Коментари - Шофьор качи след дрифт кола на тротоара, удари и хвърли пешеходец в изкоп във Варна | Днес.dir.bg

Коментари - Шофьор качи след дрифт кола на тротоара, удари и хвърли пешеходец в изкоп във Варна | Днес.dir.bg

Коментари

Няма страшно. Ей сега МВР ще увеличат глобите за дрифт и така ще предотвратят този вид произшествия.

Ако убиеца се окаже прокурорско синче направо да обявят починалия за виновен и да се приключва случая като роднините на починалия платят няколко десетки хилядарки за потрошената кошница.

Кучето си лае, керванът си върви!

работа стана дай на глупака и простака свобода и му гредай сеира. Всъщност това става по целия свят.

Всичко работи на полуобороти в тази държава,закони никакви,безнаказаност навсякъде,Дръзко и нахално поведение на 30-годишни идиоти,това е!

Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни, за наличие на сиво вещество също.

причинителят на катастрофата междувременно напуснал в неизвестна посока пределите на страната, вече се преселил в Шенгенското пространство, и са предприети мерки по издирването му

Е щом пробите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни направо го пускайте. Така и така съда ще му даде 2 години условна.

Тоя каун на бесилото, и да се предава пряко по всички телевизии. Връщане на смъртното наказание незабавно. Смърт за смърт.

при Хан Крум- може би. Сега шофьорът ще се окаже с нестандартна сексуалност, жертва на репресия заради което, примерен от дете, ще му дадат домашен арест, защото българските затвори не отговарят на европейските стандарти, а да забравих: алкохолната проба на загиналия: ами ако се окаже, че е бил с 0.5 промила в кръвта?? Ето това ще е...

Целта, ЦЕННОСТНАТА система на всеки втори индивид под 30 години в момента е - как да изпляска поредната подрастваща курва, как да вкара 5-6 хелчета с 2-3 балона хелий, да смърка бЕло и за да се покаже колко велик МАЖ е - да дрифти с някое БМВ на 15 години, по възможност купено за 3000 лева и кърпено-недокърпено, но тунинговано, да става за пилажи. Или да кара някоя бегачка ТДИ пак на 20 години - някак с 200 и да пищи снимайки се "Има ли саждииии"... КОЕ НЕ Е ТАКА?

А това го е видял от теб или баща му

много си прозд...ГЕРБ?

Развитието на България за последните 30 години: държава-територия-географско понятие; на хората: народ-електорат-население-изчезващ етнос; икономиско развитие: промишленост-скрап-голо поле... с една дума: мор. Лека му пръст на загиналия. Убиецът му най-вероятно ще бъде оправдан защото е млад и животът е пред него, ще се окаже примерен-безз алкохол и наркотици... в крайна сметка ще се окаже герой.

Простотия или парадокс по български: 60 годишната жертва гласува за партията, която дава хранилка от бюджета на бащата на убиеца, който му купува БМВ , а той с него трепе галсоподавателя, гласувал за партията дала хранилката.... Едно е хубаво, че простотията на тази територия намалява заедно с хората на нея!

А бе то за алкохол и наркотици добре, проверили са го ама за мозък кга ще почнат да ги проверяват.Щото такива мозък нямат, оттам идват и другите проблеми. Бог да прости човека!

а пък полицията всъщност е погрбална агенция- появява се, когато всичко е приключило, в Пловдив така, във Варна сега отново... за какво са им сини буркани и правомощия въобще? За къде да бързат? Да носят погрбални актове и толкоз. През останалото време може за разнообразие да изскачат от храстите и да захлебят, че някой на обяд не си е пуснал фаровете, то и да си погрбален агент е тегава работа. А бе то България е гробище... заради това с нас се разпореждат зомбита, таласъми и политически трупове.

За момента в България може би само АРАБСКОТО правосъдие може да ПРОРАБОТИ!

Става с американското: всички глоби на данъчната декларация. Веднъж да не си платиш данък имот и....шерифа продава на търг къщата ти. Има ли убит: задължително в оранжев костюм до съда.

Тия дрифтъри не плащат данъци, а ти явно си доста тъпо парче!

