Процедурата за кандидатстване е бърза и лесна. Кредитът се одобрява от Банката в рамките на 48 часа. Атрактивната кредитна оферта се предлага с подкрепата на Националния гаранционен фонд* и с включена застраховка "Живот" на ключовите лица в компанията.

Бизнес кредит Партньор предлага ефективни финансови решения за покриване на нуждите от инвестиционно и оборотно финансиране на МСП, адаптирани към мащаба, изискванията и спецификата на дейността им. Максималният размер на кредита е 250 000 лв.
"В тези времена на криза, бизнесът трябва да насочи вниманието си към своите клиенти, а не към своята банка. Ето защо, ние в Societe Generale Експресбанк създадохме евтина, бърза и адаптирана оферта за малките и средните предприятия ", казва Стефан Туати – Директор „Малки и средни предприятия” в Societe Generale Експресбанк.

Повече информация за условията по корпоративните финансови продукти на Societe Generale Експресбанк могат да бъдат намерени във всеки един от 150-те офиса на банката в страната или на www.sgeb.bg.

* Ако компаниите отговарят на изискванията на Националния гаранционен фонд. Одобрението от Националния гаранционен фонд е в рамките на 5 работни дни след подаване на заявлението за кредит.



Societe Generale Експресбанк Груп

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови групи в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и свързаното с нея дружество – животозастрахователната компания Sogelife България. Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия:
99.72% от капитала са собственост на Societe Generale Group;
31 млн. лв. нетна печалба за 2010 г.;
151.9 млн. лв. нетен банков доход за 2010 г.;
3,031 млн. лв. общ обем на активите;
150 офиса; повече от 360 000 клиенти.