И EVN започва преговори с НЕК

Дружеството, което снабдява с ток Югоизточна България - EVN, започва преговори с Националната електрическа компания за уреждане на финансовия спор между тях.

Обратно в новината

Коментари - И EVN започва преговори с НЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ СЪМ ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА ТЕЗИ КАРТЕЛИ, НЕЗНАМ КОЙ КАРТЕЛИРА ТАКА БЪЛГАРИЯ, НО ТЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ, А ПЪК НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО ТЪРПИМ ПРОСТО НЕЗНАМ.ТИЯ НИ КРАДАТ ОТ ВСЯКЪДЕ....И СИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБАТА В СТРАНИТЕ СИ ,А БЪЛГАРИЯ ЛАПА МУХИТЕ

За да им се отнемат лицензите трябва да е Атака на власт останалите партии и политици нямат смелост да го направят, за това българи на следващите избори мислете за кого гласувате, ако искате да се изгонят ЕРП-тата!

Според мен са започнали преговори за да протакат нещата като се надяват скоро на предсрочни избори и нямат намерение нищо да плащат те такава наглост като тяхната страх не може да има!

ЧЕЗ обяви 48.2 милиона печалба за 2013 година. Това е само ОФИЦИАЛНАТА печалба. Истинската е с пъти по-голяма. Срамота е в 21-и век да сме колония, ограбвана от безскрупулни корпорации с платеното съучастие на родни продажници!

Кога най-после ще бъдат изгонени или поне разстреляни кръвопийците ЧЕЗ от България? Тук включвам ЧЕЗ България, регистрирана в Чехия, ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение, регистрирани в България, Фрии Енерджи Проджект Орешец - ВЕИ централа на ЧЕЗ в местността Орешец с пикова мощност 4,9 Мегавата, регистрирана в Холандия, както и ликвидираната наужким ЧЕЗ Лабораторис, наследена от ЧЕЗ Електро, Дирекция Мерене и управление на данните! Също така ръководството на ТЕЦ Варна, приватизирана отново от монополиста ЧЕЗ! И тук ЧЕЗ отново се явява и производител и преносител и разпределител и продавач и лаборатория за електромери и пломбировач на електромери! За каква демонополизация и либерализация говорим, когато кръвопиецът върлуващ в цяла западна България е анексирал териториално над 4 милиона домакинства!?!?!

Off-shorko Какво ли казва по случая? Онзи ден след въпрос на ТВ Алфа, той с наглост призна за срещата със шефа на EVN във Виена. Разбира се, по "националните" телевизии излъченият репортаж беше отрязан точно преди съществено важният въпрос на репортерката от ТВ Алфа, като удобно му спестиха излагацията на този ПлEVNенлийски боклук изваден от СИКаджийския контейнер на Буда Боклука.

Абе нали щяха лиценза да им отнемат. Кви преговори, кви 5 лева? На думи е лесно. Както и 250000 работни места, АЕЦ Белене и още много други. Браво на серГЕЙ и доганя.

Толкова е просто: на всички участници във веригата е ясно, че заседанията на комисията трябва да се отлагат до дупка за да може решението на ДКЕВР за новата цена на тока от 1-ви юли да бъде взето след евроизборите. Залагам 1000:1, че и утрешното заседание ще бъде отложено за дата, която ще е след 25 май! В противен случай, БСП ще загуби поне 2 3% от предполагаемия изборен резултат.

Зам.-председателят на младежкото ДПС Мустафа Ахмедов влиза в съвета на директорите на "Националната електрическа компания" (НЕК).27-годишният Ахмедов ще замени в ръководството на НЕК Анна Димитрова.

Абе дира откъде намерихте тая снимка с прокъсан кабел

България родината, която загубихме ! Бъдните поколения трябва да знаят, че България е била индустриална страна, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини. Създавали сме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка нация! Без тази памет е невъзможно ново възраждане на България. За високия български индустриален интелект има безброй доказателства.

Абе тия ЕРП-та твърдят, че работят на загуба и все искат повишение на цената, а пак се натискат да останат. КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА?

