Коментари - Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан | Днес.dir.bg

Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан

Засега няма информация за състоянието на държавния глава Ебрахим Раиси

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан | Днес.dir.bg

Коментари

Ами шахедите дето Иран ги дава на Русия не покриват очакванията в Украйна и Путю си иска парите обратно.За това така мистериозно се е повредил хеликоптера. Нали по подобен начин,пак мъгла и незнам си кво,преди години свалиха и убиха президента на Полша но не с хеликоптер а със самолет

Лошо време, почти никаква видимост, висока планина.. вертолет, чийто таван на полета е 3000 метра. Ако бяха пътували със самолет, това нямаше да се случи.

От началото на войната срещу Украйна руските сили са изстреляли около 1670 Шахеда, дарени от Иран, срещу Украински градове и села...

Случват се и хубави неща за някои заслужили!Просто не мога да им проумея религията ,която обещава вечни неща недостижими за резняците и те продължават да се бутат по камънаци и пясъци ,вместо веднага да се качат ол инклузив.

ХАИ-те нарекли се "арменци", както шиптърите "косовари", са навсякъде, където има далавера. 1,5 са в Лос Арминикос(Анджелис), 6 МЛН са мюсюлмани в Турция - елита на Източен Рим, оказва се, че има и"арменец" - шиит в е.ита на Чалмосан Иран. После защо спецчастите на Азербайджан са свалили хеликоптер с терористи над исконно Азербайджански земи.

Вече съм сигурен, че НЕ някой пиян и пропаднал рушняк, ами МОСАД ще ликвидира жужето Путя ... нека само да довършат там техния си проблем ... Със законови средства до никъде не се стига ... само бой, ебане и тесни обувки за рушняците, техната мама даеба !!!

следи водят към блядия ! . кой има интерес от - убийставото на фицо, от убийството на иранеца ....ами само и единствено джуджето , зощо убивайки и двама, всички ще кажат "ама ето то джендърите" ...и целият ислямски свят и фашистите ще се настроят срещу европа и запада ... . кой има изгода от това ?!!? разбира се - ненавижданата от всички - просия !

Фицо, опит за преврат на Еродган, сега паднал хеликоптер с иранския президент. Много "случайности" на едно място, със все неудобни хора на англосаксите

И така да е, теб какво токлко те "жегва", че тъй грачиш грозно зловещо?!

его зажёг.

То там президента е по безгласна буква и от Радев.

И кво ши праим ся?! Мейд дъ Раша грейт ъгейн отлага ли се или доставките на ирански дронове и снаряди продължава?

Четейки коментарите, оставам с впечатлението, че живея в Иран, и Аллах е велик.

Ушанки, сър! Те са навсякъде. Обичат Путин, Ким, Аллах, ракети, на Ленин отлежалия формалин, снимките на Сталин, мавзолея на Гошо Мастиката, паметници, петолъчки ... Ватенки и ушанки.

Анално за русолюбците ! Целия отзад за руския свят !! Който подкрепя Русия ... хваща трендафила !!!

Току що гледах репортаж от мястото на катастрофата- там е такава гъста мъгла че на два метра нищо се не види.

Словакия, Иран, Гешев, опит за Ердоган... Абе нов стил управление НАТО.

защо го слагаш Гешев тук.

Един по един...

Работата на едро предстои. БУУУМ. ТРЕЕС. Нема един по-един. ДЕНАЦИФИКАЦИЯ и ДЕЦИОНИЗИЦИЯ. Глобално.

За протокола - не че не е новина, но там президентът е формална длъжност, като си имат върховен аятолах, който определя всичко.

Остави хохлите и бандерките тука да мечтаят за перемога бе. Бъди човек.:)

Обявявам тридневен траур за всички възрожденци и шипченски патреотЕ. Любимата им чалма си отиде!

Намирисва на Мосад

Белл 212 е среден хеликоптер с две лопатки, който за първи път полетя през 1968 г. Първоначално произведен от Белл Хеликоптер във Форт Уърт, Тексас, САЩ, производството беше преместено в Мирабел, Квебек, Канада през 1988 г., заедно с цялото производство на комерсиални хеликоптери на Белл след отварянето на този завод през 1986 г.

