Коментари - До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане | Днес.dir.bg

До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане

Сред основните теми, които стоят на дневен ред пред синдиката, освен заплащането, са условията на труд, въпросите, свързани със здравеопазването, образованието, енергетиката, заяви президентът на КТ "Подкрепа" Манолов

Обратно в новината

Коментари - До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане | Днес.dir.bg

Коментари

колко трябва да стане минималната разценка?

Правилото е, че разходите, включиттелно и тези за работни заплати зависят и са процент от приходите в която и да е област на управлението. Как ще изравняваш разходи в държави, които имат различни приходи от икономиката? Това го няма дори в междусъседски отношения. Не може Марийка да иска мъжа ѝ да ѝ дава всеки месец колкото на съседката Кичка, ако мъжа на Марийка печели 100 пъти по-малко от мъжа на Кичка. Ненормалници, а тези от синдикатите са едни нищоправци, опитващи се да оправдаят високите си заплати с глупави изявления.

Явно става дума за заплатите на администрацията, защото само там се плаща не за свършена работа, а за преседяване на стол известно време. България има най-голямата държавна администрация на глава от населението в ЕС, и продължава да се увеличава, защото се използва са гласуващи по нареждане. За 430 млн. жители на ЕС има ЕК от 720 човека. За 6 млн. жители на България има 240 депутати в НС. Които нищо не решават, а само гласуват приети в ЕК закони и правила, без да мислят. Сметнете за какво разхищение и малоумници става дума.

Ми то заводи няма вече, всичко е от Данъци и Обшествени поръчки , Европроекти и т.н, ние не произвеждаме нищо, бюджета се пълни от акцизите, преките данъци и такси и най вече ДДС то, но няма проблем, съз нови заеми ще вдигнем заплатите, успоредно с това нали се сещате че ще скокнат с много повече и любимите ви "имоти". Щото ако държавата не беше раздавала безогледно напечатана шума на калпак, тая инфлация нянаше да я има. Да му мислят частниците !

Сашооо колко си сашов!! Държавата или ПРАВИТЕЛСТВОТО е правилно да се каже, не раздава пари просто така, а само на тяхни хора. Инфлацията се напомпа с нереалните стойности на ел. енергия, която пък се дотираше на калпак без оглед на самия потребител. После ако не си забравил един ден Корнела бе учудена за цената на олиото. Допълнително дойде СВО-то и се оказа че по неикономически причини трябва да вдигнем цената на горивата, ние пак купуваме руски горива но през американски прекупвач. А инфлацията е стиммулирана и то точно то частника и правителството за да се обезцени лефчето заради еврака.

тук цялата армия от 2-3 трола пишат щуротиите, обаче тайно стискат палци да стане , че и те да облажат некоя стотинка повече. Тролчета , има лоша новина за вас. Избрали сте да служите на много стиснати господари и най - вероятно те ще ви откажат повишение с мотива , че ако ви платят повече пари ще фалират и също така ще ви кажат ,че в Китай заплатите са по - ниски така че да си налягате парцалите.

Всички които искат Шенгени и Евро да се махат от България !!! Хитрите китайци взимат по- НИСКИ заплати, но ЦЕНИТЕ на стоките в Китай са по- НИСКИ отколкото цените в САЩ... Така Китайците КРАДАТ Работата на американците и китайците произвеждат много стоки, за американски фирми като НАПРИМЕР- маратонки- Найк и Риийбок.. Аков ВДИГНАТ заплатите и цените на стоките в България , повечето фирми ще ФАЛИРАТ и българите ще стоят ГЛАДНИ и БЕЗ работа.. Ще започнат да ВНАСЯТ всички стоки от чужбина ( от Китай и Турция), щото за да ги правят България, ще е СКЪПО. Ще остатат САМО разни държавни чиновници- данъчни, полицай и доктори в държавни болници.. Така че всички тия чиновнции трябва да ги ИЗХВЪРЛИМ през турската граница , ЗАЕДНО с онези в Агенцията за бежанци, за да имаме Пари и Работа , ние българите..

ли бе . Живи да ги ожалиш американците. Всичките безработни.

ми ти и сега може да погледнеш какъв е баланса на вноса и износа на бълхария и ще видиш че е отрицателен. България нищо не произвежда шматарок нещастен!!

