДИМ НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ТО НЯМА МОРЕ ? ИМА ЕДНА БЕТННОА ПЛАЖНА ИВИЦА ЗСТРОЕНА ПЛЪТНО ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ ДО СИНЕМОРЕЦ И ОПАСНА ЗА КЪПАНЕ ВОДА В КОЯТО ЕЖЕСЕКУНДНО СЕ ВЛИВАТ ФЕКАЛИИ ! А ЗА ПРИСЪСТВИЕТО ВИ ТАМ СА ПОСТАВЕНИ ЦЕНИ ПО-ВИСОКИ ОТ ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ И ТУНИС, И ДОРИ ПРЕДСЕЗОННА ИТАЛИЯ (ЮНИ - ЮЛИ МЕСЕЦ).

Абе ходи където искаш бе, ко се обясняваш.

Обяснява се човекът, защото има право и се обеснява за да може някой да го чуе, барем си вземе поука. Ама глупаци, като тебе си остават глупаци за цял живот, просто защото са неспособни да забележат лайното с което са омазани.

гyrciya не е по-добра, дори на островите! да не говорим за хигиена!: а пyк не даj боже да ти се наложи болница да посетиш! мръсотия до шия - повече се притеснявах да не хвана нещо отколкото как ме лекуват. никога гyрция!

Море си има, и бетон има. Ако няма бетон, на палатки ли ще летуваш?

Условията в Гърция са трагични, но пък за сметка на това е прилично скъпо! Пишете за чисто море, но не съм съгласен! Колкото по на юг отивате толкова повече гадории има във водата- бодливи водорасли, камъни, странни кръвосмучещи риби и т.н.

Ти човече да не държиш хотел на българското черноморие ?

ахахахаха, ти си много зле бе!!! ходи си пускаи азис, слагаи белите чорапти на кафеви сандали от 6 лева китаиски и на поморие, се къпеш в лаината де си си ги изсрал предишната вечер.

Като страничен наблюдател ти казвам, че ти се забелязва, че си доста тъпо парче.

Относно плажовете,не си прав!! Най много сини знамена,има в Гърция!! И единствино там,няма нито едно червено!! П.П. Знамената обозначават качеството на морската вода.....

бодливи водорасли? Това са морски таралежи бе пич. камъни? кви камъни бе това са руини от древана елада. странни кръвосмучещи риби - кви риби бе, това са сервитьори от таверните. Но без майтап, единственото нещо кото разваля гръцкото море, това са мнгото българи вече и по долните прослойки се опитват да летуват по халкидики. Затва плюте яко... По малко българи по-хубаво и чисто море.

Искрено ме разсмяхте с отговорите, които върнахте ! Аз пиша от лични впечатления! Високи цени, малки, скалисти плажни ивици и отвратителни мекотели във водата, които бурно се размножават заради топлия климат и наличието на скали ! Това са плажовете в Гърция ! Моля, който не е бил по-далеч от Тасос и Солун да не коментира!

В допълнение искам да добавя, че на гръцка цена можете да посетите много прекрасни места! Знам, че повечето българи смятат Гърция за върха на всички ваканции, но не е така.

dionisiosd@yahoo.com

Айде да говорим за Пелопонес,Санторини,Андрос,Миконос,Самос,Кос,Родос,Скирос,Крит,Кефалоня,Керкира(Корфу),Спецес,Псара,Хиос,Лесвос,Тинос,че дори,за Атина ако искаш!! Гърция,има около 9,000 километра плажни ивици!! От тях,около 600-700 километра(ако помня добре)са скалисти или с камъни..... Все на скали и камъни попадаш!! Или си карък,или ако те води някой приятел,помисли дали не си спал с жена му,и той е разбрал.....

да ти кажа акула съм виждал но за такива гадни, мазни мекотели не!!!може би си ,,гледал,, нещо под ,,микроскопът,,!!!

А пък да знаеш какви комари има, но мангусти няма

Въпреки мизерните условия, които се предлагат в повечето гръцки хотели, българите предпочитат тази дестинация все повече заради чистото море, тишината, спокойствието, доброто обслужване в ресторантите и хубавите пътища.

