Новият политик Слави Трифонов публикува във Фейсбук страницата си промоционално видео на своята телевизия, която скоро трябва да тръгне. 32-секундият клип завършва с мотото "7/8 ТВ - силата е истината", но няма подробности за това кога точно и къде стартира медийният проект.

Първите кадри в записа са на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, върху които се появява надпис "Силата не е във властта".

Следва посланието: "Силата не е в популизма" - на фона на председателя на БСП Корнелия Нинова, която язди кон.

Следващият кадър е с бившия собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев и ексшефа на БНБ Иван Искров, които танцуват и пеят заедно "Назад назад, моме Калино". Надписът тук е "Силата не е в парите".

После във видеото се появява почетният лидер на ДПС Ахмед Доган, като съпровождащата го реплика е "Силата не е в един човек".

Накрая клипът е илюстриран със запис на бившия председател на парламента и правосъден министър от ГЕРБ Цецка Цачева, която пее пее "Цъфнал ГЕРБ".

Слави Трифонов сам обяви, че ще прави телевизия, още когато през лятото сложи край на "Шоуто на Слави" и съобщи, че ще основе партия "Няма такава държава". До този момент за медийния му проект се знае само, че ще се излъчва онлайн. Името идва от "7/8" - продуцентската компания на Трифонов.

Партията му беше учредена само преди дни, като той е лидер, а повечето му сценаристи - негови заместници. Предстои обаче в срок от 3 месеца да бъдат подадени документи в Софийски градски съд, който да регистрира новия политически проект.