Да бе, и по твоята логика обедняваме яко и разпродаваме ... а то е баш обратното Има много неща които не влизат в тоя баланс, пич ... Ако искаш да ти е ясно какво се случва - гледай паричните потоци (които не се публикуват или поне не се намират лесно), не стоковите ... ;)

смешко, минимално почасово заплащане бе! а не някаква минимална работна заплата 50% от някаква средна брутна заплата! тия синдикати са за закриване!!

Синдикатите са най-вредните законни (засега) организации в България. Почти нямат членове в частния сектор, съвсем нормално. С една дума, като стане въпрос за вдигане на заплати - четете - става дума за нашите данъци с които изхранваме неефективна, раздута администрация. Отскоро наблюдавам отблизо една такава организация, и направо не мога да гледам как се разхищават парите ни (парно до дупка, но се отварят прозорците като стане твърде топло е най-малкия пример. Сметката на месец е над 100 000 лева за няколко сгради сумарно колкото половината НДК); Някои шефчета са си сложили копачки (със служебни компютри) за биткойн и копат с държавен ток... т.е. на наш гръб правят пари. Затова - БЕЗ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ТЪРСЕНЕТО/ПРЕДЛАГАНЕТО ДА ОПРЕДЕЛЯ ЗАПЛАЩАНЕТО!

тоест за да има 50% получаващи 2 средни заплати всички останали трябва да са на минималната. обаче има много, ама много хора дето си мислят, че 2 средни заплати им е много недостатъчно и искат повече. И така % на хората с минимална заплата ще се вдигне мнго над 50.

"В брутната средна работна заплата участва минималната работна заплата. Когато гласуват, че 50% от брутната заплата трябва да бъде минималната, минималната се вдига. Тя от своя страна вдига средната и се завихря този цикъл. Кой има най-голяма полза от това нещо - дали обикновените хора имат полза от 850 лв. или депутатите имат по-голяма полза, тъй като техните заплати и възнаграждения се базират на брутната средна работна заплата. Когато увеличим минималната работна заплата, увеличаваме възнагражденията и на депутатите", подчерта Каримански пред България он еър

мин. заплата = 50% от депутатската.

Цял живот борим германския класов враг, ама сега му искаме пенсията!

Европа започва да става отново комунистическа и пак ли ще е: ние се правим, че работим, те се правят, че ни плащат?

Унищожаването на държавата България е на финалната права.Всички законни средства са изчерпани,съпротивата е сломена,а въоръжената борба - невъзможна.Няма да има дори и оркестър,който да изсвири погребалния марш,а и кому е нужен той,след като ще липсва публика. Ще ни присъединяват към фалираща финансова система

По-добре направо да бехме приели рублата. То и без това ни управлява руски губернатор. Да не забравяме чий е Крим сега.

Прав си и аз така мисля и за рублата ша са боря без ЕС

Брей каква загриженост за европейските правила! Като е за либерализация на енергията - да го отложим, да го отложим. Като е за зелената сделка и закриване на губещите и тровещи отрасли - да отложим, да отложим! Ама като стане разговор за европейски заплати - да приемем, да приемем час по-бързо! България ще се оправи когато синдикатите се саморазпуснат. Не да бъдат административно закрити, а самите работници да хвърлят по един лек кютек на синдикалните си лидери и да гласуват с мнозинство за закриване на тези паразитни структури. В този на всички ще стане ясно, че българският работник се е еманципирал и освободил и вече е готов гордо и самостоятелно да отстоява собствените си права, вместо да чака на джипки, синдикати и еврочиновници.

Зелената сделка ли, драги ми олигофрен? Сигурно мечтаеш да разбереш къде серат гладните?

Сигурно там където две зими поред студуват европейците ли? :) А те студували във велика Русия...

и тогава хептен ще е втаса когато работника се яви самостоятелно пред капиталиста !! Много ги радбираш тия работи шматарок.

А сега как се явява бе, шматарок? Имам 40 години трудов стаж, вкл. и 1-2 в държавния сектор, никога не ме е представлявал синдикат, и няма как да се случи. А в моите фирми а някой изрече "синдикат" - е уволнен на момента. Не могат някакви тунеядци да ми се мотаят и да ми пречат на дейността. ТО няма и нужда от такива, хората са доволни, заплатите - прилични, текучество почти няма инициирано от работещия (има няколко уволнени поради некадърност, интригантство и лабилен характер, но са малко).