Хм. Пътят в Гърция след Кулата е дупка до дупка. Добро обслужване в ресторантите? От де на де? На Черно море ресторантите работят денонощно. В Гърция през деня не ги търси, а вечер ако е пълно с народ, чакаш по час за да ти вземат поръчката, после донасят поръчката. За последващи поръчки много трябва да им се молиш за да дойдат. А в разгара на сезона шезлонгите на Бяло море бяха 8 реда и се пълнят. Егати и спокойствието.

Това,което си написал ако си до 25 години си прав! На мен не ми трябва да ходя по курорти, където ресторантите и дискотеките работят цяла нощ. Аз отивам на курорт, за да си почина, а не да се натоварвам.

Турските курорти са за предпочитане

Някой май не е бил в Гърция :)

И друг не е бил в Турция :)

В Анталия, в хотел Риксос за 500евро на вечер е супер, спор няма.

За съжаление, на Балканите, единствено Турция успя да развие подобаващо туризма си. Нито Гърция , нито България могат да се впишат в тяхната формула за качество и цена!

Само дето туризмът на Турция не е на Балканите, а в Мала Азия. Чисто географски. Иначе си прав.

дкми

В Гърция определено тряпват по-малко пари отколкото в България. За пример: ако отидеш на плаж в някой от нашите курорти плащаш 10 лева за чадър + 10 лева за шезлонг. Ако сте компания от 4-ма това са 50 лева в повечето случаи. В Гърция отиваш на плаж, поръчаш си една-две бири, и можеш цял ден да си седиш на шезлонга, и никой няма да дойде да ти каже нищо. Дори под всеки чадър има по 3-4 шезлонга и столче. Ако 4-ма души вземат по 1 бира това са 12 евро за 4 шезлонга и чадър. А и получаваш нещо (в случая - бира) за тези 12 евро. А у нас за 50 лева не получаваш нищо.... Другото, което прави Гърция по-желана дестинация е.... ами отношението! Как никъде не видях вкиснат сервитьор/сервитьорка, как никъде не видях намръщен магазинер, на който света му е крив... Никъде не те гледат в ръцете колко пари имаш, и как плащаш. Никой не очаква да му оставиш "бакшиш". Дори напротив - сметка от напримте 10.50 навсякъде по заведенията я "закръглят" на 10. Аз лично на море в България повече няма да отида. Поне докато не се научат наите мили сънародници какво трябва да е отношението.

А ако сте компания от 50 човека в България? Ауу, 500лв за чадъри, колко скъпо. А ти ли плащаш на "цялата компания"? Ако си някой ученик, който иска да е на море за 20лв/ден си е твой проблем. До Гърция на стоп ли ходиш?

Знаеш ли на много места вече особено по-популярни като Корфу, Кефалония и прочие чадърите вече се плащат. 4 евро за комплект чадър и два шезлонга. От две-три години направиха много плажове със син флаг и там навсякъде чадърите са платени. На север по Халкидики все още не са платени но скоро ще стане, защото гръцкото правителство фиксира цената на кафето на 1.8 евро и това ще доведе до допълнителни такси от чадърите.

Я да сметнем - 4 евра чадър с два шезлонга - значи 8 лева. А тук толкова искат за едното от трите. Сега има нещо друго на което не се обръща внимание - колко спасители сте видели на гръцки плаж?

В България обаче 1 бира струва 1 евро а в Гърция е минимум 5 евро. Цените на салатите и ястията в заведенията в Гърция е почти три пъти по висока отколкото в Българските. Ако ще си рупаш сланина и чесън в стаята и не ходиш по заведения разбира се може да ти е по евтино в Гърция. На плажа в Бургас цената на чадъра е 3 лева. Никой не те кара да поръчваш. Не знам къде са ти взели 50 лева за чадър и като ходиш на плаж всеки член от семейството собствен чадър ли наема. Всеки има право на избор, но само да плюем България и да разправяме, колко велики са чужденците винаги е било Българската мечта.