са отрицателни значи всичко е ок. На добър път ,следващия завой петима да удари

А каква държава имахме????? Първо такива кретени дрифтъри нямаше. Тоя щяха да са го оправили още даскалите по физическо в училище. Ако ли не - казармата щеше да го поправи изцяло. И вече съвсем хипотетично, кварталния щеше да го хване за яката още на първо нарушение и да му разкатае фамилията. И вече в сферата на научната фантастика - ако се случеше такава катастрофа, милиционерите такава вечер щяха да му устроят в мазето на милицията, че сам щеше да драпа да влезе в Белене.

Комунягите не измряхте ли, бре ?

Как се дрифти с "Москвич 412", бе мурук? Или не знаеш, чез през Татовизъмът ти, всеки шофьор си имаше готови, в огледалото на сенника, 5 лв. за рушевет на милюционерите? Тато ти ЯШАР Правешки се бореше за трафик в НеРеБе-то : 1 кола на ВСЕКИ ПЕТ МИНУТИ. Надницата бе 3,50 лв. а литър бензин 1 лв.

счупи стрелката на тъпомера

Извинявай ,но ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕШ ! Когато през 1973 /12,12,1973/ започнах работа в таксиметрова служба ОСНОВНАТА МИ ЗАПЛАТА беше 91 лв. С работа по 12-18 часа на ден съм стигал до 180 лв ЧИСТИ плюс /обикновено / 5 лв от бакшиш. А бензин А 86 беше 0,26 лв.

Ама то не е ли без да иска, момчето? Защо се прави проблем за един дрифт? И то с дърта пушлива германска купчина лайна? Ами виновно ли е момчето, че според 110% от малоумното народонаселение, по-убуу от германска купчина метални лайна нема?

За умишлено убийство... доживотен затвор. Следващия шофьор убил невинен човек....също. И отворете нови затвори. На първо време ще има нужда, но след около две години ще има застой.

Те отвориха нов затвор - но той е по-луксозен от хотел на Златни пясъци...

Трябва да се приеме смъртното наказание друг начин няма

Доживотен затвор също върши работа. Стига да няма подкупи и връзки, които са по-голям бич отколкото корупция сред политиците

Еее,щом пробите за алкохол и наркотици са отрицателни,значи не е виновен.

Цялата система на образование е направена така, е да генерира такива кретени на изхода! С малки изключения от училищата излизат само комплексирани идиоти. Никаква присъда- 100удара с камшик на голо и на публично място ще има много по-поучителен ефект отколкото условна присъда и пак да се лигави по улиците, защото родителите също са прости и приемат защитаването на детето като най-силна проява на обич, а така го правят най-големия боклук на света.

От липсата на мерки се появи поколение от идиоти, дето форсират двигатели, стържат гуми, пукат и какво ли не, освен гонките. Трябваше да ги ударят дори само за шума.

Това ще е присъдата, след няколко години мотане, когато всички ще са забравили за случая. А след няколко месеца тоя същия ще си кара без книжка със сгънати 2х100лв за полюцаите, ако го спрат.

Това корупция ли е? Ами...не. Това е подкупи и връзки. Замислете се, Кое е по-зле, Дали е корупцията? Ами...не.

Господ ще ти го върне рабо или късно майкати мръсна долна

Скоро ще живеем в постоянен ужас да не ни връхлети де-бил с кола, я на пешеходна пътека, я на тротоара. Така е, щом наказанията са смехотворни и никой няма страх от закона. Тоя убиец щом е трезвен ще се отърве леко.

добави и дебил в парламента, дебил в полицията, дебил в общината.... Да не пропусна някого, да ме извини....

Това е Умишлено убийство. Трезвен или пил...това е Умишлено убийство

партия ВЪЗРАЖДАНЕ ще му осигури адвокат тъй като пешеходеца вървял много бавно и с това предизвикал сам смърта си ПОНЯТНА

На крива ракета.... На ВСЕКИ облажил се от власт опозицията му е крива !

Убийство по непредпазливост - 3 г. условно. Хубав ден!

