Местните избори са тест за структурите на партията, защото общините, управлявани от ДПС ще имат цялата ни подкрепа за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях. С този ангажимент Делян Пеевски подкрепи активистите на Движението за права и свободи.

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където проведе срещи с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат кметове от област Разград и Русе на община Завет - Ахтер Велиев, Исперих - инж. Белгин Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин Шукри, Разград - Хабибе Расим, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, кандидат кмета на Вятово - Мехмед Мехмед, община Русе - Айдоан Джелил, Областният председател на ДПС Русе - Дауд Ибрям, областният председател на Разград - Мехмед Салим.

Вижте още снимки.

Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам. председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният депутат д-р Хасан Адемов, областният на председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари - Илхан Мюстеджеб, кандидатът за кмет на община Белица - Радослав Ревански и областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад.

 

Снимка: ДПС

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Районното мюфтийство в Разград и джамията "Ахмед Бей" и паметника на културата от национално значение джамията "Ибрахим Паша", черквата "Св. Николай Чудотворец" и новостроящия се православен храм "Св.Цар Борис - Михаил Покръстител".

Снимка: ДПС

 

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платена публикация