Ами на Варна, Златни Пясъци - 1 чадър струва 10 лева, 1 шезлонг - 10 лева, 1тънко дюшече за шезлонга - 4 лева. Всичко 24 лева. И това е за един човек.

В Китен, плаж Атлиман, 2 шезлонга и чадър са 18лв и като им видя тубите пред псевдо хотелите и ми става едно хубавооооо.....

Тупаните по черноморието ,ако искат да бетонират и последната песечиника и да направят и последната градинка на паркинг ! , аз няма да им стъпя ! ВСИЧКИ В ГЪРЦИЯ !

Болшинството българи наистина отсядат в по-евтини курорти, но нивото на тези курорти е такова, че не предполага по-платежоспособни почиващи. Било те българи, или други. Ниският им ценови клас няма как да бъде зает от платежоспособни туристи, които търсят повече лукс и са готови да платят за него. Така, че съседи, бъдете доволни и не правете тъпи коментари. Просто сте граничеща и близка до нас държава.

Абсолютно. Аз, например, ходя на море в Гърция само заради кристално чистата вода - просто много обичам да плувам. А иначе тези загубени селца в Халкидики са си пълна селяния - как да отседне Анджелина Джоли в студио с 3 чамови креватчета и 2 нощни шкафчета и баня 2 квадратни метра с едва църцорещ душ-слушалка? Хайде стига - цените, които им плащаме, са ама наистина АБСОЛЮТНИЯТ МАКСИМУМ за това, което предлагат!

От Гърция: Българите изживяват гръцката мечта Българите в момента изживяват "Путиновата" си мечта, и поради тази причина една голяма част от тях нямат пари за да изживеят "гръцката мечта".

Не с притеснявай за твоя коментар!! Винаги се намира някой да изс..ре темата....... Днес явно-ти е ред!!!

По-скоро се притеснявам за теб и цинизмите , които ръсиш.

Абе не знам колко са бедни ама по пътя от Кулата до Солун де що видиш Кайен все е български :-)

Незнам кой е писал статията, но да акцентираш какъв е туриста богат или беден е просташко. Не че в България няма подобни статии как идвали бедни западняци и пенсионери на почивка. Туриста си е турист платил си е това което му е поискано и трябва да се уважава, защото носи приходи в твърда валута. Или както казваше бай Тошо : "да внимаваме да не се изложим пред чужденците" Та тука малко се изложиха журналистите пред чужденците.:);)

Е,ти к`во мислиш?? Че простотията са я измислили българите,и в Гърция имаме дефицит от дебили ли?? Знаеш ли и там к`ви неповторими индивиди с ай кю на автомобилна гума има?? Охооооооо!!!!!

И това е защото нашето чудно Черноморие, където не е толковагорещо, стана бетонирана клоака.

Богати не богати, ако си плащат сметките пак е плюс за икономиката. По добре тва от колкото без него.

Не бе човек!! Остави нашите "велики журналисти"там да си чешат езиците..... нали,трЕб`а да се намери някой,да се посочи като по-"долна класа"от нас,за да си докажем на себе си,колко сме "велики"?? Ама като дойде време българина да си плати сметката,правят му свирки(както и самите хотелиери казват-те са доволни,че имат клиенти)-а не му казват:-"айде батка-ти си беден!!Сметката е от нас,за да"вкусиш"и ти малко от "гръцката мечта!!" Егати дебилите са журналистите там-ако трябва,и децата си ще заколят публично,за да имат висок рейтинг.... А "гръцката мечта" за която пише вестникът,не разбрах каква е!! Сигурно имат предвид,че според тях,българите мечтаят да са "говеда"колкото ние,и да ги управляват по-големи боклуци!!Да вземат заеми,да ги крадат заедно с брюкселските мижитурки и техните приближени,и да ги дължи хазната.... Е,ако все пак,има българин който иска да изживее "гръцката мечта"-да ми се обади..С удоволствие ще му прехвърля моята част от дълга!!