След Фицо и тоз....лош ден за Пу

Русия може няколко пъти да думне планетата. Ще е последният ти ден, явно. Ма няма се притесняваш, Пророка на Сатаната - Сорос ще се погрижи за теб.

да ти кажа , и ти ще вървиш празноглави :)

Ционисткият елит иска Трета световна. Толкова ли е трудно да зацепите? Питър Тийл, кръвопиеца на Палантир отдавна е дигнал в Нова Зеландия подземни градчета за елитите. Цукърчето и то. Кво мислите, че ви чака? Перемога? Просперитет? Зануляване бе. МИФ искат 90 процента от вас да са фира. Пречите им на гледката. Нямат нужда от толкова много роби. Имат си и клониране, и генно инжинерство. Като изпълзят от дупките след век ще са Богове. Нали така, гои прости и мързеливи, страхливи и тъпи?

Пийте си хапчетата! Иначе пращам яките санитари!

Израелските военни и цивилни разузнавателни служби заявяват най-отговорно и хорово, макар и пеейки в терца, че нямат пръст в тази работа. Не било в техен стил и не е това техен метод на работа. Кълнат се в гробовете на майките си, които всички са живи и здрави и ще живеят още много, но все някога ще имат и гробове и мавзолеи. Посочват ,че по техни данни- случайно получени от неизвестен открит и честен явен източник, всичките пилоти на хеликоптери са предимно много религиозни и предани мюсюлмани, а поддържането на хеликоптерите от техниците е от същия сорт правоверни. Няма тука професионалисти квалифицирани случайно- лоялни и лично предани хора са били. Та е било въпрос на време Аллах да го привика при себе си този човек и да го препита по Корана.

той и путьо така се кълнеше за пригожката )))

Няма страшно,нашият Путин ще надживее Слънцето!

за Путин е ясно ма тоя Ибрахим също е важен дано е скочил някак и оцелял.

Само путин, ким чен ин, си и този ислямски фашист пречат на света да заживее в мир и любов Защо просто не ги свитнат

В България за съжаление все още не признават истинската любов и се женят между два пола ганювците.

И ще разбереш, че ленин, този семафор на световната педерастия е първият от милионите руски педерасти, който въздигна педерастията в държавна политика Ссср беше първата страна в света, която отмени наказанието за педерастия и заслугата за това е на ленин

Липсата на тестостерон води до това състояние .

Забравяш другарят Си, който спретна драконовите ковид мерки, за да си бетонира властта.

Казах му на ходжата с тия пари дето ги даде за оръжие на хутите в Йемен по-добре един нов краварски Бойнг 747 да си беше купил Аз така с парата за АРМАТАТА си купих океанска яхта Затва и на парада на 9 май нямаше АРМАТА

Путкин викахме на баща ти в училище. Сещай се защо.

На баща ми му викахте - бащата на ПУТКИН Сещай се защо

Фицо руското мекере бере душа, сега този ирански сопол. Добра седмица беше. Следващата ще е дори по-добра! Да се готви руското джудженце Питлер!

Враговете на демокрацията стремително започнаха да намаляват

След седмица и Путкин ще го пуснат отвисоко!

Оста на злото ще се спихне Ще остане само владо, ама украинците бързо ще го утилизират

Вчера фицо, днес този ислямски фашист Страх ме е

Евреите лекичко предупреждават фесовете. Който не слушка ще бъде терминиран. Браво!!!!

Родата от Тел-Авив е обявила национален празник

Всеки държавен ръководител, който не изпълнява повелята на посолството или ще го застрелят или ще му падне хеликоптера или ще му убият детето.

Със сигурост евреите не са имали нищо общо с това. Поздравления.

Хубаво. Дано да е пукнал. Мюсюлманите в ясно къде трябва да ходят.

Нещо не мога да разбера изтрещелите педали ои Пълна Порнография и Дебилите на Ристьо. Радват се убийства на наистина свободни лидери и реват за малкия Хитлер Зеленски Кокайнчик.Но не си дават сметка, че ако Русия и Китай заминат, същата тази жълтопаветна плесен ще се ваксинира по 10 пъти на година, ще се къпе 1 на две седмици, кола ще кара един два пъти в годината, а за месо да не си помисля. Лорер е насреща с Насекомо Ставате роби и всичко ще бъде в името на човека. Четете Троцки, Езоп, Маркс, Бжежински и ще видите от къде идат тези идеи за това което става сега, .м Между другото първия публичен дом е открит в Москва от другарката Надежда Крупская и се казвал Дом за свободната любов на пролетариата, Жълтопаветници надявам се знаете коя в Надежда Крупская

очевадно е пра-пра баба ти

Селтик, прегледай се! Не си добре!

