Коментари - Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор | Днес.dir.bg

Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор

По всяка вероятност разполага с оръжие. Районът около дома му е отцепен от тежковъоръжени полицаи, жандармерия, като на ул. "София" в район "Западен" има линейки и пожарни

Обратно в новината

Коментари - Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор | Днес.dir.bg

Коментари

бе да попитам, що тоя дебил не е бил в съдебната зала с белезници да си чуе присъдата, а е стоял в жилижето на убитите от него родители??

Само в България убиец на роделите си може да изслуша присъдата си за доживотен затвор от канапето в хола си.

Да беше взел и някой от боклуците със себе си : ББ или онова другото прасе

Защо не му пуснат малко олово куките на този мърсол ?

Трябваше условна какви са тия глупости

Съдебната система в България нещо не е наред.Седем години са го държали затворен,оръжие не е намерено,но въпреки че на първа инстанция е осъден и го пускат под домашен арест при положение,че го съдят за убийство и се предполага,че като бивш полицай може да има оръжие.Сега се опитват пак да го арестуват.Това е някакъв абсурд.Първо го осъждат до живот без да са намерили пистолета.Второ го пускат да си ходи в къщи.Ако е виновен защо са го пуснали,но доколкото съм чел без основното доказателство,т.е. пистолета те не могат да го осъдят до живот.Това е парадокс в нашето законодателство.За съжаление се случва всеки ден било по вина на прокуратура,било по вина на съдиите.Въпроса е,че и двете инстанции не работят качествено.

С колегите си! И дано да е добре въоражен, да издържи дълго!

Как така му дават доживотен без да са намерили оръжието? Това което е казал че в тази съдебна система не може да докаже че е невинен ми звучи реалистично. Това което не е разбрал обаче е че адвокатката му е рабптила против него. Адвокатите са по-мръсни от корумпираните съдии и прокурори, защото те лъжат че ти помагат, а реално работят против теб. Аз онзи ден звънях на телефона за безшлатна правна помощ, да питам как така ми искат 30 лева такса за жалбата ми срещу отказа да му предоставят правна помощ, и адвокатката тъпанарка която прие обаждането ми ми наговори такива глупости че е направо за затвора. Прати ме да пиша жалби до омбудсмана и до комисията за защита от дискриминация, а като и казах да не ми говори глупости ми затвори телефона. Всички адвокати са такива тъпи боклуци. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Венци от панделата ли ни пишеш ????

Сериозно, осъждат човек на затвор без да е открито оръжие? Учил съм криминалистика в трети курс по Вакарелски, това ми се струва невъзможно.

В НПК пише че дори да се е признал в престъплението пак не могат да го съдят без доказателства, а в случаят нито се е признал нито има доказателства и му дават най-тежкото наказание и то след катъо е минал всички инстанции Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Венци , тоя урод си е за пандиза , а веществените доказателства щеше да ги има ако се бяха понапрегнали повече полицаите , но това е друга тема .

това което казваш за адвокатите си е истина

Ако нямаше адвокат и беше отказал да дава показания нямаше да получи дожовотен със сигурност, обаче адвокатката му е издействала доживотен като го е накарала да помага на следствието като дава показания за да могат да използват всяка негова дума против него, а тя да лапне голям хонора Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Застрелял родителите си , урод и психопат , а милите ни съдии взели както винаги че го пуснали , айде сега да извикат добродушният съдия дето го е пуснал да си го прибере .

Дето веете байраци, я ми отговорете има ли друга държава /цивилизована/ дето двоен доказан убиец си стои в къщи пък било то и под домашен арест? Иванчева с малко дете лежи в затвора, тоя в къщи, че и фасони раздава. Знаете ли, не ми пука колко пари е взела Иванчева от строителната мафия, ако въобще ги е взела за себе си, защото няма вид на цъфнла и вързала, искам да има елементарна справедливост.

Много сте прав. Може би трябва на площада да постигнем справедливата система

площад и справедлива система са несъвместими понятия Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ами тая са я хванали с белазаните пари, а на тоя му дават доживотен на честна дума. На това ли му виках доказан?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Да викнат Баце, ше го думне с гранатомет.

Любопитно ми е как са доказали, че именно той е убиеца при положение, че не са намерили оръжието на престъплението според статията?

Чел съм за тоя случай и имаше много неясноти. А сестрите Белнейски? А оня Чеци как го осъдиха?

При Чеци, май бяха намерили негова сперма, за сестрите не съм наясно, а за този случай просто питам, ако някой знае.

Когато чакаш оневиняване или доживотна присъда и си си у дома, най-добре крайното решение да те завари в нелегалност, все пак залогът е много голям.