Стотици гръцки работници проведоха шествие в центъра на Атина днес с искане за вдигане на заплатите до стойността на средните в Европа и в знак на протест срещу войната в Газа, съобщи гръцкият вестник „Катимерини“, цитиран от БТА. Корабите останаха закотвени на гръцките пристанища, а автобусите и метрото в столицата прекъснаха работата си, тъй като служителите в обществения транспорт се присъединиха към 24-часова стачка, обявена от Общата конфедерация на труда (ГСЕЕ) за Деня на труда.

Вдигането на МРЗ води само до вдигане на инфлацията и данъците. Здравния данък е процент от МРЗ. Ще видите евро през кривия макарон ако продължавате да вдигате минимални заплати и пенсии .

Това е пътят - ни Ви искаме умрялото Евро!

1. Работиш само на минимална заплата 2. От време на време я получаваш 3. Ако не я получаваш - пак работиш 4. И да искаш повече - ами искай си, искането не е забранено по европейските правила

Минималната заплата е стандартен критерий единствено за държавната администрация. Там възнагражденията се изчискяват на база пъти минимална заплата. Т.е. борбата е да вдигнем на чиновниците заплатите, колкото и пъти минималната заплата да са.

Да стане войник .

Минималната заплата бута само и единствено данъците.

Пълни глупости ! Трябва да се въведе минимално почасово заплащане в зависимост от отрасъла и длъжността !

не е все едно да броиш пачки и стотинки

2013г. работещите бедни са били 7% 2024г. - вече са над 10% ..... иначе казаха по телевизията че сме добре

Минималната заплата трябва да стане не по-малко от 30% над средната !

от кт подкрепа реално да са свършили нещо полезна за българите?Тяхното е все общи приказки и добри пожелания.

- Сър, Вярно ли е че държавата украйна воюва с държавата русия? --Не Джон, не е вярно, държава украйна не е съществувала, не съществува и няма да съществува!

има ли нещо полезно въведено на територията българия след 1989-та?

до края на месеца Подкрепа да въведе правилото да не избира пиянки като Манолов за председател

и кво? нима ще станем по-богати? или ще станем по-кокорести?

Ако ти плащат толкова, колкото плащат в Германия, защо трябва да прехвърлят бизнеса си в България, когато могат да си го правят в Германия, например ? Защо Китайските стоки завладяха света ? Защо в САЩ има щати, където минималната заплата е 7 долара на час, а други щати с 12 долара ? Този другар, да си отговори на тези въпроси, после да ни разправя за равни заплати. Колкото и зле да звучи, ако искаш някой да инвестира в България, трябва да работиш евтино и добре. Ако ли не, продавай семки и отглеждай марули.

а в Бългерия частнците плащат по един долар на час и то след дълги кандърми. на журналистите малко повече та да лъжат хората

Един долар на час ;))) Къде е това?? ;)))

се напълнихме със складове и магазини на западни фирми.Т.е търсят сеработници със здрав кръст да мъкнат кашони и палета за жълти стотинки.Това не е икономика или бизнес, и затова сме кочина , а не държава.Китайците от просто евтина работна ръка, еволюираха за 30- 40 години до световен играч във всякакви сектори.А за да има икономика трябват образовани хора и технологии, за да си конкурентоспособен.Изкуственото задържане на ниски заплати ,и цени близки до тези в зап.европа обезкърви държавата, за да може разни дс прасета да станат милионери/милиардери."От див комунизъм, към див капитализъм"

А ако не ти плащат толкова, колкото в Германия, защо трябва да останеш да работиш в България, когато можеш да го правиш в Германия, например? Защо поляците бяха завладяли Англия? А защо се върнаха, когато заплащането им стана на 80% от това в ОК??? Ти другарю отговори на тези въпроси преди да ни разправяш как било в Щатите!!! Колкото и зле да звучи - за жълти стотинки ще ти работят роми и нискоквалифицирани, зле мотивирани индивиди - свършиха марулите!!!!

Знаете ли защо никой от официалните медии не ни поздравява за 1 май ? Ми щото тук няма работници. Всички са бизнесмени. Настоящи и бъдещи. И все пак ............. Честит Първи май , приятели ! Бъдете живи и здрави !