Какви свободни лидери, бе? В шериата единствените свободни са тираните. Трепят те с бухалка по главата за неправилно носене на забрадка и ако ти бият камшици и дават доживотен за скалъпени обвинения. Смърт на шериата. Смърт на исляма.

Паднал ли бил, или бил кацнал твърдо :)

Егати, Иран имат хеликоптерИ, а ние само един и не лети...

Ама празен :)

Иран е велика и древна държава. Ти не слушай посредствени и прости международни злобари.

Колко да са велики щом си убиват жените с камъни.

Време е храброто джудже да се повози на хеликоптер около Азербайджан

Ставало му лошо, трябвало да шмръкне двойна доза :)

Много им се насъбра на копейките. Онзи ден реваха за Фицо, днес реват за челмяря.

Онзи ден 1000 укропа при бандера, днес пак толкова :) И те така всеки Божи ден :)

Как са ви промили мозъка, не е истина.

аллах си ги прибира

Това бинарната жълтопаветна сган хем сте просто ( справка Киро Простото) хем сте зли! Да ли и сега е случайност или змията когато умира хапе най-много или Комунистите ( разбирай демократи) са взели властта с кръв и с кръв ще я дадат.

Аз не съм лош! Пускам на всичко живо, дори на животинки ... Аз съм като рееща се звезда в таз галактика ...

каквото и да е станало в действителност фанатиците ще обвинят сащисаните. Ама тоя път май не са виновни.

Цио е по-вероятно.

Рано е още. Чалмите в иран няма да ги бесят по кръстовищата преди путин да боядиса тавана в бункера над межгорие в мозъчно. Или пък вече?...

Коментари - Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан | Днес.dir.bg

Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан

Засега няма информация за състоянието на държавния глава Ебрахим Раиси

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптерът с иранския президент е паднал близо до границата с Азербайджан | Днес.dir.bg

Коментари

Ами шахедите дето Иран ги дава на Русия не покриват очакванията в Украйна и Путю си иска парите обратно.За това така мистериозно се е повредил хеликоптера. Нали по подобен начин,пак мъгла и незнам си кво,преди години свалиха и убиха президента на Полша но не с хеликоптер а със самолет

Лошо време, почти никаква видимост, висока планина.. вертолет, чийто таван на полета е 3000 метра. Ако бяха пътували със самолет, това нямаше да се случи.

От началото на войната срещу Украйна руските сили са изстреляли около 1670 Шахеда, дарени от Иран, срещу Украински градове и села...

Случват се и хубави неща за някои заслужили!Просто не мога да им проумея религията ,която обещава вечни неща недостижими за резняците и те продължават да се бутат по камънаци и пясъци ,вместо веднага да се качат ол инклузив.

ХАИ-те нарекли се "арменци", както шиптърите "косовари", са навсякъде, където има далавера. 1,5 са в Лос Арминикос(Анджелис), 6 МЛН са мюсюлмани в Турция - елита на Източен Рим, оказва се, че има и"арменец" - шиит в е.ита на Чалмосан Иран. После защо спецчастите на Азербайджан са свалили хеликоптер с терористи над исконно Азербайджански земи.

Вече съм сигурен, че НЕ някой пиян и пропаднал рушняк, ами МОСАД ще ликвидира жужето Путя ... нека само да довършат там техния си проблем ... Със законови средства до никъде не се стига ... само бой, ебане и тесни обувки за рушняците, техната мама даеба !!!

следи водят към блядия ! . кой има интерес от - убийставото на фицо, от убийството на иранеца ....ами само и единствено джуджето , зощо убивайки и двама, всички ще кажат "ама ето то джендърите" ...и целият ислямски свят и фашистите ще се настроят срещу европа и запада ... . кой има изгода от това ?!!? разбира се - ненавижданата от всички - просия !