По бай Тошово време, това не можеше да се случи. Това общество няма морални норми и спирачки. Има ценности и понеже те са много ценни, то никой не се интересува от тях. Те са за Пресата. Само помислете! Полицай съди родителите си за имот! Полицай застрелва родителите си за къща! Той е 7г в ареста? Защо не е в затвора, а в ареста? Как така това става домашен арест за повече от година? Какво е това следствие, какъв е този съд? И как звучи....след като е минал съдът, той се е барикадирал в къщи??? Значи на заседанието на съдът (става дума за убийство на повече от един човек), то той не е ли присъствал ? Или е присъствал, но след това се е върнал в къщи и така става че се е барикадирал там? Истина Ви казвам, по бай Тошо-во време, такива поредици от морални и процесуални извращения не е можело да стават.

Присъствието пред ВКС в случая не е задължително,но иначе си прав, съдебната система е сбъркана.

Тоя определено не е добре с главата, съдът го пуска в домашен арест нашия чака потвърждение от ВКС, всеки нормален вече щеше да е ибягал от територията пък вече каквото стане

къде да избяга? в рассия? или в кндр? може би във венецуела или хондурас? ми там този си е живх умрел!

В дупката на кинефа, примерно.

Къде да избяга като е имал гривна, веднага ше го погнат. Прочети, пише, че е свалил гривната чак днеска.

Ето за това при съобщаване на присъди, обвиняемият трябва да е в съдът. А не при съобщение за затвор да се барикадира или да бяга в чужбина.

Човекът е луд, видно по погледа.За лудницата е.

Не може така да се оценява по една снимка, още повече при извънредна ситуация за него. Все едно повечето президенти по държави изглеждат по-нормално? Сещам се как Кирил Ананиев като здравен министър, докато обявяваше първите марки, как направо се подсмихваше, как сега ще забранява неща на хора. Трябваше да го пратят на психопреглед.

Слогана на този сайт трябва да е: "За помашки битовизми и неволи!"

Единствен син е на възрастните си родители, тоест няма други наследници,а къщата е купена с негови пари, но на името на баща му, като последния отказва за му я прехвърли приживе от страх да не остане на улицата.

И за два камиона тухли да убиеш майка си и баща си ? Радвай се на живота и след 10-20 год пак ще са твои имотите ,Струва ми се ,че тоя е много прост и жена му му е навивала бурмите...

Вместо сега да прави циркове, да беше вече духнал в чужбина.

Добре де, как пускаш под домашен арест човек който обжалва доживотна за убийство?!?

Тези дето са пуснали двоен убиец в къщи, да ги уволняват веднага. Боклуци

Поредната помашка изцепка от столицата на помаците, Пловдив!

бе тоя като му прочетеш името, наистина може и да е помак! но столицата на помаците отсам стара планина е хасково!

Баш Филибето си е столицата.

Коментари - Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор | Днес.dir.bg

Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор

По всяка вероятност разполага с оръжие. Районът около дома му е отцепен от тежковъоръжени полицаи, жандармерия, като на ул. "София" в район "Западен" има линейки и пожарни

Обратно в новината

Коментари - Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в дома си, след като получи доживотен затвор | Днес.dir.bg

Коментари

бе да попитам, що тоя дебил не е бил в съдебната зала с белезници да си чуе присъдата, а е стоял в жилижето на убитите от него родители??

Само в България убиец на роделите си може да изслуша присъдата си за доживотен затвор от канапето в хола си.

Да беше взел и някой от боклуците със себе си : ББ или онова другото прасе

Защо не му пуснат малко олово куките на този мърсол ?

Трябваше условна какви са тия глупости

Съдебната система в България нещо не е наред.Седем години са го държали затворен,оръжие не е намерено,но въпреки че на първа инстанция е осъден и го пускат под домашен арест при положение,че го съдят за убийство и се предполага,че като бивш полицай може да има оръжие.Сега се опитват пак да го арестуват.Това е някакъв абсурд.Първо го осъждат до живот без да са намерили пистолета.Второ го пускат да си ходи в къщи.Ако е виновен защо са го пуснали,но доколкото съм чел без основното доказателство,т.е. пистолета те не могат да го осъдят до живот.Това е парадокс в нашето законодателство.За съжаление се случва всеки ден било по вина на прокуратура,било по вина на съдиите.Въпроса е,че и двете инстанции не работят качествено.

С колегите си! И дано да е добре въоражен, да издържи дълго!

Как така му дават доживотен без да са намерили оръжието? Това което е казал че в тази съдебна система не може да докаже че е невинен ми звучи реалистично. Това което не е разбрал обаче е че адвокатката му е рабптила против него. Адвокатите са по-мръсни от корумпираните съдии и прокурори, защото те лъжат че ти помагат, а реално работят против теб. Аз онзи ден звънях на телефона за безшлатна правна помощ, да питам как така ми искат 30 лева такса за жалбата ми срещу отказа да му предоставят правна помощ, и адвокатката тъпанарка която прие обаждането ми ми наговори такива глупости че е направо за затвора. Прати ме да пиша жалби до омбудсмана и до комисията за защита от дискриминация, а като и казах да не ми говори глупости ми затвори телефона. Всички адвокати са такива тъпи боклуци. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Венци от панделата ли ни пишеш ????

