Тогава в СДВР е получен сигнал за катастрофа на ул. „Планинско цвете”. Когато полицаите отишли на местопроизшествието, са установили, че автомобил е препречил пътя на друг, след което двете коли са се ударили.

Атакуваният автомобил е собственост на спедиторска фирма и в него се е возила касиерката на фирмата. От първия автомобил са слезли трима въоръжени мъже, заплашили са касиерката и шофьора и са отнели торба с пари, след което са избягали. Все още няма информация за грабителите. Не е уточнена и сумата, която е била открадната.

От СДВР уточниха, че тримата нападатели са откраднали около 60 000 лева. Те се издирват от полицията.

Това е вторият въоръжен грабеж за денонощието, допълниха от МВР. Около 3.10 ч. трима маскирани и въоръжени са обрали хотел на входа на курортния комплекс Боровец и са отнели три метални касети, съдържащи 15 000 лева, 27 000 рубли и 1400 евро, след което са се оттеглили в неизвестна посока.

На 24 януари четирима мъже, въоръжени с автомат „Калашников” и чук, обраха инкасов автомобил на "Easy Pay" в столичния жк "Слатина". Откраднатата сума бе 173 000 лева. По-късно разследващите обявиха, че са установени допуснати груби нарушения в дейността на инкасиращите. Парите били пазени без оръжие, а единият охранител дори не бил назначен на работа.