Затова ли ще ни сменят ударно електромерите с нови ? Това ако е инвестиция - здраве му кажи или някой си има завод за електромери.

На практика електромерите не ги сменят. Само ги местят от едно място на друго. Например електромерите от вашият блок X ги поставят в блок Y, а тези от блок Y отиват в блок Z. Просто въртележка. която ако наистина я актуват като инвестиция си е живо престъпление! Като Ви сменят електромера - погледнете началните му показания - ако примерно вече е "навъртял" няколко стотин киловатчаса - нов ли е? ;)

Алооооо, до тук коментиращите. Добре ли сте с главите. Какво ще стане като им отнемат лицензите. Сульо и Пульо ли ще дойдат да ни управляват енергоразпределението. Определено не сте наред.

А кой го управляваше 30 години.Енергоснабдяване и енергоразпределение нещо да ти говори. Тъпи, това е като топлинните счетоводители,водоснабдяването,цифровите мултиплексери и ред други услуги при които продажните политици дават апетитни парчета от баницата срещу съответния кеш.

goose

Определено ми говори, явно за теб за само приказки ... Иначе мога да ти покажа документите - 15 години чакане без ток за 25 метра рекордоман ;-) Да живее народната власт :-)

Точно казано,изплува ми в главата назначението на един младежски лидер на 27 години,съветник на депутат,първо през декември 2013 в управата на Булгаргаз,а миналият месец и в управата на НЕК,както и как допреди 15 години имаше хора в по 25 борда.Това си е търговски спор,а миналата година разбрахме че споровете по изпълнение на договорите е подсъден на арбитража във Вашингтон,т.е. само негативи от подобен конфликт,след като има да прихващат,само поетанпно и с анекси към договорите може да се намали запазената им печалба,но само може, е може и национализация ако им платим представената сметка,а като гледам вземаме заем след заем и фирми и съсловия казват,че им се бавят плащанията въпреки това.

Дришляк, точно сега сульо и пульо (върлуващите ЕРПта кръвопийци) управляват енергетиката и са се наредили като пиявици посредници с единствена цел вдигане на цената и присвояване на разликите!

Не само ЕРП-тата ,но и мобилните оператори ,които изкупиха печелившите Пощи.

Pesh0

Нямат търгосвки спор , с незнам си коя компания . Имат спор с народа на България . Да си покажат договора с които имат претенции че нещо от някого са купили или да се омитат.

Тези мошеници чужденци да се омитат по бързо от България докато все още не сме ги напердашили здраво както им се полага.А мошениците- българи които са виновни за създадената ситуация и цицат заедно с тях от народния гръб да бъдат изправени пред народния съд.

Нещо се уплашиха ЕРП-тата, че ще им се измъкне кокъла от устата и започнаха да го увъртат - "айде да преговаряме?!". Никакви преговори с мародери!Да си плащат за тарикатлъка!Какво беше досега?Никой не смееше или не искаше да ги постави на мястот им.Защо ли?Комисионната потъваща в джобовете на предишните крадливи плитици и тяхните подопечни от ДЕКЕВР!Апропо какво стана с г-н Семерджиев?Кога ще му се потърси сметка за безобразията,които позволяваше?

Пушек, пушек и само пушек вдигат с това.

Миналата зима се размина без ексцесии на мегдана. Не се знае какво ще стане ако с 10 или 20 процента тока "скочи". Дали този път няма да ги "хлопне" силен токов удар всинцата 25 годишни ДЕМОНкратични тарикати.

Стига с тези договорки. Започнала е процедура по отнемането на лицензите и трябва да го направят. Трябва да се национализират и точка. След това водата, златото ни и всичко останало. Нищо българско не остана. Не знам да има друга държава, която да е разпродадена тотално. Срам и позор за всички нас, които допускаме тези нагли действия от страна на политиците. Трябва да ги е страх от нас, а не както е сега.

Няма по-прост народ от българския! Казвам народ - включая българи, турци, цигани и прочее. От едната крайност в другата. Ей такива коментари го доказват...