Вече и на тротоара да се разхождаш не е сигурно, че ще се прибереш жив във държава като Булгаристан// Курдистан Всичко живо опростяло,оскотяло от мизерия

Това е предумишелно убийстово - каквто други да казва закона

Какъв ти дрифт , карал е с превишена скорост, губи управление над автомобила, и ето ти белята. За сравнение- рЕзаният калашник - Осман, който не спря на знак Стоп, и уби бебенцето, не беше виновен ???!!! Професионалният шофьор, не спрял на знак Стоп, бил виновен, защото засякъл колата на НСО, движеща се със скорост двойно над допустимата, загина! Този, който е с две гънки в мозъка, кара с превишена скорост- и пак убит човек! До кога, съдиите ще позволяват, да не се спазват законите( за някои)?

Возбуждение-Варна. Там всички са надрусани с русофилизъм, който никога не ги отпуска.

Всеки божи ден без почивка утрепани хора дори на тротоара Мръсно племе

Но в някои държави(белите по закон), полицаите не прощават не на лидер на партия а ако ще президентски кортеж да минава, без предварително оповестяване. Законите са такива, че са ПРЕВЕНЦИЯ за всяка мисъл за дрифтинг на публични места. За целта има платени писти: за мотоциклети, коли, бътита и всякакви превозни средства.

Пробите за мозък на водаа на МПС-то съшо са отрицателни.

Е, мили сънародници, как е...? Виждам добре ви се отразява "свободата и демокрацията" ? Напра'У ги стигнахте Хамериканците.... Таз' година ще ви направят полу пътища, а догодина цели пътища.. Ама все още се движите по същите пътища, който аз направих. Когато аз бях, подобни неща, ако се случеха, смъртното наказание беше в кърпа "вързано" за подобни изроди... Да ви е честита свободата и демокрацията, мили сънародници ! Ха ха ха ха ха.....

От масква ли пишеш???

Ти явно си със сериозен ментален проблем

Малкото Фатих(синът на търговеца на Каптагона на Софарма) уби момиче на Симеоновския път. Какво стана бе, маймуно червеногъза: Бащата на Илия Павлов го ОСИНОВИ, като брат на Малкия Илийчо тогава....при Тодор Яшар Правешки. И дори другарско порицание нямаше за новия българин МАЛКОТО ФАТИХ!

Тъпо другарю, ТЪПО! Като не ми харесва тази демокрация поне мога да замина за Русия или Северна Корея, ама по ваше време май разстрелваха ако някой инакомислещ решеше да емигрира! Така, че не ми пробутвай кремълските си словоблудства! Като е толкова лоша "демокрацията" защо всичките партийни чеда заминаха да учат в прогнилия капитализъм? Защо над 2 милиона българи избраха да заминат на запад??? Като сте толкова влюбени в Русията колко от вас отидоха да живеят и работят там???? Май излиза, че е по добре платено да си "берач на ягоди" в Англия отколкото инженер в Русия? Гадна сволач сте това русофилити и ви трябва нов Стамболов на вас!

идиота дрифтирал, но колата поднесла! редакторите на дира са големи дирници!

Гроб да нема това копеле прокажено българско,да умре в затвора в страшни мъки

Това да ли си пил или друсал вече се счита за оправдание

Не споменават модела на колата, но сигурно е БМВ. Трябва да се спре и забрани тази марка коли, която участва в много инциденти на пътя.. и сигурно има защо. Тези автомобили не се държат адекватно, те не са градски условия. Малко да и подадеш и газ, почва да върти задника като стара урва и поднася насам - натам, не можеш я вкара в пътя. Веднъж съм се возил в такава кола на сина на мой колега и повече няма да повторя. Вдигна за 2-3 секунди 130 на 2-ра скорост и то в градски условия. Имам чувството, че само откачалки ги купуват и карат. Нормален човек няма да си вземе такъв барутник.

Мечтата на всяко циганче е като порасне да кара БМВ.

Намеква, че ти си нормален?

Автомобилът сам по себе си не е виновен. Проблемът е, че БМВ, особено старите, имат доста коне под капака, леки купета и ... задно предаване. Нервни автомобили. Ако зад волана е уравновесен човек, който знае възмижностите на автомобила, проблеми няма да има. Проблем се получава, когато някой тънкопишко събере 8000 лева и купи трибуквието. Масово горят масло и обикновено трябва да вкараш още толкова за предница и гуми. Но тънкопишко забравя за тези неща, защото трябва да има за цигари. И за бензин/нафта. Лоши гуми, умишлено подаване на газ в завоя последвано от отнемане и дръпване на ръчната, съчетано с несъобразена скорост и - честно казано трябва да полежи. Поне 3 години. Но няма!