Сериозно, осъждат човек на затвор без да е открито оръжие? Учил съм криминалистика в трети курс по Вакарелски, това ми се струва невъзможно.

В НПК пише че дори да се е признал в престъплението пак не могат да го съдят без доказателства, а в случаят нито се е признал нито има доказателства и му дават най-тежкото наказание и то след катъо е минал всички инстанции Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Венци , тоя урод си е за пандиза , а веществените доказателства щеше да ги има ако се бяха понапрегнали повече полицаите , но това е друга тема .

това което казваш за адвокатите си е истина

Ако нямаше адвокат и беше отказал да дава показания нямаше да получи дожовотен със сигурност, обаче адвокатката му е издействала доживотен като го е накарала да помага на следствието като дава показания за да могат да използват всяка негова дума против него, а тя да лапне голям хонора Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Застрелял родителите си , урод и психопат , а милите ни съдии взели както винаги че го пуснали , айде сега да извикат добродушният съдия дето го е пуснал да си го прибере .

Дето веете байраци, я ми отговорете има ли друга държава /цивилизована/ дето двоен доказан убиец си стои в къщи пък било то и под домашен арест? Иванчева с малко дете лежи в затвора, тоя в къщи, че и фасони раздава. Знаете ли, не ми пука колко пари е взела Иванчева от строителната мафия, ако въобще ги е взела за себе си, защото няма вид на цъфнла и вързала, искам да има елементарна справедливост.

Много сте прав. Може би трябва на площада да постигнем справедливата система

площад и справедлива система са несъвместими понятия Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ами тая са я хванали с белазаните пари, а на тоя му дават доживотен на честна дума. На това ли му виках доказан?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Да викнат Баце, ше го думне с гранатомет.

Любопитно ми е как са доказали, че именно той е убиеца при положение, че не са намерили оръжието на престъплението според статията?

Чел съм за тоя случай и имаше много неясноти. А сестрите Белнейски? А оня Чеци как го осъдиха?

При Чеци, май бяха намерили негова сперма, за сестрите не съм наясно, а за този случай просто питам, ако някой знае.

Когато чакаш оневиняване или доживотна присъда и си си у дома, най-добре крайното решение да те завари в нелегалност, все пак залогът е много голям.

По бай Тошово време, това не можеше да се случи. Това общество няма морални норми и спирачки. Има ценности и понеже те са много ценни, то никой не се интересува от тях. Те са за Пресата. Само помислете! Полицай съди родителите си за имот! Полицай застрелва родителите си за къща! Той е 7г в ареста? Защо не е в затвора, а в ареста? Как така това става домашен арест за повече от година? Какво е това следствие, какъв е този съд? И как звучи....след като е минал съдът, той се е барикадирал в къщи??? Значи на заседанието на съдът (става дума за убийство на повече от един човек), то той не е ли присъствал ? Или е присъствал, но след това се е върнал в къщи и така става че се е барикадирал там? Истина Ви казвам, по бай Тошо-во време, такива поредици от морални и процесуални извращения не е можело да стават.

Присъствието пред ВКС в случая не е задължително,но иначе си прав, съдебната система е сбъркана.

Тоя определено не е добре с главата, съдът го пуска в домашен арест нашия чака потвърждение от ВКС, всеки нормален вече щеше да е ибягал от територията пък вече каквото стане

къде да избяга? в рассия? или в кндр? може би във венецуела или хондурас? ми там този си е живх умрел!

В дупката на кинефа, примерно.

Къде да избяга като е имал гривна, веднага ше го погнат. Прочети, пише, че е свалил гривната чак днеска.

Ето за това при съобщаване на присъди, обвиняемият трябва да е в съдът. А не при съобщение за затвор да се барикадира или да бяга в чужбина.

Човекът е луд, видно по погледа.За лудницата е.

Не може така да се оценява по една снимка, още повече при извънредна ситуация за него. Все едно повечето президенти по държави изглеждат по-нормално? Сещам се как Кирил Ананиев като здравен министър, докато обявяваше първите марки, как направо се подсмихваше, как сега ще забранява неща на хора. Трябваше да го пратят на психопреглед.

Слогана на този сайт трябва да е: "За помашки битовизми и неволи!"

Единствен син е на възрастните си родители, тоест няма други наследници,а къщата е купена с негови пари, но на името на баща му, като последния отказва за му я прехвърли приживе от страх да не остане на улицата.

И за два камиона тухли да убиеш майка си и баща си ? Радвай се на живота и след 10-20 год пак ще са твои имотите ,Струва ми се ,че тоя е много прост и жена му му е навивала бурмите...

Вместо сега да прави циркове, да беше вече духнал в чужбина.

Добре де, как пускаш под домашен арест човек който обжалва доживотна за убийство?!?

Тези дето са пуснали двоен убиец в къщи, да ги уволняват веднага. Боклуци

Поредната помашка изцепка от столицата на помаците, Пловдив!

бе тоя като му прочетеш името, наистина може и да е помак! но столицата на помаците отсам стара планина е хасково!

Баш Филибето си е столицата.