Жена роди минути, след като разбра, че е бременна

Австралийка, откарана по спешност в болница със стомашни болки, е родила момченце - само 15 минути, след като е разбрала, че е бременна в деветия месец.

Обратно в новината

Коментари - Жена роди минути, след като разбра, че е бременна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много трябва да е тъпа тази австралийка, никога да не е виждала бременна жена и да не познава майка си и да няма приятелки или комшийки, които да я питат как е с цикъла. Идеята обаче е света да се напълни с тъпи и необразовани хора, които лесно се манипулират, което почти се получава в България, на тези които гледат турски сериали скоро ще им кажат , че от турско робство са ни освободили Южна Корея и Бенин, с помощта на въоръжените сили на Бангладеш и 80% от дебилите ще повярват. Защото е много лесно да управляваш дебили, казваш им Боко е велик и те отиват да гласуват.

Фалшива новина. Няма такава жена на Земята.

Има, има...

Е тязи трябва да е някакъв слон...и да не разбереш що за простотия

много сладка новина, което е от Бог ставало леко, се казва :-)

Голяма шматка ше излезе тая сигурно не знае че е била и с мъж.

Не само шматка, а и с голям късмет, щом лесно е забременяла с СПКЯ и лесно е родила за първескиня.

Няма нищо чудно. И аз познавах една като мамут, която роди по същия начин.

САЩ, ЕС и Австралия водят в класацията на изтрещяли, извратени и объркани в сексуално и полово отношение хора. Повече за образованието в Австралия, а ислямизацията там и потъпкването на християнските ценности там можете да научите от интервю с австралийско семейство, което се премести да живее в с. Катранджии, до Велико Търново.

Ето в такива безчувствени и неграмотни същества Истамбулската конвенция превръща жените! Съки Българки, искате ли да се превърнете в такива същества? - приемайте конвенцията - Честит празник! А, би могло тази да е от т.н. 23 пол - пол от ИК, който е в женска кожа , няма цикъл, но може и да забременее от само себе си???

Пожелавам ти и ти да станеш 150 кила, да видим дали ще разбереш, че си забременял.

разбира се

Една 15-годишна девойка много я болял корема. Майката я води на лекар. Последният отсича "бременна си, момиче"! Майката "не може да бъде, дъщеря ми дори не се е целувала с мъж, нали така, Муци". "Да" отговаря Муцито. Докторът мълчаливо застава до прозореца и гледа навън. Майката "какво става". Докторът "и друг път е имало такъв случай, тогава трима мъдреци са слезли от хълма. Чакам ги, пак да се появят".

Ето тази статия е подигравка за интелигентноста на жените. И ни я сервират тази новина точно на 8- ми март.

Или пък е била толкова дебела, че 5-6 кила горе не са и проличали???

когато на човек му е писано да живее, медицината е безсилна

Глупости! Това бебе мърда ,върти се , обръща се дори ,как няма да го усети ,да не говорим как се уголемява бюста! Весела новина за празника!!!

moya bust ste exploadira...i postoyanno se obyasnyavam ce NE sum bremenna ; ) vseki mesec...

Знаела е за бременноста, но не е споделяла, защото се е съмнявала, че може да се пови черно...

Ако сланините около бюста са 5 пъти по-големи от самия него, тогава е все едно.