На 2 март 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи в жк. "Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Капитан Димитър Списаревски", ул. "Илия Бешков", ул. "Тирана", ул. "Кръстю Пастухов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Тирана" пред бл. 121.

На 2 март 2021 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Асен Йорданов", кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Асен Йорданов" от ул. "Емилиян Станев" до бул. "Черни връх"

ул. "Ген. Иван Колев" от ул. "Проф. Марин Големинов" до ул. "Джон Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Асен Йорданов" на кръстовището с ул. "Ген. Иван Колев" .

На 2 март 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Методий Кусевич", жк. "Красна поляна" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Методий Кусевич" между бул. "Възкресение" и ул. "Одоровци"

ул. "Одоровци" между ул. "Методий Кусевич" и ул. "Булина ливада"

ул. "Румяна" между ул. "Методий Кусевич" и ул. "Булина ливада".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Одоровци" на кръстовището с ул. "Методий Кусевич".

На 2 март 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Васил Левски", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Васил Левски" от № 7 до № 35

ул. "6-ти септември" от бул. "Васил Левски" до бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Хан Крум".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Васил Левски" на кръстовището с ул. "6-ти септември".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

 

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"