Комшия има БМВ и веднъж кога се возих при него ми се жалваше, че било само 250 коня, а му се карало поне 400 коня.

Сандито е прав, само откачалници ги карат тия БМВ-та. А откачения човек, това е психично болен човек.

да го пуснат тогава, щом не е пил и смъркал. Да е*а и шибеците варненски. По време на соцът този вече щеше да е разстрелян.

Интересно как определена марка коли привлича най-големите идиоти...

Е, щом няма алкохол и наркотици - всичко е наред. Понеже е по непредпазливост - даже няма и да го съдят ... Егати законите дето ни нататрузиха ...

Ей, няма ли кой да озапти тези гъзарчета. Трябва ли заради такива изродчета всеки ден да загиват невинни хора???

бой на пишлемето с правата лопата докато спре да мърда!

Ех, защо не е там Найо да качи снимки с премазания човек, а Кире да да обещава всичко.

Още ли си мислите, че не живеете в ориенталско гето? Е Продължавайте да живеете в заблуда

Тези, които не могат да ходят И онези, които не могат да карат И двата вида са с рефлекси на умрял тюфлек

Каква работа. Какъв случай. Младежът съвсем случайно е ударил възрастният джентълмен. Какво е правил той. По това време. На тротоара до този изкоп. Явно се е намирал. На грешното място. В точния момент. Да се чуди човек. Как е доживял до 60 години.

Ако е бил пенсионер. На младежа му се полага. Поощрителна награда. От половин минимална пенсия. И без това вече сме много. Работещите. Не могат да насмогнат. Да ни изкарват. Пенсиите.

А тъпомера какво отчете. Кръгла нула, без нито една гънка. Сега ще има лиги и сополи пред съда. На пътя всички са юнаци, а пред съда влизат с пампирси, мамини синчета насрани. Съболезнования на близките на загиналия.

Не виждам морален проблем в тази катастрофа. На ден по пътищата се движат милиони коли, и стават катастрофи. Тази нито ще е първата, нито ще е последната. Няма никакъв морален проблем.

Коментари - Шофьор качи след дрифт кола на тротоара, удари и хвърли пешеходец в изкоп във Варна | Днес.dir.bg

Коментари - Шофьор качи след дрифт кола на тротоара, удари и хвърли пешеходец в изкоп във Варна | Днес.dir.bg

Коментари

Няма страшно. Ей сега МВР ще увеличат глобите за дрифт и така ще предотвратят този вид произшествия.

Ако убиеца се окаже прокурорско синче направо да обявят починалия за виновен и да се приключва случая като роднините на починалия платят няколко десетки хилядарки за потрошената кошница.

Кучето си лае, керванът си върви!

работа стана дай на глупака и простака свобода и му гредай сеира. Всъщност това става по целия свят.

Всичко работи на полуобороти в тази държава,закони никакви,безнаказаност навсякъде,Дръзко и нахално поведение на 30-годишни идиоти,това е!

Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни, за наличие на сиво вещество също.

причинителят на катастрофата междувременно напуснал в неизвестна посока пределите на страната, вече се преселил в Шенгенското пространство, и са предприети мерки по издирването му

Е щом пробите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни направо го пускайте. Така и така съда ще му даде 2 години условна.

Тоя каун на бесилото, и да се предава пряко по всички телевизии. Връщане на смъртното наказание незабавно. Смърт за смърт.

при Хан Крум- може би. Сега шофьорът ще се окаже с нестандартна сексуалност, жертва на репресия заради което, примерен от дете, ще му дадат домашен арест, защото българските затвори не отговарят на европейските стандарти, а да забравих: алкохолната проба на загиналия: ами ако се окаже, че е бил с 0.5 промила в кръвта?? Ето това ще е...

Целта, ЦЕННОСТНАТА система на всеки втори индивид под 30 години в момента е - как да изпляска поредната подрастваща курва, как да вкара 5-6 хелчета с 2-3 балона хелий, да смърка бЕло и за да се покаже колко велик МАЖ е - да дрифти с някое БМВ на 15 години, по възможност купено за 3000 лева и кърпено-недокърпено, но тунинговано, да става за пилажи. Или да кара някоя бегачка ТДИ пак на 20 години - някак с 200 и да пищи снимайки се "Има ли саждииии"... КОЕ НЕ Е ТАКА?