Фицо, опит за преврат на Еродган, сега паднал хеликоптер с иранския президент. Много "случайности" на едно място, със все неудобни хора на англосаксите

И така да е, теб какво токлко те "жегва", че тъй грачиш грозно зловещо?!

его зажёг.

То там президента е по безгласна буква и от Радев.

И кво ши праим ся?! Мейд дъ Раша грейт ъгейн отлага ли се или доставките на ирански дронове и снаряди продължава?

Четейки коментарите, оставам с впечатлението, че живея в Иран, и Аллах е велик.

Ушанки, сър! Те са навсякъде. Обичат Путин, Ким, Аллах, ракети, на Ленин отлежалия формалин, снимките на Сталин, мавзолея на Гошо Мастиката, паметници, петолъчки ... Ватенки и ушанки.

Анално за русолюбците ! Целия отзад за руския свят !! Който подкрепя Русия ... хваща трендафила !!!

Току що гледах репортаж от мястото на катастрофата- там е такава гъста мъгла че на два метра нищо се не види.

Словакия, Иран, Гешев, опит за Ердоган... Абе нов стил управление НАТО.

защо го слагаш Гешев тук.

Един по един...

Работата на едро предстои. БУУУМ. ТРЕЕС. Нема един по-един. ДЕНАЦИФИКАЦИЯ и ДЕЦИОНИЗИЦИЯ. Глобално.

За протокола - не че не е новина, но там президентът е формална длъжност, като си имат върховен аятолах, който определя всичко.

Остави хохлите и бандерките тука да мечтаят за перемога бе. Бъди човек.:)

Обявявам тридневен траур за всички възрожденци и шипченски патреотЕ. Любимата им чалма си отиде!

Намирисва на Мосад

Белл 212 е среден хеликоптер с две лопатки, който за първи път полетя през 1968 г. Първоначално произведен от Белл Хеликоптер във Форт Уърт, Тексас, САЩ, производството беше преместено в Мирабел, Квебек, Канада през 1988 г., заедно с цялото производство на комерсиални хеликоптери на Белл след отварянето на този завод през 1986 г.

След Фицо и тоз....лош ден за Пу

Русия може няколко пъти да думне планетата. Ще е последният ти ден, явно. Ма няма се притесняваш, Пророка на Сатаната - Сорос ще се погрижи за теб.

да ти кажа , и ти ще вървиш празноглави :)

Ционисткият елит иска Трета световна. Толкова ли е трудно да зацепите? Питър Тийл, кръвопиеца на Палантир отдавна е дигнал в Нова Зеландия подземни градчета за елитите. Цукърчето и то. Кво мислите, че ви чака? Перемога? Просперитет? Зануляване бе. МИФ искат 90 процента от вас да са фира. Пречите им на гледката. Нямат нужда от толкова много роби. Имат си и клониране, и генно инжинерство. Като изпълзят от дупките след век ще са Богове. Нали така, гои прости и мързеливи, страхливи и тъпи?

Пийте си хапчетата! Иначе пращам яките санитари!

Израелските военни и цивилни разузнавателни служби заявяват най-отговорно и хорово, макар и пеейки в терца, че нямат пръст в тази работа. Не било в техен стил и не е това техен метод на работа. Кълнат се в гробовете на майките си, които всички са живи и здрави и ще живеят още много, но все някога ще имат и гробове и мавзолеи. Посочват ,че по техни данни- случайно получени от неизвестен открит и честен явен източник, всичките пилоти на хеликоптери са предимно много религиозни и предани мюсюлмани, а поддържането на хеликоптерите от техниците е от същия сорт правоверни. Няма тука професионалисти квалифицирани случайно- лоялни и лично предани хора са били. Та е било въпрос на време Аллах да го привика при себе си този човек и да го препита по Корана.

той и путьо така се кълнеше за пригожката )))

Няма страшно,нашият Путин ще надживее Слънцето!

за Путин е ясно ма тоя Ибрахим също е важен дано е скочил някак и оцелял.

Само путин, ким чен ин, си и този ислямски фашист пречат на света да заживее в мир и любов Защо просто не ги свитнат

В България за съжаление все още не признават истинската любов и се женят между два пола ганювците.