Коментари - До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане | Днес.dir.bg

До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане

Сред основните теми, които стоят на дневен ред пред синдиката, освен заплащането, са условията на труд, въпросите, свързани със здравеопазването, образованието, енергетиката, заяви президентът на КТ "Подкрепа" Манолов

Обратно в новината

Коментари - До края на 2024 г. България трябва да въведе европейските правила за минималното заплащане | Днес.dir.bg

Коментари

колко трябва да стане минималната разценка?

Правилото е, че разходите, включиттелно и тези за работни заплати зависят и са процент от приходите в която и да е област на управлението. Как ще изравняваш разходи в държави, които имат различни приходи от икономиката? Това го няма дори в междусъседски отношения. Не може Марийка да иска мъжа ѝ да ѝ дава всеки месец колкото на съседката Кичка, ако мъжа на Марийка печели 100 пъти по-малко от мъжа на Кичка. Ненормалници, а тези от синдикатите са едни нищоправци, опитващи се да оправдаят високите си заплати с глупави изявления.

Явно става дума за заплатите на администрацията, защото само там се плаща не за свършена работа, а за преседяване на стол известно време. България има най-голямата държавна администрация на глава от населението в ЕС, и продължава да се увеличава, защото се използва са гласуващи по нареждане. За 430 млн. жители на ЕС има ЕК от 720 човека. За 6 млн. жители на България има 240 депутати в НС. Които нищо не решават, а само гласуват приети в ЕК закони и правила, без да мислят. Сметнете за какво разхищение и малоумници става дума.

Ми то заводи няма вече, всичко е от Данъци и Обшествени поръчки , Европроекти и т.н, ние не произвеждаме нищо, бюджета се пълни от акцизите, преките данъци и такси и най вече ДДС то, но няма проблем, съз нови заеми ще вдигнем заплатите, успоредно с това нали се сещате че ще скокнат с много повече и любимите ви "имоти". Щото ако държавата не беше раздавала безогледно напечатана шума на калпак, тая инфлация нянаше да я има. Да му мислят частниците !

Сашооо колко си сашов!! Държавата или ПРАВИТЕЛСТВОТО е правилно да се каже, не раздава пари просто така, а само на тяхни хора. Инфлацията се напомпа с нереалните стойности на ел. енергия, която пък се дотираше на калпак без оглед на самия потребител. После ако не си забравил един ден Корнела бе учудена за цената на олиото. Допълнително дойде СВО-то и се оказа че по неикономически причини трябва да вдигнем цената на горивата, ние пак купуваме руски горива но през американски прекупвач. А инфлацията е стиммулирана и то точно то частника и правителството за да се обезцени лефчето заради еврака.

тук цялата армия от 2-3 трола пишат щуротиите, обаче тайно стискат палци да стане , че и те да облажат некоя стотинка повече. Тролчета , има лоша новина за вас. Избрали сте да служите на много стиснати господари и най - вероятно те ще ви откажат повишение с мотива , че ако ви платят повече пари ще фалират и също така ще ви кажат ,че в Китай заплатите са по - ниски така че да си налягате парцалите.

Всички които искат Шенгени и Евро да се махат от България !!! Хитрите китайци взимат по- НИСКИ заплати, но ЦЕНИТЕ на стоките в Китай са по- НИСКИ отколкото цените в САЩ... Така Китайците КРАДАТ Работата на американците и китайците произвеждат много стоки, за американски фирми като НАПРИМЕР- маратонки- Найк и Риийбок.. Аков ВДИГНАТ заплатите и цените на стоките в България , повечето фирми ще ФАЛИРАТ и българите ще стоят ГЛАДНИ и БЕЗ работа.. Ще започнат да ВНАСЯТ всички стоки от чужбина ( от Китай и Турция), щото за да ги правят България, ще е СКЪПО. Ще остатат САМО разни държавни чиновници- данъчни, полицай и доктори в държавни болници.. Така че всички тия чиновнции трябва да ги ИЗХВЪРЛИМ през турската граница , ЗАЕДНО с онези в Агенцията за бежанци, за да имаме Пари и Работа , ние българите..

ли бе . Живи да ги ожалиш американците. Всичките безработни.

ми ти и сега може да погледнеш какъв е баланса на вноса и износа на бълхария и ще видиш че е отрицателен. България нищо не произвежда шматарок нещастен!!

