27-годишната Джейд Лорънс от Пърт мислела, че страда от апендицит, след изпитала силни болки, докато си взимала душ преди работа и се наложило спешно да бъде откарана в болница. При прегледа с ултразвук жената била шокирана да чуе сърдечните тонове на бебето,  пише в. "Дейли експрес".

Джейд обаче нямала време да осмисли новината за бременността си, тъй като само 15 минути и четири напъна по-късно на бял свят в отлично здраве се появил синът й Джакс.

Вестта, че ще става татко, сварила неподготвен и партньора на Джейд Лорънс, Кърт Стюарт, и той не успял да стигне навреме в болницата, за да присъства на раждането.

Джейд разказва, че не е забелязала никакви признаци на бременност, освен слабо наддаване на тегло, което приписала на недостатъчна си физическа активност и нездравословно хранене. Дори двата теста, които си направила, показали отрицателен резултат.

Оказало се, че Лорънс страда единствено от синдром на поликистозните яйчници - състояние, при което зачеването често е затруднено, и въпреки бременността е продължила да има месечен цикъл.

Джейд допълва, че е била притеснена как ще реагира партньорът й на неочаквана вест. 32-годишният Кърт Стюарт обаче споделя, че се е почувствал на "седмото небе" от щастие и дори се е разплакал, когато е чул новината.