А това го е видял от теб или баща му

много си прозд...ГЕРБ?

Развитието на България за последните 30 години: държава-територия-географско понятие; на хората: народ-електорат-население-изчезващ етнос; икономиско развитие: промишленост-скрап-голо поле... с една дума: мор. Лека му пръст на загиналия. Убиецът му най-вероятно ще бъде оправдан защото е млад и животът е пред него, ще се окаже примерен-безз алкохол и наркотици... в крайна сметка ще се окаже герой.

Простотия или парадокс по български: 60 годишната жертва гласува за партията, която дава хранилка от бюджета на бащата на убиеца, който му купува БМВ , а той с него трепе галсоподавателя, гласувал за партията дала хранилката.... Едно е хубаво, че простотията на тази територия намалява заедно с хората на нея!

А бе то за алкохол и наркотици добре, проверили са го ама за мозък кга ще почнат да ги проверяват.Щото такива мозък нямат, оттам идват и другите проблеми. Бог да прости човека!

а пък полицията всъщност е погрбална агенция- появява се, когато всичко е приключило, в Пловдив така, във Варна сега отново... за какво са им сини буркани и правомощия въобще? За къде да бързат? Да носят погрбални актове и толкоз. През останалото време може за разнообразие да изскачат от храстите и да захлебят, че някой на обяд не си е пуснал фаровете, то и да си погрбален агент е тегава работа. А бе то България е гробище... заради това с нас се разпореждат зомбита, таласъми и политически трупове.

За момента в България може би само АРАБСКОТО правосъдие може да ПРОРАБОТИ!

Става с американското: всички глоби на данъчната декларация. Веднъж да не си платиш данък имот и....шерифа продава на търг къщата ти. Има ли убит: задължително в оранжев костюм до съда.

Тия дрифтъри не плащат данъци, а ти явно си доста тъпо парче!

са отрицателни значи всичко е ок. На добър път ,следващия завой петима да удари

А каква държава имахме????? Първо такива кретени дрифтъри нямаше. Тоя щяха да са го оправили още даскалите по физическо в училище. Ако ли не - казармата щеше да го поправи изцяло. И вече съвсем хипотетично, кварталния щеше да го хване за яката още на първо нарушение и да му разкатае фамилията. И вече в сферата на научната фантастика - ако се случеше такава катастрофа, милиционерите такава вечер щяха да му устроят в мазето на милицията, че сам щеше да драпа да влезе в Белене.

Комунягите не измряхте ли, бре ?

Как се дрифти с "Москвич 412", бе мурук? Или не знаеш, чез през Татовизъмът ти, всеки шофьор си имаше готови, в огледалото на сенника, 5 лв. за рушевет на милюционерите? Тато ти ЯШАР Правешки се бореше за трафик в НеРеБе-то : 1 кола на ВСЕКИ ПЕТ МИНУТИ. Надницата бе 3,50 лв. а литър бензин 1 лв.

счупи стрелката на тъпомера

Извинявай ,но ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕШ ! Когато през 1973 /12,12,1973/ започнах работа в таксиметрова служба ОСНОВНАТА МИ ЗАПЛАТА беше 91 лв. С работа по 12-18 часа на ден съм стигал до 180 лв ЧИСТИ плюс /обикновено / 5 лв от бакшиш. А бензин А 86 беше 0,26 лв.

Ама то не е ли без да иска, момчето? Защо се прави проблем за един дрифт? И то с дърта пушлива германска купчина лайна? Ами виновно ли е момчето, че според 110% от малоумното народонаселение, по-убуу от германска купчина метални лайна нема?

За умишлено убийство... доживотен затвор. Следващия шофьор убил невинен човек....също. И отворете нови затвори. На първо време ще има нужда, но след около две години ще има застой.

Те отвориха нов затвор - но той е по-луксозен от хотел на Златни пясъци...

Трябва да се приеме смъртното наказание друг начин няма

Доживотен затвор също върши работа. Стига да няма подкупи и връзки, които са по-голям бич отколкото корупция сред политиците

Еее,щом пробите за алкохол и наркотици са отрицателни,значи не е виновен.

