На 23 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. "Проф. Фритьоф Нансен", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: градинката пред Национален дворец на културата.

 Възможно временно повишаване мътността на водата в района между: бул. "Витоша", пл. "Независимост", пл. "Атанас Буров", ул. "Княз Александър I", ул. "Ген. Йосиф В. Гурко", ул. "Дякон Игнатий", ул. "Граф Игнатиев", ул. "Цар Иван Шишман" и бул. "Патриарх Евтимий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Белчев" на кръстовището с бул. "Патриарх Евтимий".

На 23 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Крушовски връх", кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. 675 от ул. "Крушовски връх" до ул. "Брезов рид".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 675 на кръстовището с ул. "Брезов рид".

На 23 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. "Златна Добруджа", ж.к. "Красна поляна" 3 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Златна Добруджа" от ул. "Добротич" до ул. "Атанас Кирчев".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Златна Добруджа" на кръстовището с ул. "Атанас Кирчев".

На 23 септември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. "Градинарска", с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Спортист" от ул. "Възрожденска" до ул. "Тополите", ул. "Градинарска" от ул. "Спортист" до ул. "Герена".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Градинарска" на кръстовището с ул. "Герена".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода