Това заяви на пресконференция лидерът на партията Волен Сидеров, цитиран от БТА. Той посочи, че вчера заради неговия вежлив, културен, джентълменски изказ някои са разбрали погрешно, че "Атака" може подкрепи и да се коалира с ГЕРБ.

"Няма да подкрепим партии, които вече са предавали националните интереси, изброените са такива. Моят съвет към тях е да се саморазпуснат. На ГЕРБ вече дадохме шанс, подлъгани от нейните изявления, че ще изгони чуждите монополисти и ще свали новините на турски език, че ще води българска национална политика, и бяхме излъгани", каза лидерът на "Атака".
 
По думите на Сидеров, няма нищо страшно в това да има избори, докато се пречисти политическото пространство. Лидерът на "Атака" посочи, че партията на Кунева, ако влезе в парламента, също не може да очаква подкрепа от тях, а само яростна съпротива.

Кунева се прави на нова партия, а това всъщност е НДСВ, добави той. НДСВ е партия, която трябва да се разследва до дупка за далавери, както и ГЕРБ, червените и сините. Кой доведе монополите? Костов, Сакскобургготски, Доган, Станишев и Борисов - това са виновниците за днешното положение на България, тези хора нямат право даже да се явяват на избори, те би трябвало да се оттеглят и да се покайват и да се извинят на българския народ, след което някой от тях може да си тегли куршума или да се самозапали, каза Волен Сидеров.
 
Според него служебният кабинет е кабинет на ГЕРБ - параван, който прикрива злоупотребите на последното правителство.

"Ако тръгнат да продават БДЖ или ВМЗ-Сопот, които подготвиха за продажба герберите, да знаят, че няма да се отърват от преследване", добави той.