И ще разбереш, че ленин, този семафор на световната педерастия е първият от милионите руски педерасти, който въздигна педерастията в държавна политика Ссср беше първата страна в света, която отмени наказанието за педерастия и заслугата за това е на ленин

Липсата на тестостерон води до това състояние .

Забравяш другарят Си, който спретна драконовите ковид мерки, за да си бетонира властта.

Казах му на ходжата с тия пари дето ги даде за оръжие на хутите в Йемен по-добре един нов краварски Бойнг 747 да си беше купил Аз така с парата за АРМАТАТА си купих океанска яхта Затва и на парада на 9 май нямаше АРМАТА

Путкин викахме на баща ти в училище. Сещай се защо.

На баща ми му викахте - бащата на ПУТКИН Сещай се защо

Фицо руското мекере бере душа, сега този ирански сопол. Добра седмица беше. Следващата ще е дори по-добра! Да се готви руското джудженце Питлер!

Враговете на демокрацията стремително започнаха да намаляват

След седмица и Путкин ще го пуснат отвисоко!

Оста на злото ще се спихне Ще остане само владо, ама украинците бързо ще го утилизират

Вчера фицо, днес този ислямски фашист Страх ме е

Евреите лекичко предупреждават фесовете. Който не слушка ще бъде терминиран. Браво!!!!

Родата от Тел-Авив е обявила национален празник

Всеки държавен ръководител, който не изпълнява повелята на посолството или ще го застрелят или ще му падне хеликоптера или ще му убият детето.

Със сигурост евреите не са имали нищо общо с това. Поздравления.

Хубаво. Дано да е пукнал. Мюсюлманите в ясно къде трябва да ходят.

Нещо не мога да разбера изтрещелите педали ои Пълна Порнография и Дебилите на Ристьо. Радват се убийства на наистина свободни лидери и реват за малкия Хитлер Зеленски Кокайнчик.Но не си дават сметка, че ако Русия и Китай заминат, същата тази жълтопаветна плесен ще се ваксинира по 10 пъти на година, ще се къпе 1 на две седмици, кола ще кара един два пъти в годината, а за месо да не си помисля. Лорер е насреща с Насекомо Ставате роби и всичко ще бъде в името на човека. Четете Троцки, Езоп, Маркс, Бжежински и ще видите от къде идат тези идеи за това което става сега, .м Между другото първия публичен дом е открит в Москва от другарката Надежда Крупская и се казвал Дом за свободната любов на пролетариата, Жълтопаветници надявам се знаете коя в Надежда Крупская

очевадно е пра-пра баба ти

Селтик, прегледай се! Не си добре!

Какви свободни лидери, бе? В шериата единствените свободни са тираните. Трепят те с бухалка по главата за неправилно носене на забрадка и ако ти бият камшици и дават доживотен за скалъпени обвинения. Смърт на шериата. Смърт на исляма.

Паднал ли бил, или бил кацнал твърдо :)

Егати, Иран имат хеликоптерИ, а ние само един и не лети...

Ама празен :)

Иран е велика и древна държава. Ти не слушай посредствени и прости международни злобари.

Колко да са велики щом си убиват жените с камъни.

Време е храброто джудже да се повози на хеликоптер около Азербайджан

Ставало му лошо, трябвало да шмръкне двойна доза :)

Много им се насъбра на копейките. Онзи ден реваха за Фицо, днес реват за челмяря.

Онзи ден 1000 укропа при бандера, днес пак толкова :) И те така всеки Божи ден :)

Как са ви промили мозъка, не е истина.

аллах си ги прибира

Това бинарната жълтопаветна сган хем сте просто ( справка Киро Простото) хем сте зли! Да ли и сега е случайност или змията когато умира хапе най-много или Комунистите ( разбирай демократи) са взели властта с кръв и с кръв ще я дадат.

Аз не съм лош! Пускам на всичко живо, дори на животинки ... Аз съм като рееща се звезда в таз галактика ...

каквото и да е станало в действителност фанатиците ще обвинят сащисаните. Ама тоя път май не са виновни.

Цио е по-вероятно.

Рано е още. Чалмите в иран няма да ги бесят по кръстовищата преди путин да боядиса тавана в бункера над межгорие в мозъчно. Или пък вече?...