Цялата система на образование е направена така, е да генерира такива кретени на изхода! С малки изключения от училищата излизат само комплексирани идиоти. Никаква присъда- 100удара с камшик на голо и на публично място ще има много по-поучителен ефект отколкото условна присъда и пак да се лигави по улиците, защото родителите също са прости и приемат защитаването на детето като най-силна проява на обич, а така го правят най-големия боклук на света.

От липсата на мерки се появи поколение от идиоти, дето форсират двигатели, стържат гуми, пукат и какво ли не, освен гонките. Трябваше да ги ударят дори само за шума.

Това ще е присъдата, след няколко години мотане, когато всички ще са забравили за случая. А след няколко месеца тоя същия ще си кара без книжка със сгънати 2х100лв за полюцаите, ако го спрат.

Това корупция ли е? Ами...не. Това е подкупи и връзки. Замислете се, Кое е по-зле, Дали е корупцията? Ами...не.

Господ ще ти го върне рабо или късно майкати мръсна долна

Скоро ще живеем в постоянен ужас да не ни връхлети де-бил с кола, я на пешеходна пътека, я на тротоара. Така е, щом наказанията са смехотворни и никой няма страх от закона. Тоя убиец щом е трезвен ще се отърве леко.

добави и дебил в парламента, дебил в полицията, дебил в общината.... Да не пропусна някого, да ме извини....

Това е Умишлено убийство. Трезвен или пил...това е Умишлено убийство

партия ВЪЗРАЖДАНЕ ще му осигури адвокат тъй като пешеходеца вървял много бавно и с това предизвикал сам смърта си ПОНЯТНА

На крива ракета.... На ВСЕКИ облажил се от власт опозицията му е крива !

Убийство по непредпазливост - 3 г. условно. Хубав ден!

Вече и на тротоара да се разхождаш не е сигурно, че ще се прибереш жив във държава като Булгаристан// Курдистан Всичко живо опростяло,оскотяло от мизерия

Това е предумишелно убийстово - каквто други да казва закона

Какъв ти дрифт , карал е с превишена скорост, губи управление над автомобила, и ето ти белята. За сравнение- рЕзаният калашник - Осман, който не спря на знак Стоп, и уби бебенцето, не беше виновен ???!!! Професионалният шофьор, не спрял на знак Стоп, бил виновен, защото засякъл колата на НСО, движеща се със скорост двойно над допустимата, загина! Този, който е с две гънки в мозъка, кара с превишена скорост- и пак убит човек! До кога, съдиите ще позволяват, да не се спазват законите( за някои)?

Возбуждение-Варна. Там всички са надрусани с русофилизъм, който никога не ги отпуска.

Всеки божи ден без почивка утрепани хора дори на тротоара Мръсно племе

Но в някои държави(белите по закон), полицаите не прощават не на лидер на партия а ако ще президентски кортеж да минава, без предварително оповестяване. Законите са такива, че са ПРЕВЕНЦИЯ за всяка мисъл за дрифтинг на публични места. За целта има платени писти: за мотоциклети, коли, бътита и всякакви превозни средства.

Пробите за мозък на водаа на МПС-то съшо са отрицателни.

Е, мили сънародници, как е...? Виждам добре ви се отразява "свободата и демокрацията" ? Напра'У ги стигнахте Хамериканците.... Таз' година ще ви направят полу пътища, а догодина цели пътища.. Ама все още се движите по същите пътища, който аз направих. Когато аз бях, подобни неща, ако се случеха, смъртното наказание беше в кърпа "вързано" за подобни изроди... Да ви е честита свободата и демокрацията, мили сънародници ! Ха ха ха ха ха.....

От масква ли пишеш???

Ти явно си със сериозен ментален проблем

Малкото Фатих(синът на търговеца на Каптагона на Софарма) уби момиче на Симеоновския път. Какво стана бе, маймуно червеногъза: Бащата на Илия Павлов го ОСИНОВИ, като брат на Малкия Илийчо тогава....при Тодор Яшар Правешки. И дори другарско порицание нямаше за новия българин МАЛКОТО ФАТИХ!