Да бе, и по твоята логика обедняваме яко и разпродаваме ... а то е баш обратното Има много неща които не влизат в тоя баланс, пич ... Ако искаш да ти е ясно какво се случва - гледай паричните потоци (които не се публикуват или поне не се намират лесно), не стоковите ... ;)

смешко, минимално почасово заплащане бе! а не някаква минимална работна заплата 50% от някаква средна брутна заплата! тия синдикати са за закриване!!

Синдикатите са най-вредните законни (засега) организации в България. Почти нямат членове в частния сектор, съвсем нормално. С една дума, като стане въпрос за вдигане на заплати - четете - става дума за нашите данъци с които изхранваме неефективна, раздута администрация. Отскоро наблюдавам отблизо една такава организация, и направо не мога да гледам как се разхищават парите ни (парно до дупка, но се отварят прозорците като стане твърде топло е най-малкия пример. Сметката на месец е над 100 000 лева за няколко сгради сумарно колкото половината НДК); Някои шефчета са си сложили копачки (със служебни компютри) за биткойн и копат с държавен ток... т.е. на наш гръб правят пари. Затова - БЕЗ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ТЪРСЕНЕТО/ПРЕДЛАГАНЕТО ДА ОПРЕДЕЛЯ ЗАПЛАЩАНЕТО!

тоест за да има 50% получаващи 2 средни заплати всички останали трябва да са на минималната. обаче има много, ама много хора дето си мислят, че 2 средни заплати им е много недостатъчно и искат повече. И така % на хората с минимална заплата ще се вдигне мнго над 50.

"В брутната средна работна заплата участва минималната работна заплата. Когато гласуват, че 50% от брутната заплата трябва да бъде минималната, минималната се вдига. Тя от своя страна вдига средната и се завихря този цикъл. Кой има най-голяма полза от това нещо - дали обикновените хора имат полза от 850 лв. или депутатите имат по-голяма полза, тъй като техните заплати и възнаграждения се базират на брутната средна работна заплата. Когато увеличим минималната работна заплата, увеличаваме възнагражденията и на депутатите", подчерта Каримански пред България он еър

мин. заплата = 50% от депутатската.

Цял живот борим германския класов враг, ама сега му искаме пенсията!

Европа започва да става отново комунистическа и пак ли ще е: ние се правим, че работим, те се правят, че ни плащат?

Унищожаването на държавата България е на финалната права.Всички законни средства са изчерпани,съпротивата е сломена,а въоръжената борба - невъзможна.Няма да има дори и оркестър,който да изсвири погребалния марш,а и кому е нужен той,след като ще липсва публика. Ще ни присъединяват към фалираща финансова система

По-добре направо да бехме приели рублата. То и без това ни управлява руски губернатор. Да не забравяме чий е Крим сега.

Прав си и аз така мисля и за рублата ша са боря без ЕС

Брей каква загриженост за европейските правила! Като е за либерализация на енергията - да го отложим, да го отложим. Като е за зелената сделка и закриване на губещите и тровещи отрасли - да отложим, да отложим! Ама като стане разговор за европейски заплати - да приемем, да приемем час по-бързо! България ще се оправи когато синдикатите се саморазпуснат. Не да бъдат административно закрити, а самите работници да хвърлят по един лек кютек на синдикалните си лидери и да гласуват с мнозинство за закриване на тези паразитни структури. В този на всички ще стане ясно, че българският работник се е еманципирал и освободил и вече е готов гордо и самостоятелно да отстоява собствените си права, вместо да чака на джипки, синдикати и еврочиновници.

Зелената сделка ли, драги ми олигофрен? Сигурно мечтаеш да разбереш къде серат гладните?

Сигурно там където две зими поред студуват европейците ли? :) А те студували във велика Русия...

и тогава хептен ще е втаса когато работника се яви самостоятелно пред капиталиста !! Много ги радбираш тия работи шматарок.

А сега как се явява бе, шматарок? Имам 40 години трудов стаж, вкл. и 1-2 в държавния сектор, никога не ме е представлявал синдикат, и няма как да се случи. А в моите фирми а някой изрече "синдикат" - е уволнен на момента. Не могат някакви тунеядци да ми се мотаят и да ми пречат на дейността. ТО няма и нужда от такива, хората са доволни, заплатите - прилични, текучество почти няма инициирано от работещия (има няколко уволнени поради некадърност, интригантство и лабилен характер, но са малко).

