Коалиция "Заедно" откри предизборната си кампания. На събитието при езерото "Ариана" в София се събраха водачите на листи, сред които Ива Митева, Любомир Каримански, Петко Салчев, Лилия Недева и др.

Днес трябва да си спомним думите на Св. Иван Рилски - "Горко на самичкия, защото ако падне някой, няма кой да го вдигне". Затова ние сме тук заедно и искаме да се обединяваме с хората, каза Ива Митев, водач в 23-ти МИР-София и в Русе. Протягаме ръце към всички и искаме те да бъдат поети, защото сме тук, за да даваме - доверие, отговорност, морал, добави тя.

Любомир Каримански, водач в 25-ти МИР и във Велико Търново, заяви, че искат заедно да решават проблемите на хората и с действията си да покажат, че имат подготовката, знанията и уменията за справяне с предизвикателствата и за реализиране на възможностите в икономиката, образованието, съдебната реформа. Той каза, че са готови с мерки срещу спекулата. С инфлацията можем по един единствен начин да се справим - с истински икономически ръст, смята Каримански.

Снимка: БТА