Тъпо другарю, ТЪПО! Като не ми харесва тази демокрация поне мога да замина за Русия или Северна Корея, ама по ваше време май разстрелваха ако някой инакомислещ решеше да емигрира! Така, че не ми пробутвай кремълските си словоблудства! Като е толкова лоша "демокрацията" защо всичките партийни чеда заминаха да учат в прогнилия капитализъм? Защо над 2 милиона българи избраха да заминат на запад??? Като сте толкова влюбени в Русията колко от вас отидоха да живеят и работят там???? Май излиза, че е по добре платено да си "берач на ягоди" в Англия отколкото инженер в Русия? Гадна сволач сте това русофилити и ви трябва нов Стамболов на вас!

идиота дрифтирал, но колата поднесла! редакторите на дира са големи дирници!

Гроб да нема това копеле прокажено българско,да умре в затвора в страшни мъки

Това да ли си пил или друсал вече се счита за оправдание

Не споменават модела на колата, но сигурно е БМВ. Трябва да се спре и забрани тази марка коли, която участва в много инциденти на пътя.. и сигурно има защо. Тези автомобили не се държат адекватно, те не са градски условия. Малко да и подадеш и газ, почва да върти задника като стара урва и поднася насам - натам, не можеш я вкара в пътя. Веднъж съм се возил в такава кола на сина на мой колега и повече няма да повторя. Вдигна за 2-3 секунди 130 на 2-ра скорост и то в градски условия. Имам чувството, че само откачалки ги купуват и карат. Нормален човек няма да си вземе такъв барутник.

Мечтата на всяко циганче е като порасне да кара БМВ.

Намеква, че ти си нормален?

Автомобилът сам по себе си не е виновен. Проблемът е, че БМВ, особено старите, имат доста коне под капака, леки купета и ... задно предаване. Нервни автомобили. Ако зад волана е уравновесен човек, който знае възмижностите на автомобила, проблеми няма да има. Проблем се получава, когато някой тънкопишко събере 8000 лева и купи трибуквието. Масово горят масло и обикновено трябва да вкараш още толкова за предница и гуми. Но тънкопишко забравя за тези неща, защото трябва да има за цигари. И за бензин/нафта. Лоши гуми, умишлено подаване на газ в завоя последвано от отнемане и дръпване на ръчната, съчетано с несъобразена скорост и - честно казано трябва да полежи. Поне 3 години. Но няма!

Комшия има БМВ и веднъж кога се возих при него ми се жалваше, че било само 250 коня, а му се карало поне 400 коня.

Сандито е прав, само откачалници ги карат тия БМВ-та. А откачения човек, това е психично болен човек.

да го пуснат тогава, щом не е пил и смъркал. Да е*а и шибеците варненски. По време на соцът този вече щеше да е разстрелян.

Интересно как определена марка коли привлича най-големите идиоти...

Е, щом няма алкохол и наркотици - всичко е наред. Понеже е по непредпазливост - даже няма и да го съдят ... Егати законите дето ни нататрузиха ...

Ей, няма ли кой да озапти тези гъзарчета. Трябва ли заради такива изродчета всеки ден да загиват невинни хора???

бой на пишлемето с правата лопата докато спре да мърда!

Ех, защо не е там Найо да качи снимки с премазания човек, а Кире да да обещава всичко.

Още ли си мислите, че не живеете в ориенталско гето? Е Продължавайте да живеете в заблуда

Тези, които не могат да ходят И онези, които не могат да карат И двата вида са с рефлекси на умрял тюфлек

Каква работа. Какъв случай. Младежът съвсем случайно е ударил възрастният джентълмен. Какво е правил той. По това време. На тротоара до този изкоп. Явно се е намирал. На грешното място. В точния момент. Да се чуди човек. Как е доживял до 60 години.

Ако е бил пенсионер. На младежа му се полага. Поощрителна награда. От половин минимална пенсия. И без това вече сме много. Работещите. Не могат да насмогнат. Да ни изкарват. Пенсиите.

А тъпомера какво отчете. Кръгла нула, без нито една гънка. Сега ще има лиги и сополи пред съда. На пътя всички са юнаци, а пред съда влизат с пампирси, мамини синчета насрани. Съболезнования на близките на загиналия.

Не виждам морален проблем в тази катастрофа. На ден по пътищата се движат милиони коли, и стават катастрофи. Тази нито ще е първата, нито ще е последната. Няма никакъв морален проблем.