Стотици гръцки работници проведоха шествие в центъра на Атина днес с искане за вдигане на заплатите до стойността на средните в Европа и в знак на протест срещу войната в Газа, съобщи гръцкият вестник „Катимерини“, цитиран от БТА. Корабите останаха закотвени на гръцките пристанища, а автобусите и метрото в столицата прекъснаха работата си, тъй като служителите в обществения транспорт се присъединиха към 24-часова стачка, обявена от Общата конфедерация на труда (ГСЕЕ) за Деня на труда.

Вдигането на МРЗ води само до вдигане на инфлацията и данъците. Здравния данък е процент от МРЗ. Ще видите евро през кривия макарон ако продължавате да вдигате минимални заплати и пенсии .

Това е пътят - ни Ви искаме умрялото Евро!

1. Работиш само на минимална заплата 2. От време на време я получаваш 3. Ако не я получаваш - пак работиш 4. И да искаш повече - ами искай си, искането не е забранено по европейските правила

Минималната заплата е стандартен критерий единствено за държавната администрация. Там възнагражденията се изчискяват на база пъти минимална заплата. Т.е. борбата е да вдигнем на чиновниците заплатите, колкото и пъти минималната заплата да са.

Да стане войник .

Минималната заплата бута само и единствено данъците.

Пълни глупости ! Трябва да се въведе минимално почасово заплащане в зависимост от отрасъла и длъжността !

не е все едно да броиш пачки и стотинки

2013г. работещите бедни са били 7% 2024г. - вече са над 10% ..... иначе казаха по телевизията че сме добре

Минималната заплата трябва да стане не по-малко от 30% над средната !

от кт подкрепа реално да са свършили нещо полезна за българите?Тяхното е все общи приказки и добри пожелания.

- Сър, Вярно ли е че държавата украйна воюва с държавата русия? --Не Джон, не е вярно, държава украйна не е съществувала, не съществува и няма да съществува!

има ли нещо полезно въведено на територията българия след 1989-та?

до края на месеца Подкрепа да въведе правилото да не избира пиянки като Манолов за председател

и кво? нима ще станем по-богати? или ще станем по-кокорести?

Ако ти плащат толкова, колкото плащат в Германия, защо трябва да прехвърлят бизнеса си в България, когато могат да си го правят в Германия, например ? Защо Китайските стоки завладяха света ? Защо в САЩ има щати, където минималната заплата е 7 долара на час, а други щати с 12 долара ? Този другар, да си отговори на тези въпроси, после да ни разправя за равни заплати. Колкото и зле да звучи, ако искаш някой да инвестира в България, трябва да работиш евтино и добре. Ако ли не, продавай семки и отглеждай марули.

а в Бългерия частнците плащат по един долар на час и то след дълги кандърми. на журналистите малко повече та да лъжат хората

Един долар на час ;))) Къде е това?? ;)))

се напълнихме със складове и магазини на западни фирми.Т.е търсят сеработници със здрав кръст да мъкнат кашони и палета за жълти стотинки.Това не е икономика или бизнес, и затова сме кочина , а не държава.Китайците от просто евтина работна ръка, еволюираха за 30- 40 години до световен играч във всякакви сектори.А за да има икономика трябват образовани хора и технологии, за да си конкурентоспособен.Изкуственото задържане на ниски заплати ,и цени близки до тези в зап.европа обезкърви държавата, за да може разни дс прасета да станат милионери/милиардери."От див комунизъм, към див капитализъм"

А ако не ти плащат толкова, колкото в Германия, защо трябва да останеш да работиш в България, когато можеш да го правиш в Германия, например? Защо поляците бяха завладяли Англия? А защо се върнаха, когато заплащането им стана на 80% от това в ОК??? Ти другарю отговори на тези въпроси преди да ни разправяш как било в Щатите!!! Колкото и зле да звучи - за жълти стотинки ще ти работят роми и нискоквалифицирани, зле мотивирани индивиди - свършиха марулите!!!!

Знаете ли защо никой от официалните медии не ни поздравява за 1 май ? Ми щото тук няма работници. Всички са бизнесмени. Настоящи и бъдещи. И все пак ............. Честит Първи май , приятели ! Бъдете живи и здрави !